INUIT Posted January 27 Share Posted January 27 εδω ειστε βρε...και σας εψαχνα 😂 οτι και να δειχνουν τα μοντελα στο τελος ο αντικυκλωνας θα δουλεψει για μας βορεια σε πρωτο χρονο , προσηνεμα στη συνεχεια......αν φτασει το κρυο για πεδινα,,,,θα φανει !!!!! ωραιοτατος τζιφακος ...αν επαιρνε και σωστα δεδομενα απο αλβανια ,μαυροβουνιο θα ηταν ακομη καλυτερος !!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 27 Share Posted January 27 Μόλις τώρα, swthrhs είπε: Το γκεμ αν είχε συνέχεια θα είχαμε κρύο για για μια ευδομαδα Ναι όντως κρατήθηκε καλά...για τα βόρεια βέβαια δε θα Βαγγέλη τίποτα ιδιαίτερο αλλά για κεντρονοτια θα ταν ταμάμ..πολύ ωραίο είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted January 27 Share Posted January 27 Μόλις τώρα, swthrhs είπε: Το γκεμ αν είχε συνέχεια θα είχαμε κρύο για για μια ευδομαδα .....και βαλε 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted January 27 Share Posted January 27 270 ώρες, πάμε για ensembles. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted January 27 Share Posted January 27 Τζεμ θα έβγαζε νέο '87 και μισό μέτρο Χαλκίδα. Ουκμο δεν ξέρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 27 Share Posted January 27 3 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Τζεμ θα έβγαζε νέο '87 και μισό μέτρο Χαλκίδα. Ουκμο δεν ξέρω. Καλό θα ταν κι αυτό για σας αλλά με πιο ψηλές θερμοκρασίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 27 Share Posted January 27 Τα κβ πάντως κανένα κύριο τρέξιμο δε μας χιονίζει καλά, αλλά είμαστε οριακά για κατι καλό το οποίο φυσικά θα δούμε σε 2,3 μερες τώρα δεν εχει νόημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swthrhs Posted January 27 Share Posted January 27 Μόλις τώρα, Galanto είπε: Τα κβ πάντως κανένα κύριο τρέξιμο δε μας χιονίζει καλά, αλλά είμαστε οριακά για κατι καλό το οποίο φυσικά θα δούμε σε 2,3 μερες τώρα δεν εχει νόημα Εγω κέντρο νότια είμαι για αυτό στο είπα αλλά ας βγει κάτι ενδιάμεσο να πάμε όλοι χιόνι και μετά ας βγουν τα τζιτζίκια δεν με ενδιαφέρει 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted January 27 Share Posted January 27 λιγο απο κοντρολ......κορδονακι ειναι κι υτο που τρεχει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 27 Share Posted January 27 Ο μεσος ορος μπορεί στην ένωση να φαινεται χειρότερος αλλά σαν σενάρια τα περισσότερα πλέον δε δίνουν ένωση..βέβαια είναι του τζιφου οπότε δεν εχει νόημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted January 27 Share Posted January 27 το τζέμ είναι πάρο πολύ καλό αλλά και το ουκμο μου αρέσει, δεν θέλουμε τα τέλεια σενάρια τώρα... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 27 Share Posted January 27 4 minutes ago, Galanto said: Ο μεσος ορος μπορεί στην ένωση να φαινεται χειρότερος αλλά σαν σενάρια τα περισσότερα πλέον δε δίνουν ένωση..βέβαια είναι του τζιφου οπότε δεν εχει νόημα αζορικος σε διαιτα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAIONAS Posted January 27 Share Posted January 27 9 λεπτά πριν, Galanto είπε: Τα κβ πάντως κανένα κύριο τρέξιμο δε μας χιονίζει καλά, αλλά είμαστε οριακά για κατι καλό το οποίο φυσικά θα δούμε σε 2,3 μερες τώρα δεν εχει νόημα σωστα απ οτι καταλαβα πρεπει να παιζουμε σε καποια οριακα καλα σεναρια αμεις εδω πανω τετοιες ωρες που ειναι ο σωτος να μας το υπενθυμιζει ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) 26 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Γιατι το τζεμ θα σε χαλαγε η το ουκμο? Το Τζεμ είναι μέτριο, λίγο πιο βορεια το χαμηλό. Το ούκμο Τουρκία είναι ρε συ Edited January 27 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Πολύ ωραία η λογική και του 12αριού μέχρι τέλους, θα έβγαζε και 3ο στο καπάκι μετά τις 384. Ο Αζορικός πετάει φωτιές. Edited January 27 by Seth13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Πρεπει να αλλαξει η Αλεξανδρα και να παει προς τα υπολοιπα δεν ειναι καλα τα ens του κλοουν Edited January 27 by south coast Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted January 27 Share Posted January 27 Μονο και μονο που βλεπουμε τετοιους χαρτες για πρωτη φορα φετος ειναι κερδος.....φαινεται να βγαινει κρυο το πρωτο 10ημερο του Φλεβαρη.....προς απογοητευση καποιων......τα καλα ειναι μπροστα μας...... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted January 27 Share Posted January 27 5 λεπτά πριν, PAIONAS είπε: σωστα απ οτι καταλαβα πρεπει να παιζουμε σε καποια οριακα καλα σεναρια αμεις εδω πανω τετοιες ωρες που ειναι ο σωτος να μας το υπενθυμιζει ;; παρόν.......😁 ούτε καν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω ακόμα αφού οτιδήποτε καλό υπάρχει στα μοντέλα είναι πέραν των 168 ωρών ..... και όποιος δεν το έχει καταλάβει εδώ και αρκετές μέρες πάμε συνέχεια και πιο πίσω ημερολογιακά.... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 27 Share Posted January 27 Δεν ξέρω τι θα κάνει, εγώ δεν θέλω να μείνω χωρίς στρωμένο χιόνι στην δκβ πόρτα μου πάλι. Το Τζεμ με πιο βόρειο χαμηλό είναι Μήδεια on steroids και την κβ και την προσηνεμη φάση 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 27 Share Posted January 27 4 minutes ago, gthomasandros said: Μονο και μονο που βλεπουμε τετοιους χαρτες για πρωτη φορα φετος ειναι κερδος.....φαινεται να βγαινει κρυο το πρωτο 10ημερο του Φλεβαρη.....προς απογοητευση καποιων......τα καλα ειναι μπροστα μας...... το θεμα ειναι να κατσει σοβαρο κρυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted January 27 Share Posted January 27 Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε: Δεν ξέρω τι θα κάνει, εγώ δεν θέλω να μείνω χωρίς στρωμένο χιόνι στην δκβ πόρτα μου πάλι. Το Τζεμ με πιο βόρειο χαμηλό είναι Μήδεια on steroids και την κβ και την προσηνεμη φάση Τα σεναρια εχουν κλειδωσει αν παμε σε χιονοειαβιλη πανω κατω .η κβ κανονικος... η θεσσαλια δυτ μακεδονια στερεα ημιορεινα αττικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted January 27 Share Posted January 27 Ο μέσος όρος πήγε ανατολικότερα για τη 1η φάση προς το παρόν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted January 27 Share Posted January 27 Ο σωστος ο προστυχος αζορικος ειναι αυτος και μονο Τα υπολοιπα που βλεπουμε προς το παρον ειναι γατακια 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAIONAS Posted January 27 Share Posted January 27 4 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Τα σεναρια εχουν κλειδωσει αν παμε σε χιονοειαβιλη πανω κατω .η κβ κανονικος... η θεσσαλια δυτ μακεδονια στερεα ημιορεινα αττικη... ε μαλλον το 2ο χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 27 Share Posted January 27 Μιλάμε για 5-7 στην ουσία στο περίπου δηλαδή το μίνιμουμ πάνω από βδομάδα...μέχρι και Τετάρτη το θέμα είναι να είμαστε στο παιχνίδι και να μην τρώθει ο αζορικος...μόνο αυτό.Τα υπόλοιπα είναι ασκήσεις επί χάρτου και για να περνά η ώρα.Οπιτε μόνο ανσμπλ ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...