[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 21 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Μιχαηλ...Προλαβαινεις να σπουδασεις κομμωτικη???Σε λιγα χρονια οπως παμε δεν θα μας χρειαζονται μετεωρολογοι..Καθε μερα τον ιδιο καιρο θα χουμε..Τι να την κανουμε την προγνωση...🤣Εχεις και μια εφεση στο κυνηγι με τις σαλουφες..Για ψαξτο...😋 Θελω να μου ανεβαζεις διαγραμματα με την συχνοτητα αναπαραγωγης των σαλουφων...Θα χει ενδιαφερον!!..🤣Σιγουρα περισσοτερο απο τα καλοκαιρια μας.. οτιδήποτε πέρα από καιρόφιλος και μετεωρολόγος είναι καλύτερο αυτή την στιγμή.. Τι να το κάνεις τον εμετεωρολόγο αν έχει ήλιο κάθε μέρα για πάντα???! 18 λεπτά πριν, baristrs είπε: Αμα κανει και τον χειμωνα τιποτα.... Δεν υπαρχει σωτηρια... Θα γινω καυσωνακιας να εχω το κεφαλι μου ησυχο πραγματικα...( Δεν γινεται προφανως) Δηλαδη λες αντε με την ανοδο της θερμοκρασιας θα εχουμε παραπανω καταιγιδες και πιο ακραιες και τον χειμωνα λιγοτερα χιονια... Αλλα οχι ετσι! Ουτε να βρεξει δεν μπορει! εγώ απλά έπρεπε να γεννηθώ στην Αμερική, κάπου στις μεσοδυτικές πολιτείες.. Εδώ έχουν σαπίσει ΟΛΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: οτιδήποτε πέρα από καιρόφιλος και μετεωρολόγος είναι καλύτερο αυτή την στιγμή.. Τι να το κάνεις τον εμετεωρολόγο αν έχει ήλιο κάθε μέρα για πάντα???! εγώ απλά έπρεπε να γεννηθώ στην Αμερική, κάπου στις μεσοδυτικές πολιτείες.. Εδώ έχουν σαπίσει ΟΛΑ... Μιχαηλ τι γινεται με τι βροχες φιλε????θα βρεξει σ εμενα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 2 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Μιχαηλ τι γινεται με τι βροχες φιλε????θα βρεξει σ εμενα????? μάλλον όχι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: τριήμρη αστάθεια από μ.ο. τζίφου για Κυριακή-Τρίτη. πάμε στοίχημαότι δεν θα κάνει τίποτα καμία από αυτές τις ημέρες? και το χειρότερο? Δεν διαφαίνεται κανένα μα κανένα πιθανό διάστημα ενδιαφέροντος μετά. Απίστευτο αδιανόητο, αηδιαστικό έκτρωμα.! Και όμως... Ο τζίφος το γύρο φέρνει εδώ και πολλά τρεξίματα.. Για αλλαγή μετά το 15αυγουστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Αππ Δευτέρα θα πέσει ολίγο ή θα πάμε για καύσωνα διαρκείας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Κάτω από 29 βαθμούς ήδη το Κέντρο, αλλά η αίσθηση είναι για λίγο χαμηλότερα. Ίσως πλησιάσουμε το 25αρι το πρωί. Θα κάνουμε εβδομάδες να δούμε τέτοια βραδιά, οπότε ας το χαρούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: οτιδήποτε πέρα από καιρόφιλος και μετεωρολόγος είναι καλύτερο αυτή την στιγμή.. Τι να το κάνεις τον εμετεωρολόγο αν έχει ήλιο κάθε μέρα για πάντα???! εγώ απλά έπρεπε να γεννηθώ στην Αμερική, κάπου στις μεσοδυτικές πολιτείες.. Εδώ έχουν σαπίσει ΟΛΑ... Σηκω φύγε,αφου αν εχω καταλαβει καλα εχεις την ακρη σου στην αμερικη.Φυγε να σωθεις απο τη μουφοχωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 19 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Σηκω φύγε,αφου αν εχω καταλαβει καλα εχεις την ακρη σου στην αμερικη.Φυγε να σωθεις απο τη μουφοχωρα. Βλεπω να στερευουν οι λιμνες.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 56 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Σηκω φύγε,αφου αν εχω καταλαβει καλα εχεις την ακρη σου στην αμερικη.