Jump to content
INUIT

Aνάλυση χαρτών Δεκεμβρίου 2024

Recommended Posts

Οσονουπω Δεκεμβρης !!! Ο μηνας βασιλιάς, το ομορφοτερο απ τα 12 παιδια του χρονου, ο Δεκεμβρης , με ολες τις ομορφιες του , ο μηνας των Χριστουγενων ειναι εδω !!! Ο Δεκεμβρης με τη μικροτερη μερα του χρονου, ο μηνας ερωτας των απανταχου καιροφιλων, ο μηνας παραμυθι για μικρα παιδια , ο μηνας της Αννουλας του χιονια  και του Αη Νικόλα  εφτασε. Ο μηνας που πρεπει να περιμενουμε να περασουν αλλοι 11 για να ξαναρθει , ειναι εδω !!!!

Παμε θετικα και αισιοδοξα , να ζησουμε ενα Δεκεμβρη οπως τον ονειρευομαστε καιρικα , με υγεια , πολλη αγαπη αγκαλιες και χαμογελα !!!

,,το κοβω εδω, ( για καποιο λογο δεν μπορω να βαλω Φωτο ) ενυ γουει ......φυγαμε  !!!!!!!

Δεκέμβριος Καλό Μήνα Καλό Χειμώνα - Giortazo.gr Τα 31 πράγματα που θέλω για αυτό τον Δεκέμβριο 2017! | Business Mum

Edited by INUIT

Όσον αφορά για γκρίνια Παρ ότι κι εγώ είμαι θεσοστεγνος και ελλειμματικός φουλ στον υετό δεν θα σκίσω και την κάλτσα μου για να γράψω οπότε όπου θέλει ας πάει το χαμηλό...😋...άλλου θα δαγκώσω όχι στο νερό με την υγρή του μορφή😋

Καλοτάξιδο το θέμα και ελπίζω να καταρρίψει ρεκόρ σε αριθμό μηνυμάτων λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος. Εύχομαι επίσης ένα μεγάλο κβ χιονιά και να δω τη Θεσσαλονίκη λευκή απ' άκρη σ' άκρη και μετά να πάρουμε σειρά εμείς. κάτι σαν το 2001-2002 δηλαδή...

Edited by DIMITRIS

12 λεπτά πριν, LarissaSnow είπε:

Μακάρι αυτό το μήνα να ξαναζήσουμε το παρακάτω οι κέντρο βόρειοι και μετά ας πάρουν σειρά και οι προσήνεμοι...

17326306708974777041887290235343.png.8f09ac0403eb235dc17f9f205a61c5f0.png

Εδω που φτασαμε δεν πιστευω σε τετοια θαυματα μιας και πλεον εχουν εξαφανιστει και ειναι παρα παρα πολυ σπανιες αυτες οι διαταξεις αλλα ομως απο την αλλη δεν γινεται να μην ελπιζεις. 

Καλοτάξιδο το θέμα. Εχει την προοπτική να παει Super ,σε αντίθεση με  πολλούς περασμένους Δεκέμβριους. 

Ο καλύτερος μήνας του έτους! Μακάρι να είναι ενα ατελείωτο σκοτάδι ,να μην δούμε τον κιτρινιάρη ουτε σε φωτογραφία. Το πρώτο 10ημερο να αποτυπώνεται στον παρακάτω χάρτη και αυτο να είναι απλώς η αρχή. 

SmartSelect_20241126_165213_Chrome.jpg

ξεκινήσε το αικον, και ευτυχώς για εδώ κάνει αντίθετα βήματα από ευρωπαίο, πάει και πιο δυτικά και ο αυλώνας έρχεται πιο γρήγρα. Βέβαια αικον είναι αυτο, άνετα τα άλλα χαλάνε περισσότερο.

ευρωπαίος

ecmwf-13-72.png?0

αικον

icon-6-66.png?12

δεν ξερ πως αλλά κατεληξε νοτιότερα. τι να πω!

Edited by [weathermaniac]

Καλή μας τύχη λοιπόν.... 

