Jump to content
sakis13

Αναφορές Απριλίου 2025

Recommended Posts

Αυριο ευελπιστω να βγει δυνατη καταιγιδα στην Αττικη...Υπαρχουν ολες οι προυποθεσεις..Να δουμα αν θα σταθει τυχερο και το λεκανοπεδιο..Γενικα η αυριανη μερα ειναι υποσχομενη για πολλες περιοχες της χωρας..

Ολυμπος χθες...Παντα επιβλητικος!!Απο τον Γιαννη Γραμματικοπουλο.

img_1_1745417742665.jpg

Posted (edited)

Προποδες του Παικου αδειαζει καργα.Προς τα δυτικα..Του Στελιου Κουρσουτα.

img_1_1745419215097.jpg

Καταιγιδα βα και των Ιωαννινων.Απο τον Γιωργο Γιωτη.

img_2_1745419539798.jpg

img_1_1745419529457.jpg

Edited by sakis13

Μετά τη χτεσινή μέρα και η σημερινή... Είναι μουφα όσον αφορά την αστάθεια.. Δεν έγινε δα και κάτι φοβερό.. 

Απο Θεσπρωτια προς Γιαννενα..Διακρινεται τοσο η καταιγιδα οσο και το εντυπωσιακο μανιταρι..Του Θωμα Γεωργιου.

img_1_1745421160784.jpg

Όλο ένα και περισσότεροι οι πυρήνες στην Κ. Μακεδονία 

Καρπενησι πριν λιγο.. !!!!Απο τις πιο ισχυρες χαλαζοπτωσεις για φετος που εχω δει στον Ελλαδικο χωρο.Πηγη:Συμβαινει τωρα.

Διάφορες εικόνες από σήμερα, Όλυμπο και δυτικά. Μόλις πριν είδα κεραυνο! Η τελευταία φώτο λίγο πριν

IMG_20250423_181216.jpg

IMG_20250423_190234.jpg

IMG_20250423_195421.jpg

IMG_20250423_201628.jpg

Μουφα προς το παρών η φάση, ψόφησαν όλοι οι πυρήνες. Όλα τα μοντέλα πάντως πλην Παιου επιμένουν για Βραδυνή αστάθεια στην Κ. Μακεδονία.

Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά και καλά με υγεία στους εορτάζοντες και ειδικά στον δικό μας Τζορτζ Σνοουμαν!!! 

Στα καιρικά παρόλο που είχαμε περισσότερες συννεφιές και αναπτύξεις σήμερα μετά το μεσημέρι πάλι πιάσαμε άνετα 27άρι μέγιστη..... τώρα ψύχρα σχετικά σε σχέση με το μεσημέρι στους 19,6.. με αεράκι και αναπτύξεις -μαυρίλα στα γύρω ορεινά σε Βέρμιο και Πιέρια ....

15.0 - 26.7°C σήμερα η Χρυσούπολη Περιστερίου και ήδη έχω αρχίσει κάτι να καταλαβαίνω, ακόμη κι όταν κινούμαι υπο σκιά αλλά και στο σπίτι, με την εσωτερική να έχει ανέβει αισθητά.

Το επόμενο διάστημα θέλω βροχές στην Αττικουλά μας πάση θυσία και με την οποιαδήποτε μορφή. Τόσο απλό και για τον γνωστό και πολύ κρίσιμο λόγο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γιώργου @ΧΕΛΜΟΣ για τα δυσάρεστα που διάβασα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους του Γιώργηδες αυτού εδώ εδώ του φόρουμ, στις Γεωργίες και σε όλους τους εορταζόμενους, αναγνώστες και μη. Να χαίρεστε την ονοματική σας εορτή και να είστε γεροί και δυνατοί, παρα την όποια δυσκολία. Υγεία και πάλι υγεία!

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες πού γιορτάζουν... Αττική χρειάζεται βροχή αύριο για να δούμε...

1 ώρα πριν, Winterlove είπε:

15.0 - 26.7°C σήμερα η Χρυσούπολη Περιστερίου και ήδη έχω αρχίσει κάτι να καταλαβαίνω, ακόμη κι όταν κινούμαι υπο σκιά αλλά και στο σπίτι, με την εσωτερική να έχει ανέβει αισθητά.

Το επόμενο διάστημα θέλω βροχές στην Αττικουλά μας πάση θυσία και με την οποιαδήποτε μορφή. Τόσο απλό και για τον γνωστό και πολύ κρίσιμο λόγο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γιώργου @ΧΕΛΜΟΣ για τα δυσάρεστα που διάβασα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους του Γιώργηδες αυτού εδώ εδώ του φόρουμ, στις Γεωργίες και σε όλους τους εορταζόμενους, αναγνώστες και μη. Να χαίρεστε την ονοματική σας εορτή και να είστε γεροί και δυνατοί, παρα την όποια δυσκολία. Υγεία και πάλι υγεία!

Φίλε Ηρακλή σ ευχαριστώ πολυ

Ηλεκτρικά στα ανατολικά του νομού Θεσσαλονίκης πριν λίγο. Οριακά ορατά απ' την Περαία 

IMG_20250424_000627.jpg.54788a417aa51c88f3987025810817ae.jpgIMG_20250423_231010.jpg.e0319351cf45f698cb7cb0a433875b4e.jpgIMG_20250423_230942.jpg.6beced73837ee358005c2b8719fb4d10.jpg

Posted (edited)

Καλημερα!!Ματαραγκα Καρδιτσας χθες το απογευμα.Του Θωμα Βασιλειου.

img_1_1745437022065.jpg

Edited by sakis13

Posted (edited)

Αλλη μια φωτογραφια απο την Βασιλιτσα χθες..Μετα το περασμα της ισχυρης καταιγιδας,συνοδεια χαλαζοπτωσης..Στα πιο ψηλα χιονουρες και λιγο πιο χαμηλα στρωμενο χαλαζι..Απο τον Νικο Καρολο..

img_1_1745467896675.jpg

Edited by sakis13

Καλημεραααα...δυνατη μπορα χτες το βραδυ...και ψιλοβροχο τωρα....9βαθμοι....