marios_angelos Posted June 14 Share Posted June 14 Νομίζω μας έχει πάει καλά μέχρι τώρα η ζέστη, φτου φτου (για Αθήνα). Πέρσι στη Νέα Σμύρνη είχαμε ήδη ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ 31-32 βαθμούς και τώρα τόσο είναι η μέγιστη! Όχι ότι δεν θα τα κανει και φέτος αλλά μέχρι στιγμής, ας μην το ματιάσουμε, λίγο ανεμιστήρα έχω ανοίξει μόνο! Καλα για Εύβοια με το συζητώ, στην Ιστιαια χθες η ελάχιστη ήταν 15,6 (ακόμα ζακέτες τα βραδια)!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted June 14 Author Share Posted June 14 Ομορφη μερα η σημερινη...Το μελτεμει επαιξε το ρολο του...Καθεσαι ανθρωπινα χωρις να ιδρωνεις..Εχω ανοιξει ολο το σπιτι και κανει απιστευτο ρευμα...Ο μονος τροπος για να πεσουν οι εσωτερικες... Γιαννενα χθες μετα τις μπορες..Του Κωστα Χατζη. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted June 14 Share Posted June 14 25 λεπτά πριν, marios_angelos είπε: Νομίζω μας έχει πάει καλά μέχρι τώρα η ζέστη, φτου φτου (για Αθήνα). Πέρσι στη Νέα Σμύρνη είχαμε ήδη ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ 31-32 βαθμούς και τώρα τόσο είναι η μέγιστη! Όχι ότι δεν θα τα κανει και φέτος αλλά μέχρι στιγμής, ας μην το ματιάσουμε, λίγο ανεμιστήρα έχω ανοίξει μόνο! Καλα για Εύβοια με το συζητώ, στην Ιστιαια χθες η ελάχιστη ήταν 15,6 (ακόμα ζακέτες τα βραδια)!!! Αυτο ακριβως.....εγω φιλε Μαριε, Ζωγραφου σχεδον κεντρο, στα ταπεινα 180 μετρα, και ιδρωνοντας σαν ΤΕΡΑΣ και με ημικρανια και δυσφορια πανω απο 28-29 βαθμους, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΨΕΙ ΑΙΡΚΟ ακομη 14.6 απογευμα, το πιστευεις ??? Πρεπει να παω 15 Ιουνηδες πισω για να θυμηθω κατι αναλογο....βασικα 20 Ιουνηδες πισω, στο πατρικο στο Χαλανδρι που δεν ειχαμε καθολου αιρκο μεχρι τους καυσωναρους του 2007..... 27,3 απο τετοια ωρα παιδια, ισως το δροσεροτερο απογευμα του Ιουνη, και αν πεσει λιγακι ο ανεμος, θα δουμε κανα 19αρι ελαχιστη μες στα μπετα....αντε πειτε μου απο ποτε εχει να γινει αυτο Β μισο Ιουνιου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted June 14 Author Share Posted June 14 (edited) Τυπικος ελληνικος ουρανος...Καλλιθεατικος..🤣 Οταν για παρεδειγμα στη Νορμανδια χθες ειχαμε αυτο τον ουρανο..Κακα τα ψεμματα,ευλογια και καταρα μαζι να ζεις στην Ελλαδα.Καιρικα.. Edited June 14 by sakis13 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) 30 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Τυπικος ελληνικος ουρανος...Καλλιθεατικος..🤣 Οταν για παρεδειγμα στη Νορμανδια χθες ειχαμε αυτο τον ουρανο..Κακα τα ψεμματα,ευλογια και καταρα μαζι να ζεις στην Ελλαδα. τυπικός κυκλαδίτικος ουρανός ναι Σάκη μου Εγώ τον Ιούνιο σάκαρε περιμένω να έχω 1/3 μέρες αστάθεια.. Αυτός είναι ο τυπικός μας ουρανός (έστω και με υπερβολή..) .. Τρεις εικόνες από συνεχόμενες μέρες του Ιουνίου του 22 όλη η πεδινή αστάθεια του Ιουνίου φέτος εδώ ήταν εχθές τα ξημρώματα στην ουσία.. Edited June 14 by [weathermaniac] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted June 14 Share Posted June 