Jump to content
sakis13

Αναφορές Απριλίου 2025

Recommended Posts

8 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε:

Σιγά τον ψόφο, 3-4 βαθμούς θα χεις ελάχιστη. Πριν το 2000 έκανε κάθε 2-3 χρόνια και αρνητικές Απρίλιο.

Οτιδήποτε κάτω από 5 βαθμούς ψόφος είναι, πόσο μάλλον τώρα

Υπέροχη απριλιάτικη μέρα σήμερα με λαμπρό ήλιο, πεντακάθαρη ατμόσφαιρα και 22 βαθμούς στο χωριό ενώ δίπλα στη θάλασσα που ήρθα βόλτα έχει 20 λόγω της θαλάσσιας αύρας.

Σακη μετα τις 12 να εισαι σε ετοιμοτητα κατι μου λεει οτι θα σου στειλω βιντεακια 😄😄

Ανοιχτηκε ξεχωριστο θεμα για την ψυχρή εισβολή 6-9/4....Ας μεταφερθούμε εκεί.....

Μιχαλαρα μου οσα θες....Ειμαι σε πληρη ετοιμοτητα!!

Στη Θρακη εχουμε αυτη την ωρα συγκλιση θερμων και ψυχρων αεριων μαζων γι αυτο και τα πιο ισχυρα φαινομενα,παρατηρουνται στην περιοχη..Η Ορεστιαδα στις 11:00 το πρωι καραγραψε τη μεγιστη τιμη της με 19.4 βαθμους..Αυτη την ωρα βροχη και 8.4!!!

Οι ληψεις ειναι απο τον Ορεστη Ορεστιαδιτη...Ο ουρανος στην πολη αγριεψε..

img_1_1743940670848.jpg

img_2_1743940680197.jpg

img_3_1743940688451.jpg

img_4_1743940697291.jpg

14 ώρες πριν, allematic είπε:

19;;; Σε μένα παίζει γύρω στους 14 μέχρι να ανάψω σόμπα.

Ναι μόνο που εγώ θέλω να κυκλοφορώ με φανελάκι και σωβρακο στο σπίτι 🤣

52 minutes ago, ΧΕΛΜΟΣ said:

Κι εγώ αλλά πρέπει να πάει τέλη Μάη για να γίνει αυτό 😂 κάθε βράδυ ανάβει η σόμπα ακόμα σταθερά. Σε καμιά βδομάδα πιστεύω θα σβήσει οριστικά.

1 ώρα πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε:

Ααααχχχχχ...κολαζεις και Δεσπότη πονηρό αγορι😈😂

On 6/4/2025 at 4:20 ΜΜ, allematic είπε:

Κι εγώ αλλά πρέπει να πάει τέλη Μάη για να γίνει αυτό 😂 κάθε βράδυ ανάβει η σόμπα ακόμα σταθερά. Σε καμιά βδομάδα πιστεύω θα σβήσει οριστικά.

Μέσα Ιούνη πες για να είσαι σίγουρος (όχι ότι δε μπορεί να συμβεί και μέσα Μάη). Όσο για τη θέρμανση πιστεύω ότι το πολύ 25/4 θα έχουμε τελειώσει.

Υπάρχει πιθανότητα παγετού στην Θεσσαλία δυστυχώς. Βλέπω 2.5-3 βαθμούς έχει ο κάμπος. Λάρισα την παλεύουμε με 6.6

1,1 Τατόι ΕΑΑ. Πιθανός ο παγετός εντός λεκανοπεδίου το δεύτερο δεκαήμερο Απριλίου μετά από 4 χρόνια. Στις 10/4/21 είχε γράψει -1,2 ο σταθμός.

2 hours ago, Χιονοσκεπής said:

1,1 Τατόι ΕΑΑ. Πιθανός ο παγετός εντός λεκανοπεδίου το δεύτερο δεκαήμερο Απριλίου μετά από 4 χρόνια. Στις 10/4/21 είχε γράψει -1,2 ο σταθμός.

