Jump to content

Recommended Posts

8 minutes ago, Χιονοσκεπής said:

33,9 μέση Τ Ιουλίου στο Λούξορ (κλιματικά 1991-2020)

@South καυσωνάκιας μπορεί να το πλησιάσουν σταθμοί εντός λεκανοπεδίου. Σιχαίνομαι που το γράφω, αλλά οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Tι να πω. Το 33άρι είναι ξεφευγουά φάση. Μέχρι σήμερα το ρεκόρ στην Ελλάδα είναι το 33.3 της Λίνδου από τον Αύγουστο του 2021. Μπορεί να το πλησιάσουμε όντως λεκανοπέδιο. Να δούμε κ τα μοντέλα για το τέλος του μήνα να είμαστε σίγουροι.

Μετά από συνεχόμενα καλά ρανς, μας πούλησε ο Ευρωπαίος... Ελπίζω να είναι ένα γλίστρημα..

To 12άρι του τζίφου το είδατε?

Αντικειμενικά χρόνια καυσωνάκιας δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ούτε περσι τον Ιούλιο ήταν τέτοια η επιμονή. 

655548010_Screenshot2024-07-14at9_39_46PM.png.1c95714d6f7a38fddfd7d4b171c23f52.png

7 λεπτά πριν, menidi είπε:

Modele GFS - Carte prévisions

Μακάρι να βγει κάτι τέτοιο, αν και η Αττική μας έχει πεθάνει στη μουφα τους τελευταίους μήνες 

2 ώρες πριν, Χιών είπε:

Μακάρι να βγει κάτι τέτοιο, αν και η Αττική μας έχει πεθάνει στη μουφα τους τελευταίους μήνες 

Πιο πιθανό το Euro 2024 να κατοχυρωθει στην Ελλάδα 

18άρι τζίφου. Όσο πάει το μάτι δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά.

Μήπως η Πολιτική Προστασία να κάνει πιο ενεργά πράγματα? Εδώ μιλάμε για τεράστια επιμονή που θα έχει σίγουρα μετρήσιμο αντίκτυπο στην ανθρώπινη λειτουργία. Οι εργαζόμενοι επίσης σε εξωτερικούς χώρους κτλ. Αυτά είναι σημαντικά θέματα. Δεν μπορεί να πετάνε χαρταετό στο κράτος απλά επειδή είναι καλοκαίρι.

932914526_Screenshot2024-07-15at3_22_45AM.png.eccee43c4a0f3f9b5169f3439c519a80.png

6 ώρες πριν, South καυσωνάκιας είπε:

Και το 12άρι του παίου τα ίδια

1641424270_Screenshot2024-07-15at12_53_34AM.png.8de0a19cc2f5251d58aae78a2763c706.png

Αυτο αγορι μου δεν ειναι το 12αρι του παιου..Ειναι ο ιδιος ο παιος...🤣Ονομα και πραγμα..Παλι καλα που γραφεται με "αι" και δεν εχουμε παρεξηγησεις με τον αλλον που γραφεται με "ε"🤣 

Edited by sakis13

Να δούμε μήπως από τις 20 και μετά βελτιωθούν έστω λίγο οι ελάχιστες. Για τις μέγιστες δεν ελπίζω και πολλά, αν και εδώ δεν έχουμε και ιδιαίτερα τρελές μέγιστες (36-37), αλλά η διάρκεια είναι το πρόβλημα.

Edited by yiannis_volos

Πειτε μου που ζει αυτος ο ευλογημενος μπας και παω και γω....🤣Σωσιβιο απο παγο...🤣

ml88qD.gif

Edited by sakis13

Μη βιάζεστε να θάψετε το μακαρίτη. Αλλάζει αργά αλλά σταθερά η κατάσταση απο τις 19 και μετά. Μπορεί ο τζίφος να είναι πιο φειδωλός στην αλλαγή, αλλά εγώ βλέπω οτι και η θερμοκρασία πέφτει, αλλά και υπάρχουν προοπτικές υετού σε πολλές περιοχές. 

Μην πέφτετε στη λούμπα οτι η κατάσταση παραμένει αναλλοίωτη. Βελτιώνεται το πράγμα. Το σίχαμα αρχίζει και χάνει - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - τη δυναμική του. 

gem-2-162.png?0

1 hour ago, sakis13 said:

Πειτε μου που ζει αυτος ο ευλογημενος μπας και παω και γω....🤣Σωσιβιο απο παγο...🤣

ml88qD.gif

Βασικά έπεσε σε μια τρύπα στον πάγο και πλέον δεν είναι μαζί μας....Νομίζω ήταν Σουηδός.

22 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Αχ τζιφακι ,τζιφακι ξύλο που θα το φας!

Τι βλέπεις σοφέ γέροντα? 

12 λεπτά πριν, menidi είπε:

Τι βλέπεις σοφέ γέροντα? 

