Χιονοσκεπής Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Δεν πειράζει, θα βάζουμε να βλέπουμε στόρυ από τους άεργους και το *ιζιταριό του ίνσταγκραμ στην Μύκονο για να δροσιζόμαστε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostfang8 Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 αδιανοητο αυτο που ερχεται. δεν φαινεται να σπανε αυτα τα +20 με τιποτα.... φετος ισως απο τις χειροτερες χρονιες μετεωρολογικα στην ιστορια για ελλαδα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 3 minutes ago, Frostfang8 said: αδιανοητο αυτο που ερχεται. δεν φαινεται να σπανε αυτα τα +20 με τιποτα.... φετος ισως απο τις χειροτερες χρονιες μετεωρολογικα στην ιστορια για ελλαδα Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αν το θερμό μοτίβο πάει έτσι μέχρι τέλος του έτους να δούμε πρώτη φορά μέση ετήσια Τ κοντά στους 23 βαθμούς στην Ελλάδα. Στη Λίνδο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 δυσκολεύομαι να αποφασίσω για το ποιο από τα 12αρια είναι χειρότερο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Υπομονη παιδες.....εγω το πιστευω οτι φθινοπωροχειμωνο θα μας αποζημιωσει και θα ναι στην ωρα του.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιών Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Ανελέητο βράσιμο κεντρονότιας Ευρώπης χωρίς προοπτική λήξης. Δεν γίνεται να σπάσει αυτή η κυκλοφορία, θα περιμένουμε καρτερικά τον Οκτώβριο - Νοέμβριο για να μπορούμε να κυκλοφορούμε σαν άνθρωποι έξω 26 λεπτά πριν, Frostfang8 είπε: αδιανοητο αυτο που ερχεται. δεν φαινεται να σπανε αυτα τα +20 με τιποτα.... φετος ισως απο τις χειροτερες χρονιες μετεωρολογικα στην ιστορια για ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 (edited) 2 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Υπομονη παιδες.....εγω το πιστευω οτι φθινοπωροχειμωνο θα μας αποζημιωσει και θα ναι στην ωρα του.... Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει που περιμένω τις θερμικές αστάθειες κάθε χρόνο😴 Μετά το περσινό κακό καλοκαίρι για εδώ, δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει τόσο χειρότερο. Μου αρέσει που ήμουν αισιόδοξος μιας και προς το παρόν ένα κακό καλοκαίρι το διαδέχεται ένα καλό, ή και 2 καλά αλλά τώρα είμαστε στα 2 κακά.... Όσο αφορά τους χειμώνες, είναι πλέον ανύπαρκτοι, και άχιονοι. Edited July 7, 2024 by [weathermaniac] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 33 minutes ago, Frostfang8 said: αδιανοητο αυτο που ερχεται. δεν φαινεται να σπανε αυτα τα +20 με τιποτα.... φετος ισως απο τις χειροτερες χρονιες μετεωρολογικα στην ιστορια για ελλαδα Η χειρότερη με τεραστια διάφορα εκτός αν έρθει φθινόπωρο με <-3 αποκλιση και καπάκι Δεκέμβρης τυπου 1940/1941/2001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 αστάθεια στις 318 ώρες από τζίφο, ουαου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 26 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Υπομονη παιδες.....εγω το πιστευω οτι φθινοπωροχειμωνο θα μας αποζημιωσει και θα ναι στην ωρα του.... Σοβαρα φιλε μου υπαρχουν σημαδια απο τη Φυση που ελεγες ??? Η ειναι διαισθηση ??? Η χαβαλες για να μην κλαψουμε με αυτα που δειχνουν τα μοντελα ?? Ειδικα για το Νοεμβριο, πως εισαι τοσο σιγουρος ?? Μηπως τη βγαλουμε παλι με κοντομανικα και γυαλι ηλιου ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 26 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Υπομονη παιδες.....εγω το πιστευω οτι φθινοπωροχειμωνο θα μας αποζημιωσει και θα ναι στην ωρα του.... Για να δούμε. Μονο η υπομονή μας έχει μείνει τα τελευταία χρονια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 37 λεπτά πριν, kouvanos είπε: Σοβαρα φιλε μου υπαρχουν σημαδια απο τη Φυση που ελεγες ??? Η ειναι διαισθηση ??? Η χαβαλες για να μην κλαψουμε με αυτα που δειχνουν τα μοντελα ?? Ειδικα για το Νοεμβριο, πως εισαι τοσο σιγουρος ?? Μηπως τη βγαλουμε παλι με κοντομανικα και γυαλι ηλιου ? Ναι υπαρχουν....