Jump to content

Fotis

Μέλη
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    227
  • Eγγραφή

  • Τελευταία είσοδος

Δημοφιλία κοινότητας

585 Excellent

About Fotis

  • Rank
    Newbie
    Newbie

Προσωπικές Πληροφορίες

  • Τοποθεσία
    Τρίκαλα Θεσσαλίας, Κρανιά Ασπροποτάμου

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

681 προβολές προφίλ
  1. Ό,τι κι αν είναι κινείται σχετικά γρήγορα.. Άνετα θύμιζε καλοκαιρινό μπουρίνι πριν την έλευση ψυχρού μετώπου καταιγίδων!
  2. Μάλιστα ενδιαφέρον, πάντως έχει αρκετά έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα..
  3. Καλησπερα στην παρέα, υπήρξε πρόβλεψη για βροχές και καταιγίδες σήμερα στα Τρίκαλα; Αστράφτει στον κοζιακα και πριν έβρεξε από το πουθενά..
  4. Εδώ και μισή ώρα από τις τρεις τα ξημερώματα δηλαδή στα Τρίκαλα έχει ξεκινήσει βροχή μέτριας έντασης. Λογικά το κυρίως πιάτο θα είναι αύριο μέχρι το μεσημέρι απόγευμα, Αλλά νομίζω ούτε ο καιρός είναι ικανος να μας χαλάσει αυτό το τριήμερο χαχαχ
  5. Καλησπέρα από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας με αρκετή υγρασία και ζέστη. Έχει συννεφιάσει και που και που ρίχνει από καμιά ψιχάλα ενώ βλέπω στα δυτικά Κόζιακα και Πίνδο πολύ μαυρίλα
  6. Έχει συννεφιάσει πλήρως έχει μια δροσούλα παραπάνω και που και που ρίχνει μια ψιχάλα Μέσα στην πόλη των Τρικάλων. Πιο πολύ θυμίζει σαν προχωρημένο φθινόπωρο παρά για άνοιξη ο καιρός όπως είναι τώρα. Edit: ξεκίνησε απαλή βροχούλα
  7. Καλημέρα από Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ο καιρός είναι καλός το πρωί είχε πολύ καθαρό ουρανό, τώρα μαζεύονται κάποια σύννεφα σιγά-σιγά και προς τα δυτικά στην Πίνδο δηλαδή και στα βορεια Καλαμπάκα και Χάσια φαίνονται κάποιοι πυργοσωρείτες. Γενικότερα έχει μια ζεστούλα και μια υγρασία οπότε το απόγευμα προμηνύονται φωτορυθμικά με βροντες. Υ.Γ. : Θα ψήσουμε με θέαμα !
  8. Καλησπέρα από Τρίκαλα Θεσσαλίας βρέχει με πολύ χαμηλή ένταση εδώ και ένα τέταρτο και χαζοφυσάει
  9. Δυο φωτογραφίες ακόμα από την καταιγίδα της καλαμπακας το απογευμα!
  10. Τρίκαλα βρέχει με μέτρια ένταση τώρα και επικρατεί ηρεμία… το απόγευμα ήταν ο ορισμός της καλοκαιρινής Μπόρας με ραγδαιοτητα 261,5 mm!!!
  11. Πολύ χαλάζι βόρεια της πόλης των Τρικάλων! Στο χωριό π λέει η σελίδα, στη Σωτήρα, Ράξα και αλλού
  12. Είμαι στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με επεξεργασία βίντεο. Προσωρινά στέλνω φωτό από τη στιγμή του χαμού και όταν καταφέρω να φτιάξω τα βίντεο θα τα ανεβάσω!
  13. Είναι από iPhone μπορώ μα ανεβάσω;
  14. Δυτικά Πεδινά Τρίκαλα κοιτώντας προς καλαμπακα μετέωρα
  15. Παίδες τράβηξα βίντεο και η κάμερα δεν προλάβαινε να πιασει τις αστραπές! Χαχαχαχα Χαμός!
×
×
  • Δημιουργία νέου...