Φυγε να σωθεις απο τη μουφοχωρα. εε έτσι και έτσι, δεν θα είναι εύκολο και δεν θα γίνει σ΄ντομα λογικά, εφόσον γίνει βέβαια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 (edited) θεαματική βελτιωση του αικον για Κυριακή.. να δούμε τι θα κάνει ο τζιφος. Βελτιώθηκε και ο τζιφος. Για να δούμε αν αύριο το πρωί τρέχουμε πάλι. Edited July 31, 2024 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterakos Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Έχουμε καμία μακρινή πρόγνωση για το 2ο 15νθημερο του Αυγούστου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Το σκπδι ο τζιφος θελει μαλλον να μας εκδικηθει για οσα του εχουμε σούρει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 (edited) 51 λεπτά πριν, Dusterakos είπε: Έχουμε καμία μακρινή πρόγνωση για το 2ο 15νθημερο του Αυγούστου ? Δεν χρειάζονται προγνώσεις πλέον Δες τη γραμμή των κλιματικών δεδομένων και πρόσθεσε 4-5 βαθμούς. Τόσο απλά! Ούτε να ψάχνεις σε meteociel, ζιακοπουλους, Κλέαρχους κτλ. Ξεκούραστα πράγματα... Γλιτώνεις χρόνο απο άσκοπες αναζητήσεις. Ελπίζω να σε βοήθησα!! Edited July 31, 2024 by menidi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Εχει ΛΥΣΣΑΞΕΙ να το πω ευγενικα, για ΥπερΚαυσωνα της Παναγιας.....οχι οτι μεχρι τοτε δεν θα εχει ζεστες, τα ιδια οπως αυτα τα χαλια του Ιουλιου, με πολυ μικρες διακυμανσεις - αλλαγες, λογω ανεμου, κλπ Σκεφθειτε οτι η χθεσινη ημερα ηταν η πιο δροσερη των τελευταιων 20-25 και μαλλον θα παραμεινει η πιο δροσερη και των επομενων 20-25 Ειδικα εκει παντως 11-12 και οσο παει το ματι, ανημερα Δεκαπενταυγουστο και μεχρι να τελειωσουν οι καρτελες, το σεναριο για 30 - 42αρι διακυμανση, για Αττικη, ο Τζιφος εχει απλα ΛΥΣΣΑΞΕΙ να το δινει Λες και μπαινουμε τωρα στο καλοκαιρι, μεταμορφωνει την 16.8 σε 1η Ιουλιου ας πουμε, λες, αντε, ας κανει και καμια ζεστουλα να κανουμε κανα μπανακι.... Θλιψη, απογοητευση μεγαλη, μαγκες ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙ, δεν αλλαζει, λεμε για ασταθειες, λεμε για αλλαγη, που ???? τα ιδια και τα ιδια, χωρις προοπτικη, χωρις καμια αλλαγη Αντε και 5-10 μερουλες ισως οι περισσοτεροι λειψουμε, οποτε μειωνεται το μαρτυριο της τσιμεντουπολης Πως γυρνας μετα τελη Αυγουστου με συνθηκες 1ης Ιουλιου ???? Κι αν εχει φυλαξει για εκει νεο ΥπερΚαυσωνα ??? Τι γινεται εαν Σεπτεμβριος - Οκτωβριος βγουν ιστορικα καυτοι και εννοειται ανυδροι 0,0000 mm ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Να παρακαλάμε να ξεσπάσει το θεριό μέχρι τα μέσα του μήνα και να κάνει μετά μια ξεροεισβολή με δροσιά τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι απαραίτητο για να κρυώσουν κάπως οι θάλασσες. Αν πάμε μέχρι 10-15 Σεπτεμβρίου με 35αρια και 40αρια και Τ θαλασσών 31-32 βαθμούς, δεν θέλω να ξέρω τι Ντάνιελ, Ζορμπάδες και Ιανούς έχουμε να δούμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Τίποτα δεν θα κάνει την Κυριακή μην τρέφετε ελπίδες, σε λίγες ώρες πάλι θα τα μαζέψει πίσω. και εάν ΔΕΝ τα μαζέψει πίσω στους χάρτες, τότε πολύ απλά δεν θα επαληθευτούν αυτοί στο ναουκαστ. Το έχουμε καταλάβει πως το πάει φέτος. 