athper Posted January 27 Share Posted January 27 Η Αλεξάνδρα πλέον ανανεώνει πιο αργά στο meteociel;; Θυμάμαι ανανέωνε στις 4.30 με 4.40.. Και χθες και προχθές που κοιτούσα ήταν 5και και δεν είχε ανανεώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γοργοπόδαρος Posted January 27 Share Posted January 27 Ξεκινησε φιλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted January 27 Share Posted January 27 18 ώρες πριν, Michael είπε: Πάμε σαν άλλοτε.... Ένας νέος Φεβρουάριος 2021 είναι προ των πυλών... Ύστερα από λαϊκή απαίτηση ήρθα για το back to back... Ο Αρχοντας κάτω θα ξαναδώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης… Μπράβο ρε φίλεε !! Πολύ χαίρομαι !! Είμαστε μαζί σου😋... μιαμ μιαμ κάτι έρχεται... ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Έτσι εξηγείται. Ατλαντικός Αυλώνας από ΑΙ.. Συνοδεία του επιφανειακού ψύχους από ΒΑ. Αν ήταν το χαμηλό πιο βόρεια το αγοραζα Edited January 27 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted January 27 Share Posted January 27 Γνώμη για Ευρωπαίο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) 6 λεπτά πριν, g_ar είπε: Γνώμη για Ευρωπαίο; Αυτο το χαμηλό στην δυτική Μεσόγειο κάνει τεράστια ζημια, λίγο πιο βελτιωμένο τον βλέπω τον παιο Edited January 27 by snow_evia Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted January 27 Share Posted January 27 αρκέτα σταθερό το Fuxi εδω και μέρες ...δεν εδειξε ποτέ κάτι το τρομερο και το κρατάει .... σε αντίθεση με την προηγούμενη ψυχρή εισβολή που πήγαινε και ερχόταν .....περιμένω να τουμπιάσει αλλά τίποτα ... ουτε για το μετά (6-8 φεβ) δειχνει κάτι βαρβάτο (ενταξει αυτό και αν είναι μακρινο ...μπορει να λοξοδρομίσει). και το μετά 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 27 Share Posted January 27 19 λεπτά πριν, g_ar είπε: Γνώμη για Ευρωπαίο; Μου αρέσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΠΑΙΔΙΑ!!! Ενα χιονια σαν του τζιφου στις απειρες ωρες, και γινομαι καυσωνακιας για παντα 😝 Αρχισαν και φτιαχνουν τα σεναρια, για να δουμε μπας και γινει τιποτα... Φετος μεχρι στιγμης ο χειμωνας μου θυμιζει μια ηπια μορφη του 2021, με βροχερο δεκεμβρη και καλο χιονι ορεινων-ημιορεινων, μια κακοκαιρια μεσα γεναρη, το τιποτα μετα και ο φλεβαρης να μπαινει με ορεξεις στο πρωτο 10ημερο, για να δουμε ( απλα με τον δεκεμβρη του 21, γεναρη του 21 και φλεβαρη του 21(?), οχι δεκεμβρη του 20) για να ξεκιναει σιγα σιγα η κατρακυλα! Ελπιζω να κρατησει πολυ η... τσουλιθρα και να μην γινει τραμπαλα Edited January 27 by Soto Weather 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billias7815 Posted January 27 Share Posted January 27 44 minutes ago, GEORGE SNOWMAN said: Πολυ καλα τα μηδενικης αξιοπιστιας ens του τζιφου για εδω Ξερω το παιχνίδι που παίζεις...θα φτάσουμε 3/2 και ξαφνικά θα μας βάλεις στα όπλα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) 13 χρονια εχεις να εμφανιστεις ΒΟΡΕΑ μου..ως ποτε Edited January 27 by Tolisk20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 27 Share Posted January 27 9 λεπτά πριν, billias7815 είπε: Ξερω το παιχνίδι που παίζεις...θα φτάσουμε 3/2 και ξαφνικά θα μας βάλεις στα όπλα... Οχι ρε Μπιλακο...παιχνιδια παιζουμε οταν ειμαστε καβαλα στ'αλογο.