Υep! -0.1C Τατόι ΕΜΥ ΑΜΣ ενώ -1.2C η πεδινή Αττική στον Αυλώνα ΕΑΑ. 

1259313131_Screenshot2025-04-10at4_56_38AM.png.d2d01d2a83bb6cbacc888ea075e78ac3.png

Edited by South καυσωνάκιας

Nέο ρεκόρ απόλυτα ελάχιστης θερμοκρασίας Αττικής για τον Απρίλιο με -4.5C στην Πάρνηθα ΕΜΥ στην κορυφή !!!

@e-kairos.gr

318412862_Screenshot2025-04-10at4_27_37AM.png.fbf7a8b575a24073d2ca84f335447bee.png

Καλημέρα ! Παγετό βλεπω στα πεδινά -1,1 ο καμπος της Θήβας , -1,9  και -2,4  στους δυο σταθμούς η Αυλώνα ενώ στους -3,3 βαθμους έφτασε η Ιπποκράτειος . Πάγνη πάνω στα αυτοκίνητα και εδω στο Κρυονέρι με 2 βαθμούς αυτη την ώρα. Ίσως μηδενίσαμε πρόσκαιρα νωρίτερα στα αναστροφικά σημεία.

Καλη μερα δεν φαινεται παντως...παγωνια και παλι...οτι ελαχιστο ειχε μενει απο καρπο στα δεντρα σημερα τελειωνει οριστικα....καλες διακοπες να χουμε εμεις οι αγροτες ..τελειωσαμε πριν ξεκινησουμε.....ραντεβου του χρονου το μαρτη παλι...

Καλημέρα,

Στους 4,8 βαθμούς η ελάχιστη από το σταθμό μου, στα νότια της Χαλκίδας, δίπλα στη θαλασσά, αρκετό το κρύο για την εποχή.

Posted (edited)

8.7 ελαχιστη Καλλιθεα...

Αλλη μια επικη ληψη απο τα ξημερωματα της 7ης Απριλη στο Ασβεστοχωρι.Ειχα ανεβασει αλλη μια παρομοια του Φωκιωνα..Πραγματικα αδιανοητο χιονι..Που πολλες φορες δεν το βλεπουμε ουτε τον Χειμωνα.

img_1_1744260337097.jpg

Edited by sakis13

Σελι...Απριλιατικο....Μετα την χιονοπτωση της 7ης Απριλιου...Λιγο πριν ξημερωσει.Του Γιωργου Σουμελιδη.

img_1_1744258930713.jpg

Posted (edited)

Τωρα στην παγωμενη κορφη του Κιθαιρωνα.Στ αριστερα το φαινομενο glory και στο κεντρο της εικονας το φαινομενο fogbow..Το ουρανιο το τοξο της ομιχλης!!!Αυτη η καμερα παντα θα μας εντυπωσιαζει.Το χω ξαναγραψει..Ειναι η καλυτερη της Αττικης!!!

Παγωμενα δεντρα επισης,κατασπρα απο το χιονι και τον παγο..Οχι και συνηθισμενη εικονα για Απριλη για το βουνο.Το φαινομενο glory το εχω εξηγησει και σε αλλες φωτο..Ουσιαστικα ειναι ενα παιχνιδι της ακτινοβολιας του ηλιου με την ομιχλη και δημιουργει λιγο πανω απο το εδαφος μια σκια ανθρωπου.Στ αριστερα στην οθονη φαινεται ξεκαθαρα πανω απο το τελευταιο δεντρο στην κορυφη 

img_1_1744261646534.jpg

Edited by sakis13

η πανοραμική κάμερα με θέα τον Ταύγετο στους Βουτιάνους. έβαλε αρκετο χιόνι. πριν λίγες μέρες τα χιόνια ακόμα και στις κορφές ήταν λιγοστά και θμιζαν προχωρημένο Μάιο... 

kamera