Soto Weather Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 1 hour ago, South καυσωνάκιας said: Τα πρώτα 40-41 από Ευρωπαίο Σε διάστημα τριών ημερών οι μέγιστες Τ θα γίνουν οι ελάχιστες... Καλά θα πάει αυτο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 Από Κυριακή ξεκινάμε τα μπανάκια.. Καλή αρχή να έχουμε και υπομονη!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 2 ώρες πριν, Snow sick είπε: Ε όχι, θα έχει και 40+ 😀 Ε καλα στη Λίνδο, ειναι σαν να λες -15 στο Νεο Καύκασο Φλώρινας 😅 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 (edited) On 22/5/2024 at 3:57 ΜΜ, [weathermaniac] είπε: Το καλό με αυτή την κυκλοφορία είναι ότι είναι πολύ ευκολοπρόβλεπτη. Άρα με βάση αυτά που βλέπω η πρώτη μέρα ενδιαφέροντος για το εσωτερικό της πεδιάδας θα είναι Η τετάρτη 29 Μαίου. Αστάθειες και βροχές θα υπάρχουν και πιο πριν, αλλά πιο τοπικές και αδύναμες. Η κυκλοφορία είναι τέτοια που μπορεί να δώσει αστάθειες το λιγότερο τρεις μέρες, το περισσότερο 1 εβδομάδα ή ακόμα και δεκαήμερο. well well well σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου Από εκει που πέρασε: πτώση 12 βαθμών σε μισή ώρα υετός On 22/5/2024 at 4:02 ΜΜ, yiannis_volos είπε: Εγώ πάλι νομίζω ότι στις 29 του μήνα θα έχει καταιγίδα στην Αθήνα, συγκεκριμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια 😛 @yiannis_volos @Snow sick Για να ευλογίσω λίγο και τα γένια που δεν έχω😝 Είδατε παιδάκια μου .. πριν μια εβδομάδα ήταν αυτό το πόστ, και πέτυχα σποτ ον την ημέρα.😁 Για αυτό είχα πει ότι ήταν ευκολοπρόβλεπτη η κυκλοφορία αυτών των ημερών. Για την συνέχεια όμως έχουμε πάρα πολλά σενέρια, μιας και η κυκλοφορία, άλλαξε λόγω του αυλώνα που κατέρχεται δυτικά μας. Έτσι μείναμε στο μίνιμουμ της διάρκειας των ασταθειών, Τρίτη-Πέμπτη. Από τα 12αρια λοιπόν.. μόνο του τζίφου είναι ικανά για αστάθεειες κατά την διάρκεια του θερμού κύματος. Ω οου. Edited May 29, 2024 by [weathermaniac] 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted May 30, 2024 Share Posted May 30, 2024 Tουλάχιστον 3ημερο με 41 βαθμούς στη Λίνδο από Ευρωπαίο... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...