Jump to content

Μαμούθ

Μέλη
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    83
  • Eγγραφή

  • Τελευταία είσοδος

Δημοφιλία κοινότητας

253 Excellent

About Μαμούθ

  • Rank
    Newbie
    Newbie

Προσωπικές Πληροφορίες

  • Τοποθεσία
    Καρδίτσα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

  1. Τζίφε, ακαμάτη παραμυθά, πλανευτή,κι αλλοπαρμένε, δεν μας λυπάσαι...ντιπ.
  2. Μακάρι να επιβεβαιωθούν τα τελευταία στοιχεία του τζίφου για χαμηλές σχετικά θερμοκρασίες μέχρι το πρώτο εικοσαήμερο του Μάρτη. Δεν είμαστε ακόμα για υποτροπικούς και Αφρικανικές ζέστες.
  3. Όλο και λιγοστεύουν οι υπέρμαχοι της μη κλιματικής αλλαγής. Βλέπεις με το πέρασμα των χρόνων χάνονται σιγά σιγά όσα βέλη τους είχαν απομείνει στη φαρέτρα τους.
  4. Συγνώμη που το βάζω στους χάρτες. Μέχρι πότε θα μας δολοφονούν φίλοι καιρόφιλοι...Όλοι μας ταξιδέψαμε νομίζω μ' αυτό το δρομολόγιο του τρένου. Από την Καρδίτσα την πόλη μου δύο νεκροί. Ο νεαρός Κουτσόπουλος από την γειτονιά μου 21 χρονών κι ο Βλάχος που είχαμε ένα γειά όταν απαντιώμασταν στο δρόμο, ετών 34, και αρκετοί τραυματίες.....Μέχρι ν΄αλλάξει το συγκεκριμένο κοινωνικό σύστημα που το λένε καπιταλισμό θα μας φονεύουν. Το έγκλημα των Τεμπών είναι και ταξικό παιδιά. Με το τρένο συνήθως ταξιδεύουν τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα του πληθυσμού, οι μικρομεσαίοι. Το κέρδος των εταιρειών το κίνητρο. Οι συνθήκες που διέπουν την ασφαλή ή όχι κίνηση αυτού του μέσου, αποφασίζονται, καθορίζονται και υλοποιούνται από τους εκμεταλλευτές μας, πολιτικά πρόσωπα, αντιπρόσωποι της άρχουσας αστικής τάξης. Είναι αυτοί που αποφασίζουν για τις αμοιβές μας, την ποιότητα και διάρκεια ουσιαστικά της ζωής μας, σε υγεία, παιδεία, τους φόρους μας, την αγοραστική μας ικανότητα, την ύπαρξή μας γενικά. Είναι αυτοί δε, που έχουν θεσπίσει μέσω της επίπλαστης δημοκρατίας, τους νόμους εκείνους που τους καθιστούν απυρόβλητους ποινικά. Μας σκοτώνουν γιατί είμαστε αναλώσιμοι γι'αυτούς. Μετά κάνουν πως κλαίνε μπρος τους φακούς, ενώ στη συνέχεια πανηγυρίζουν για την βουλευτική τους επανεκλογή που τους εξασφαλίζει και την ασυλία . Τους στήνουν μπρος στις κάμερες και τους υποδεικνύουν πως να δείχνουν στεναχωρημένοι και συντετριμμένοι, Στη συνέχεια μπαζώνουν τον τόπο του εγκλήματος γιατί ο διάβολος ξέρετε πως έχει πολλά ποδάρια. Στην προκειμένη 57. Να το συγχωρείται το Μαμούθ που ξέφυγε από τις ράγες της εδώ θεματολογίας σήμερα.
  5. Κάθε ανανέωση και διαφορετικοί χάρτες από τον τζίφουλα. Χαμηλά γίγαντες εμφανίζονται και εξαφανίζονται λες και κάνει σόου ο Χουντίνι.
  6. Ασθενή χιονόπτωση στη λίμνη Πλαστήρα και κάποιες ψιχάλες στην πόλη τς Καρδίτσας. Τίποτε το σοβαρό και δεν αναμένεται εξάλλου. https://www.fylakti.com/index.php/kameres-live/neochori
  7. Προσήνεμοι συνωμοτούν και μηχανορραφούν τρώγοντας και μελετώντας τα εντόσθια θυσιαζόμενων ζώων .
  8. Είπαμε πατρίδα. Στη Λοξάδα έχουν είκοσι μέρες που γύρισαν οι πελαργοί....
  9. Είναι ο...επιθανάτιος ρόγχος τς αχιονιάς Γκάρι. Μη μασάς, το έχετε.
  10. Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα, χιονοκουρτίνες και έναρξη χιονόνερου.... https://www.fylakti.com/index.php/kameres-live/neochori
×
×
  • Δημιουργία νέου...