Jump to content

Recommended Posts

1 ώρα πριν, ChristosPapasoulis είπε:

Η φυση εχει καταστραφει λογω κλιματικης αλλαγης. Το κλιμα βασικα. Και εμμεσα η φυση σιγα σιγα. Ηδη βλεπουμε τα αποτελεσματα στην γεωργια. Εχουμε ξεχασει τι γινοταν στο παλιο κλιμα...

37 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε:

Ρε σεις αστυνομια καιρικης γκρινιας ειστε?Οτι γουσταρει κανει ο καθενας,ελευθερος ειναι να εκφραζεται..Αν δεν καταλαβαινετε το λογο της γκρινιας μετα απο μια ανυπαρκτη χρονια ειναι δικο σας θεμα.Αν δεν βλεπετε τα πουρναρια που ξεραθηκαν παλι δικο σας θεμα εινα.Εσυ ρε Γιωργο που ξαφνικα εγινες "ζεν" δεν γκρινιαζες εδω μεσα για το λιγο χιονι της βαρβαρας,ή για την ελπιδα που γλεντησε τον αγιο στεφανο ο ζωγραφος σε υψος χιονοστρωσης?Αλλοι γκρινιαζαν επειδη χιονιζε στα ημιορεινα και δεν χιονιζε στο Ασπεν του κςντρου της Αθηνας.Σιγα μην απολογηθει κανεις τωρα επειδη εχει σιχαθει την καιρικη νεκρα ενος χρονου και την ελλειψη νερων της τριετιας.Για σας παρακαλω λιγο.

2 ώρες πριν, olaficent είπε:

Μακάρι να επιβεβαιωθουν τα πιο υετοφορα σεναρια για την Αττικη διότι πλεον είναι επιτακτικη αναγκη  για την φυση και τα δεντρα που παρουσιάζουν πλεον "αρρωστη εικονα" και δεν θα την "παλεψουν" (και) με ανυδρο Δεκεμβριο!

Δεν χρειαζονται καταιγιδες αλλα ποτιστικη βροχη διαρκειας να ξεδιψασει η γη

Ελπιζω μονο οι αλλαγες από τις ανανεωσεις των μοντελων να μην καταλήξουν στην εκφυλιστικη εκδοχη της επικειμενης κακοκαιριας, όπως συμβαινει τελευταια 

Συμφωνώ και με τους τρεις! Φέτος η ανομβρία στην Αττική έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Η γκρίνια του Γιώργου, είναι πλήρως κατανοητή και δικαιολογημένη. Μη ξεχνάμε ότι πολλοί άλλοι γκρινιάζουμε κατά καιρούς (ο καθένας για τη δική του καιρική πίκρα, ο καθένας για τα δικά του δίκια), συμπεριλαμβανομένου και εμέ. Ο Γιώργος αφού έχει πολύ σοβαρό λόγο να γκρινιάξει, γιατί να μη το κάνει;;  Πες τα και εσύ ρε Γιώργο🙂...

Μόλις τώρα, GEORGE SNOWMAN είπε:

Θα ερχομαι να μαζευουμε φυστικια φιλε.

Να ερθεις φιλε μου....ελα και κανα σκ τωρα παρε αδεια εχω σφαξει προβατινα... ελα εχουμε παλιακο χειμωνα φετος τωρα ξεκιναει......

1 λεπτό πριν, Snowparty είπε:

Να ερθεις φιλε μου....ελα και κανα σκ τωρα παρε αδεια εχω σφαξει προβατινα... ελα εχουμε παλιακο χειμωνα φετος τωρα ξεκιναει......

Μετα το παλιακο φθινοπωρο λογικο φιλε μου να παμε σε παλιακο χειμωνα.Αλλα δεν τρωω προβατο φιλε,μονο σούσι και ταρταρ σολωμου,ειμαι αθηνέζος.

1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε:

έχεις πολύ πλάκα Δημήτρη, πανηγυρίζειςμε χεδόν ότι τρέξιμο να βγει. Σε ζηλεύω, αν μπορείς ένεις εκεί που είσα για βροχές, αλλιώς ανεβαίνεις για χιόνι Φλώρινα που αν καθίσιε ένα καλό σενάριο πάνε για θάψιμο και όχι για τα 5ποντα τις προάλλες.

Για την συνέχεια το καλό είναι ότι μαπίνουμε σε πρόσκαιρη ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ ζωνική δηλαδή τα χαμηλά του ατλαντικού μπαίνουν Μεσόγειο.

Χαχαχα μαζεμένες άδειες Μιχαήλ, οπότε ανάλογα του κίνηση του χαμηλού αλλάζουμε και τον προορισμό.Τελιωσε το χιόνι "έξω από την πόρτα μόυ ", μάταιο σε αυτήν την χώρα.

Απλά τις Τ φοβάμαι,-1,-2 δεν ξέρω ...μην μπλέξουμε με χιονόνερα.

21 λεπτά πριν, Orinos είπε:

πάντως ο κύκλος του νερού (διαδοχικά χαμηλά) συνήθως κλείνει με δυνατό χιονιά...

