Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Το αγαπημένο μου σενάριο ήταν το πρωινό ούκμο. Δεν πάμε καλά στα 12αρθα ομως

Χάλια μαύρο το 12αρι του τζίφου, ακριβώς αυτό που δεν θέλουμε έκανε...

Πάλι ποτιστικες ρε? Πόσους συνεχόμενους μάπα Μαιους ζούμε ...

Edited by [weathermaniac]

ωραίος ο ευρωπάιος όταν εμφανιστεί στο meteociel. 1000αρι+cape μέτωπο με τέλειο timing

ωραίο παιχνίδι συτό,  έβαλαν 50 εκατομμύρια Cape, μακάρι στο μέλλον με καλυτερα γραφικά χαχαχα

Posted (edited)
4 hours ago, [weathermaniac] said:

ωραίος ο ευρωπάιος όταν εμφανιστεί στο meteociel. 1000αρι+cape μέτωπο με τέλειο timing

ωραίο παιχνίδι συτό,  έβαλαν 50 εκατομμύρια Cape, μακάρι στο μέλλον με καλυτερα γραφικά χαχαχα

χαχαχα απιστευτο ταιμινγκ... το εχω λιωσει εδω και 3 μερες😂

καταντια θα ελεγε κανεις

Edited by Soto Weather

Posted (edited)

Ωραίο το 12αρι αικον, θα αλλαζα λίγο το σχήμα των 50αριών, αλλά και πάλι από τα πολύ καλά σενάρια.

icon-0-120.png?12

τζίφος την ίδια ώρα...

gfs-0-126.png?6

μεγάλη βελτίωση τζίφου, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση από ούκμο που χάλασε.

Posted (edited)

Υποψία για πρωινή καταιγίδα αύριο εδώ, διότι και πριν 14 ημέρες με τέτοια γαλαζακια είχαν βγει καταιγίδες νωρίς το πρωί

Βέβαια δε γνωρίζω αν πρόκειται για παρόμοια περίπτωση και αν θα υπαρξουν καλες παράμετροι αστάθειας 

modswisseu_20250520_2300_animation.gif.6fb62f70e648041cefc4011a54d207e0.gif

Edited by Yata

ωραίο το 18αρι του τζίφου με καλό ταιμινγκ την Κυριακή με αποτέλεσμα αύξηση του Cape. λίγα πράγματα αύριο μεθάυριο, και πιο βόρεια από εδώ.

Απίστευτη νεροποντή πέταξε το 4x4 στην Κ. Μακεδονία

xx_model-en-314-0_modswisseu_2025052012_27_5013_13.png.c7fd6df9422605fae78cb7d07c6063fa.png

1 ώρα πριν, sakis13 είπε:

Μακαρι να επιβεβαιωθει ο παιος...Βασικα περα απο το συστημα της Δευτερας φαινεται μετεπειτα,να ερχεται γερη περιοδος ασταθειας...Οταν βλεπεις τετοιο διαγραμμα για Αττικη,ο καθενας μπορει να αντιληφθει τι μπορει να βγει πανελλαδικα!!Απλα μακαρι..

ens_image.png

Μακάρι να βγει αλλα θέλω να αυξηθούν και οι ελάχιστες σιγά σιγά,δηλαδή 18-20 βαθμούς το βράδυ και μέγιστη 30-34 βαθμούς....Οι βροχές μόνο καλό θα κάνουν.Ομως θέλω να κάνω και κάνα μπανακι σαν παιδί και εγώ με το 8ο παρέα 😉

3 hours ago, [weathermaniac] said:

Ωραία τα πρωινά για Κυριακή με εξαίρεση τον τζίφο

ούκμο το καλύτερο

image.png.33ddf23c38ced02bb636e4c8a71a9eab.pngimage.png.8d809c3e1a783edf0521d175f603150e.pngUKMHDOPIT00_108_2.pngukmo-13-108.png?0

Μοιάζει με 20-21/8/24 κάπως η φάση

Αρκεί να έχουμε όντως καλοκαιρινή ασταθεια και όχι το σημερινό χάλι. Αντι να έχουμε μουφοσυννεφιες τον Οκτώβριο τώρα τις έχουμε 

41 λεπτά πριν, Yata είπε:

Μοιάζει με 20-21/8/24 κάπως η φάση

Αρκεί να έχουμε όντως καλοκαιρινή ασταθεια και όχι το σημερινό χάλι. Αντι να έχουμε μουφοσυννεφιες τον Οκτώβριο τώρα τις έχουμε 

