oldboy332 Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Ξεκινάω την αντεπίθεση πρόωρα ,προσδοκώντας λήξη του καλοκαιριού αμέσως μετά τον 15Αύγουστο ! Πάμε γερά ! Ποστάρω διάγραμμα ΑΙ με βροχούλες κάθε μέρα και το πρώτο δεκαήμερο . Σκεφτείτε τι θα δείξει στην συνέχεια ! Αν βγει χάλια ο μήνας ,με κλειστά παράθυρα θα κοιτάω από το πρωί ως το βράδυ ΑΙ μέχρι να έρθει το Φθινόπωρο. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 (edited) Πάει το Σάββατο, ωστόσο πάμε να δούμε μήπως πεχτεί κάτι Κυριακή-Δευτέρα Τρίτη, που κάποια σενάρια ανάλογα με την κίνηση του ατλαντικού χαμηλού αφήνουν καλά 500αρια να βρεθούν στην περιοχή μας. σαν όνειρο φαντάζουν τα χρωματάκια αυτά. μ.ο. Edited July 30, 2024 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 26 λεπτά πριν, oldboy332 είπε: Ξεκινάω την αντεπίθεση πρόωρα ,προσδοκώντας λήξη του καλοκαιριού αμέσως μετά τον 15Αύγουστο ! Πάμε γερά ! Ποστάρω διάγραμμα ΑΙ με βροχούλες κάθε μέρα και το πρώτο δεκαήμερο . Σκεφτείτε τι θα δείξει στην συνέχεια ! Αν βγει χάλια ο μήνας ,με κλειστά παράθυρα θα κοιτάω από το πρωί ως το βράδυ ΑΙ μέχρι να έρθει το Φθινόπωρο. ΘΕΟΣ εφτυσα τον καφε απτα γελια....μπραβο ρε φιλε, να εισαι καλα, ΠΑΜΕΓΕΡΑ ΑΙ να φερουμε το φθινοπωρο 2024 !!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Βλεπω οτι εχει πεσει το ηθικο απ τις ζεστες...καλο θα ηταν να αρχισετε να ετοιμαζεστε για το χειμωνα.... Χανετε χρονο και δεν θα προλαβαινετε.. .. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted July 30, 2024 Author Share Posted July 30, 2024 Πρώτη αποκοπή του φετινού χειμώνα ! Το -26 (εντάξει ,στα 500) γλυκοκοιτάζει το Ιόνιο. Τα λέμε στο 18αρι 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 (edited) σενάριο 21 23 στα 850 σε δυτική Θεσσαλία πριν 14αρι μετά Edited July 30, 2024 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonikatasos Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 (edited) Έχει ξεσκιστεί να βρέχει εδώ πέρα, σήμερα ήταν από τις πιο ζεστές μέρες όλου του καλοκαιριού, 31 βαθμούς είχε. όλες κι όλες 10 μέρες έχει κάνει πάνω από 30 και παίζει από τις 60 μέρες να έχει βρέξει λίγο ή πολύ τις μισές και βάλε. Προχθές είχε μέτρια βροχή, ακριβώς όπως είχε το Παρίσι στην τελετή έναρξης για 30 ώρες σερί σχεδόν, την Πέμπτη πάλι το ίδιο φαίνεται να κάνει και μάλλον αν δεν κάνει αύριο 30+ τέλος για φέτος τα 30+(που δεν τα λες και συνηθισμένα με μέση κλιματική μέγιστη ιουλίου 25 βαθμούς) Ευτυχώς από βδομάδα Ελλάδα να δούμε λίγο κανονικό καλοκαίρι. Πήρε πίσω και τα ακραία σενάρια, πάλι αρκετή ζέστη στα όρια του καύσωνα για όσο πάει το μάτι έχει, αλλά όχι κάτι τρομερό. Με +25 στα 850 και -5 στα 500 βέβαια δεν πρόκειται να κάνει κάτι από βροχές, αλλά έτσι κι αλλιώς μέχρι τέλη Αυγούστου είναι η περίοδος με τις λιγότερες βροχές διαχρονικά, ακόμα και Βόρεια Ελλάδα δεν είναι τόσο σύνηθες να βρέχει αυτή την περίοδο. Απλά θα αρχίσουν να πέφτουν λίγο οι ελάχιστες, όσο περνάει ο μήνας, αντί να κάνει 28 ελάχιστες θα κάνει 26. Και σιγά τα ωά Edited July 30, 2024 by salonikatasos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 1 ώρα πριν, salonikatasos είπε: Έχει ξεσκιστεί να βρέχει εδώ πέρα, σήμερα ήταν από τις πιο ζεστές μέρες όλου του καλοκαιριού, 31 βαθμούς είχε. όλες κι όλες 10 μέρες έχει κάνει πάνω από 30 και παίζει από τις 60 μέρες να έχει βρέξει λίγο ή πολύ τις μισές και βάλε. Προχθές είχε μέτρια βροχή, ακριβώς όπως είχε το Παρίσι στην τελετή έναρξης για 30 ώρες σερί σχεδόν, την Πέμπτη πάλι το ίδιο φαίνεται να κάνει και μάλλον αν δεν κάνει αύριο 30+ τέλος για φέτος τα 30+(που δεν τα λες και συνηθισμένα με μέση κλιματική μέγιστη ιουλίου 25 βαθμούς) Ευτυχώς από βδομάδα Ελλάδα να δούμε λίγο κανονικό καλοκαίρι. Πήρε πίσω και τα ακραία σενάρια, πάλι αρκετή ζέστη στα όρια του καύσωνα για όσο πάει το μάτι έχει, αλλά όχι κάτι τρομερό. Με +25 στα 850 και -5 στα 500 βέβαια δεν πρόκειται να κάνει κάτι από βροχές, αλλά έτσι κι αλλιώς μέχρι τέλη Αυγούστου είναι η περίοδος με τις λιγότερες βροχές διαχρονικά, ακόμα και Βόρεια Ελλάδα δεν είναι τόσο σύνηθες να βρέχει αυτή την περίοδο. Απλά θα αρχίσουν να πέφτουν λίγο οι ελάχιστες, όσο περνάει ο μήνας, αντί να κάνει 28 ελάχιστες θα κάνει 26. Και σιγά τα ωά Έχω ακούσει ότι και Γερμανία πλέον τα καλοκαίρια είναι πολύ ζεστά και πολύ ηλιόλουστα. Λίγο το φοβάμαι αυτό tbh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 3 ώρες πριν, Snowparty είπε: Βλεπω οτι εχει πεσει το ηθικο απ τις ζεστες...καλο θα ηταν να αρχισετε να ετοιμαζεστε για το χειμωνα.... Χανετε χρονο και δεν θα προλαβαινετε.. .. Δεν έχει πέσει μόνο το ηθικό μας..... Πόση ζέστη να αντέξει κι αυτό.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Κάτι κάνουν τα 18αρια για την Κυριακή Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 (edited) Tρομερή επιμονή η ζέστη από τζίφο. Μέχρι όσο πάει το μάτι στο +22 μέχρι +24 στα 850 οι μέσοι όροι. Απομονώνω Σπάρτη, Γαβαλού και Σέρρες καθώς αν βγει ο τζίφος βλέπω τουλάχιστον ακόμα 5 με 8 μέρες με 40άρια. Κ λέω το συντηρητικό σενάριο. Κάτι που σημαίνει πως ενδέχεται να ξεπεράσουμε το ιστορικό ρεκόρ της Σεβίλλης με 40άρια σε ένα καλοκαίρι που ήταν 25 μέρες. 3 σταθμοί σήμερα στην Ελλάδα έχουν ήδη 18 μέρες με 40άρια όλο το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Άλλο ρεκόρ που ενδεχομένως να απειληθεί θα είναι αυτό του θερμότερου καλοκαιριού σε μέγιστες Τ στην ιστορία της Ευρώπης, όπου στην Ανδαλουσία ήταν 38.5C όλο το καλοκαιρινό τρίμηνο (και βάζω επί τούτου το ρεκόρ του για τα μπάζα δευτερεύοντος σταθμού του Montoro γιατί η Κόρδοβα έχει πιο κάτω ιστορικό ρεκόρ) . Ήδη η Σπάρτη ΕΑΑ/ΕΜΥ, Σκάλα Μεσσηνίας ΕΑΑ και Σέρρες ΕΜΥ έχουν μέση μέγιστη Ιουνίου και Ιουλίου πάνω από τους 38 βαθμους. Μιλάμε για τρελά πράγματα για τα δεδομένα της Ελλάδας. Πρέπει να