GEORGE SNOWMAN Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 53 λεπτά πριν, dionisis00 είπε: Στην έναρξη των φαινομένων Σάββατο απόγευμα ακόμα +6 θα έχει ο Παρνασσός πάντως. Μόνο η Λιάκουρα θα ξεκινήσει κατευθείαν 😛 Ρε συ Διονυση την Κυριακη την ειδες?Δεν παει να χει +200 στην εναρξη των φαινομενων...Αν εβγαινε αυτουσιος ο τζιφος θα εβαζε 1 μετρο ο παρνασσος και ολα τα βουνα στα κςντροβορεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 23 λεπτά πριν, Sirax7 είπε: Όχι πρέπει να περάσει από βόρεια Εύβοια Σποράδες. Και να κινηθεί προς Λήμνο Λέσβο Σαμοθράκη Δαρδανέλια. Τώρα πάντα περνάει από στερεά Ελλάδα Αττική Εύβοια,καλά ως εκεί και μετά πάντα φεύγει νότια Πελοπόννησο,νότιες Κυκλάδες,Κρήτη,Λιβυκό ανάλογα με την φορά και έτσι ρίχνει από σχεδόν τπτ έως τπτ εδώ.. Στατιστικά να το πάρεις έχουν γίνει υπέρ σπάνιες οι φορές που τα κέντρα των χαμηλών από Ιόνιο κινούνται σε βορειοανατολική τροχιά,πλέον κινούνται σε νοτιοανατολική τροχιά. Και κανείς μα κανένας δεν ξέρει να εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό. Φίλε νομίζω ότι το ukmo, icon Kai ευρωπαϊκό δείχνουν μια πιο βόρεια τροχιά σε σχέση με τζίφο... Οπότε μην απογοητεύεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 36 λεπτά πριν, Χιών είπε: Ο υετός στην Αττική φαίνεται στο νάουκαστ, τέλος. Το να βρίζουμε ή να πανηγυρίζουμε σε κάθε τρέξιμο κάθε μοντέλου τόσες ώρες πριν δεν έχει κανένα, μα κανένα, μα κανένα απολύτως νόημα. Εγω θελω να βριζω γιατι εχω σιχαθει την κατασταση.Θα μου επιτρεψετε?Επισης αντι για 30 θελω 200μμ.Με τα 30 θα βριζω πολυ!Εχω το δικαιωμα? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow sick Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 2 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Εγω θελω να βριζω γιατι εχω σιχαθει την κατασταση.Θα μου επιτρεψετε?Επισης αντι για 30 θελω 200μμ.Με τα 30 θα βριζω πολυ!Εχω το δικαιωμα? Εννοείτε το έχεις καπιτανο! Όλοι το έχουμε το δικαιωμα και ολοι το έχουμε κάνει κατα καιρούς ανάλογα τα βίτσια μας. Αφήστε τον να εκτονωθεί τον αρχηγό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted November 27, 2024 Author Share Posted November 27, 2024 (edited) σχεδον δε το πιστευω οτι περναει η διατραχη και οι ψυχρες μαζες παραμενουν .......εντωμεταξυ πλησιαζει η ωρα του αζορικου !!! Edited November 27, 2024 by INUIT 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιών Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 (edited) 6 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Εγω θελω να βριζω γιατι εχω σιχαθει την κατασταση.Θα μου επιτρεψετε?Επισης αντι για 30 θελω 200μμ.Με τα 30 θα βριζω πολυ!Εχω το δικαιωμα? Γιατί, είπα εγώ σε κανέναν τι να κάνει ή απαγόρεψα τίποτα; Είπα εγώ να βρίσεις ή να μη βρίσεις αν ρίξει 30 ή 100 χιλιοστά; Το μόνο που είπα, είναι ότι δεν έχει νόημα να οδύρεται ή να πανηγυρίζει κανείς ανά εξάωρο σε κάθε ραν μοντέλου, και ότι ο υετός στην Αττική φαίνεται ουσιαστικά την τελευταία στιγμή, που είναι και τα δύο 100% σωστά. Αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν; Έλα Χριστέ και Παναγία. Edited November 27, 2024 by Χιών 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Ε Κ Τ Ο Ν Ω Σ Ο Υ...Κ Ο Π Ρ Ε!!!!!!😋😋😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAIONAS Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 6 λεπτά πριν, INUIT είπε: σχεδον δε το πιστευω οτι περναει η διατραχη και οι ψυχρες μαζες παραμενουν .......εντωμεταξυ πλησιαζει η ωρα του αζορικου !!! τηνσυνεχεια την ειδες 🙂 ελπιζω να μην εχουμε τετοια μεσα στον χειμωνα😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΩΓΩΝΙ Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 2 λεπτά πριν, INUIT είπε: σχεδον δε το πιστευω οτι περναει η διατραχη και οι ψυχρες μαζες παραμενουν .......