cptbill Posted May 15 Share Posted May 15 5 ώρες πριν, cptbill είπε: 50mm για αυριο?! Λιγο αισιοδοξο το κοβω. (Περιοχη Ιωλκος, Βολος) Πιο κλασικο πεθαινεις Στην επομενη του ανανεωση το https://www.yr.no/ που εαν δεν κανω λαθος στηριζεται στο Ευρωπαικο, εκανε τα χιλιοστα 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 15 Author Share Posted May 15 Το φιλαράκι μου στο Madison αναμένει τρελή καταιγίδα σήμερα με το μέτωπο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 15 Share Posted May 15 8 minutes ago, [weathermaniac] said: Το φιλαράκι μου στο Madison αναμένει τρελή καταιγίδα σήμερα με το μέτωπο Θέλουμε footageeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 15 Author Share Posted May 15 5 λεπτά πριν, Yata είπε: Θέλουμε footageeee μου είπε ότι έχει deadline για κάτι πολύ σημαντικά papers, αλλά μου είπε ότι αν προλάβει θα μου στείλει.. Μου είχε στείλει και πέρσι, αλλά απλά φαινόταν ένα σκούρο γκρι να τρέχει γρήγορα.. Θα του στείλω γιατί και σήμερα είναι έτσι και έτσι αν θα τον πετύχει, είναι στο όριο. Μακάρι χαχαχα Μου είπε ότι έχει ασύλληπτη ζέστη, κολλάς ολόκληρος, και λογικό, θα έχει πολύ υψηλά dew points 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 15 Share Posted May 15 3 minutes ago, [weathermaniac] said: μου είπε ότι έχει deadline για κάτι πολύ σημαντικά papers, αλλά μου είπε ότι αν προλάβει θα μου στείλει.. Μου είχε στείλει και πέρσι, αλλά απλά φαινόταν ένα σκούρο γκρι να τρέχει γρήγορα.. Θα του στείλω γιατί και σήμερα είναι έτσι και έτσι αν θα τον πετύχει, είναι στο όριο. Μακάρι χαχαχα Μου είπε ότι έχει ασύλληπτη ζέστη, κολλάς ολόκληρος, και λογικό, θα έχει πολύ υψηλά dew points Fair enough Άσχετο αλλά πρόσφατα έψαχνα στο YouTube βιντεο με βίαιες καταιγίδες (όπως microburst και κεραυνικα barrages) και σχεδόν όλα τα βίντεο είναι τουλάχιστον 5ετιας. Δύσκολο να βρεις καινούριο καλό footgae Φαίνεται εχουν μάθει οι περισσότεροι να μη βγάζουν βίντεο με τέτοιες συνθήκες 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 15 Author Share Posted May 15 1 λεπτό πριν, Yata είπε: Fair enough Άσχετο αλλά πρόσφατα έψαχνα στο YouTube βιντεο με βίαιες καταιγίδες (όπως microburst και κεραυνικα barrages) και σχεδόν όλα τα βίντεο είναι τουλάχιστον 5ετιας. Δύσκολο να βρεις καινούριο καλό footgae Φαίνεται εχουν μάθει οι περισσότεροι να μη βγάζουν βίντεο με τέτοιες συνθήκες 🤣 εγώ εχθές έβλεπα βίντεο από την καταιγίδα που προκάλεσε το μεγαλύτερο χαλάζι στην vivian south dakota πριν πολλά χρόνια.. έπος των επών 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted May 16 Share Posted May 16 @[weathermaniac]..μιχαηλ εχουμε τπτ αλλο για μεσημερι απογευμα η τελειωσαμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted May 16 Share Posted May 16 On 12/5/2025 at 4:43 ΜΜ, Yata είπε: Η Μίκρα είναι πιο αναστροφικη από οποιοδήποτε μέρος μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης Όχι πάντα. Η Μίκρα είναι δίπλα στη θάλασσα κι έχει επίδραση στον άνεμο. Η πολίχνη και ειδικά τα μετέωρα πιάνουν καλύτερες αναστροφές και λόγω υψομέτρου αλλά κι απόστασης απ' τη θάλασσα εμφανίζουν καλύτερες αναστροφές και συνεπώς χαμηλότερες Τ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted May 16 Share Posted May 16 On 15/5/2025 at 1:26 ΠΜ, Yata είπε: Γενικευμένα 40αρια+ χιλιοστά φθινοπωρινής βροχής δίνει το 4x4, και καταιγίδες σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη το βράδυ Ένα τέτοιο θέλω τον Οκτώβριο η αρχές Νοεμβρίου με 3/4 βαθμούς Σαλόνικα και -1/0 Δυτική Μακεδονία Και γιατί συγκεκριμένα Οκτώβριο/αρχές Νοέμβρη;;; Για να καταστραφεί όλος ο χειμώνας και να έχεις 20αρια με ήλιο τα Χριστούγεννα;;; Πάντως κάτι ανάλογο έκανε και 6/7 Απριλίου φέτος. Άντε κάτι ανάλογο να το έκανε πχ αρχές Νοέμβρη (πιο νωρίς δύσκολα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 16 Author Share Posted May 16 (edited) 9 ώρες πριν, Snowparty είπε: @[weathermaniac]..