προς το παρόν ο μήνας φαίνεται να ξεκινά τελείως διαφορετικά από όσο μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με ήλιο ζέστη και ξεραίλα...και φυσικά πολύ πιο φυσιολογικά και κανονικά.....

επιτέλους, μετά από πολύ καιρό, φαίνεται να έρχεται μια κακοκαιρία, με μπόλικο υετό και αρκετό χιονουετό.... Αίνιγμα το πώς ακριβώς θα κινηθεί η διαταραχή. Νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιο Νότια κίνηση ... Θα δούμε. \

Τουλάχιστον, θα ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ  Ο τόπος. ...

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ σε όλα τα παιδιά και με Υγεία και καλό σχολιασμό χαρτών Δεκεμβρίου. .... Ας αρχίσουμε με μετρημένη αισιοδοξία.. 

1 λεπτό πριν, Χιονοσκεπής είπε:

Βρώμαγε από χιλιόμετρα. Καλά σαράντα

Δίνει πράμα στην Αττική με φουλ καταιγιδες από Σαρωνικό

Το αρνητικό του είναι ότι σε σχέση με 00ζ η δυτική Μακεδονία χάνει πολύ χιόνι σε βροχή 

Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε:

Δίνει πράμα στην Αττική με φουλ καταιγιδες από Σαρωνικό

Το αρνητικό του είναι ότι σε σχέση με 00ζ η δυτική Μακεδονία χάνει πολύ χιόνι σε βροχή 

10-20 μμ με μπόρες τύπου Σεπτεμβρίου και σπαστό καιρό δίνει

Μόλις τώρα, dimitris27 είπε:

Κάκιστος ο Ευρωπαίος για Αττική και στερεά, καραδοκεί μεγάλη φόλα.

Τα ίδια ακριβώς έδινε και στην προηγούμενη "κακοκαιρία", 10-20 μμ με μαγιάτικες τοπικές μπόρες. Τελικά 20 μμ Πειραιά και στο λοιπό λεκανοπέδιο 5-6 μμ με τα χίλια ζόρια.

Μόλις τώρα, Χιονοσκεπής είπε:

Τα ίδια ακριβώς έδινε και στην προηγούμενη "κακοκαιρία", 10-20 μμ με μαγιάτικες τοπικές μπόρες. Τελικά 20 μμ Πειραιά και στο λοιπό λεκανοπέδιο 5-6 μμ με τα χίλια ζόρια.

Ναι ναι αυτό φοβάμαι, βέβαια μπορεί να σταθεί ποιο τυχερό το λεκανοπέδιο αυτή τη φορά και να βγάλει γενικευμένο 30αρι+,όταν παίζεις με ασταθείες έτσι είναι 

Εδώ μου αρέσει πολύ γμτ, λόγω αυτού:

image.png.f497cdfc3830a42daea74d715a9890e2.png

Σε ένα ραν από το χειρότερο μου έγινε το καλύτερο μου...

διαφορά 6αριου 12αιριου, τρατζικ

ecmwf-0-78.png?0ECM1-72.GIF

Edited by [weathermaniac]

1 λεπτό πριν, dimitris27 είπε:

Ναι ναι αυτό φοβάμαι, βέβαια μπορεί να σταθεί ποιο τυχερό το λεκανοπέδιο αυτή τη φορά και να βγάλει γενικευμένο 30αρι+,όταν παίζεις με ασταθείες έτσι είναι 

Και το 30αρι της πλάκας είναι με τον υετό που έχουμε φέτος.

Θέλουμε γενικευμένα 100αρια στον νομό για να σωθεί κάπως η παρτίδα.

Πλέον οι κακοκαιρίες είναι "ο θάνατός σου, η ζωή μου" για την Αττική, το καλοκαίρι με τους τουρίστες βλέπω να αρχίζουν σιγά σιγά γενικευμένες διακοπές υδροδοτήσεως στην νότια Ελλάδα. 

34 λεπτά πριν, dimitris27 είπε:

Κάκιστος ο Ευρωπαίος για Αττική και στερεά, καραδοκεί μεγάλη φόλα.

Και Πελοπόννησος ένα μεγάλο τίποτα 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...