Αν δεν είχε μουφοσυννεφιές, θα βλέπαμε εκτεταμένα 35αρια 

Posted (edited)
30 minutes ago, Χιονοσκεπής said:

Αν δεν είχε μουφοσυννεφιές, θα βλέπαμε εκτεταμένα 35αρια 

Μια γρήγορη ματιά που έριξα, το Σάββατο φαίνεται καλύτερη μέρα για καλοκαιρινή ασταθεια αλλά και αυτό άνετα χάνεται. Γενικώς αυτή η εμμονή με τις ψευτολιμνες απ' την δυτική Ελλάδα που φέρνουν μουφοσυννεφιες, σκονη και βασανιστικά αργή πτώση της Τ πρέπει να σταματήσει, πρώτου πλακώσουν οι ξηρασίες. Κρίμα να χάνονται έτσι ημέρες υετού. Θελουμε βαρβατες λίμνες όπως Μάιο 2018 και Θάλεια η βαλκανικά μέτωπα που ρίχνουν κατευθείαν την Τ με τεράστια μπουρίνια όπως 23/07/18 και 10/07/19

Edited by Yata

6 λεπτά πριν, Yata είπε:

Μια γρήγορη ματιά που έριξα, το Σάββατο φαίνεται καλύτερη μέρα για καλοκαιρινή ασταθεια αλλά και αυτό άνετα χάνεται. Γενικώς αυτή η εμμονή με τις ψευτολιμνες απ' την δυτική Ελλάδα που φέρνουν μουφοσυννεφιες, σκονη και βασανιστικά αργή πτώση της Τ πρέπει να σταματήσει, πρώτου πλακώσουν οι ξηρασίες. Κρίμα να χάνονται έτσι ημέρες υετού. Θελουμε βαρβατες λίμνες όπως Μάιο 2018 και Θάλεια η βαλκανικά μέτωπα που ρίχνουν κατευθείαν την Τ με τεράστια μπουρίνια όπως 23/07/18 και 10/07/19

Κυριακή - Δευτέρα βλέπω τίποτα 19αρια μέγιστες και καντήλια απ τον Μιχάλη

Just now, Χιονοσκεπής said:

Κυριακή φθινοπωρινές βροχές μόνο, και ας βγάζουν κάποιες καταιγίδες τα μοντέλα. Δε θα βγουν

Σάββατο ότι δούμε και ούτε αυτό είναι δεδομένο 

1 ώρα πριν, Χιονοσκεπής είπε:

πολύ νωρίς και δεν πιστεύω ότι θα βγει χαμηλό, ευτυχώς.

Posted (edited)
1 ώρα πριν, Yata είπε:

Δεν ισχύει αυτό με τις λίμνες από δυτικά, ίσα ίσα είναι καλύτερες για αστάθειες πολλών ημερών και όχι μιας μέρας. 

Φυσικά το καλύτερο παράδειγμα είναι το έπος του Σεπτεμβρίου του 16. Η αγαπημένη μου κακοκαιρία των τελευταίων 15 ετών

σε κάθε περίπτωση θέλω σοβαρές αστάθειες τέτοια εποχή, οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά.

τα 6αρια δυστυχώς χάλασαν όλα πάντως την Κυριακή πλην τζίφου που είχε το χειρότερο σενάριο έτσι και αλλιώς.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως θέλω μέτωπο από το Ιόνιο με ποτιστικες βροχές.

Ο παιος βγάζει διάσπαρτες δυνατές καταιγίδες στην Δυτική Μακεδονία όλη την ημέρα το Σάββατο. Αν θέλω το πιστευω... Αυτο θα φανεί στον υετό και την νεφοκάλυψη του ελβετικου 4x4 που έχει τον τελευταίο λόγο αν και δεν είναι αλάνθαστο.

modezrpd_20250524_1000_animation.gif.5ce1cac5bb2d419a6d21a548be8351b8.gif

16 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Μάπα τα απογευματινά για Κυριακή 😡

Ποτιστικες χαχαχαχα.. 

1 hour ago, [weathermaniac] said:

Μάπα τα απογευματινά για Κυριακή 😡

Ούτως η άλλως φαινόταν οτι το πήγαινε για ποτιστικές την Κυριακή 

Σάββατο ότι κάνει. Μετά ο θεός ξέρει 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...