Jump to content
Michael

Ανάλυση χαρτών Φεβρουαρίου 2025

Recommended Posts

1 ώρα πριν, athper είπε:

Υπάρχει κάποιο αρχείο για το πόσα 18αρια του τζίφου τον χρονο ΔΕΝ μας χιονιζουν; Παίζει είναι γύρω στα 10.. 

Μάλλον αυτά του καλοκαιριού.. χαχα

Κατά τα άλλα μας καληνυχτιζει ψιλοομορφα.

Πάλι !

01-30-51-228-526GR.GIF

01-30-58-228-779GR.GIF

Εφιαλτικα τα πρωινά στις 200+ ώρες.Δειχνουν αυτό που φοβόμαστε... Ένωση Ατλαντικού με μπίλια και πιθανη σκάφη υποτροπικόυ,πράσινακια δυτική Ευρώπη...Αν βγει κάτι τέτοιο τελειώσαμε...Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι μένουμε με το ξεροκρύο στο χέρι 

Ένα έχω να πω..  ότι αν έβγαινε ο Ευρωπαίος θα ξεθαβαμε μέχρι του χρόνου..

Χιονουετο δεν έχω δει, αλλά εδώ μιλάμε για την απόλυτη καμήλα!

Να είχε ακόμα 40 ώρες γμτ @vorios_polos

Screenshot_2025-02-05-08-23-59-048_com.android.browser.png

Screenshot_2025-02-05-08-24-10-721_com.android.browser.png

Edited by [weathermaniac]

4 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Πραγματικα μιχαηλ και εμενα αυτο ειναι το παραπονο μου να ειχε ακομα αλλες 40ωρες να βλεπαμε super cyber....κριμααααα ......

Παμε να κανουμε το παραμυθι πραγματικοτητα..Ειναι κριμα να μην βγει πεδινο χιονι εστω στα κεντροβορεια με τετοιες Τ και διαταξεις....Παμε να φερουμε το happy end στο παραμυθι...Με τις ευχες μου ρε παιδες!!!

XIONIA.jpg.95e49a62b366a9f4ed8c3a65c031ff22.jpg

Ένα μπλοκ σωστό να βγει έστω και στο 90 να κιτρινίσει η κεντροδυτικη Ευρώπη και τα άλλα ειναι εύκολα.Ούτε σφήνες ούτε μύξες και άλλες τέτοιες μλκιες. Το προσπάθησε ο Ευρωπαίος 

5 λεπτά πριν, south coast είπε:

Ένα μπλοκ σωστό να βγει έστω και στο 90 να κιτρινίσει η κεντροδυτικη Ευρώπη και τα άλλα ειναι εύκολα.Ούτε σφήνες ούτε μύξες και άλλες τέτοιες μλκιες. Το προσπάθησε ο Ευρωπαίος 

Καλημερα ντινο...αστα τωρα αυτα σφηνες μπλοκ και κρυα τελειωσαν....κανονησε καμια ριβιερα να κατεβω και εγω κατω....

Με αέρια δε βάφονται αυγά. Βρίσκει 1000 τρόπους ο καιρός να αποφέυγει να φέρει στην χώρα μας μια καλή χιονοδιάταξη. Μας πετάει και ένα ξερο 10ημερο κρυου χωρις υετο και καληνυχτα. Το μόνο θετικό είναι πως έριξε πήλιο στα ψηλα του καλα. Οι ψευτοδιατάξεις αυτές φερνουν ορογραφικό υετό, συνεπώς τις προσεχεις 6-7 ημερες κατι θα ψιλοκάνει προσκαιρα πάνω. Πάλι καλά να λέω. Τωρα με πρασινιλες για πεδινο χιονι χμμμ....