παρακολουθούμε αν το 2ο μισό του Αυγούστου πέσει τουλάχιστον στα κανονικά. Αν όχι η Ανδαλουσία θα τα βρει σκούρα από την ψωροκώσταινα. Edited July 31, 2024 by South καυσωνάκιας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 (edited) Για Κυριακή πάλι κινδυνεύουμε από Timing. Γενικά φέτος τίποτα μα τίποτα δεν πάει καλά, ότι κατάφερε να περάσει ως διαταραχή στο ναουκαστ έρχεται πάντα με την μικρότεερη δυνατή δυναμική... Θέλω 2 λίμνες τύπου Σεπτεμβρίου 2016. Ζητάω πολλά??? εκπτώσεις από 6αρι αικον... πετσόκομα από τζίφο για Κυριακή.. με βελτίωση την δευτέρα, αλλά έτσι πάμε πίσω Edited July 31, 2024 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 (edited) με δυτικότερο ρεύμα θα ήταν ιδανικό Edited July 31, 2024 by [weathermaniac] 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Πραγματικά τώρα άμα κάνει αστάθειες στο διάστημα 1-8 Αυγούστου που δεν θα είμαι Βόλο θα τσιριξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 1 λεπτό πριν, Soto Weather είπε: Πραγματικά τώρα άμα κάνει αστάθειες στο διάστημα 1-8 Αυγούστου που δεν θα είμαι Βόλο θα τσιριξω Που θα είσαι? Έτσι και αλλιώς Βόλο δύσκολα να κάνει κάτι όπως βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: με δυτικότερο ρεύμα θα ήταν ιδανικό Η ερώτηση είναι μια, Να κάτσω Κρανιά μέχρι Δευτέρα μεσημέρι - απόγευμα ή να κατέβω στα Τρίκαλα, που δείχνει να έχει το μεγάλο χαμό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 4 λεπτά πριν, Fotis είπε: Η ερώτηση είναι μια, Να κάτσω Κρανιά μέχρι Δευτέρα μεσημέρι - απόγευμα ή να κατέβω στα Τρίκαλα, που δείχνει να έχει το μεγάλο χαμό.. Για δευτέρα στο επόμενο τρέξιμο θα εξαφανιστεί. Γνωμη μου είναι πολύ πιο σίγουρα τα ορεινά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 41 minutes ago, [weathermaniac] said: Που θα είσαι? Έτσι και αλλιώς Βόλο δύσκολα να κάνει κάτι όπως βλεπω Νταξει ευτυχώς ... Γιατί πραγματικά δεν θέλω να χάσω την παραμικρή σταγόνα αφού έχει γίνει συλλεκτικη πια Θα είμαι στην Πάρο σε συγγενείς 😁 Από τα νησιά που βλέπουν 2-3 φορές τον χρόνο βροχή, για παράδειγμα υπήρχε και χρόνια στο παρελθόν που δεν έβρεξε σχεδόν καθόλου ! ( Μιλάμε.για βροχή με ραγδαιοτητα φθινωπορινη, όχι ψιλόβροχο και ψεκάδες ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 8 λεπτά πριν, Soto Weather είπε: Νταξει ευτυχώς ... Γιατί πραγματικά δεν θέλω να χάσω την παραμικρή σταγόνα αφού έχει γίνει συλλεκτικη πια Θα είμαι στην Πάρο σε συγγενείς 😁 Από τα νησιά που βλέπουν 2-3 φορές τον χρόνο βροχή, για παράδειγμα υπήρχε και χρόνια στο παρελθόν που δεν έβρεξε σχεδόν καθόλου ! ( Μιλάμε.