Jump to content
sakis13

Αναφορες Μαίου 2025

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες. Τελικά 36,4 χιλιοστά έπεσαν σύνολο εδώ στο Μακροχώρι ......βγήκε ο ήλιος σήμερα παρά τις κάποιες αναπτύξεις κυρίως προς το μεσημέρι....το απόγευμα κατά τις 6 πέρασε και ένα μέτωπο κάποιων τοπικών καταιγίδων μικρής  δυναμικότητας... αλλά πάλι ακούστηκαν λίγες βροντές..... 20,9 η μέγιστη... ενώ η ελάχιστη έπεσε στους 10,5 πραγματικά κρύο για την εποχή.... στους 14,6 τώρα....

Στους 8.9 αυτήν την ώρα στον Ποταμό Κέρκυρας με τρομερή αναστροφή ....ανέβηκε η γυναίκα μου πριν λίγες ώρες στο νησί και τώρα μου λέει κάνει ψοφοκρυο

4 ώρες πριν, kouvanos είπε:

Βρεθηκα για παιδικο παρτυ σε εναν ΜΑΓΙΚΟ χωρο στη Μαλακασα, να μη γραφω ονοματα για λογους διαφημισης.....κοντα στο Terra Vibe, οσοι καταλαβατε, καταλαβατε....

Υψομετρο περιπου 450 - 500 μ υπολογιζω, προσανατολισμος ΒΒΑ, και ΚΑΤΑΦΥΤΟ, πευκα-ελατα-πλατανια-βελανιδιες....

Ουτε 300μ υψομετρο δεν ειναι εκει που πήγες Γιωργη,αν καταλαβα καλα,στο adventure park.

Posted (edited)

Καλημερα!!Θεοδωρακι Πελλας..Χθες...Συντομη αλλ ισχυρη καταιγιδα που συνοδευτηκε και απο χαλαζι..Σκαει και μια κανονια μεσα στη ληψη.Απο τον Ιωαννη Παπαντωνιου.

Edited by sakis13

16 λεπτά πριν, Snowparty είπε:

Καλημεραααα....πολυ κρυο το πρωι....8.5 βαθμοι....

Zaκετα να πάρεις. 

10 ώρες πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε:

Στους 8.9 αυτήν την ώρα στον Ποταμό Κέρκυρας με τρομερή αναστροφή ....ανέβηκε η γυναίκα μου πριν λίγες ώρες στο νησί και τώρα μου λέει κάνει ψοφοκρυο

Δυτικό ρεύμα φίλε... Όχι όλο εσείς κρύο με το βακο.. Ήμαρτον.. 

26 λεπτά πριν, thesprotos είπε:

Zaκετα να πάρεις. 

Ευτυχως ειχα μαζι μου... και φορμα 3m.γιατι ψεκαζα ολο το βραδυ...  

Εσυ πως τα περνας με τα 30ρια ολο το χρονο???....εμαθα παραγεται καμηλες εκει στην θεσπρωτια......

Στους 5.8 ελάχιστη στον Ποταμό Κέρκυρας!!!

8.6 στο Μουζάκι 

9.5 στα Καλάβρυτα 

15.7 εδώ στην ταράτσα μου 

15.9 ετσι για να σπασει το 16αρι η σημερινη ελαχιστη....υπεροχα πρωινα, ουτε που εχου.ε.παρει χαμπαρι οτι προελαυνει ο Μαιος κ.ερχεται το καλοκαιρι...

Εσωτερικες εφθασα 19.5 μεσοβδομαδα αλλα μου ξεφυγε παλι, με λιγη τυχη ισως γλιτωσουμε ακομα κανα 15ημερο αιρκο

20.5 τωρα εξω, με τρομερη διαυγεια κ καθαρη ατμοσφαιρα χαρη στο απαλο Δυτικο ρευμα

9 ώρες πριν, GEORGE SNOWMAN είπε:

Ουτε 300μ υψομετρο δεν ειναι εκει που πήγες Γιωργη,αν καταλαβα καλα,στο adventure park.

Μπραβο ρε Γιωργη, το καταλαβες.....ΜΑΓΕΙΑ ε?? εχει μεινει ακαυτη ολη η ρεματια που λογικα καταληγει κατω Ωρωπο, Σκαλα, κλπ....και τα καμμενα σταματανε στο γεφυρακι της Μαλακασας, παρατριχα δηλαδη....

