Jump to content
DENNISLA

Ανάλυση Χαρτών Ιουλίου 2024

Recommended Posts

Πω πω πω τι εβγαλε ο τζίφος για Αττική!

Modele GFS - Carte prévisions

Modele GFS - Carte prévisions

Και τη Πέμπτη εγώ θα έχω φύγει.............

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ😑

Πολυ πιθανη η δημιουργια shelf cloud την Πεμπτη στον Σαρωνικο....Τετοια προσμονη δεν ειχα ουτε στον τελικο με την Ρεαλ για το εβδομο....Α ρε Κουλα τι μας κανεις...

Η δυτικη Αττικη παει για μεγαλα υψη βροχης....Τοπικα στον νομο μπορουν να βγουν και πανω απο 50mm..Δεν αποκλειεται να εχουμε ανατροφοδοτουμενες καταιγιδες πολυκυτταρικης φυσεως...Αποκλειεται να τη βγαλουμε με ενα περασμα μονο...

Ολα συγκλινουν οτι θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα μερα...Σε συνδυασμο με την σημαντικη πτωση της Τ κατα 7-9 βαθμους...Και σε συνδυασμο με τις καταιγιδες,μην εκπλαγειτε εαν το βραδυ της Πεμπτης πεσουμε και κατω απο τους 20 βαθμους ακομα και στο κεντρο...!!

Θυμαμαι πριν λιγα χρονια Ιουνη μηνα μετα απο την ελευση μιας καταιγιδας στην Καλλιθεα λιγο μετα το μεσημερι και η μεγιστη δεν ειχε ξεπερασει καν τους 24 βαθμους!!!

Καλη απολαυση!!!Εστω για μια δυο μερες να νοιωσουμε ανθρωποι και οχι κατσαριδες!!!Τελος να αναφερω οτι υπαρχουν περιθωρια και για αλλες βροχες μετεπειτα....Δεν το θεωρω πολυ πιθανο αλλα θα το δουμε...Τα πιο ελπιδοφορα ανσαμπλ του τζεμ και για το μετα...

ens_image (7).png

Edited by sakis13

5 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Πολυ πιθανη η δημιουργια shelf cloud την Πεμπτη στον Σαρωνικο....Τετοια προσμονη δεν ειχα ουτε στον τελικο με την Ρεαλ για το εβδομο....Α ρε Κουλα τι μας κανεις...

Η δυτικη Αττικη παει για μεγαλα υψη βροχης....Τοπικα στον νομο μπορουν να βγουν και πανω απο 50mm..Δεν αποκλειεται να εχουμε ανατροφοδοτουμενες καταιγιδες πολυκυτταρικης φυσεως...Αποκλειεται να τη βγαλουμε με ενα περασμα μονο...

Γατάκια εμείς τα 50μμ τα χούμε για πλάκα και κάτι γιδουλες της πλάκας😁😁😁

IMG-a540733f81552113b61ff71c56d8e90f-V.jpg

1 ώρα πριν, KapelosG είπε:

Μακάρι να μας κάνει την χάρη στην Αττική για πολλούς λόγους. Εξάλλου μετά δυστυχώς γυρίζουμε πίσω σε συνθήκες Ιουλίου 2012 με μπαστακομενο 20αρι στα 850 οπότε εύχομαι να ρίξει όσο περισσότερο γίνεται να αλλάξουμε μια μέρα εποχή 

Καντε λιγο υπομονη για μετα..απ τις 8 του μηνα και για 3 μερες θα χει ζεστη αλλα μετα φαινετε ταση για ασταθειες και για Τ κοντα στα κλιματικα..ηδη πεφτει ο μ.ο..το μονο που περιμενω για να σιγουρευτω οτι δεν θα χουμε καυσωνα ειναι να εμφανισθει ο φιλος μας ο κολντμαν που χαθηκε

2 Ιουλίου 2006.. πριν απο 18 χρόνια! Απο τις πρώτες καταιγίδες που θυμαμαι πολύ καλά και την ανακαλω στη μνήμη μου μεχρι σήμερα!

Κάνε μας κατι αντίστοιχο ρε καιρέ... μπορείς κι ακόμη περισσότερα ομως νομιζω στην Αττικη! Οπως εγγραψε κι ο Σάκαρος παραπάνω, δε φαινεται να ειναι απλως ενα περασμα. Θα εχει αυτο.. το κατι παραπάνω!

Συλλεκτικό για Αθηνα και το διάγραμμα. Σπάνια βλεπεις να δινει τετοια δυναμική για εδώ. Λες και ερχεται συστημένο!

Ο Ευρωπαίος επισης βελτιωθηκε στα πρωινα. Μια φορά δε θα βγει και το καλό σενάριο; Παμεεε

Για να δούμε μήπως βελτιωθεί έστω λίγο ο τζίφος και για εμάς εδώ την πέμπτη. Πάντως το σίγουρο είναι ότι πάμε στα Low end Της αρχικής δυναμικής που είχε η λίμνη γα την Θεσσαλία.

πολύ  μικρή, αλλά υπακτή βελτίωση τζίφου.

Edited by [weathermaniac]

Ω ρε φίλε ζηλεύω. Μέρα αστάθειας στην Αττική με "σιγουρες" καταιγίδες έχουμε πολυ καιρό να δούμε. 

Βασικά απο το 2022 τον Αύγουστο... αλλά τοτε καμία καταιγίδα δεν επηρέασε σωστά το Γαλάτσι και μου άφησε πικρή γευση. 