Φετος και περυσι ειμαστε χεσμενοι,με την ουρα στα σκελια,με τετοιες κυκλοφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted January 27 Share Posted January 27 40 λεπτά πριν, g_ar είπε: Γνώμη για Ευρωπαίο; Αν γινει αποκοπη προλαβαινει να κατεβει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Posted January 27 Share Posted January 27 Ενισχυσε αυλωνα ο ευρωπαιος στο 6ζ, αλλα εκοψε λιιιιγο τη μυτη του ριτζ οπως στο αιφς. Το θεμα ειναι να προλαβει να ξεφυγει λιγο νοτια ο αυλωνας πριν γινει ενωση με ατλαντικο,που ειναι αναποφευκτη. Τζοκερ με ολη τη σημασια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 27 Share Posted January 27 Το βασικό στοιχείο αισιοδοξίας είναι η γραμμουλα του -14 στα ensembles... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 27 Share Posted January 27 Είσαστε πολύ τυχεροί οι κβ που προλαβαίνει ο ατλαντικός και δεν αφήνει τον αυλωνα να κατέβει αλλιώς θα βλέπατε αστεράκια ...και λέω είσαστε γιατί εγώ κρύο θέλω χιονι είδα οπότε πλέον μόνο για κατι πολυ δυνατό με νοιάζει που δε ν πρόκειται να ρθει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted January 27 Share Posted January 27 11 λεπτά πριν, Galanto είπε: Είσαστε πολύ τυχεροί οι κβ που προλαβαίνει ο ατλαντικός και δεν αφήνει τον αυλωνα να κατέβει αλλιώς θα βλέπατε αστεράκια ...και λέω είσαστε γιατί εγώ κρύο θέλω χιονι είδα οπότε πλέον μόνο για κατι πολυ δυνατό με νοιάζει που δε ν πρόκειται να ρθει 6-8/2 θα είμαι Θεσσαλονίκη, θέλω να χιονιστώ παρέα με το Βάγγο... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) 15 λεπτά πριν, Galanto είπε: Είσαστε πολύ τυχεροί οι κβ που προλαβαίνει ο ατλαντικός και δεν αφήνει τον αυλωνα να κατέβει αλλιώς θα βλέπατε αστεράκια ...και λέω είσαστε γιατί εγώ κρύο θέλω χιονι είδα οπότε πλέον μόνο για κατι πολυ δυνατό με νοιάζει που δε ν πρόκειται να ρθει Ναι γιατί εισέρχεται με τρόπο σφηνας, βέβαια εμείς τρόπο για αστεράκια άνετα τον βρίσκουμε. Η ερώτηση βέβαια είναι η εξής.. το χιόνι δεν φέρνει κρύο?😆😉 Και περισσότερο Edited January 27 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 27 Share Posted January 27 3 λεπτά πριν, DIMITRIS είπε: 6-8/2 θα είμαι Θεσσαλονίκη, θέλω να χιονιστώ παρέα με το Βάγγο... Πάρε και ένα καπελάκι για καλό και για κακό....🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) 4 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Ναι γιατί εισέρχεται με τρόπο σφηνας, βέβαια εμείς τρόπο για αστεράκια άνετα τον βρίσκουμε. Η ερώτηση βέβαια είναι η εξής.. το χιόνι δεν φέρνει κρύο?😆😉 Και περισσότερο Τα τελευταία 2 χρόνια το χιονι μόνο κρύο δεν έφερε.....μονο το χιονι στα προησνεμα φέρνει κρύο η χαμηλότερη τ τις μέρες που χιονιζε και μετά πριν 15 μερες ζήτημα να ταν μείον 3 ...τα ίδια και πέρσι .. Γι αυτό παρακαλάω για ένα χαμηλό Ιόνιο να φύγει Αιγαίο να ρίξει 20 πόντους χιονι να μείνουν κάτω για να γίνει αυτό πρέπει το χαμηλό να πάει ανατολικό νοτιοανατολικο Αιγαίο... Edited January 27 by Galanto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 27 Share Posted January 27 5 λεπτά πριν, menidi είπε: Πάρε και ένα καπελάκι για καλό και για κακό....🤣 Γυαλιά στάνταρακι,, βέβαια και να μην έχει έχουν πάντα εκεί στη Θεσσαλονίκη θα του δανεισουν 🤣🤣🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTheSnow Posted January 27 Share Posted January 27 6z ευρωπαιος ειναι ισως κλτρος απο το 0ζ του, παμε για τα 12ζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted January 27 Share Posted January 27 Η χιονομπαλα ειναι ετοιμη τωρα θελει μονο τυχη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 27 Share Posted January 27 Ωραια αικον. Για τις ώρες καλά είναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 27 Share Posted January 27 Παμεγερα για Μηδεια νο2 αλλιως παμε για κηδεια 2025 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...