για βροχή με ραγδαιοτητα φθινωπορινη, όχι ψιλόβροχο και ψεκάδες ) Άσε τις βροχές. Ο στόχος σου τώρα που θα πας εκεί είναι να δεις στρωμένο χιόνι 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 (edited) 10 minutes ago, Berdon said: Άσε τις βροχές. Ο στόχος σου τώρα που θα πας εκεί είναι να δεις στρωμένο χιόνι 😅 Πλάκα πλάκα , το λιμάνι της Πάρου έχει δει ποτέ χιόνι; Δεν νομίζω να είδε στην Αριάδνη πάντως... Τα παιδιά που τα ψάχνουν να το βρούμε και μήπως μπορέσουν να απαντήσουν στο κατάλληλο θέμα, ενδιαφέρον ακούγεται Πρέπει νομίζω στον "αρχιδαμο" να έριξε εκεί αλλά δεν ξέρω αν ήταν ορεινά η τελείως πεδινά Edited July 31, 2024 by Soto Weather 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 (edited) ξεκινάμε με σαπίλα στα 12αρια όπου το αικον μας λέει πάμε πάλι 2 το πρωί την θέση των καλών 500αριών, όταν έπρεπε να είναι 2 το μεσημέρι... 3συνεχόμενη φορά.. 0 MM από αικον. Δεν παν να@#$%#@$ δεν πάεμ καθόλου καλά και στον τζίφοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΡΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΩ 15. Μαυρα χαλια ο τζιφος, σκ@τ@ το ούκμο. έχω έρθει στα όρια μου πραγματικά. δεν αντέχεται άλο ρεε, μια καταιγίδα ρε, σε 1.30 μήνα τελειώνει και έρχεται το σκότος και η αηδία του κλασισκού ελληνικού χειμώνα δηλαδή ξερόκρυου με διαστήματα έντονου ξερόκρυου.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕ😠 Edited July 31, 2024 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 τριήμρη αστάθεια από μ.ο. τζίφου για Κυριακή-Τρίτη. πάμε στοίχημαότι δεν θα κάνει τίποτα καμία από αυτές τις ημέρες? και το χειρότερο? Δεν διαφαίνεται κανένα μα κανένα πιθανό διάστημα ενδιαφέροντος μετά. Απίστευτο αδιανόητο, αηδιαστικό έκτρωμα.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Μπορει, αραγε, να επαναλαβει τετοια υπεροχα απογευματα μετα τις 15.9 ???? μεχρι τοτε δεν εχω αξιωση, αλλα και καμια προοπτικη δεν φαινεται, σε εναν ανυδρο, καυτο και καυσωνικο Αυγουστο.... Ουτε και με την αλλαγη του μηνα θεωρω οτι θα κερδισουμε κατι, περα απο το οτι θα εχει μικρυνει αισθητα η ημερα Αλλα μετα τις 15.9, θα μπορουσε να κανει ετσι ανεμωδεις ημερες, να μην ξεπερνανε οι μεγιστες τους 33-34 στα κεντρονοτια, και με το αγερι να εχουμε ελαχιστες εκει στο 27-28αρι Αντε να δουμε....σε 45 μερες θα ξερουμε ΥΓ: Απο βροχη, μην περιμενετε στην Αττικη πριν την 1η Νοεμβρη, ειναι ανωφελο και θα απογοητευεστε αδικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baristrs Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 55 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: τριήμρη αστάθεια από μ.ο. τζίφου για Κυριακή-Τρίτη. πάμε στοίχημαότι δεν θα κάνει τίποτα καμία από αυτές τις ημέρες? και το χειρότερο? Δεν διαφαίνεται κανένα μα κανένα πιθανό διάστημα ενδιαφέροντος μετά. Απίστευτο αδιανόητο, αηδιαστικό έκτρωμα.! Αμα κανει και τον χειμωνα τιποτα.... Δεν υπαρχει σωτηρια... Θα γινω καυσωνακιας να εχω το κεφαλι μου ησυχο πραγματικα...( Δεν γινεται προφανως) Δηλαδη λες αντε με την ανοδο της θερμοκρασιας θα εχουμε παραπανω καταιγιδες και πιο ακραιες και τον χειμωνα λιγοτερα χιονια... Αλλα οχι ετσι! Ουτε να βρεξει δεν μπορει! Link to comment Share on other sites More sharing options...