dimitris27 Posted August 2 Share Posted August 2 Υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουμε τις αστάθειες στην Πίνδο,την τρίτη που μας έρχεται?Θα Μάι Τζουμέρκα και φοβάμαι ότι θα γίνει χαμός στην περιοχή με τέτοια λίμνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 (edited) 26 λεπτά πριν, dimitris27 είπε: Υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουμε τις αστάθειες στην Πίνδο,την τρίτη που μας έρχεται?Θα Μάι Τζουμέρκα και φοβάμαι ότι θα γίνει χαμός στην περιοχή με τέτοια λίμνη... η χειρότερη μέρα για ορειβασία στην Ήπειρο.. Είμαστε πολύ κοντά για να πάει τελείως αλλού η λίμνη, και η Ήπειρος, ειδικά η ορεινή είναι δεδομένη για καταιγίδες ήδη από τις 12-1 το μεσημέρι της Τρίτης Edited August 2 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted August 2 Share Posted August 2 14 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: η χειρότερη μέρα για ορειβασία στην Ήπειρο.. Είμαστε πολύ κοντά για να πάει τελείως αλλού η λίμνη, και η Ήπειρος, ειδικά η ορεινή είναι δεδομένη για καταιγίδες ήδη από τις 12-1 το μεσημέρι της Τρίτης Πω άσχημα νέα ... Ευχαριστώ πολύ Μιχαήλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted August 2 Share Posted August 2 παιδες εχω χασει τη μπαλα με την νεα λιμνη, δεν τα εχω μελετησει καθολου... Τι λεει θα δουμε τιποτα της προκοπης εδω η μπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted August 2 Share Posted August 2 (edited) 3 λεπτά πριν, Soto Weather είπε: παιδες εχω χασει τη μπαλα με την νεα λιμνη, δεν τα εχω μελετησει καθολου... Τι λεει θα δουμε τιποτα της προκοπης εδω η μπα; Σύμφωνα με το Al κινείται ανατολικά. Σύμφωνα με το Ευρωπαικό κινείται δυτικά. Σύμφωνα με το τζίφο κινείται νότια αλλά σύμφωνα με το gem πηγαίνει βόρεια. Αλλά σύμφωνα με το icon κινείται βορειοανατολικά με κλίση όμως νοτιοδυτική. Ελπίζω να σε διαφώτισα! Edited August 2 by menidi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 Ακόμα χειρότερο το ΑΙ για εδώ.. Δεν μπορώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted August 2 Share Posted August 2 8 λεπτά πριν, menidi είπε: Σύμφωνα με το Al κινείται ανατολικά. Σύμφωνα με το Ευρωπαικό κινείται δυτικά. Σύμφωνα με το τζίφο κινείται νότια αλλά σύμφωνα με το gem πηγαίνει βόρεια. Αλλά σύμφωνα με το icon κινείται βορειοανατολικά με κλίση όμως νοτιοδυτική. Ελπίζω να σε διαφώτισα! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 Αναμενόμενη κίνηση ευρωπαϊκού.. Να δούμε πόσο δυτικά θα πάει... 100-200 χλμ ανατολικότερα αν ήταν και η Δευτέρα θα ήταν η καλύτερη μέρα του καλοκαιριού για φέτος.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_B. Posted August 2 Share Posted August 2 5 ώρες πριν, South καυσωνάκιας είπε: Nαι βλέπω μια τάση μετά τις 10-11 Αυγούστου αλλά δε νομίζω να μιλάμε για τρελή ζέστη. Οκ 37-38 φάση. Όπως είναι τώρα τα μοντέλα. Εσύ φίλε μου δεν είσαι απλός καύσων !! Ψήστης κανονικός είσαι !!! 😇 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted August 2 Share Posted August 2 2 hours ago, menidi said: Σύμφωνα με το Al κινείται ανατολικά. Σύμφωνα με το Ευρωπαικό κινείται δυτικά. Σύμφωνα με το τζίφο κινείται νότια αλλά σύμφωνα με το gem πηγαίνει βόρεια. Αλλά σύμφωνα με το icon κινείται βορειοανατολικά με κλίση όμως νοτιοδυτική. Ελπίζω να σε διαφώτισα! μια χαρα, σε ευχαριστω! Τα λεμε απο νοεμβρη😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted August 2 Share Posted August 2 Νομιζω αύριο κλειδώνω καταιγίδες εδώ για τρίτη αν όλα πάνε καλά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted August 2 Share Posted August 2 Μιχαήλ εμείς ποια μέρα στοχεύουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 (edited) 26 λεπτά πριν, larissa_mare είπε: Μιχαήλ εμείς ποια μέρα στοχεύουμε; προσωπικά κοιτάω την Δευτέρα. Την Τρίτη θα έχουμε ανατολικό στριμ οπότε υετός γιοκ. θα δούε