gakhun Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 (edited) Υπάρχει η δυνατότητα οι σύνδεσμοι (link) να εμφανίζονται αυτόματα με διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο κείμενο και επίσης να μην εμφανίζονται ολόκληροι, όταν είναι πολύ μεγάλοι σε μέγεθος.Πχ. https://el-gr.facebook.com/meteo.kallianos/posts/1251981474953701?__xts__[0]=68.ARAbU4f3PGAKRW-HLtQz158lSSSANSWByClSq51IEIRyEjBP_mtd6DUxKhyt0rUss3qdaPMlOm4RrwbuyWH0H3CQ6sPs401KNfTAqWrH46YR8PUqlc-OOE3S9eo-wvGKSc0t-8q9IciWvCdSXX3WPaTUIAa6ulcG7mtN8dmT3Doehs76x3JbQnu8saOZ1Gypw2fT3nsjamDOQLbiQ72PW5-FvfBihbZYDtOvEaymF5ttW-PIzWxqNfUfN2JNYmdiPgFneKwBTLP7L-I7MpEG_MRE76v4JG7U_zCs6aB0qtQrlw4XWKVhJi56ZA0Zea62t5A0lBmV-f9hLTBNF47tjg&__tn__=K-Re Ευχαριστώ. Edited February 23, 2019 by gakhun Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakhun Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Ως προς το χρώμα τελικά, μόνο αν διαλέξεις το θέμα chameleon, υπάρχει το "πρόβλήμα" . Επίσης διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κάνω για δεύτερη φορά επεξεργασία στα μηνύματά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_Katerini Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 1 ώρα πριν, teo_73 said: Όχι Πανο κανένα πρόβλημα. Κάποια μέλη που γνωρίζαμε καλά από πριν,μπήκαν για χάρη συντόμευσης με αυτό τον τρόπο. Θα το κοιτάξουμε για τις εικονες. Τελικα το προβλημα με την εικονα προφιλ το αντιμετωπισα μεσω κινητου, μεσω υπολογιστη καταφερα να βαλω αυτην που ηθελα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis.mar Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 3 ώρες πριν, Panos_Katerini said: Τελικα το προβλημα με την εικονα προφιλ το αντιμετωπισα μεσω κινητου, μεσω υπολογιστη καταφερα να βαλω αυτην που ηθελα... Για να βαλεις φωτο προφιλ μεσω κινητου με τα επιτρεπομενα mb, θα πρεπει να κανεις screenshot την φωτο με τον γνωστο τροπο. Με αυτον τον τροπο, μειωνεται η αναλυση της φωτο και εφαρμοζει στο προφιλ.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 18 ώρες πριν, Beach-snow NG said: Μια σκέψη απλή.....Τα γράμματα μήπως μπορεί να γίνουν λίγο πιο έντονα;....σα να μου φαίνονται χαλαρά στο γκρι-άσπρο.... Γινανε λιγο πιο εντονα Κωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 9 ώρες πριν, gakhun said: Υπάρχει η δυνατότητα οι σύνδεσμοι (link) να εμφανίζονται αυτόματα με διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο κείμενο και επίσης να μην εμφανίζονται ολόκληροι, όταν είναι πολύ μεγάλοι σε μέγεθος.Πχ. https://el-gr.facebook.com/meteo.kallianos/posts/1251981474953701?__xts__[0]=68.ARAbU4f3PGAKRW-HLtQz158lSSSANSWByClSq51IEIRyEjBP_mtd6DUxKhyt0rUss3qdaPMlOm4RrwbuyWH0H3CQ6sPs401KNfTAqWrH46YR8PUqlc-OOE3S9eo-wvGKSc0t-8q9IciWvCdSXX3WPaTUIAa6ulcG7mtN8dmT3Doehs76x3JbQnu8saOZ1Gypw2fT3nsjamDOQLbiQ72PW5-FvfBihbZYDtOvEaymF5ttW-PIzWxqNfUfN2JNYmdiPgFneKwBTLP7L-I7MpEG_MRE76v4JG7U_zCs6aB0qtQrlw4XWKVhJi56ZA0Zea62t5A0lBmV-f9hLTBNF47tjg&__tn__=K-Re Ευχαριστώ. Θα το κοιταξουμε και θα ενημερωσουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacktan Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Καλως σας βρηκα και καλως σας βρηκαμε όλοι όλους ! Ας γινει αυτη η ομαδα και αυτο το φορουμ μια μεγαλη οικογενεια χιονοκαιροφιλων χωρις πάθη και ιντριγκές ! Η γνωση να μοιραζεται απλοχερα απο ολους προς όλους ! Καλη αρχη με Υγεια σε ολους τους συνδαιτημονες ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας. Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Μήπως πρέπει να βγει η σελίδα του φόρουμ με το όνομα της και επίσης να υπάρχει link με τη σελίδα στο Facebook "καιρικες κουβέντες " ώστε να διαφημιστει το φόρουμ μέσα απ το Facebook; Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Oλα θα γινουν Κωστα ειναι στο προγραμμα.Λιγο υπομονη.😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπλαμουδας Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 επεξεργασια μηνυματος παιδια; ειναι καπου και δε το βλεπω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπλαμουδας Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 μια που το ειπα και μια που εγινε! μα ποιοι ειστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacktan Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Δεν ξερω αν εχει ειπωθει , αλλα tapatalk εαν ειναι εφικτο θα ειναι πολυ καλο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 1 ώρα πριν, Blacktan said: Δεν ξερω αν εχει ειπωθει , αλλα tapatalk εαν ειναι εφικτο θα ειναι πολυ καλο ... Συντομα και αυτο Χαρη.🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakhun Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 (edited) 7 ώρες πριν, Παπλαμουδας said: επεξεργασια μηνυματος παιδια; ειναι καπου και δε το βλεπω; Είναι κάτω κάτω, διπλά από εκεί που λέει "Παράθεση". Αλλά, τουλάχιστον σε εμένα, αν επεξεργαστώ το μήνυμά μου μία φορά , μετά από λίγη ώρα "εξαφανίζεται" η επιλογή "Επεξργασία" και δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω 2η φορά στο ίδιο μήνυμα. Edited February 23, 2019 by gakhun Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetFM Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 αμα κατω απο το ποστ σου γραψει αλλος τοτε μαλλον δεν μπορεις να ξανα-επεξεργαστεις το μυνημα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacktan Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Λογικα υπαρχει χρονικη διαρκεια ως περιθωριο επεξεργασιας και αυτο φυσικα ειναι καλο. Οτι γραφει να μην ξεγραφει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Δεν έχω να πω τίποτα. Το φόρουμ με ούτε 2 ώρες συνολική χρήση το συνήθισα ταχύτατα χωρίς κανένα θέμα. Σίγουρα πολύ πιο γρήγορα από την αναβάθμιση του προηγούμενου σπιτιού μας.. Αν και εγώ έχω 2 σπίτια τώρα χαχαχαχα. Εξαιρετικό πραγματικά, τα χρώματα, και είναι πολύ καλό που σε μια σελίδα χωράνε τόσα μηνύματα! Καλή συνέχεια.. Αύριο δίνω το τελευταίο μάθημα για πτυχίο, οπότε από αύριο θα έχω άπειρο χρόνο, και θα κάνω και τα δικά μου θέματα για να συνδράμω στην επέκταση της θεματολογίας. [Αύριο θα ανοίξω τα θέματα μοντελομαχίες- καθώς και το θέμα μετεωρολογικό γλωσσάρι-χρήσιμα καιρικά λίνκς στο οποίο θέλω να μου πείτε ιδέες, αν τα διαχωρίσουμε ή όχι] τα λέμε αύριο παίδες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetFM Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 το φορουμ -μπραβο στον σχεδιαστη- ειναι στην ουσια facebook σε μορφη ομως φορουμ αν το λεω σωστα. σιγουρα αυτο ειχε στο μυαλο του. ειναι κλασεις ανωτερο και πιο συγχρονο απο οποιοδηποτε φορουμ καιρου στην ελλαδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis.mar Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 2 minutes ago, MetFM said: το φορουμ -μπραβο στον σχεδιαστη- ειναι στην ουσια facebook σε μορφη ομως φορουμ αν το λεω σωστα. σιγουρα αυτο ειχε στο μυαλο του. ειναι κλασεις ανωτερο και πιο συγχρονο απο οποιοδηποτε φορουμ καιρου στην ελλαδα. Ακριβως. Ειναι σε στυλ social media. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetFM Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 σωστη παρατηρηση. αυτο ειναι πολυ ευκολο να το κανει κανεις στις ρυθμισεις προφιλ του Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Βρε παιδια αφου υπαρχει η τοποθεσια και φαινεται σε καθε ποστ σας. Απο κινητο δεν φαινεται στη mobile εκδοση,αλλα εαν πατησετε τις 3 τελειτσες πανω δεξια στο chrome και τικαρετε το νταμακι για υπολογιστη θα βλεπετε το φορουμ οπως και απο το σταθερο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Μπράβο στα παιδιά. Πολύ καλή προσπάθεια. Τι να λέμε τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakhun Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 (edited) Αν ισχύει αυτό που έγραψε ο Blacktan, ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο για να διορθώσεις κάποιο μήνυμα, νομίζω ότι αυτό το περιθώριο πρέπει τουλάχιστον να επιμηκυνθεί (αν όχι, κατά τη γνώμη μου πάντα, να καταργηθεί). Προσπάθησα να αλλάξω λίγο την διατύπωσή μου σε κάποιο μήνυμα και ενώ με άφησε να το διορθώσω. όταν πάτησα save κόλλησε, αφαιρώντας μου το δικαίωμα διόρθωσης στην ανανέωση που έκανα. Edited February 25, 2019 by gakhun Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetFM Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 (edited) . Edited February 27, 2019 by MetFM Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Στις διορθώσεις εγώ όταν κάνω πάντως δεν αφορά αλλαγή άποψης, απλά αλλαγή ορθογραφίας/τυπογραφικών που μπορεί να μου ξεφύγουν, οπότε διαβάζοντας ένα παλιό μήνυμά μου, αν δω μαργαριτάρι στην ορθογραφία θα τρέξω να το αλλάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...