[weathermaniac] Posted April 6 Share Posted April 6 8 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε: Σιγά τον ψόφο, 3-4 βαθμούς θα χεις ελάχιστη. Πριν το 2000 έκανε κάθε 2-3 χρόνια και αρνητικές Απρίλιο. Οτιδήποτε κάτω από 5 βαθμούς ψόφος είναι, πόσο μάλλον τώρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
allematic Posted April 6 Share Posted April 6 Υπέροχη απριλιάτικη μέρα σήμερα με λαμπρό ήλιο, πεντακάθαρη ατμόσφαιρα και 22 βαθμούς στο χωριό ενώ δίπλα στη θάλασσα που ήρθα βόλτα έχει 20 λόγω της θαλάσσιας αύρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAIONAS Posted April 6 Share Posted April 6 Σακη μετα τις 12 να εισαι σε ετοιμοτητα κατι μου λεει οτι θα σου στειλω βιντεακια 😄😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted April 6 Share Posted April 6 Ανοιχτηκε ξεχωριστο θεμα για την ψυχρή εισβολή 6-9/4....Ας μεταφερθούμε εκεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupazzo di Sole Posted April 6 Share Posted April 6 Στους 18.9 έφτασε η μέγιστη στα Διαβατα, στους 11.9 είναι τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 6 Author Share Posted April 6 Μιχαλαρα μου οσα θες....Ειμαι σε πληρη ετοιμοτητα!! Στη Θρακη εχουμε αυτη την ωρα συγκλιση θερμων και ψυχρων αεριων μαζων γι αυτο και τα πιο ισχυρα φαινομενα,παρατηρουνται στην περιοχη..Η Ορεστιαδα στις 11:00 το πρωι καραγραψε τη μεγιστη τιμη της με 19.4 βαθμους..Αυτη την ωρα βροχη και 8.4!!! Οι ληψεις ειναι απο τον Ορεστη Ορεστιαδιτη...Ο ουρανος στην πολη αγριεψε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted April 6 Share Posted April 6 14 ώρες πριν, allematic είπε: 19;;; Σε μένα παίζει γύρω στους 14 μέχρι να ανάψω σόμπα. Ναι μόνο που εγώ θέλω να κυκλοφορώ με φανελάκι και σωβρακο στο σπίτι 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
allematic Posted April 6 Share Posted April 6 52 minutes ago, ΧΕΛΜΟΣ said: Ναι μόνο που εγώ θέλω να κυκλοφορώ με φανελάκι και σωβρακο στο σπίτι 🤣 Κι εγώ αλλά πρέπει να πάει τέλη Μάη για να γίνει αυτό 😂 κάθε βράδυ ανάβει η σόμπα ακόμα σταθερά. Σε καμιά βδομάδα πιστεύω θα σβήσει οριστικά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted April 6 Share Posted April 6 1 ώρα πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Ναι μόνο που εγώ θέλω να κυκλοφορώ με φανελάκι και σωβρακο στο σπίτι 🤣 Ααααχχχχχ...κολαζεις και Δεσπότη πονηρό αγορι😈😂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted April 9 Share Posted April 9 Επιστρέφουμε εδώ..... 4,4οC Μελίσσια.....το πάει για 2 το πρωΐ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted April 9 Share Posted April 9 On 6/4/2025 at 4:20 ΜΜ, allematic είπε: Κι εγώ αλλά πρέπει να πάει τέλη Μάη για να γίνει αυτό 😂 κάθε βράδυ ανάβει η σόμπα ακόμα σταθερά. Σε καμιά βδομάδα πιστεύω θα σβήσει οριστικά. Μέσα Ιούνη πες για να είσαι σίγουρος (όχι ότι δε μπορεί να συμβεί και μέσα Μάη). Όσο για τη θέρμανση πιστεύω ότι το πολύ 25/4 θα έχουμε τελειώσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted April 9 Share Posted April 9 Υπάρχει πιθανότητα παγετού στην Θεσσαλία δυστυχώς. Βλέπω 2.5-3 βαθμούς έχει ο κάμπος. Λάρισα την παλεύουμε με 6.