14 25,5 παρακαλω ηδη απο τοσο νωρις, και πραγματικα το πιο γλυκο απογευμα του μηνα ως τωρα.... Εχουμε βασιμες ελπιδες για ελαχιστη κατω απο 20 !!!!! το αιρκο παραμενει κλειστοννννν, ενω αυριο μεσιαζει ο Ιουνιος Να ευχηθουμε παντα τετοια ??? επιστροφη στην κανονικοτητα μετα απο 7-8-10 χρονια στα κοκκινα στην κυριολεξια >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted June 14 Share Posted June 14 Καλησπερα..17β στον Πανουργια και κατρακυλαει ωραια..εν το μεταξυ ηρθαμε για καθαρισμο αλλα δεν σου παει η καρδια.. ειναι ολα ακομα καταπρασινα..το δασος εξαπλωνεται 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted June 14 Share Posted June 14 Απ τις τελευταιες χιονουρες της γκιωνας στα 2100-2200 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted June 14 Share Posted June 14 Κάτω από 25 από νωρίς απόψε....να μην το ματιασω θερμοκρασιακά είμαστε τέλεια ακόμα....βέβαια ως γνωστός hater του καλοκαιριού και οτιδήποτε έχει να κάνει με θερμοκρασίες άνω των 25 βαθμών δουλεύω κλιματιστικό την ημέρα αλλά το βράδυ είναι υπέροχα με το μελτέμι και ύπνος με σεντόνι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted June 14 Share Posted June 14 Θα γινει καποια συναντηση μεσα στο καλοκαιρι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted June 14 Share Posted June 14 Ήδη στους 22 βαθμούς η Καλαμαριά, πάμε για ένα φυσιολογικό βράδυ Ιουνίου επιτέλους που δεν θα θυμίζει Πειραιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted June 14 Share Posted June 14 3 hours ago, [weathermaniac] said: τυπικός κυκλαδίτικος ουρανός ναι Σάκη μου Εγώ τον Ιούνιο σάκαρε περιμένω να έχω 1/3 μέρες αστάθεια.. Αυτός είναι ο τυπικός μας ουρανός (έστω και με υπερβολή..) .. Τρεις εικόνες από συνεχόμενες μέρες του Ιουνίου του 22 όλη η πεδινή αστάθεια του Ιουνίου φέτος εδώ ήταν εχθές τα ξημρώματα στην ουσία.. Πετάχτηκα όταν είδα την εικόνα προφίλ σου 🤣🤣🤣 ταιριάζει πάντως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) 4 ώρες πριν, sakis13 είπε: Τυπικος ελληνικος ουρανος...Καλλιθεατικος..🤣 Οταν για παρεδειγμα στη Νορμανδια χθες ειχαμε αυτο τον ουρανο..Κακα τα ψεμματα,ευλογια και καταρα μαζι να ζεις στην Ελλαδα.Καιρικα.. Κατάρα. Στην Νορμανδία έχεις καιρικό ενδιαφέρον όλο τον χρόνο και ανθρώπινη ζέστη το καλοκαίρι (20-25 βαθμούς το πολύ). Μια χαρά κυκλοφορείς, δηλαδή, με κοντομάνικο και σορτσάκι, ενώ το βράδυ κοιμάσαι σαν άνθρωπος. Edited June 14 by Χιονοσκεπής 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted June 14 Share Posted June 14 Καλησπέρα. Μετά από πολύ καιρό, πέτυχα 2 ελάφια αργά το απόγευμα στα 1000μ της Πάρνηθας μας. