kouvanos Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 Μιχαηλ ξερω οτι δεν σε συγκινει αυτος ο τυπος καιρου, ομως φιλε μου, πες μια γνωμη για υετο Αττικης απο Κυριακη προς Δευτερα και οοοοοοοοοσο παει το ματι στα μοντελα.... Πολυωρες ποτιστικες ??? κουβαδες ασταθειας ?? φθινοπωρακι επι 10ημερο ??? 20 σερι τρεξιματα το ταζει, βλεπω μονο Τζιφο, ειμαι κολλημενος, και 6αρης, 12αρης, φερνουν ενα μικρο ονειρο καιρικο απο Κυριακη μεσημεροαπογευμα και μεχρι βαθια 5-6-7 Ιουνιου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 2 ώρες πριν, vorios_polos είπε: Αυτό που προβλέπεται για Κυριακή απόγευμα μέχρι Δευτέρα πρωί ο κατακλυσμός είναι σε στυλ μπούρδινι φάση καταιγίδα φθινοπωρινό στυλ? Ποτιστική με 14-15 βαθμούς, ο αγαπημένος καιρός του @[weathermaniac] Αν έμενε εδώ, θα άναβε και θέρμανση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 23, 2025 Author Share Posted May 23, 2025 20 λεπτά πριν, kouvanos είπε: Μιχαηλ ξερω οτι δεν σε συγκινει αυτος ο τυπος καιρου, ομως φιλε μου, πες μια γνωμη για υετο Αττικης απο Κυριακη προς Δευτερα και οοοοοοοοοσο παει το ματι στα μοντελα.... Πολυωρες ποτιστικες ??? κουβαδες ασταθειας ?? φθινοπωρακι επι 10ημερο ??? 20 σερι τρεξιματα το ταζει, βλεπω μονο Τζιφο, ειμαι κολλημενος, και 6αρης, 12αρης, φερνουν ενα μικρο ονειρο καιρικο απο Κυριακη μεσημεροαπογευμα και μεχρι βαθια 5-6-7 Ιουνιου..... Ακόμα παίζεται, αλλά εκεί δεν θα απέκλεια καταιγίδα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Ακόμα παίζεται, αλλά εκεί δεν θα απέκλεια καταιγίδα Μιχαηλ για μενα τι βλεπεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 (edited) Τέλος το Σάββατο για Δυτική Μακεδονία, μπόρες Μαρτίου μόνο και μουφοσυννεφιες απ' όλα τα μοντέλα όταν χθες έδειχναν supercells Edited May 23, 2025 by Yata Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 23, 2025 Author Share Posted May 23, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, Snowparty είπε: Μιχαηλ για μενα τι βλεπεις??? φίλε εσύ υπάρχει κίνδυνος να δεις χαλάζι την Κυριακή, οπότε προσοχή Edited May 23, 2025 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 29 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: φίλε εσύ υπάρχει κίνδυνος να δεις χαλάζι την Κυριακή, οπότε προσοχή Και τι να κανω????στειλτο αν μπορεις φιλε μου στον β.πολο.. στο κουβανο στο θεσπρωτο που το θελουν.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 44 minutes ago, Snowparty said: Και τι να κανω????στειλτο αν μπορεις φιλε μου στον β.πολο.. στο κουβανο στο θεσπρωτο που το θελουν.... Φέρτο εδώ αύριο, μαζί με κανα χιλιάδες κεραυνους στα <500 μέτρα 😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 23, 2025 Author Share Posted May 23, 2025 Άλλο ένα πετσοκομα από αικον... Να δούμε πόσο θα χαλάσει ο τζίφος που είχε το καλύτερο σενάριο,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted May 24, 2025 Share Posted May 24, 2025 Ενω εχει δικιο ο Σακαρος, οτι ΟΛΑ τα μοντελα, εδω και 2-3 χρονια ΥΠΕΡεκτιμουν συστηματικα τον υετο στην Αττικη, ειτε προκειται για ασταθειες, ειτε για ποτιστικες, φανταζεστε να υπαρξει η 1η φορα, που θα πεσουν μεσα ??? 50 - 100 mm storm total 8ημερου, απο πολυωρες ποτιστικες και 1-2-3 δυνατα περασματα με χαλαζακι.... ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ φθινοπωρινο, στο μεταιχμιο Ανοιξης και (ημερολογιακου) καλοκαιριου την αλλη Κυριακη !!!!!!! ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ χιλιοστα, τελη Μαιου - αρχες Ιουνιου στην Αττικη, η παλια καιρικη κανονικοτητα, που απτο 2010 και μετα εχει εκλειψει βιαια ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ρε Τζιφε, φερε αλλο ενα τετοιο τελη Ιουνη - αρχες Ιουλιου πριν αρχισουν τα σκληρα καλοκαιρινα ναρκωτικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 24, 2025 Author Share Posted May 24, 2025 Συστηματικά βγάζει ο Ευρωπαίος μια ακόμη λίμνη πολύ ψυχρή για την εποχή... Δεν την θέλω., Θέλω το βδ ρεύμα με τον υποτροπικό δυτικά μας για σοβαρές αστάθειες όπως 16 χρόνια πριν, τον Ιούνιο του 17 του 21 τον Αύγουστο του 21και τον Ιούνιο του 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted