sakis13 Posted April 22 Author Share Posted April 22 Στη λιμνη των Ιωαννινων χθες μερα την απογευματινη μπορα..Της Γιαννας Γκοντα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 22 Author Share Posted April 22 Ο Ολυμπος σημερα το πρωι απο την Νεα Μηχανιωνα.Απο τον Λεωνιδα Παπαδοπουλο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted April 22 Share Posted April 22 (edited) Πρεπει να λασπισε κι εδω Ζωγραφου νωριτερα, χωμα εριξε κ σε αλλες περιοχες...απτο ολοτελα...απλως εγινε ενα καφε χαλι ολη η τσιμεντουπολη... Τωρα ανοιξε κ ξαναφανηκε θολος Βρωμιαρης, θερμοκρασια σε πτωση ηδη 19.3 ομορφα... Edit: Ξανακλεισε αστραπιαια και ριχνει κι εδω λασπουλα.....18,5 σε πτωση η Τ και μουσκεμα οι δρομοι.... Edited April 22 by kouvanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted April 22 Share Posted April 22 7 ώρες πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Καλημέρα .....με συννεφιά από Αθήνα ξεκινάω το ταξίδι για Κέρκυρα μιας και τα κακα διαδέχονται το ένα το άλλο και μετά τη νεότατη θεία μου σήμερα τα ξημερώματα έφυγε και ο πεθερός μου .....για τις επόμενες μέρες αναφορές από το νησι Συλλυπητήρια φίλε Γιώργο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted April 22 Share Posted April 22 1 ώρα πριν, ΠέτροςΑ είπε: Συλλυπητήρια φίλε Γιώργο Να σαι καλά Πετρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted April 22 Share Posted April 22 Την εριξε λοιπον τη λασποψιχαλα του σε 2 δοσεις κ τωρα ανοιξε κ φανηκε λιγακι ουρανος....εχει αρκετη σκονη κ θολουρα ακομα.βεβαια.... 16.5 απο νωρις και ο Απριλης παραμενει παλικαρι θερμοκρασιακα, στον υετο τα χαλαμε λιγακι, τι να κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 23 Author Share Posted April 23 Καλημερα!!Στους 13.1 η ελαχιστη Καλλιθεα..Απο σημερα εντεινεται και η ασταθεια....Να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.... Χρονια καλα σε ολους τους Γιωργηδες..Υγεια,ευημερια και τυχη!!!Να στε παντα γεροι και δυνατοι!! Παρνωνας..21/04.Απο την Αννα Μοσχου. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 23 Author Share Posted April 23 Ανατολικα Τζουμερκα.21/04.Του Κωστα Τζουνη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainstorm Posted April 23 Share Posted April 23 15 ώρες πριν, thesprotos είπε: Τελικά έβρεξε πουθενά, σήμερα? Γιατί δεν το βλέπω.. Παρολες τις προβλέψεις για, αστάθεια... Σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Λακωνίας βλέπω χθες το απόγευμα σημειώθηκαν βροχες ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές- όπως άλλωστε αναμενόταν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted April 23 Share Posted April 23 (edited) Zέστανε περισσότερο σήμερα με 26.1C μέγιστη Ελλάδας ως τώρα στην Πυργέλα ΕΜΥ ΑΜΣ. Όπως τα βλέπω πάντως με την πτώση της Τ τέλη του μήνα οι περισσότερες περιοχές της χώρας θα δουν έναν Απρίλιο λίγο κάτω των κλιματικών. Edited April 23 by South καυσωνάκιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted April 23 Share Posted April 23 1 ώρα πριν, South καυσωνάκιας είπε: Zέστανε περισσότερο σήμερα με 26.1C μέγιστη Ελλάδας ως τώρα στην Πυργέλα ΕΜΥ ΑΜΣ. Όπως τα βλέπω πάντως με την πτώση της Τ τέλη του μήνα οι περισσότερες περιοχές της χώρας θα δουν έναν Απρίλιο λίγο κάτω των κλιματικών. Δε νομίζω... Από τις 10 Απρίλη και μετά είμαστε πάνω από τα κλιματικα... Δεν προλαβαίνει να εξισορροπησει τέλη Απρίλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted April 23 Share Posted April 23 14 minutes ago, thesprotos said: Δε νομίζω... Από τις 10 Απρίλη και μετά είμαστε πάνω από τα κλιματικα... Δεν προλαβαίνει να εξισορροπησει τέλη Απρίλη.. Αν το κοιτάξεις προσεκτικά θα είναι λίγο πιο κάτω από τα κλιματικά. Ειδικά στα ανατολικά ηπειρωτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted April 23 Share Posted April 23 Ξέφυγε το Θριάσιο. 