Jump to content

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

Moderators
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ last won the day on August 3

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ had the most liked content!

Community Reputation

114 Excellent

Personal Information

 • Τοποθεσία
  Μυτιλήνη

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σύμφωνα με τις δικές μου παρατηρήσεις, το φθινοπωροχείμωνο φαίνεται να μπαίνει φέτος περί τα μέσα Νοέμβρη με εκπλήξεις μέσα στον Δεκέμβρη..
 2. 2. Απαγορεύονται προσωπικές επιθέσεις,ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος προς οποιοδήποτε μέλος, όπως επίσης και σε δημόσια πρόσωπα, καθώς και υποτιμητικά σχόλια για περιοχές της χώρας μας,η για οποιοδήποτε άλλο θέμα συζήτησης προκύψει. Μπορούμε να διαφωνούμε,να συζητάμε,να σχολιάζουμε,αλλά με κόσμιο, πολιτισμένο και φιλικό τρόπο. Επειδή σιγα σιγά θα αρχίσουμε να μπαίνουμε στο επίμαχο διάστημα , καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά στους κανόνες λειτουργίας που διέπουν το νέο μας σπίτι , τόσο τα παλαιότερα μέλη όσο και τα νεοεισερχόμενα.
 3. Ύστερα απο 3 σχεδόν μήνες ζέστης και υγρασίας, επιτέλους δρόσισε χτες και σήμερα, λόγω των ισχυρότατων μελτεμιών που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή μας.
 4. Μην περιμένετε να δείτε φθινόπωρο ..κάποιες περιοχές ίσως βραχούν λιγάκι, στις δε υπόλοιπες το καλοκαιράκι συνεχίζεται..Απότομα και βίαια θα μπούμε στον χειμώνα..
 5. Είναι απλά μια ανάλυση με τη ματιά του Τάσου.. Σαφέστατα, ο καθένας ειδικος ή μη, μπορεί να εχει την δική του άποψη.. Προσωπική μου λοιπόν εκτίμηση είναι να μην βιάζεστε..
 6. Παίδες, όλοι μας εδω μέσα, θεωρώ οτι είμαστε ''ειδική'' κατηγορία ανθρώπων (για να αστειευθούμε και λίγο)... Σαφέστατα και δεν χρωστά τίποτα και σε κανέναν ο καιρός..Οι κλιματολογικές συνθήκες έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια και όποιος δεν το βλέπει ή δεν το παραδέχεται, απλά εθελοτυφλεί..Ο καθένας μας εχει τα προσωπικά του στανταρς, προερχόμενα απο προσωπικά βιώματα της περιοχής του..Όμως αυτά τείνουν να αλλάζουν ή εχουν αλλάξει σε πολλες των περιπτώσεων δραματικά..Τίποτα ή σχεδόν τίποτα δεν είναι το ίδιο, όπως ηταν πριν 20-25 χρόνια. Οι εποχές πλεον είναι δυσδιάκριτες για να μη πω οτι έχουν χαθεί εντελώς. Πλεον περισσότερα είναι τα βίαια ξεσπάσματα , οι φωτοβολίδες, τα ακραία φαινόμενα του καιρού. Οι ''συνηθισμένες''καταστάσεις (πολλά χιόνια κλπ κλπ) ή διαδοχικότητα των εποχών(φθινόπωρο-χειμώνας-άνοιξη-καλοκαίρι) τουλάχιστον ετσι όπως τα ζήσαμε οι μεγαλύτεροι εξ ημών, με οτι αυτό συνεπάγεται, φοβάμαι έχουν περασει ανεπιστρεπτι.. Επομένως προσωπική μου άποψη, να εύχεστε να έχουμε καλούς χειμώνες αλλά οχι με κριτήρια που έχετε απο παρελθούσες εμπειρίες. Οτι καλό μας δίνει ο καιρός ευπρόσδεκτο και για όλη την Ελλάδα ει δυνατόν..Να είμαστε ικανοποιημένοι με τα πολλά αλλά και τα λίγα που μας δίνει...Αυτό τουλάχιστον είναι η προσωπική μου ευχή!! Συγνώμην αν σας κούρασα.
 7. Υπομονή Σωτηρη..είπαμε το βαθύ μακρύ ελληνικό καλοκαίρι....
 8. 32 βαθμοί , ελαφρό βοριαδάκι και υγρασία 45%.
 9. Καλημέρα παίδες..25 βαθμοί, υγρασία 87% και αναπτυξη νεφώσεων τώρα..
 10. Εαν δεν βγει ο Σεπτέμβριος μην περιμένετε καποια ουσιαστική αλλαγή..μέχρι τότε υπομονή..
×
×
 • Create New...