baristrs Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Η Χαλκιδικη παντως Πεμπτη πρωι παει για σοβαρες καταστασεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 1 ώρα πριν, sakis13 είπε: ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....!! Σαν τη χήρα στο κρεβάτι ήμαστε ρε!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 (edited) 56 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Μιχαηλ μετα κανε μια αναλυτικη ανακαιφαλεωση..... Αύριο το πρωί καλύτερα. Μπορεί ο φετινός Ιούνιος να ήταν ότι χειρότερο έχουμε ζήσει, αλλά ίσως μετά από χρόνια να πάμε σε αξιόλογο Ιούλιο. Για να δούμε.. Edited July 1, 2024 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 4 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Αύριο το πρωί καλύτερα. Μπορεί ο φετινός Ιούνιος να ήταν ότι χειρότερο έχουμε ζήσει, αλλά ίσως μετά από χρόνια να πάμε σε αξιόλογο Ιούλιο. Για να δούμε.. Θα πας για μποουλινγκ μιχαηλ???😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 10 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Θα πας για μποουλινγκ μιχαηλ???😂 Ναι, με το ν εαυτό μου. Χαχαχα. Όχι απλά αύριο κλειδώνουμε το 95% της διάταξης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Θέλω να φωνάξω αλήθεια! Να με ακούσουνε όλοι! Επιτέλους ρεεεεεε Έτσι και το γρουσουζέψουν.😄 Τους απειλώ χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 axxx και το καλύτερο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: axxx και το καλύτερο Ιούλιος-power 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 (edited) περιμένω να δω ευρωπαικό. είναι πολύ διαφορετικός στις 48 ώρες από όλα τα μοντέλα και δεν νομίζω για καλό. χαλια μαυρα ο ευρωπαιος. 00z 12z Edited July 1, 2024 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 (edited) ο ιουνιος εγινε ιουλιος ο μαιος εγινε αυγουστος ο ιανουαριος δεκεμβριος ο δεκεμβριος μαιος ο φλεβαρης ιουλιος και στη μεση καθονται σεπτεμβρης οκτωβρης νοεμβρης με τις νεες ονομασιες τους ως 2α ονοματα "ανωμβριος" ΥΓ. θελω παλιακο ιουλη με κανονικες Τ και 120 χιλιοστα απο ασταθειες ως ανταλλαγμα για τους υπολοιπους 16 μηνες, μπορω;😆 Edited July 1, 2024 by Soto Weather 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 5 λεπτά πριν, Soto Weather είπε: ο ιουνιος εγινε ιουλιος ο μαιος εγινε αυγουστος ο ιανουαριος δεκεμβριος ο δεκεμβριος μαιος ο φλεβαρης ιουλιος και στη μεση καθονται σεπτεμβρης οκτωβρης νοεμβρης με τις νεες ονομασιες τους ως 2α ονοματα "ανωμβριος" ΥΓ. θελω παλιακο ιουλη με κανονικες Τ και 120 χιλιοστα απο ασταθειες ως ανταλλαγμα για τους υπολοιπους 16 μηνες, μπορω;😆 Ο στόχος από εδώ και πέρα (προφανώς δεν θα γίνει αλλά θα γύριζα το χρόνο πίσω) Ένα απ' τα πιο καυτά διαστηματα στην Λάρισα πέρασαν αναίμακτα Μέγιστη Λάρισας από 27/6-13/8 (48 μέρες) 36 14 μέρες κάτω από 30 μεγιστη 30 μέρες με κάτω από 32 μέγιστη Εποχή των παγετώνων, σχεδόν κανείς δεν ζούσε απ' το φόρουμ εκτός ελαχίστων που ήταν μωρά παιδιά. Έπος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 5 minutes ago, KapelosG said: Ο στόχος από εδώ και πέρα (προφανώς δεν θα γίνει αλλά θα γύριζα το χρόνο πίσω) Ένα απ' τα πιο καυτά διαστηματα στην Λάρισα πέρασαν αναίμακτα Μέγιστη Λάρισας από 27/6-13/8 (48 μέρες) 36 14 μέρες κάτω από 30 μεγιστη 30 μέρες με κάτω από 32 μέγιστη Εποχή των παγετώνων, σχεδόν κανείς δεν ζούσε απ' το φόρουμ εκτός ελαχίστων που ήταν μωρά παιδιά. Έπος φαινεται απιθανο στις μερες μας αυτο! ουτε στο πιο παλιακο (σε κρυα ) καλοκαιρι αυτα δεν γινονται πια... τωρα συγκρινουμε τωρινες ελαχιστες με τις τοτε μεγιστες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baristrs Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Τι φαπα ηταν τωρα αυτη απο τον παιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 13 λεπτά πριν, KapelosG είπε: Ο στόχος από εδώ και πέρα (προφανώς δεν θα γίνει αλλά θα γύριζα το χρόνο πίσω) Ένα απ' τα πιο καυτά διαστηματα στην Λάρισα πέρασαν αναίμακτα Μέγιστη Λάρισας από 27/6-13/8 (48 μέρες) 36 14 μέρες κάτω από 30 μεγιστη 30 μέρες με κάτω από 32 μέγιστη Εποχή των παγετώνων, σχεδόν κανείς δεν ζούσε απ' το φόρουμ εκτός ελαχίστων που ήταν μωρά παιδιά. Έπος Και οι 30 βαθμοί τότε δεν έχουν καμία σχέση με τώρα. 30 βαθμοί μέγιστη στην Λάρισα σήμαινε ζακέτα στις 10-11 το βράδυ, ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού. Συχνά οι γονείς μου απέφευγαν να πάμε για μπάνιο πριν τις 10-15 Ιουλίου, για να μην είναι πάγος η θάλασσα. Αδιανόητο. Μιλάμε για τέλη 90ς - αρχες 00ς, όχι για 1969 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 (edited) 4 minutes ago, Χιονοσκεπής said: Και οι 30 βαθμοί τότε δεν έχουν καμία σχέση με τώρα. 30 βαθμοί μέγιστη στην Λάρισα σήμαινε ζακέτα στις 10-11 το βράδυ, ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού. Συχνά οι γονείς μου απέφευγαν να πάμε για μπάνιο πριν τις 10-15 Ιουλίου, για να μην είναι πάγος η θάλασσα. Αδιανόητο. Μιλάμε για τέλη 90ς - αρχες 00ς, όχι για 1969 αυτο ακριβως! πολλοι συγγενεις μου μεχρι και πολυ προσφατα (10ς) μου λεγανε περιμενε μεχρι ιουλιο αυγουστο να ζεστανουν οι θαλασσες και τωρα απο 20 μαιου ειναι φουρνος Edited July 1, 2024 by Soto Weather 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 (edited) 10 λεπτά πριν, baristrs είπε: Τι φαπα ηταν τωρα αυτη απο τον παιο... Κάτι ξέρω όταν λέω για 72 ώρες πριν είναι η ημέρα καταστροφής των λιμνών.. Οπότε αναμονή. Υ.Γ Ο μόνος στόχος για την Λάρισα τον Ιούλιο είναι 2ψηφιος αριθμός ημερών αστάθειας!! Edited July 1, 2024 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 2 λεπτά πριν, Soto Weather είπε: αυτο ακριβως! πολλοι συγγενεις μου μεχρι και πολυ προσφατα (10ς) μου λεγανε περιμενε μεχρι ιουλιο αυγουστο να ζεστανουν οι θαλασσες και τωρα απο 20 μαιου ειναι φουρνος Χαχα εδώ στην Αθήνα μου είχαν προτεινει στο πρώτο έτος να πάμε για μπάνιο αρχές Ιουνίου και όταν τους έλεγα ότι φοβάμαι μην κρυώσω με κοιτούσαν σαν εξωγήινο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 25 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε: Και οι 30 βαθμοί τότε δεν έχουν καμία σχέση με τώρα. 30 βαθμοί μέγιστη στην Λάρισα σήμαινε ζακέτα στις 10-11 το βράδυ, ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού. Συχνά οι γονείς μου απέφευγαν να πάμε για μπάνιο πριν τις 10-15 Ιουλίου, για να μην είναι πάγος η θάλασσα. Αδιανόητο. Μιλάμε για τέλη 90ς - αρχες 00ς, όχι για 1969 Ετσι μεγαλωσαμε ναι....μα, τα νουμερα, λενε παντα την πικρη αληθεια....οπως μετραμε θερμοκρασιες μεσες, μηνιαιες, μεγιστες, κλπ, επιφανεια και 850, δειτε και διαγραμματα θερμοκρασιων θαλασσων....σε συγκριση με 80ς 90ς να κλαψετε Θεωρω ανετα στο +3 με +4 και φυσικα πολυ νωριτερα την αντιστοιχη εποχη του χρονου...κι εγω θυμαμαι πιο μικρος, αμα βουτουσες τελη Απριλιου, αρχες Μαιου ΠΑΓΩΝΕΣ ρε παιδι μου, τωρα τα νερα ειναι ηδη ΒΡΑΣΤΑ (στις ιδιες παραλιες, εννοειται, για να υπαρχει συγκριση) Κατα τα λοιπα, τα ματια και η ψυχη καρφωμενα στο Θαυμα της Πεμπτης.....ΚΑΝΤΟ ΡΕ....δεν ξερεις ποσο μας εχει λειψει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσαπός Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 3 ώρες πριν, Χιονοσκεπής είπε: 2,2 Βελιγράδι. Πιθανόν τοπικός παγετός Βόρειο Έβρο. Για δείτε 2 Ιουλιου 2006... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionisis00 Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Φτάσαμε το 15αρι στα 850 να το αποκαλούμε ψυχρή λίμνη. Όπως και να χει Πέμπτη απόγευμα η βροχή δε χάνεται. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Μπονους και η τεταρτη για τα βορεια του νομου!! η πεμπτη δεν χανετε μαγκες..ηδη εχω εστιασει στο επομενο υποπτο διαστημα 11-14 του μηνα.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Καλά τα ανσαμπλ για δεύτερο δεκαήμερο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Η Αττική κατά τη γνώμη μου θα κάνει θαύματα. Βέβαια Αττική είναι αυτή. Μπορεί σε μια περιοχή να έχει πενιχρά πράγματα και σε άλλη γεμάτα 50mm. Μέσα σε αυτόν τον Ιούλιο θέλω να δω shelf cloud σε συνδιασμό με wall cloud και 600αρες ραγδαιότητες. Μόνο έτσι θα ξεπλύνει τη ντροπή του Ιουνίου... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Πετσοκομα υετου από ενσεμπλς Ευρωπαίου. Τι πιο σύνηθες να συμβεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baristrs Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 40 λεπτά πριν, dionisis00 είπε: Φτάσαμε το 15αρι στα 850 να το αποκαλούμε ψυχρή λίμνη. Όπως και να χει Πέμπτη απόγευμα η βροχή δε χάνεται. Ψυχρη λιμνη δεν ειναι αλλα σε τετοιες λιμνες δεν παιζουν ρολο τα 850 Link to comment Share on other sites More sharing options...