εντωμεταξυ πλησιαζει η ωρα του αζορικου !!! Οι ψυχρές μάζες παραμένουν και καραδοκούν κάτι που έχει να γίνει κάμποσα χρόνια Δεκέμβρη, τον καλύτερο χειμερινό μηνα που μπετωνει τα χιονια στα βουνά και δίνει ωραία πράγματα χαμηλότερα..... πιστεύω σε καταστάσεις που έχουμε χρόνια να δούμε. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 15 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Εγω θελω να βριζω γιατι εχω σιχαθει την κατασταση.Θα μου επιτρεψετε?Επισης αντι για 30 θελω 200μμ.Με τα 30 θα βριζω πολυ!Εχω το δικαιωμα? Ναι Γιωργαρα... Δώσε πονο... Χώσε μπινελίκια... Γουστάρω.. 👍😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Εμτωνετεξυ ο Τζιφός έβγαλε πολλά σεναρια με -4 για δυτική Μακεδονία,χμ από το πουθενά..Μάλλον δεν βγάζουν καλή αποκοπή..Έχουμε να δούμε πολλά μέχρι Παρασκευή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης μασ Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 παντως περα απο την πλακα, δυνητικα μπορει να βγει πολυ ισχυρη κακοκαιρια η οποια ισως να προκαλεσει προβληματα στην ανατολικη θεσσαλια, θυμιζει λιγο 10/12/2009 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 (edited) Υετός ούκμο όπως το υποψιαζόμουν είναι κακός για Ήπειρο τώρα... Ιδανικό σενάριο το γαλλικό (ναι επειδή δίνει 500 χιλιοστά στον Όλυμπο κιόλας :)] Ευρωπαίος. Edited November 27, 2024 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Επειδη κοιταμε που θα κατσουν τα φαινομενα ο καθενας ας παει με το μοντελο που βγαζει στην περιοχη του και ετσι ολοι ευχαριστημενοι..... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Βαριέμαι να απαντάω.Βγειτε λιγο ορισμένοι εξω στη φυση μπας και καταλάβετε τι γίνεται.Περπατηστε στην Παρνηθα να δειτε τις πηγες που στερεψαν.Ανεβειτε μια βόλτα στον Παρνασσο και δειτε την εικονα της Κιρφης και τα τελειωμενα έλατα με βασικοτερη αιτια την ξηρασια.Δεν προκειται να μπω σε αντιλογο με κανεναν,ουτε εχω προσωπικα με κανεναν. Τρελο πετσοκομμα και απο ουκμο οπως φαινότανε αλλωστε. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Δίνει περισσότερο υετό ο Ευρωπαίος εδώ αλλά έκοψε πολύ το cape.. δεν πρέπει να ανατολικισει κατευθειαν νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 15-20μμ απο ευρωπαιο εδω...ψοφο στους servers 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanossnow Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Το σενάριο 30 , ένα και μοναδικό με θάβει το σκ 🤣🤣🤣💀 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Kαλησπερα! Ελβετος,ετσι απλα για την ωραια χρωματικη παλετα. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Ερχεται ωραια κακοκαιρια αδερφια......για την Αττικη η δυναμικη θα διαπιστωθει στο nowcast..... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 1 λεπτό πριν, teo_73 είπε: Kαλησπερα! Ελβετος,ετσι απλα για την ωραια χρωματικη παλετα. Μου αρέσει😁 Ξυραφιά με κατάνα και βγάζει αίμα ο χάρτης 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Στοχος για την Αττικη ειναι να πεσει καλο νερακι συνεχομενα και οχι 100 χιλιοστα μεσα σε μια ωρα..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seventower Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Διαλιεχτε έχουμε απολα ....😋😋😋😋❄️❄️❄️❄️🌨️🌨️🌨️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 (edited) Αν βγουν οι παραπάνω χάρτες έχω να φάω πολύ βροχή. Και χαίρομαι που έχουμε πολύ υετικη κινητικότητα. Όλες αυτές οι βροχές παίζει να είναι χιόνι με συνοδεία ψύχους πάμε για λευκές καταστάσεις τον Δεκέμβριο, και ποιος ξέρει.. ίσως και λευκά Χριστούγεννα Edited November 27, 2024 by Gary 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 6αρι vs 12αρι 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...