14 μέρες κουφόβραση λιγες μέρες πριν τη λήξη της ζεστας εμφανίζεται ένα φαινομενικά «δυνατό» σπάσιμο της κατάστασης με καταιγίδες 3 μέρες πριν: πλήρες μάζεμα 2 μέρες πριν: επαναφορά σε μέσο σενάριο 1 μέρα πριν: περαιτέρω μάζεμα, άρα επιστροφή στο μηδέν 12 ώρες πριν: τυπικές ασταθειες νουκαστ: ήλιος και εναλλαγές με τα αμονια από τις καταιγίδες ψοφίμια στα ορεινά. Και μετά πάλι 14 μέρες κάψα. Ε αι σιχτιρ. Και δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω και την έκφραση «άντε να έρθει ο Σεπτέμβρης να ησυχάσουμε»… ποιος εγγυάται ότι δεν θα ζήσουμε τον τυφώνα κατρινα φέτος; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Δείτε λίγο την Σπάρτη από τον τζίφο. Από αρχές Ιουνίου η Σπάρτη βιώνει πάνω από 38 βαθμούς κατα μέσο όρο και τώρα φαίνεται αυτό να τραβάει μέχρι 17/8. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο. Εντάξει κουλά είναι αυτά που δίνει το κύριο στα μακρινά γιατί μάλλον τρέχει μόνο του αλλά και πάλι η επιμονή της ζέστης είναι παροιμιώδης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Ο μιχαηλ που ειναι κοιμαται???? @[weathermaniac]???????τι γινετε με τις βροχες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 12 hours ago, Snowparty said: Μιχαηλ τι γινεται με τι βροχες φιλε????θα βρεξει σ εμενα????? Αστεία ερώτηση όταν τα μοντέλα χαροπαλευουν να βγάλουν 1μμ για Θεσσαλονίκη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 6 hours ago, Χιονοσκεπής said: Να παρακαλάμε να ξεσπάσει το θεριό μέχρι τα μέσα του μήνα και να κάνει μετά μια ξεροεισβολή με δροσιά τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι απαραίτητο για να κρυώσουν κάπως οι θάλασσες. Αν πάμε μέχρι 10-15 Σεπτεμβρίου με 35αρια και 40αρια και Τ θαλασσών 31-32 βαθμούς, δεν θέλω να ξέρω τι Ντάνιελ, Ζορμπάδες και Ιανούς έχουμε να δούμε. Ότι ξεροεισβολες και να κάνει δεν είναι αρκετό να δροσίσουν τις θάλασσες. Και νέο 1949 να κάνει στα τέλη Αυγούστου οι θερμοκρασίες θα φτάσουν στα περσινά επίπεδα στην καλύτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 46 λεπτά πριν, Yata είπε: Αστεία ερώτηση όταν τα μοντέλα χαροπαλευουν να βγάλουν 1μμ για Θεσσαλονίκη. Για μενα φιλε τι δειχνουν???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 (edited) 9 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Για μενα φιλε τι δειχνουν???? Τι λέει εκεί στη Γουμένισσα; Όλα καλά ρε συ; Καμία φασολάδα φτιάχνεις; Edited August 1, 2024 by menidi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 30 λεπτά πριν, menidi είπε: Τι λέει εκεί στη Γουμένισσα; Όλα καλά ρε συ; Καμία φασολάδα φτιάχνεις; Αχχαχαχχαα...τωρα αρχισα να ανησυχω πιο πολυ που δεν εχει γραψει ο μιχαηλ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 4 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Αχχαχαχχαα...τωρα αρχισα να ανησυχω πιο πολυ που δεν εχει γραψει ο μιχαηλ... Κι εγώ αυτό έχω ως κριτήριο για τα πράγματα. Την πρωινή παρουσία το Μιχαήλ. Αν δεν εμφανιστεί, σημαίνει οτι η ....όποια αστάθεια, θα αφορά αποκλειστικά τους μεθυσμένους.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 μην φωνάζετε, κοιμάμαι!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...