Χιονοσκεπής Posted July 31 Share Posted July 31 Μόλις τώρα, menidi είπε: Ε τι τη θέλεις τότε την αναφορά στην Αθήνα; Ήταν άστοχη. Εδώ ρε συ, ο άλλος στα 500μ υψόμετρο (Αφίδνες ) έχει 2μμ ολόκληρο το καλοκαίρι και το Κρυονέρι 4μμ. Κανονικά...ΑΥΤΟΙ πρέπει να γκρινιάζουν για το Ελληνικό, το Μενίδι και την Ελευσίνα. Όχι ένας που μένει 500χλμ μακριά Γκρινιάζω γιατί μου έδιναν 20-50 μμ τα μοντέλα και έπεσαν στην...Ελευσίνα, στα Λιόσια και στην Τροιζήνα που έδιναν 0 μμ. Δεν έχω το δικαίωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) 1 λεπτό πριν, Χιονοσκεπής είπε: Γκρινιάζω γιατί μου έδιναν 20-50 μμ τα μοντέλα και έπεσαν στην...Ελευσίνα, στα Λιόσια και στην Τροιζήνα που έδιναν 0 μμ. Δεν έχω το δικαίωμα; Φυσικά και έχεις. Οπωσδήποτε Αλλά ας έπαιρνες 10 από τα 80 του Κιλκίς. Δεν έχει καμία δουλειά η Αθήνα εδώ πέρα. Έτσι πιστεύω Edited July 31 by menidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) 3 λεπτά πριν, menidi είπε: Φυσικά και έχεις. Οπωσδήποτε Αλλά ας έπαιρνες 10 από τα 80 του Κιλκίς. Δεν έχει καμία δουλειά η Αθήνα Κιλκίς αναμένονταν καλά φαινόμενα, δεν ήταν εκτός. Εδω η ανομβρία Ιούνιο - Ιούλιο είναι σοβαρό πρόβλημα, δεν είναι τόσο υετοφόρος ο χειμώνας όσο κάτω. Αθήνα το να μην βρέξει καθόλου το καλοκαίρι δεν είναι κάτι σπάνιο και αναπληρώνει χειμώνα συνήθως. Ζούσα τόσα χρόνια κάτω, τα ξέρω. Edit: Υπερβόρεια Αττική εδώ και 2 χρόνια επίσης απ τις πιο αδικημένες περιοχές Edited July 31 by Χιονοσκεπής Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 1 Share Posted August 1 (edited) Αυτό θέλω το ΑΙ το χαβά του εμε την χειότερη θέση για εδώ. Edited August 1 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weatherfan Posted August 1 Share Posted August 1 Υπάρχει κανένας γουρλής να ανοίξει τον Αύγουστο; Link to comment Share on other sites More sharing options...