μήπως την τετάρτη έρθει κανένα μπουρίνι από Θερμαικό την νύχτα Edited August 2 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 (edited) αικον γάλλος δυτικίζουν.. Και όμως το ΑΙ έχασε την μόνη φορά που εμφάνιζε κβ κυκλοφορία χιονιά τον Γενάρη. Αυτό μόνο έχω να πω. Χειρότερος και ο τζίφος... Edited August 2 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted August 2 Share Posted August 2 4 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: αικον γάλλος δυτικίζουν.. Και όμως το ΑΙ έχασε την μόνη φορά που εμφάνιζε κβ κυκλοφορία χιονιά τον Γενάρη. Αυτό μόνο έχω να πω. Μιχαήλ τι γίνετε θα έχουμε βροχές???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 4 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Μιχαήλ τι γίνετε θα έχουμε βροχές???? κάπου θα εχουμε.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted August 2 Share Posted August 2 @[weathermaniac] μήπως ήρθε η ώρα για καλοκαιρινή εξόρμηση Γιάννενα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 4 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε: @[weathermaniac] μήπως ήρθε η ώρα για καλοκαιρινή εξόρμηση Γιάννενα; δεν μπορώ να πάω τωρα δυστυχώς... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenNaousa11 Posted August 2 Share Posted August 2 Η θεση και υφη της διαταραχης θυμιζει πολυ εντονα την 27/08/2018. Φοβερη καταιγιδα στασιμη πανω απο τη Ναουσα τοτε τις πρωινες ωρες με πανω απο 100mm. Θεωρω οτι κατι θα γινει και μεθαυριο στα Βορεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 άρε τζεμαρε μόνο σου... κλόουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted August 2 Share Posted August 2 Εγω παιδια ριχνω μια ματια και Ευρωπαιο, και ΑΙ πλεον που το λεει ο φιλος ο Καπελος, αλλα, ειμαι λιγακι κολλημενος, εμπιστευομαι Τζιφο, χειμωνα - καλοκαιρι, παρα τις παλινωδιες και τις σφαλιαρες που κατα καιρους μας εχει ριξει.... Τα τελευταια 10 ακριβως τρεξιματα, και ειδικα στα σημερινα 00, 06 και 12, φερνει και κραταει μια ΜΑΓΙΚΗ εβδομαδα απο Πεμπτη ξημερωματα, μεχρι και παραμονες της Παναγιας.... Βροχες, καταιγιδες, 11 μποφορ το επομενο ΣΚ, πτωσαρα της θερμοκρασιες, ασταθεια και χαμο..... Ειναι δυνατον >??? Ειναι πολυ κοντινες ωρες πλεον, θεωρω, μιλαμε για 96 ωρες εναρξη φαινομενων....θα μου πεις, εδω το χειμωνα, στο nowcast διορθωνε και μας εστελνε αδιαβαστους..... Μιχαηλ τι λες ? Ειναι νωρις ακομα ε ???? ΑΝ παντως, κανει τετοια ΜΑΓΚΙΑ, και φυγει, πραγματικα αναιμακτα το 1ο 15ημερο, μετα τι να πω.....και 45αρια να κανει, ακομα και Σεπτεμβριο, που τον εχω ικανο, η νυχτα κερδιζει εδαφος, αυτο ευτυχως, ειναι ανεπηρεαστο απο την κλιματικη αλλαγη..... Αλλιως ειναι το 27-28-30αρι στα 850 μεσα Ιουλιου, αλλιως μεσα προς τελη Σεπτεμβριου, πως να το κανουμε ??!!!! στη 2η περιπτωση, με διαρκεια νυχτας σχεδον 12 ωρες πια, κοντα στην ισημερια, θεωρω οι ελαχιστες κουτσα στραβα θα φθανουν με τα ζορια τους 25.....δηλαδη φαινεται να γλιτωνουμε οριστικα για φετος τη διακυμανση 31-33 με 42-43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted August 2 Share Posted August 2 Μπορεί κάποιος να μου πει που βρισκόμαστε στα 12αρια; Δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω καθόλου… Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 3 λεπτά πριν, g_ar είπε: Μπορεί κάποιος να μου πει που βρισκόμαστε στα 12αρια; Δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω καθόλου… Ότι βελτίωση είχαμε το πρωί πήγε τελείως χαμένη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 2 Share Posted August 2 Βελτίωση όσο πατάει η γάτα από Άι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted August 2 Author Share Posted August 2 Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε: Βελτίωση όσο πατάει η γάτα από Άι. Εγώ θα έλεγα για τις ώρες που είναι, είναι μεγάλη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...