την αρχή .. του τέλους😉

αικον 00αρι. με τέτοια 500ρια δεν θυμάμαι ξανά τόοσ καλό υετό

icon-6-135.png?0icon-2-135.png?0icon-2-138.png?0

Χάλασε ο παιος θερμοκρασιακά αλλά και όλα τα μοντέλα υετικά. Τα 16-18 στα 850 έγιναν 20-22

Εαν και εφοσον βγει ασταθεια το σκ θα αφορα αποκλειστικα τα βορεια..Αντε και τη Θεσσαλια...Παντως οι πιθανοτητες δεν ειναι υπερ μας...Ζουμε αδιανοητες καταστασεις...Σπανε ρεκορ το ενα μετα το αλλο...Δεν εχει σημασια που δεν φτανουμε μεγιστες στους 45 και βαλε..Αυτη η παρατεταμενη ζεστη που ξεκινησε απο τον Ιουνη και σε συνδυασμο με την ανομβρια ειναι κατι που εγω προσωπικα σε αυτο το βαθμο δεν το εχω ξαναζησει...

Προσωπικα θα ηθελα να σπασει με εκκωφαντικο τροπο ολο αυτο...Αλλα δεν ξερεις ειλικρινα τι να ευχηθεις..Γιατι πλεον δε ζουμε μια μεση λυση...Απο τις ζεστες μας βλεπω να πηγαινουμε σε κακοκαιριες τυπου Daniel...Τελος παντων...Σιγουρα θα ξεσπασει..Ειτε με μια σπανια διαταραχη μεσα στο καλοκαιρι...Ειτε απο Οκτωβρη με αλλο τροπο...

Κανω μια μικρη παυση μεσα στο λιοπυρι και χαζευω φωτο απο τις χιονοβολτες μου...Οτι και να λεμε..Σαν τον χειμωνα δεν υπαρχει τιποτα...Πρωτα απο ολα ζεις ανθρωπινα...Σε δευτερη φαση μαζευεις εικονες μοναδικες.

Αργοπορια στη δουλεια για να παμε στα χιονια...Εικονα ερχομενος απο Βιλια στη Μπαρμπαρα...Ουτε που θυμαμαι τι μουφες ειπα στους αστυνομικους για να περασω απο την Μανδρα....🤣Γ..μω το καλοκαιρι...Με ολη τη σημασια της φρασης!!!!

1000012270.jpg

Δεν θελω βροχες..θελω μια εβδομαδα-10 μερες κατω εως αρκετα κατω απ τα κλιματικα να δροσισει λιγο το βραδυ και μεσα στα μπετα..Δεν θελω τωρα βροχες γιατι θα βρεξει μιση μερα στη καλυτερη και μετα θα φαμε παλι 20 μερες τα +5 απ τα κλιματικα..οι βροχες μπορουν να ρθουν το φθινοπωρο και το χειμωνα στην ωρα τους..ουτως η αλλως εκει που πρεπει στα βουνα  κατι τσιμπανε..Τωρα θελω ξεροεισβολη με 12/850 να παρουμε μια ανασα..ουτε βροχες ουτε φορτωμενα μελτεμια

Και το 6άρι του τζίφου εκεί ακατέβατος από το +20 στα 850 ο ΜΟ μέχρι όσο πάει το μάτι.

Εντωμεταξύ τι φάση γραμμή έχουν πάρει τα κανάλια? Βλέπω λένε παρατεταμένα 40άρια κ το περνάνε στο ντούκου οι δημοσιογράφοι. Γελάνε λες κ είναι business as usual. Ότι να ναι

528584893_Screenshot2024-07-15at3_18_09PM.png.521c2ad42684bb86d70b5310fd829caf.png

Edited by South καυσωνάκιας

10 λεπτά πριν, Tolisk20 είπε:

Δεν θελω βροχες..θελω μια εβδομαδα-10 μερες κατω εως αρκετα κατω απ τα κλιματικα να δροσισει λιγο το βραδυ και μεσα στα μπετα..Δεν θελω τωρα βροχες γιατι θα βρεξει μιση μερα στη καλυτερη και μετα θα φαμε παλι 20 μερες τα +5 απ τα κλιματικα..οι βροχες μπορουν να ρθουν το φθινοπωρο και το χειμωνα στην ωρα τους..ουτως η αλλως εκει που πρεπει στα βουνα  κατι τσιμπανε..Τωρα θελω ξεροεισβολη με 12/850 να παρουμε μια ανασα..ουτε βροχες ουτε φορτωμενα μελτεμια

Παπαπα σαν να με βάζουν τιμωρία είναι αυτό...  Οι αστάθειες μόνο τώρα έρχονται, όχι το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία από τις 20 του μήνα. Επιτέλους. 

Πάλι καλά που υπάρχουν τα ac και τη βγάλαμε καθαρή στα αστικά (και όχι μόνο) κέντρα. 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...