May 24, 2025 Share Posted May 24, 2025 Μαζέματα υετού της τελευταίας στιγμής για εδώ, όπως ήταν επόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted May 24, 2025 Share Posted May 24, 2025 5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Συστηματικά βγάζει ο Ευρωπαίος μια ακόμη λίμνη πολύ ψυχρή για την εποχή... Δεν την θέλω., Θέλω το βδ ρεύμα με τον υποτροπικό δυτικά μας για σοβαρές αστάθειες όπως 16 χρόνια πριν, τον Ιούνιο του 17 του 21 τον Αύγουστο του 21και τον Ιούνιο του 22 Μιχαηλ αλλαξε τπτ για μενα φιλε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted May 24, 2025 Share Posted May 24, 2025 10 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Συστηματικά βγάζει ο Ευρωπαίος μια ακόμη λίμνη πολύ ψυχρή για την εποχή... Δεν την θέλω., Θέλω το βδ ρεύμα με τον υποτροπικό δυτικά μας για σοβαρές αστάθειες όπως 16 χρόνια πριν, τον Ιούνιο του 17 του 21 τον Αύγουστο του 21και τον Ιούνιο του 22 Ωραία θα σου ετοιμάσουμε.. Μια από όλα χωρίς κρεμμύδι. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 24, 2025 Author Share Posted May 24, 2025 18 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Μιχαηλ αλλαξε τπτ για μενα φιλε???? οχι πάνω κάτω τα ίδια. Καταιγίδες στην αρχή με πιιθανότητα χαλαζιού και αρκετές βροχές μετά. πιθανώς πάω από 30-40mm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted May 24, 2025 Share Posted May 24, 2025 5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: οχι πάνω κάτω τα ίδια. Καταιγίδες στην αρχή με πιιθανότητα χαλαζιού και αρκετές βροχές μετά. πιθανώς πάω από 30-40mm Ευχαριστω φιλε μου.....δεν μου λες ...στον κουβανο τι θα κανει???θα βρεξει θα χιονισει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 24, 2025 Share Posted May 24, 2025 (edited) Ενδιαφέρουσα τελικά η κατάσταση την Κυριακή για μεγάλο κομμάτι της χώρας. Πιθανά μπουρίνια και στην Αττική Edited May 24, 2025 by Yata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 24, 2025 Author Share Posted May 24, 2025 ζεστανε ο τζίφος... ομορφιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 24, 2025 Author Share Posted May 24, 2025 (edited) Από τα 20 στα 7 χιλιοστά ο Ευρωπαίος εδώ... 6αρι τζίφου, τέτοιες διαταραχές ψάχνω αυτή την εποχή καιμ 12αρι τζίφου Edited May 24, 2025 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 24, 2025 Author Share Posted May 24, 2025 Δώσε στον λαό εικονικά!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 24, 2025 Author Share Posted May 24, 2025 Αττική αύριο πάει για καλή καταιγίδα, αυτό που ήθελα για εδώ πρακτικά. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted May 25, 2025 Share Posted May 25, 2025 Καλημέρα σε όλους Ο αδερφός μου την Πέμπτη θέλει να πάει με μηχανή Καρπενήσι και από εκεί μέσα από τα βουνά να πάει Τζουμέρκα και να βγει Βαλια Κάλντα .....καιρικά είναι επικυνδυνο ???? Τί βλέπετε ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted May 25, 2025 Share Posted May 25, 2025 1 ώρα πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Καλημέρα σε όλους Ο αδερφός μου την Πέμπτη θέλει να πάει με μηχανή Καρπενήσι και από εκεί μέσα από τα βουνά να πάει Τζουμέρκα και να βγει Βαλια Κάλντα .....καιρικά είναι επικυνδυνο ???? Τί βλέπετε ?????? Κάτσε μισό... Να ρίξω τα χαρτιά να σου πω.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted May 25, 2025 Share Posted May 25, 2025 (edited) 1 hour ago, ΧΕΛΜΟΣ said: Καλημέρα σε όλους Ο αδερφός μου την Πέμπτη θέλει να πάει με μηχανή Καρπενήσι και από εκεί μέσα από τα βουνά να πάει Τζουμέρκα και να βγει Βαλια Κάλντα .....καιρικά είναι επικυνδυνο ???? Τί βλέπετε ?????? θα βγουν καταγιδες προς ηπειρο και στερεα ελλαδα με βαση τα περισσοτερα μοντελα... απο τριτη τεταρτη σιγουρη απαντηση, αλλα εγω πιστευω μπορει να βρει καλυτερη μερα καιρικα για αυτην την εκδρομη Edited May 25, 2025 by Soto Weather 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 25, 2025 Author Share Posted May 25, 2025 Ελπίζω το 6αρι του τζίφου να είναι άκυρο... Λίμνη με φθινοπωρινά χαρακτηριστικά πάλι έβγαλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...