Στο ιδιο σκεπτικο και το 06αρι..Μειωσε τον υετο αλλα κλαιν...Αναμενομενα σκαμπανεβασματα....Ερχεται αδερφια....Ετοιμαστειτε για μπαμ και μπουμ..Για γκριζοπρασινους ουρανους...Για ευωδιες βροχης.....

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!ΣΤΟΛΙΖΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΩ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΞΕΧΕΣΜΑ...Η ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ...

Αχαστο shelf cloud απο Σαρωνικαρα!!!

60-574GR.gif

57-574GR.gif

Edited by sakis13

Αν μείνει κλειστός ο καιρός όλη την μέρα, εκτιμώ ότι θα δούμε σπάνιες μέγιστες για Ιούλιο σε αρκετά προάστια, ίσως και κάτω από 25 βαθμούς. Βάσει μοντέλων, η κακοκαιρία έχει τα φόντα να βγει τοπικά πολύ σοβαρότερη από την Μέδουσα για Αττική.

Ενημερωτικα και ο κυριος Ζιακοπουλος κανει λογο για εντονες καταιγιδες την Πεμπτη στα ηπειρωτικα..

Γεια σου ρε τζιφο με τις τρεξιματαρες σου!!!🤣Ηθελα και να ξερα...

konstantinou-kai-elenis-konstantinos.gif

Edited by sakis13

Για Αττική μιλάμε εέε; Ας κρατήσουμε λίγο μικρό καλάθι μη γίνει καμία μουφα και κάνουμε χαρακίρι εδώ μέσα!!! Χαχα

Εγώ δεν θα το αντέξω πάντως!

40 λεπτά πριν, galatsioths είπε:

Ω ρε φίλε ζηλεύω. Μέρα αστάθειας στην Αττική με "σιγουρες" καταιγίδες έχουμε πολυ καιρό να δούμε. 

Βασικά απο το 2022 τον Αύγουστο... αλλά τοτε καμία καταιγίδα δεν επηρέασε σωστά το Γαλάτσι και μου άφησε πικρή γευση. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τον Αύγουστο του 2022 έλειπα στο χωριό μου και μία μέρα πριν επιστρέψω, έριξε στο Ίλιον 60mm με καταιγιδάρα. Νομίζω 23 Αυγούστου ήταν και το έχασα για μία μέρα.

28 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε:

Αν μείνει κλειστός ο καιρός όλη την μέρα, εκτιμώ ότι θα δούμε σπάνιες μέγιστες για Ιούλιο σε αρκετά προάστια, ίσως και κάτω από 25 βαθμούς. Βάσει μοντέλων, η κακοκαιρία έχει τα φόντα να βγει τοπικά πολύ σοβαρότερη από την Μέδουσα για Αττική.

καμια σχεση. η μεδουσα ηταν πολυημερη. στην συγκεκριμενη θα εχει για μια μερα μονο φαινομενα

1 ώρα πριν, sakis13 είπε:

Στο ιδιο σκεπτικο και το 06αρι..Μειωσε τον υετο αλλα κλαιν...Αναμενομενα σκαμπανεβασματα....Ερχεται αδερφια....Ετοιμαστειτε για μπαμ και μπουμ..Για γκριζοπρασινους ουρανους...Για ευωδιες βροχης.....

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!ΣΤΟΛΙΖΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΩ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΞΕΧΕΣΜΑ...Η ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ...

Αχαστο shelf cloud απο Σαρωνικαρα!!!

60-574GR.gif

57-574GR.gif

Ντροπή ρε... Η οικογένεια πάνω από ολα🤣

40 minutes ago, Soto Weather said:

κατι μου λεει πως η βολαρα θα παρει τα.. συνηθες σε ασταθειες😂

Δεν πειράζει! Καλά να πάθετε!! Το χειμώνα δεν αφήνετε κακοκαιρία για κακοκαιρία!! Και το φθινόπωρο medicane για medicane 😅😅

2 ώρες πριν, Frostfang8 είπε:

καμια σχεση. η μεδουσα ηταν πολυημερη. στην συγκεκριμενη θα εχει για μια μερα μονο φαινομενα

Το Κέντρο δεν είχε τόσο υετό όσο δείχνει τώρα. Για τα κεντροβόρεια οκ, ήταν από άλλον πλανήτη η Μέδουσα

Εγώ πάντως για πέμπτη προσπαθώ να την αφήσω κενή από ραντεβού και ονειρεύομαι αραγμα στο μπαλκόνι με βροχή και δροσιά .Να γεμίσουμε λίγο μπαταρίες!

12 minutes ago, Kibo said:

Δεν πειράζει! Καλά να πάθετε!! Το χειμώνα δεν αφήνετε κακοκαιρία για κακοκαιρία!! Και το φθινόπωρο medicane για medicane 😅😅

ναι γιατι ειχε κακοκαιριες ο χειμωνας😂

Καλησπερα.Με την ανωμαλια που μας παει αιμα πολλους μηνες τωρα,δεν αποκλειω να ριξει μια 100αρα+ τοπικα αυριο-μεθαυριο εδω στην κουλα και να ξαναβρεξει τον Οκτωβριο.Μεθαυριο κλεινουμε 2 μηνες απο την τελευταια βροχουλα.

Το αικον εδώ έχει μια σαφώς καλύτερη διάταξη από τζίφο για την Πέπτη. Πιο βόρεια και πιο συμαγή 500αρια-γεωδυναμικά με καλό ρεύμα. Να δούμε μήπως μπορεί να βελτιωθεί ο τζίφος.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...