28.5 μέγιστη Αττικής ως τώρα Ασπρόπυργος Διυλιστήρια AGENSO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted April 23 Share Posted April 23 Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted April 23 Share Posted April 23 Ξεκίνησαν οι καταιγίδες στα Βαλκάνια και την βόρεια Ελλάδα. Για να δούμε αν θα έχουμε νυχτερινό θέαμα γύρω απ' την Σαλόνικα απόψε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted April 23 Share Posted April 23 Δεν έχω δει καθόλου μοντέλα αυτές τις μέρες λόγω των γεγονότων που με βρήκαν.....μπορεί κάποιος να μου πει αύριο την ημέρα της κηδείας του πεθερού μου τι καιρό θα έχει στην Κέρκυρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted April 23 Share Posted April 23 17 minutes ago, ΧΕΛΜΟΣ said: Δεν έχω δει καθόλου μοντέλα αυτές τις μέρες λόγω των γεγονότων που με βρήκαν.....μπορεί κάποιος να μου πει αύριο την ημέρα της κηδείας του πεθερού μου τι καιρό θα έχει στην Κέρκυρα ? Τοπικές ασθενείς βροχοπτώσεις βλέπω από yr.no. Γύρω στους 20 η μέγιστη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted April 23 Share Posted April 23 Πολύ ωραίες αναπτύξεις στα βουνα της Ηπείρου και της Αλβανίας όπως φαίνονται από τον Ποταμό Κέρκυρας 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted April 23 Share Posted April 23 Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες...με υγεία και ευτυχία! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 23 Author Share Posted April 23 Ασπρισε η Βασιλιτσα απο χαλαζι πριν λιγο..Απο τον Νικο Καρολο. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted April 23 Share Posted April 23 Boom! Τα έσπασε το Θριάσιο σήμερα. Μέγιστη Ελλάδας και Αττικής 30.6C Ασπρόπυργος Διυλιστήρια AGENSO. Tεράστιες διαφορές σε μικρές αποστάσεις σήμερα στο Θριάσιο βλέπω. 28.1 WU Eλευσίνα (κρίμα που ο Bresser WU δίπλα από το Αεροδρόμιο είναι οφφ. Σήμερα είχε δυναμική για 29άρι). 28 Ελευσίνα ΕΜΥ (χωρίς δέκατα) 27.8 Eλευσίνα ΕΜΥ ΑΜΣ @ChristosPapasoulis έχουμε κανένα νέο για το πότε θα τοποθετηθούν οι νέοι σταθμοί στο Θριάσιο? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted April 23 Share Posted April 23 Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!! Πολύ ζέστη σήμερα με την μέγιστη αυτή την ώρα στους 28.2β! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted April 23 Share Posted April 23 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Καλοκαιράκι σήμερα στην Αθήνα αλλά με ωραία ευχάριστη ατμόσφαιρα. 26β και υγρασία στο 35%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted April 23 Share Posted April 23 22 βαθμούς μέγιστη πριν λίγο στον Ποταμό Κέρκυρας αλλά με αυτήν την υγρασία ακόμα και οι 20 βαθμοί στον ήλιο είναι μια αηδία ....για την ιστορία η υγρασία τα ξημερώματα έφτασε στο 99% εδώ με την μικρότερη τιμή της νωρίτερα στο 72% Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted April 23 Author Share Posted April 23 Καταιγιδα στο Μετσοβο και η θερμοκρασια βουτηξε στους 9.8!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...