airfathaaaaa Posted February 8 Share Posted February 8 59 λεπτά πριν, kouvanos είπε: ΝΙΔΑΦΟΠΤΩΣΗ λοιπον κ στα καυτα μπετα μας μαγκες ΔΕΝ γινεται με.τετοιο ψοφοκρυο ατα 850 επι 12ημερο να μη γινοταν αυτο.... Τα νεφη αυτη τη στιγμη ακομα κ στο κεντρικο λεκανοπεδιο ειναι κανονικα σπασμενα βεβαια ΧΙΟΝΟΝΕΦΗ... 4.4 με 4.7 Ζωγραφου και προς τα ξημερωματα θα ριξει οι εδω κατιτις... Εεεεερε τι χανουμε.για 4.5 βαθμους χαχαχα εδω παντως ριχνει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted February 8 Share Posted February 8 Περιμένοντας τον - οποίο - υετο απόψε....νιώθω ότι ταυτίζομαι με αυτές τις κότες πτηνοτροφειου... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted February 8 Share Posted February 8 Αλλο ενα ξεσπασματακι με χιονι κ χιονοχαλαζο τωρα.Με οτι εχουμε την βγαζουμε... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted February 8 Share Posted February 8 Παντως επειδη ευκολα παρανοειται η κατασταση, να ξερετε οτι αν παει καποιος για ενα χεσιμο ευκολα χανει αυτα τα μικρα ξεσπασματα.Κατα βαση μερες τωρα, απλα κανει κρυο και η Παρνηθα εχει βαλει 3-5 ποντους στα ψηλα. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) 21 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Παντως επειδη ευκολα παρανοειται η κατασταση, να ξερετε οτι αν παει καποιος για ενα χεσιμο ευκολα χανει αυτα τα μικρα ξεσπασματα.Κατα βαση μερες τωρα, απλα κανει κρυο και η Παρνηθα εχει βαλει 3-5 ποντους στα ψηλα. Αν είσαι και δυσκοιλιος... χάνεις μέχρι και ολόκληρο χιονιά. Πχ σύντομο πέρασμα από ΚΒ στα πλαίσια ενός αμιγώς προσηνεμου χιονιά.... Εν τω μεταξύ, επειδή έχω πάθει θλάση στους κοιλιακούς, τώρα που είμαι τουαλέτα, φοβάμαι να σφιχτω και αργώ. Αν έρθει καμία μπούκα στα επόμενα λεπτά, πείτε μου να βγω όπως.... Αν με δει κανείς, θα πω ότι έγινε από τη χαρά μου... Edited February 8 by menidi 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted February 8 Share Posted February 8 Σαν να ρίχνει χιονόνερο είναι εκτός κι αν είναι η ιδέα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted February 8 Share Posted February 8 Aναφορά φίλου από τα 350-360μ. της Τήνου, για χιονόνερο με νιφάδες και σημ δρόσου -1οC!! Εδώ Μελίσσια 3,6οC και περάσαμε ήδη σε αρνητικά σημεία δρόσου.....70% η υγρασία και να δούμε αν συμβεί κάτι ως το πρωί....1mm η μέρα που έφυγε!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted February 8 Share Posted February 8 Στρωσιδια μαγκες...αλλο κακο να μην μας βρει 🤣...προλαβε κι εβαλε μια γρανιτα στα αμαξια. https://youtube.com/shorts/hqy0_UmGo18?feature=shared 20250209_010655.mp4 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted February 8 Share Posted February 8 5 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Στρωσιδια μαγκες...αλλο κακο να μην μας βρει 🤣...προλαβε κι εβαλε μια γρανιτα στα αμαξια. 20250209_010655.mp4 26 MB · 0 downloads Μπραβο φιλε μου...να φανταστω ειναι και θα ειναι αξεχαστη η βραδια..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 8 Share Posted February 8 2.5 βαθμοί στην Λάρισα με συννεφιά από τα ανατολικά.. δεν θα ρίξει κάτι όμως. Και μια εικόνα το απόγευμα από ένα σύννεφο που μου θύμισε καλοκαίρι αφού ήταν cumulus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Posted February 8 Share Posted February 8 Χελμός σήμερα το πρωί με -7 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted February 8 Share Posted February 8 3 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Μπραβο φιλε μου...να φανταστω ειναι και θα ειναι αξεχαστη η βραδια..... Amazing,fantastic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted February 9 Share Posted February 9 Καλημέρα....όπως τα είπε ο Σακης ....ψιλόβροχο χωρίς να γραφτεί υετός στο βροχόμετρο μου με 3.8 βαθμούς 40αρες ριπές ανέμου και αίσθηση -2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrakias21 Posted February 9 Share Posted February 9 900 μέτρα πάρνηθα 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted February 9 Share Posted February 9 Καλημέρα, φωτό από το σπίτι μου πριν λίγο. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted February 9 Share Posted February 9 Καλημερα με -4.. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted February 9 Share Posted February 9 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Καλημέρα, χιονίζει στενή με 2β βαθμούς και αρνητικο σημείο Δρόσου https://www.forecastweather.gr/καμερεσ/καμερεσ-ευβοιασ/στενή-ευβοίας.html Edited February 9 by snow_evia 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted February 9 Share Posted February 9 Καλημερες.Τα ιδια εδω,μικρες μπουκες με ψιλο χιονακι και 0,9 τωρα. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowy Stathis Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Καλημέρα. Εδώ μπαινοβγαίνει ο κιτρινιάρης και μας σπάει τα νεύρα 😂. Γύρω γύρω κλειστός ο καιρός κι εδώ σπαστή συννεφιά Κλείσε επιτέλους λίγο να αισθανθούμε το κρύο περισσότερο 6,1c 1,7dp Edited February 9 by Snowy Stathis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Συννεφιά στην Περαία τώρα ενώ αναμενόταν ηλιοφάνεια. Τελικά φαίνεται να γλιτώνουμε εδώ πάνω τον κιτρινιαρη το επόμενο 5νθημερο μπας και θυμίσει λίγο χειμώνα η φάση Θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Edited February 9 by Yata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted February 9 Share Posted February 9 Λιγο καλυτερες νιφαδες πριν λιγο. 20250209_101935_1.mp4 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted February 9 Share Posted February 9 Καλημέρα παίδες! Ωραίες χιονισμένες εικόνες στο φόρουμ που μας θυμίζει ότι ζούμε στην καλύτερη εποχή, το χειμώνα. Εδώ Τρίκαλα έχουμε κρύο κλασσικά αλλά τίποτα ακραίο. 0 χαμηλότερη θερμοκρασία και τώρα 4 βαθμούς. Κλασσικη θερμοκρασία ενός νορμαλ χειμώνα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirosm Posted February 9 Share Posted February 9 Καλημέρα. Παρά το on/off κατάφερε και έβαλε μια πέτσα παντού. 3,6μμ μέχρι τώρα. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Πάρα πολύ καλό νερό εδώ στο βόρειο Μενίδι! Χιονόνερο πολύ δυνατό Πάρνηθα βάζει κάργα. Αν ήμουν καλά και όχι τραυματίας, τώρα θα έστελνα φωτογραφίες από Χούνη και καταφύγια χαχα Πάω Διόνυσο για ήπια προπόνηση. Πιστεύω ότι θα χιονίζει εκεί στα 480 Edited February 9 by menidi 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...