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted April 9 Share Posted April 9 1,1 Τατόι ΕΑΑ. Πιθανός ο παγετός εντός λεκανοπεδίου το δεύτερο δεκαήμερο Απριλίου μετά από 4 χρόνια. Στις 10/4/21 είχε γράψει -1,2 ο σταθμός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted April 10 Share Posted April 10 (edited) 2 hours ago, Χιονοσκεπής said: 1,1 Τατόι ΕΑΑ. Πιθανός ο παγετός εντός λεκανοπεδίου το δεύτερο δεκαήμερο Απριλίου μετά από 4 χρόνια. Στις 10/4/21 είχε γράψει -1,2 ο σταθμός. Υep! -0.1C Τατόι ΕΜΥ ΑΜΣ ενώ -1.2C η πεδινή Αττική στον Αυλώνα ΕΑΑ. Edited April 10 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted April 10 Share Posted April 10 Nέο ρεκόρ απόλυτα ελάχιστης θερμοκρασίας Αττικής για τον Απρίλιο με -4.5C στην Πάρνηθα ΕΜΥ στην κορυφή !!! @e-kairos.gr 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted April 10 Share Posted April 10 Καλημέρα ! Παγετό βλεπω στα πεδινά -1,1 ο καμπος της Θήβας , -1,9 και -2,4 στους δυο σταθμούς η Αυλώνα ενώ στους -3,3 βαθμους έφτασε η Ιπποκράτειος . Πάγνη πάνω στα αυτοκίνητα και εδω στο Κρυονέρι με 2 βαθμούς αυτη την ώρα. Ίσως μηδενίσαμε πρόσκαιρα νωρίτερα στα αναστροφικά σημεία. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted April 10 Share Posted April 10 Καλη μερα δεν φαινεται παντως...παγωνια και παλι...οτι ελαχιστο ειχε μενει απο καρπο στα δεντρα σημερα τελειωνει οριστικα....καλες διακοπες να χουμε εμεις οι αγροτες ..τελειωσαμε πριν ξεκινησουμε.....ραντεβου του χρονου το μαρτη παλι... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted April 10 Share Posted April 10 Καλημέρα, Στους 4,8 βαθμούς η ελάχιστη από το σταθμό μου, στα νότια της Χαλκίδας, δίπλα στη θαλασσά, αρκετό το κρύο για την εποχή. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios_angelos Posted April 10 Share Posted April 10 0,7 βαθμους έγραψε απόψε ο σταθμός της Ιστιαιας!!! Κρύο 🥶 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 10 Author Share Posted April 10 (edited) 8.7 ελαχιστη Καλλιθεα... Αλλη μια επικη ληψη απο τα ξημερωματα της 7ης Απριλη στο Ασβεστοχωρι.Ειχα ανεβασει αλλη μια παρομοια του Φωκιωνα..Πραγματικα αδιανοητο χιονι..Που πολλες φορες δεν το βλεπουμε ουτε τον Χειμωνα. Edited April 10 by sakis13 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 10 Author Share Posted April 10 Φλωρινα..Το πρωι μετα τον χιονια.Του Γιωργου Ασλανιδη. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 10 Author Share Posted April 10 Σελι...Απριλιατικο....Μετα την χιονοπτωση της 7ης Απριλιου...Λιγο πριν ξημερωσει.Του Γιωργου Σουμελιδη. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 10 Author Share Posted April 10 (edited) Τωρα στην παγωμενη κορφη του Κιθαιρωνα.Στ αριστερα το φαινομενο glory και στο κεντρο της εικονας το φαινομενο fogbow..Το ουρανιο το τοξο της ομιχλης!!!Αυτη η καμερα παντα θα μας εντυπωσιαζει.Το χω ξαναγραψει..Ειναι η καλυτερη της Αττικης!!! Παγωμενα δεντρα επισης,κατασπρα απο το χιονι και τον παγο..Οχι και συνηθισμενη εικονα για Απριλη για το βουνο.Το φαινομενο glory το εχω εξηγησει και σε αλλες φωτο..Ουσιαστικα ειναι ενα παιχνιδι της ακτινοβολιας του ηλιου με την ομιχλη και δημιουργει λιγο πανω απο το εδαφος μια σκια ανθρωπου.Στ αριστερα στην οθονη φαινεται ξεκαθαρα πανω απο το τελευταιο δεντρο στην κορυφη Edited April 10 by sakis13 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumoustas Posted April 10 Share Posted April 10 η πανοραμική κάμερα με θέα τον Ταύγετο στους Βουτιάνους. έβαλε αρκετο χιόνι. πριν λίγες μέρες τα χιόνια ακόμα και στις κορφές ήταν λιγοστά και θμιζαν προχωρημένο Μάιο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted April 10 Share Posted April 10 4 βαθμούς ελάχιστη εδώ ... Μπρρρρ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...