Snowparty Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 8 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: μην φωνάζετε, κοιμάμαι!!! Καλημερααάαα αρχοντααααα του καιρου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 (edited) Πολύ πλάκα έχε ο τζίφος. Ας αφήσουμε για λίγο την Κυριακή στην άκρη που κάτι θα κάνει, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο, την Δευτέρα την εξαφάνησε τελείως, και το πιο αστείο είναι ότι δεν μου έκανε εντύπωση καν. Θα βρέξει όμως τετάρτη Πέμπτη εεε?? {λολ} Edited August 1, 2024 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 (edited) Βελτίωση του τζίφου για Κυριακή, μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε 84 ώρες μακριά, και όλες οι κακοκαιρίες φέτος χάθηκαν στις 60-72 ωρες Edited August 1, 2024 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 2 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Βελτίωση του τζίφου για Κυριακή, μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε 84 ώρες μακριά, και όλες οι κακοκαιρίες φέτος χάθηκαν στις 60-72 ωρες Τα υπολοιπα μοντελα πως τα βλεπεις μιχαηλ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 6 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Τα υπολοιπα μοντελα πως τα βλεπεις μιχαηλ??? παλεύονται εκτός από την καναδέζα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 (edited) 7 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: παλεύονται εκτός από την καναδέζα.... Αυτή η Καναδέζα εφιάλτης μου έχει γίνει. Πρώτον μου ‘χει χαλάσει, μου έχει διαλύσει τη μέση (όποιος ξέρει, κατάλαβε) και δεύτερον πάει να μου χαλασει και το Σαββατοκύριακο… Edited August 1, 2024 by Fotis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Για την συνέχεια το 6αρι εξαφανησε την αστάθεια για ποιον λλογο άραγε? Επαναφορά σαπιομελτεμιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Με το 6άρι βλέπω Γαβαλού να γράφει καμιά 10αριά μέρες 40άρια σε πολύ lowkey φάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted August 1, 2024 Author Share Posted August 1, 2024 19 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Με το 6άρι βλέπω Γαβαλού να γράφει καμιά 10αριά μέρες 40άρια σε πολύ lowkey φάση χαχαχαχαχαχαχα. Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα του ΑΙ! Artificial Reality η απάντηση στους καύσωνες ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted August 1, 2024 Author Share Posted August 1, 2024 Πέρα από την πλάκα , πάμε μήπως και ρίξει καμιά σταγόνα την Κυριακή το απόγευμα και βλέπουμε μετά . Συνεχίζω να αισιοδοξώ για μετά τις 15/8 ,μάλλον επειδή είναι μακριά 😁 . Καλό μήνα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 (edited) αικον και ευρωπαίος δίνουν κάποια τοπικά φαινόμενα κνετρική μακεδονία και ίσως βόρεια Θεσσαλία και το Σάββατο Για κυριακή ο τζίφος μόνο βλέπω έχει το τέλειο ταιμινγκ, οι άλλοι είναι 6 ωρες εκτός.. Βέβαια και αυτό το 6ωρο είναι καλυτερο από το 12ωρο πλήρους κακιστου ταιμινγκ στις 2 προηγούμενες λίμνες .κατωτερα τα 12αρια.. τζφος ετοιμάζει πετσοκομα... πάλι καλά βλέπω είχαμε μια θετική κίνηση των κακών μοντέλων, ούκμο και τζεμ, και σαν να πάμε σε μια μέση λύση. να δούμε τι θα γίνει. Στόχος είναι να δούμε καταιγίδα πάνω μας, τίποτα λιγότερο. βλέποντας την υψηλη ανάλυση του ούκμο, η βελτίωση είναι σχεδόν μηδενικη δυστυχώς. Οπότε περιμένουμε για τα αυριανά... Edited August 1, 2024 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 κάτι παέι να αλλάξει στα μακρινά {πλέον μακρινά 144 ώρες]. οπισθοχώρηση ατλαντικού, αντικυκλώνας σε μεγάλο μερος της ευρώπης, και μήπως να δούμε ενδιαφέρον καιρό εδώ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted August 1, 2024 Author Share Posted August 1, 2024 (edited) Δεν ξερω τι ειναι χειρότερο , οτι προσπαθώ να δείξω ενδιαφέρον βλέποντας i)τρέξιμο του GFS 1η Αυγούστου ή ii) αγώνα της Inter Ανδόρρας; Edited August 1, 2024 by oldboy332 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