45 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Τωρα καμηλα θα νε νυφιτσα θα νε βαλεντινο θα τον πουμε..το πιστευω πολυ το διαστημα 14-18

images.jpeg

Σ/Κ φαίνεται να πιάνουμε επιτέλους την πρώτη αρνητική στην πόλη. Από εκεί και πέρα και υετός να εμφανιστεί με μέγιστες 8 και 9 που θα έχουμε αμφιβάλλω αν κατάφερνε τπτ

Edited by larissa_mare

49 λεπτά πριν, south coast είπε:

Δεν έχει να προσπαθήσει για κάτι...το έκανε και ελπίζω να το υποστηρίξει να βγάλει μια καμήλα να τελειώνουμε 😎😎

αυτό που θέλουμε έκανε ο ευρωπαίος, μπλε όλη η Εύρωπη, πορτοκαλί όλος ο ατλαντικός, ούτε σφήνες ούτε μύξες .. Τις σφήνες και τις μύξες τις θέλουμε μόνο όταν ο αζορικός είναι κεντροδυτιική Ευρώπη😉

μ.ο ευρωπαίου βελτιωμένος

EDM1-240.GIF?05-12

δείτε που ήταν το χαμηλό και πόσο χιόνι ήδη έριχνε...

image.png.56618f34ce612db42ad64ad9515d9c01.pngimage.png.d1a429e322f15a8261cefb457f62b82d.png

Edited by [weathermaniac]

Ενα τετοιο θελουμε για να ξεχαρμανιασουμε..120 εκατοστα στο obihiro της Ιαπωνιας σε 12 ωρες...Ο παορυσιαστης αναφερεται στην Ελλαδα και μας στελνει την αγαπη του..Μαζι στους σεισμους μαζι και στα χιονια..Εσεις εχετε τη Σαντορινη με τους σεισμους και μεις τα θαψιματα..Αλλα σε λιγες μερες ευελπιστει να αντιστραφουν οι ρολοι..🤣

Edited by sakis13

2 minutes ago, sakis13 said:

Ενα τετοιο θελουμε για να ξεχαρμανιασουμε..120 εκατοστα στο obihiro της Ιαπωνιας σε 12 ωρες...Ο παορυσιαστης αναφερεται στην Ελλαδα και μας στελνει την αγαπη του..Μαζι στους σεισμους μαζι και στα χιονια..Εσεις εχετε τη Σαντορινη με τους σεισμους και μεις τα θαψιματα..Αλλα σε λιγες μερες ευελπιστει να αντιστραφουν οι ρολοι..🤣

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ TIMELAPSE στην αρχη του βιντεο! παναγία μου, νικη στο φαληρο αποψε, μονο ετσι θα το βγαλω απο το μυαλο μου.. . φφφ 

17 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

κ εμεις 1.20 ειχαμε              σε ποντους 😄

Καλημέρα,, δύσκολα τα πράγματα,, στις 11 πιστεύω θα ναι η τελευταια πιο κρύα μερα του φετινου χειμωνα και ισως τα ανατολικά δουν χιονι ως χαμηλά τελείως ...μετά μάλλον πάμε για σταδιακή άνοδο τη πς θερμοκρασίας και λογικό είναι με τόσες μέρες κάτω από τα φυσιολογικά.....

Το τρέξιμο του παιου στις άπειρες ώρες ίσως είναι ο μεγαλύτερος χιονιας που θα χτυπούσε εδω μετά το 2001 

55 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Καλά..ας ρίξει πρώτα καμία νιφαδα και βλέπουμε για τα θαψιματα...

Έχουμε ήδη 2 χρόνια χωρίς ούτε νιφαδα και η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από το μηδέν, ούτε στη Λάρισα. 

Edited by menidi

Επίσης στο τρέξιμο του ερυωπαιου βλέπουμε τι αντικυκλωνα θέλουν τα κεντροβορεια ...αζοροισλανδικογροιλανδικοσκανδιναβικο ...τίποτα το ιδιαίτερο χαχααχ..

Και η δικαιωση του Μιχαήλ με Ισπανία και βόρεια χώρα....άρα δε θα βγει χχχαχ