μιχαηλ εχουμε τπτ αλλο για μεσημερι απογευμα η τελειωσαμε??? λίγα πράγματα φίλε.. Μου αρέσει το 12αρι του τζίφου Edited May 16 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 16 Share Posted May 16 4 hours ago, WEATHER-FUN said: Και γιατί συγκεκριμένα Οκτώβριο/αρχές Νοέμβρη;;; Για να καταστραφεί όλος ο χειμώνας και να έχεις 20αρια με ήλιο τα Χριστούγεννα;;; Πάντως κάτι ανάλογο έκανε και 6/7 Απριλίου φέτος. Άντε κάτι ανάλογο να το έκανε πχ αρχές Νοέμβρη (πιο νωρίς δύσκολα). Δε βγάζουν νόημα αυτά που λες Φιλικά πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted May 17 Share Posted May 17 10 ώρες πριν, Yata είπε: Δε βγάζουν νόημα αυτά που λες Φιλικά πάντα Είχες πει ότι θέλεις χιονοσύστημα τέλη Οκτώβρη/αρχές Νοέμβρη. Δλδ ένα χιονοσύστημα αρχές Απρίλη θα σε χάλαγε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted May 17 Share Posted May 17 Βροχές και χαμηλά μας λένε τα πρωινά... Κανενας καύσωνας όπως φαίνοταν πριν λίγες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted May 17 Share Posted May 17 5 ώρες πριν, WEATHER-FUN είπε: Είχες πει ότι θέλεις χιονοσύστημα τέλη Οκτώβρη/αρχές Νοέμβρη. Δλδ ένα χιονοσύστημα αρχές Απρίλη θα σε χάλαγε;;; Εμένα προσωπικά όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 17 Author Share Posted May 17 (edited) ομορφιές.. μακάρι να έβγαιναν Edited May 17 by [weathermaniac] 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 18 Share Posted May 18 On 5/17/2025 at 7:48 AM, WEATHER-FUN said: Είχες πει ότι θέλεις χιονοσύστημα τέλη Οκτώβρη/αρχές Νοέμβρη. Δλδ ένα χιονοσύστημα αρχές Απρίλη θα σε χάλαγε;;; Και Οκτώβριο και Απρίλιο θέλω ιδανικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted May 18 Share Posted May 18 Ωραία κυκλοφορία στα μεσοπροθεσμα με φουλ χαμηλές πιέσεις στην Ελλάδα.. Καμια καλοκαιρινή ζέστη.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted May 18 Share Posted May 18 Μην το γρουσουζέψουμε, αλλά ο Μάιος πάει να βγει αναίμακτα στα κλιματικά. Έχουμε δει και 40αρια τέτοια περίοδο, οπότε κάθε μέρα κέρδος είναι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 18 Author Share Posted May 18 επιτέλους ανεβαίνει η Τ από εδβομάδα σε νορμάλ επίπεδα... Πρέπει να μπουν τα 30αρια στην καθημερινότητα αλλιώς προκοπή καιιρκή δεν βλέπουμε. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά βαρέθηκα να κρυώνω.. Πάει 1 μηνας χαμένος με κρύα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted May 18 Share Posted May 18 Χαμηλαρα δυνατή έρχεται την επόμενη δευτερα.....ετοιμαστειτε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 18 Author Share Posted May 18 (edited) λίγο καλύτερος ο τζίφος για τετάρτη. Πολύ οριακά πάλι όμως ωραίο σύστημα ο τζίφος για Κυριακή Edited May 18 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 18 Share Posted May 18 (edited) Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες ημέρες αλλά και πάλι με κακούς δεικτες ασταθειεας. Καταιγίδες με 5 ηλεκτρικά σε συγκεκριμένες περιοχές που θα ψοφούν στο ίδιο σημείο, και μουφοσυννεφιες στις υπόλοιπες περιοχές. Τζάμπα ζέστη για άλλη μια φορα Που είναι αυτές οι βίαιες ψυχρές λίμνες με τα τρελά μπουρίνια που είχαμε τρείς και λίγο στην Ελλάδα απ' το 2022 και πριν;;; Edited May 18 by Yata Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 18 Author Share Posted May 18 2 ώρες πριν, Yata είπε: Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες ημέρες αλλά και πάλι με κακούς δεικτες ασταθειεας. Καταιγίδες με 5 ηλεκτρικά σε συγκεκριμένες περιοχές που θα ψοφούν στο ίδιο σημείο, και μουφοσυννεφιες στις υπόλοιπες περιοχές. Τζάμπα ζέστη για άλλη μια φορα Που είναι αυτές οι βίαιες ψυχρές λίμνες με τα τρελά μπουρίνια που είχαμε τρείς και λίγο στην Ελλάδα απ' το 2022 και πριν;;; Η παρασκευή δεν έχει τίποτα... τετάρτη και Πέμπτη είναι οκ οι δείκτες αστάθειας, αλλά δυστυχώς το αίτιο είναι μακριά μας στα περισσότερα μοντέλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 18 Share Posted May 18 1 minute ago, [weathermaniac] said: Η παρασκευή δεν έχει τίποτα... τετάρτη και Πέμπτη είναι οκ οι δείκτες αστάθειας, αλλά δυστυχώς το αίτιο είναι μακριά μας στα περισσότερα μοντέλα. Ναι Τέταρτη και Πέμπτη μπέρδεψα τις μερες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 19 Author Share Posted May 19 Το σύστημα της Κυριακής πρέπει με κάποιο τρόπο να χάσει τις πυκνές ισοβαρεις για να διατηρηθεί η ασύλληπτη κατακόρυφη θερμοβαθμιδα. Κρίμα να χαθεί σε ισχυρές ποτιστικές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...