Jump to content
INUIT

Aνάλυση χαρτών Δεκεμβρίου 2024

Recommended Posts

Μια χαρά οι μουαγένηδες, τα ensembles του Τζίφου θερμάνθηκαν κάπως αλλά σημασία στη παρούσα φάση έχει η διάταξη. Υπάρχει δυναμική. Κάνουμε υπομονή. 

Ιαπωνας                                                                                                                                                                                                        J264-7.GIF?31-12J264-21.GIF?31-12   

12 λεπτά πριν, Galanto είπε:

Καλή χρονιά παιδες ....με πολλά χιονια ,....στο Μαρούσι Μαρουσαρααααααααα 🤣🤣🤣

Καλη χρονια φιλε το αστειο ειναι οτι ειμαι αθλητης του ΓΣ Αμαρουσιου στο στιβο 🤣🤣 Μαρουσαρααα 😂

Καλή χρονιά και από.εμενα με υγεία πάνω από όλα και με μεγάλο χιόνι στα δκβ επιτέλους γιατί γερασαμε!

Εδώ και το φλουρί που κέρδισα στο μεταπτυχιακό το 2019. Όλοι ξέρουμε τι ακολούθησε Χαχαχαχαχαχαχα

IMG_20241231_205003.jpg

4 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

μέτρια τα ενσεμπλς του ευρωπαίου, μου φαίνεται ότι έχουν λιγότερα χιονοσενάρια και από το πρωί

Xaxxaa μέσο ορος 9 και 10 στο  συν 4 με ουτεενα σενάριο κατ. Από μείον 2,5 .....πέφτει μετά τις 11 και πάλι όχι τίποτα σπουδαίο 

Ξαναχαλασαν λίγο τα ens Ευρωπαίου για εδώ (πιο θερμά). 

Καλη χρόνια σε όλους με υγεία χρόνια καλά και χιόνια πολλά. Να περάσετε καλά σήμερα και να σας μπει καλά... η χρονιά. 

Τα λέμε του χρόνου 😇💪

2 λεπτά πριν, Galanto είπε:

Xaxxaa μέσο ορος 9 και 10 στο  συν 4 με ουτεενα σενάριο κατ. Από μείον 2,5 .....πέφτει μετά τις 11 και πάλι όχι τίποτα σπουδαίο 

μου αρέσει ότι ήθελα να βελτιωθούν, καλά κρασία

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...