Tα παλιά καλά χρόνια από τα οποία βγήκαν και οι μέσοι όροι σε υετό και σε θερμοκρασίες αυτος ο κύκλος νερού (βροχές-χιόνια-ξανά βροχές-ξανά χιόνια κτλ κτλ) που λες δεν έκλεινε όλο τον χειμώνα...ένα διάλειμμα έκανε μόνο (Αλκυονίδες μέρες) και συνέχιζε μέχρι και τον Μάρτη αρκετές φορές.....

τα τελευταία πολλά χρόνια το διάλειμμα γίνεται  με κάποια ή κάποιες λίγες μέρες χειμώνα και όλες οι υπόλοιπες είναι Αλκυονίδες μέρες και ακόμα πιο ήπιες...

1 λεπτό πριν, vorios_polos είπε:

Βγάζει το γιουκμο τόσο υετό μέχρι βόρεια?

Καλά σιγά μην έβγαινε ο υετός του ουκμο, και αύριο να ήταν η κακοκαιρία 

2 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Το ούκμο είναι υπερβολικό γενικά στον υετό αλλά αυτη τη φορά με τέτοιο χαμηλό τέτοια θέση και κίνηση άνετα μπορεί να βγει...το θέμα είναι ότι μπορεί να κανει λάθος στην θέση ή την κίνηση και τα περισσότερα φαινόμενα να βγουν σε συγκεκριμενες περιοχές όχι ότι δεν θα βρέξει σχεδόν παντού αλλά αυτό το άπλωμα τόσο των πολλών χιλιοστών ίσως είναι λάθος...

Κι ενώ όλοι κοιτάνε την επερχόμενη κακοκαιρία προσωπικά Καραγκούνης δεν μου καίγεται είτε βρςχω είτε όχι και κοιτάω με αγωνία τα μέλλοντικα στησίματα των εμποδιστων...κάτι προσπαθούν να μας πουν αλλά έχει ψωμι

11 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Υετός ούκμο

19-07-38-UKMHDOPIT12_144_18.png

Εγώ βλέπω ένα λύκο Μιχαήλ. Να το πάρω αυτό ως σημάδι;😄 Ωραίο πανελλαδικό σάρωμα btw..

Ας πέσουν να με φάνε όλοι οι ΚΒ...αλλά προτιμώ να ταισω τον κόπρο βροχή να ηρεμήσει γιατί θα πέσει σαν λυσσασμένο σκυλί στον πρώτο χιονοαυλωνα...ψηφίζω νότια πορεία χαμηλού...😋

2 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Ας πέσουν να με φάνε όλοι οι ΚΒ...αλλά προτιμώ να ταισω τον κόπρο βροχή να ηρεμήσει γιατί θα πέσει σαν λυσσασμένο σκυλί στον πρώτο χιονοαυλωνα...ψηφίζω νότια πορεία χαμηλού...😋

Σαν λυσσασμένος λύκος Βαγγέλη... ακόμη χειρότερα... χμ χμ... άντε σας αφήνω.. βγαίνω εκτός θέματος...

17 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Ναι επειδή το μέτωπο κάνει και μια κίνηση προς τα βόρεια, ενώ έχει σύγκλιση στα παράλια σε διάφορες χρονικές περιόδους 

Μόλις τώρα, sakis13 είπε:

Βαγγελαρα...Τα προσηνεμα κτηνη τρωνε για πρωινο ανθρωπινο κρεας και το βραδυ για να χωνεψουν, βορειοελλαδιτικους χιονιαδες...🤣Χιονοβαμπιρ..Οσο πιο πολυ χιονι τρωνε,τοσο πιο πολυ πεινανε...Δες τον Κασπερακο μενος...🤣

1000016529.jpg

Ξέχασες τον εφιάλτη που ήταν ανάμεσα σας😂🤭

4 λεπτά πριν, Winterlove είπε:

Σαν λυσσασμένος λύκος Βαγγέλη... ακόμη χειρότερα... χμ χμ... άντε σας αφήνω.. βγαίνω εκτός θέματος...

Ενώ εγώ που βάζω εννοείτε και Τάξη είμαι μέσα στο θέμα...χαχαχα

1 λεπτό πριν, sakis13 είπε:

Βαγγελαρα...Τα προσηνεμα κτηνη τρωνε για πρωινο ανθρωπινο κρεας και το βραδυ για να χωνεψουν, βορειοελλαδιτικους χιονιαδες...🤣Χιονοβαμπιρ..Οσο πιο πολυ χιονι τρωνε,τοσο πιο πολυ πεινανε...Δες τον Κασπερακο μενος...🤣

1000016529.jpg

Όλοι σας και μόνος μου...😎😎😎...🤟🤟🤟😋😋😋

1 ώρα πριν, GEORGE SNOWMAN είπε:

Εγω κοντα ειμαι στο να τα παρατησω παντως μετα απο τοσα χρονια.Δεν εχει νοημα.

τώρα μόνο με νιώθεις

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...