airfathaaaaa Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 35 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: κάτι παέι να αλλάξει στα μακρινά {πλέον μακρινά 144 ώρες]. οπισθοχώρηση ατλαντικού, αντικυκλώνας σε μεγάλο μερος της ευρώπης, και μήπως να δούμε ενδιαφέρον καιρό εδώ??? θα σε ξυπνησω σε 6 ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 7 λεπτά πριν, oldboy332 είπε: Δεν ξερω τι ειναι χειρότερο , οτι προσπαθώ να δείξω ενδιαφέρον βλέποντας i)τρέξιμο του GFS 1η Αυγούστου ή ii) αγώνα της Inter Ανδόρας; Αν ο τζίφος μαζέψει αυτά τα λίγα που δείχνει το σκ και η Ίντερ ντ' Εσκάλδες από την ποδοσφαιρομάνα Ανδόρρα νικήσει θα φαρμακωθώ ….. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted August 1, 2024 Author Share Posted August 1, 2024 (edited) 4 λεπτά πριν, Fotis είπε: Αν ο τζίφος μαζέψει αυτά τα λίγα που δείχνει το σκ και η Ίντερ ντ' Εσκάλδες από την ποδοσφαιρομάνα Ανδόρρα νικήσει θα φαρμακωθώ ….. Χαχαχχαχαχ οπως τα βλέπω τα πράγματα δεν ξέρω ποιο εκ των δυο ειναι πιθανότερο! Με το που το έγραψα, το έβαλε η ΑΕΚ ! Να δούμε ο Τζίφος πως θα ανταποκριθεί! Edited August 1, 2024 by oldboy332 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 8 λεπτά πριν, oldboy332 είπε: Χαχαχχαχαχ οπως τα βλέπω τα πράγματα δεν ξέρω ποιο εκ των δυο ειναι πιθανότερο! Με το που το έγραψα, το έβαλε η ΑΕΚ ! Να δούμε ο Τζίφος πως θα ανταποκριθεί! Άντε είσαι γουρλής! Μακάρι και στο τζίφο να δούμε τα καλά! Μέχρι να βάλει το γκολ η ΑΕΚ δεν άντεξα και το εριξα στα βαριά 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 (edited) χαχαχα τελικά το ούκμο τα λίγα χιλιοστά που μας έδινε εδώ τα εξαφανήσε σχεδόν τελείως στο 12αρι, πραγματικά κάπου έλεος.. αγωνία για τα 18αρια Edited August 1, 2024 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 4 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: χαχαχα τελικά το ούκμο τα λίγα χιλιοστά που μας έδινε εδώ τα εξαφανήσε σχεδόν τελείως στο 12αρι, πραγματικά κάπου έλεος.. αγωνία για τα 18αρια Μιχαηλ για μενα τι βλεπεις φιλεε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 1 λεπτό πριν, Snowparty είπε: Μιχαηλ για μενα τι βλεπεις φιλεε???? εσύ είσαι πολύ τυχερός, κάτι θα δεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 20 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: εσύ είσαι πολύ τυχερός, κάτι θα δεις Εγω φιλε δεν θελω να δω...αρκει να μην εχει χαλαζι...???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 (edited) 4 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Εγω φιλε δεν θελω να δω...αρκει να μην εχει χαλαζι...???? δύσκολο για χαλάζι λογικά. μόνο αν δημιουργηθεί κάτι κατακέφαλα 12αρι ευρωπαίος μετεπλοτζικ ΠΕΤΣΚΟΟΜΑ και κινηση υετού νοτιοανατολικά όπως την προηγούμενη φορά.. τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου. Και ένα κουλούρι εδώ... Edited August 1, 2024 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 ένα τέτοιο να μας έκανε... υεετός.... ας καταφέρει βέβαια να κάνει 1 καταιγίδα και βλέπουμε για περισσότερα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...