τελη ιουλιου θα ξερουμε ποιο πολλα.. ολα δειχνουν πως οι εποχες θα μπουν κανονικα και πολυ πλουσια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει που περιμένω τις θερμικές αστάθειες κάθε χρόνο😴 Μετά το περσινό κακό καλοκαίρι για εδώ, δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει τόσο χειρότερο. Μου αρέσει που ήμουν αισιόδοξος μιας και προς το παρόν ένα κακό καλοκαίρι το διαδέχεται ένα καλό, ή και 2 καλά αλλά τώρα είμαστε στα 2 κακά.... Όσο αφορά τους χειμώνες, είναι πλέον ανύπαρκτοι, και άχιονοι. Ε αφου το ξερεις και εσυ βρε μιχαηλ οτι καποια στιγμη θα σπασει ολο αυτο και θα γυρισει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 5 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Ε αφου το ξερεις και εσυ βρε μιχαηλ οτι καποια στιγμη θα σπασει ολο αυτο και θα γυρισει.... Θα ζω τότε????😅 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 38 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Θα ζω τότε????😅 Τοτε θα σε βλεπουμε στο mega...🤣🤣🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 πραγματικά η κυκλοφορία είναι μπετόν αρμέ. Δεν σπάει με τπτ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 (edited) Όλοι ξέρουμε την εξέλιξη. 37αρια ως τον Οκτώβριο (στην καλύτερη Σεπτέμβριο), θάλασσες με θερμοκρασία Καραϊβικής με αποτέλεσμα μια υπερκαταιγίδα που θα ρίξει τον υετό όλου του έτους σε 24 - 48 ώρες. Μετά ξανά 25αρια όλο τον χειμώνα, λιακάδες χωρίς έλεος στην βόρεια Ελλάδα, ένας προσήνεμος ψευτοχιονιάς με μια σύντομη έξαρση Κέντρο τύπου Βαρβάρα ή ακόμα χειρότερα Αυγή και από Μάρτιο πάλι 30αρια. Αυτό είναι πλέον το κλίμα της Ελλάδας, μας αρέσει - δεν μας αρέσει. Το γεγονός ότι ένας στους 10 χειμώνες μπορεί να φέρει μια Ελπίδα ή μια Αριάδνη δεν αλλαζει την γενική εικόνα. Edited July 7, 2024 by Χιονοσκεπής 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 (edited) Ελλας ολε ολε Ελλας ολε ολε δε σταματω να στελνω καυσωνες ποτε!!!! Απεκτησα Ελληνικη ιθαγενεια...Τελος!!!🤣 Και φετος το καλοκαιρι προτιμαμε Ελλαδα...It's coming home..😜 Edited July 7, 2024 by sakis13 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Υπομονή παιδιά. Απο βδομάδα θα βλέπουμε άλλους χάρτες ... 🤣 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Ειλικρινά αν μπορούσα θα έφευγα στις 1 μαϊου και θα γυρνούσα πίσω στην ελεινη αυτή χώρα 1 Οκτωβρίου...κάνα Τρόμσο κάνα Ρέικιαβικ για να ξεκαλοκαιριασω 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ😡😡😡 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Που να εκραγούν όλα τα ηφαίστεια μαζί να πάμε σε παγετωνικη περιοδο...άι σιχτιρ ποια...χειμώνα δεν έχω φθινόπωρο δεν έχω ούτε καταιγίδες έχω τίποτα δεν εχω 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Υπομονη Φιλε! Αλλαζει σε Λα Μανιανα συντομα κ παμε κ σε Ηλιακο Ελαχιστο! Τοτε ειναι που θα σκασει η 50αρα επιφανειας! Συμφωνω για μεταναστευση, αλλα θελει πιο σκληροπυρηνικα, Σβαλμπαρντ η Ιρκουτσκ... Απο πολιτισμενες χωρες, Σκωτια η Ιρλανδια, καθε καλοκαιρινη ημερα 9-14 με.διαρκες drizzle..... ονειρο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_B. Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Αν θυμάμαι καλά, πριν έρθει ο Ιούνιος ακόμη,προβλεπόταν ανυπόφορο καλοκαίρι, τουλάχιστον για τη περισσότερη διάρκεια του,δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο! Αποδεχόμαστε το τετελεσμενο με την ελπίδα τουλάχιστον να έρθουν το γρηγορότερο, φυσιολογικές καιρικές συνθήκες διαφορετικά θα αρχίσουν να στερευουν ΚΑΙ οι βρύσες μας!!Ήδη ΚΑΙ στη Μεσσηνία υπάρχει πολυ σοβαρο πρόβλημα υδροδότησης!Του Αγίου Πνεύματος χωριά της δυτικής Μάνης είχαν μείνει χωρίς νερό για κάτι μέρες! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Vorios polos, snowman και kouvanos , περιμένοντας καρτερικά την επάνοδο στην κανονικότητα .... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...