Ουτε 300 μ ?? ω ρε μπραβο !!! παλαιοτερα νομιζω ειχα δει οτι το υψηλοτερο σημειο στην Νεα Εθνικη Οδο ειναι καπου 400-450 στο παρκινγκ στην κορυφη της μεγαλης ανηφορας, ε, υπολογισα κανα 50αρι μετρα χαμηλοτερα υψομετρικη....

21,5 αυτη την ωρα, με ελαφρυ δυτικο και διαυγεια να βλεπεις Ζηρεια και Χελμο καθαρα απτο μπαλκονι.....υπεροχες συνθηκες....

Εαν δεν πεφτει τρομερα εξω ο 00αρης Τζιφος, ο Μαιος θα βγει με αυτες τις καταπληκτικες συνθηκες, συν 2ημερο ασταθειοβροχωνκαταιγιδων και πτωσης την επομενη ΚυριακοΔευτερα.....και Ιουνιος μπασιμο νορμαλ....για ποτε μας τα φυλαει τα απανωτα 45αρια φοβαμαι, αλλα δεν τα βλεπω ακομα....

1 ώρα πριν, Snowparty είπε:

Ευτυχως ειχα μαζι μου... και φορμα 3m.γιατι ψεκαζα ολο το βραδυ...  

Εσυ πως τα περνας με τα 30ρια ολο το χρονο???....εμαθα παραγεται καμηλες εκει στην θεσπρωτια......

Ποια 30αρια? 5,8 ελάχιστη Τ είχε η Κερκυρα το πρωί... Κρυυυυυοοοο!!! 

Καλημέρα σε όλους παίδες! Μονοψηφιες ελάχιστες σήμερα στην περιοχή εδώ στον κήπο της Ημαθίας 9,5 βαθμούς εδώ στο Μακροχώρι 7αρια πιο μέσα προς την καρδιά του κάμπου λόγο αναστροφής ,... Ηλιοφάνεια σήμερα γενικά και 22,5 βαθμοί ως τώρα 

Καλημερα 2 συγκριτικες φωτο απο το ιδιο σημειο για να αναδειξω την ομορφια της αφρικανικης μποχας τις προάλλες σε σχεση με τη σημερινη μερα.Σε λιγα χρονια δεν θα διαφερουμε απο τις σαχάριες περιοχες.

20250516_192946.jpg.83858153167111733739ef5790d6bb87.jpg

20250518_112317.jpg.bf8bc31678906f813d0caf410701f44c.jpg

Πολύ ψυχρό πρωινό, ακόμα ένας Μάιος που λέιπει παντελώς το καιρκό ενδιαφέρον...

Posted (edited)

Έντονη ψύχρα και σήμερα το πρωί στην Θεσνικη

11,8 το ΑΠΘ

6,2 ο αναστροφικός Λαγκαδάς

Τα έσπασαν τα Γρεβενά με 1,7. Λογικά σημειώθηκαν αρνητικες τοπικά στην ύπαιθρο.

Edited by Χιονοσκεπής

Τρέχουσες θερμοκρασίες 

Ζωγράφου 22.2

Ποταμός Κέρκυρας 21.0

Μουζάκι 20.4

Καλάβρυτα 17.8

Καλημέρα! Διαύγειας συνέχεια και σήμερα, με πεντακάθαρο γαλανό ουρανό και ακόμα πιο περιορισμένη αστάθεια σε σχέση με χθες..20 βαθμοί αυτή την ώρα Τρίπολη σχεδόν καταμεσήμερο και άλλη μια μέρα κερδισμένη στο ημερολόγιο

Posted (edited)

Δελτα Αξιου χθες..Διπλο ουρανιο τοξο.Αλλα το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι το δευτερο δεξια οπως κοιταμε ειναι αναποδη χρωματικης αντανακλασης του πρωτου.!!Απο την Μαριλενα Σιαγα.

img_1_1747563329095.jpg

Edited by sakis13

Posted (edited)

Πάρνηθα χθές και σήμερα που ήμουν πάνω για ώρες 

IMG_20250518_124055.jpg

IMG_20250518_123435.jpg

IMG_20250518_123018.jpg

IMG-ba8960dd7bbd6033a787f9ec8f80a895-V.jpg

IMG-b7cb5b38f9bd0aef856e8bb98067bf14-V.jpg

Edited by menidi

Απίστευτος καιρός στο Γαλάτσι με 25 βαθμούς και 19% υγρασία!! Απόλαυση 

Η φωτο είναι από Σελι γύρω στις 11 το πρωί σήμερα, με 10 βαθμούς και φοβερή ορατότητα,  φαινόταν μέχρι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης...20250518_115522.jpg.771def9474e7332c71d816fa54e862cf.jpg

20250518_102834.jpg