Jump to content

ΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Μέλη
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    10
  • Eγγραφή

  • Τελευταία είσοδος

Δημοφιλία κοινότητας

28 Excellent

About ΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

  • Rank
    Newbie
    Newbie
  • Γενέθλια 14/02/1980

Προσωπικές Πληροφορίες

  • Τοποθεσία
    Διακοπτό Αιγίου, Άνω Κλειτορία Καλαβρύτων

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

187 προβολές προφίλ
  1. Δυστυχώς Γιώργο ο νοτιας την κάνει την ζημιά του
  2. Καλησπέρα στην παρέα καλό χειμώνα να έχουμε! Μετά το χειμωνιάτικο σκ που τα χιόνια κατέβηκαν μέχρι τα 700μ στην περιοχή, άκρως φθινοπωρινό το σκηνικό σήμερα. Βροχές από το ξημέρωμα και συνεχίζουν, 32μμ μέχρι τώρα το Αίγιο 40μμ τα Καλάβρυτα και λογικά έχουμε και συνέχεια. Φυσικά δεν ελλειψαν τα προβλήματα, για πολλοστή φορά κλείνει η Π.ε.ο στο ύψος του Ελαιώνα από κατολίσθηση στο σημείο που πέρασε η καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού.. καλή συνέχεια!
  3. Καλημέρα στην παρέα, χαμούλης απόψε στην Αιγιάλεια από τον πυρήνα που έμεινε για αρκετές ώρες σχεδόν στάσιμος από πάνω μας.. συνεχόμενοι κεραυνοί και 50mm περίπου από τα μεσάνυχτα με ραγδαιοτητα να ξεπερνάει τα 170mm/hr και φυσικά προβλήματα από κατολισθήσεις, να δούμε τι θα αντικρίσουμε και το ξημέρωμα!
  4. Καλησπέρα στην παρέα. Εντυπωσιακή ήταν η καταιγίδα που "χτύπησε" σήμερα τα παράλια της Αιγιάλειας, ξεκίνησε λίγο μετά τις 3μιση και με αυξομειώσεις κράτησε μέχρι το σούρουπο. σε συνδυασμό με την χαλαζόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους προκάλεσε και μικροπροβλήματα. Στα πιο ορεινά τα πρόβλημα ήταν περισσότερα.
  5. Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όσους εορτάζουν! Βροχουλες είχαμε απόψε στην Αιγιάλεια και εδώ στο Διακοπτό, από τα ξημερώματα μόνο συννεφιά. Οι δροσουλες καλά κρατούν, Τ 20β τώρα, ένας υπέροχος Μάϊος ο φετινός!
  6. 27.7 μέγιστη τα Καλάβρυτα σήμερα, 22 στο Διακοπτό! Τα ωραία της εποχής.. όταν αντιστρέφονται οι ρόλοι!
  7. 2 μέτρα+ Γιώργο σε έναν μέτριο χειμώνα.εκπληκτικες εικόνες!
  8. Χρήστος, 43 χρόνων γεννήθηκα στο Αίγιο και μένω στο Διακοπτό. Καταγωγή από τα ορεινά των Καλαβρύτων. Καιρόφιλος και εγώ από μικρό παιδί,λάτρης όλων των καιρικών φαινομένων με τρέλα στον βασιλιά των κατακρημνισμάτων το χιόνι, πρώτη μου ανάμνηση ο αλησμόνητος Μάρτης 87! απεχθάνομαι την ζέστη αλλά αφού αναπόφευκτα δεν μπορώ και να την αποφύγω την απολαμβάνω στην παραλία.
  9. Καλημέρα στην παρέα, καλό βροχερό και δροσερό μήνα να έχουμε! Ψιλόβροχο από τα ξημερώματα μέχρι αυτή την ώρα στο Διακοπτό
×
×
  • Δημιουργία νέου...