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 14 Share Posted June 14 1 ώρα πριν, Yata είπε: Πετάχτηκα όταν είδα την εικόνα προφίλ σου 🤣🤣🤣 ταιριάζει πάντως Μου άρεσε πολύ φίλε, πρώτη φορά την είδα και εγώ και ταιριάζει απόλυτα με το πώς νιώθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted June 14 Share Posted June 14 1 ώρα πριν, Snowparty είπε: Θα γινει καποια συναντηση μεσα στο καλοκαιρι????? Ναι όταν θα κατέβει και ο Μιχαήλ Αθήνα μπας και βρέξει ποτε στην Λάρισα 😅😅😅 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) 29 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Ναι όταν θα κατέβει και ο Μιχαήλ Αθήνα μπας και βρέξει ποτε στην Λάρισα 😅😅😅 λέγαμε με τον Σάκη να βρεθούμε την Παρασκευή και κοίτα τι έβγαλε ο τζίφος ικανό τον έχω τον βρωμόκαιρο να το κάνει όταν είμαι αθήνα και με το που ανεβώ να σταματήσει πάλι. Ότι γινόταν με Γιάννενα Λάρισα ως φοιτητής😰 Edited June 14 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted June 14 Share Posted June 14 7 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: λέγαμε με τον Σάκη να βρεθούμε την Παρασκευή και κοίτα τι έβγαλε ο τζίφος ικανό τον έχω τον βρωμόκαιο να το κάνει όαν είμαι αθήν ακια με το που ανεβώ να σταματήσιε πάλι. Ότι γινόταν με Γιάννενα Λάρισα ως φοιτητής😰 Αυτό εννοούσα 🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted June 14 Share Posted June 14 Πρεπει να γινει συναντηση....να μιλησουμε για το υπολοιπο καλοκαιριου παραλιες θαλασσες διακοπες.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted June 14 Share Posted June 14 22 βαθμοι εδώ 19 Μίκρα με αναστροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted June 15 Share Posted June 15 Καταπληκτικο βραδυ με 22,4 εδω και πεφτει ..... ενα ελαφρυ αερακι σπαει την αναστροφη, μαγκες θα βλεπαμε φουλ 16-17αρια το πρωι εαν σταματουσε.... 21,5 ηδη Αγια Παρασκευη και Ζωγραφου ψηλα.... 18,5 ο Παπαγαρος 14,3 Παρνηθα ψηλα και Ιπποκρατειος, η δευτερη παει φουλ για μονοψηφια ως το πρωι.... Το λες και ιδανικο για ξημερωμα 15ης Ιουνιου σε λιγες ωρες, παντα τετοια να εχουμε, το σιχαμα κυλαει και θα φυγει πριν το καταλαβουμε αναιμακτα !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted June 15 Share Posted June 15 Καλημερααααα...15β ωραια δροσουλαα.... Για την συναντηση στα @@@@@@@@@ σας ολοι ...καλα θα τα πουμε το χειμωνα..... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted June 15 Share Posted June 15 Καλημέρα 22.0 ελάχιστη και τι υπέροχος ύπνος ήταν αυτός απόψε !!!!!!! 24 εσωτερική !!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted June 15 Author Share Posted June 15 (edited) Καλημερα!!23.1 ελαχιστη Καλλιθεα..Ευτυχως το μελτεμακι περιοριζει την δυαφορια και την οποια αισθηση ζεστης μεσα στην ημερα... Τζουμερκα..Ασπρη Γκουρα..Απο τον Κωστα Τζουνη...Απο χθες βρισκεται φιλος εκει..Θα εχω συντομα πλουσιο υλικο απο την πανεμορφη οροσειρα...Πανδαισια του πρασινου,σε ολες τις αποχρωσεις του. Edited June 15 by sakis13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcadianSnow Posted June 15 Share Posted June 15 Καλημέρα! Από χθες στα παράλια Ανατολικής Πελοποννήσου, μια απ τις πιο ζεστές περιοχές στην Ελλάδα..Κι όμως το μεσημέρι μετά βίας έφτασε τους 30 και το βράδυ υπνος με δροσερή θαλάσσια αύρα και σεντόνι!!! Στο δρόμο για το Κυπαρίσσι,εκεί που το βουνό συναντά τη θάλασσα.. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...