Jump to content
KapelosG

Ανάλυση χαρτών Αυγούστου 2025

Recommended Posts

38 λεπτά πριν, KapelosG είπε:

Εγώ θα έλεγα για τις ώρες που είναι, είναι μεγάλη!

Είμαι έξω οπότε δεν μου φάνηκε τεράστια. Αν είναι μεγαλύτερη βελτίωση από ότι η χειροτέρευση του 6αριου σε σχέση με το 0 είναι καλό.

Μόλις είδα υετό ευρωπαϊκού στο meteologix, δεν έχω ιδέα γιατί αλλά μας πνίγει από το πουθενά! Διάταξη δεν είδα, αλλά σε λίγο γυρίζω σπίτι 

Γύρισα.

ΟΜG

ECM1-72.GIF

00z 108h

image.png.da38de4dbf30a4ac116247e20d2fc9f3.png

12z!

image.png.368a04107b9a84fdebd0167a43c59150.png

Edited by [weathermaniac]

Δυσκολεύουν τα πράγματα για Σαλόνικα. Πέλλα, Ημαθία και Δυτική Μακεδονία το επίκεντρο. Πιστεύω θα υπάρξουν φωτορυθμικα νωρίς το βράδυ της Δευτέρας εκτός αν αλλάξει δραματικά η διάταξη ή το timing

Επος Παιος και Αικον

Edited by Yata

1 ώρα πριν, Yata είπε:

Δυσκολεύουν τα πράγματα για Σαλόνικα. Πέλλα, Ημαθία και Δυτική Μακεδονία το επίκεντρο. Πιστεύω θα υπάρξουν φωτορυθμικα νωρίς το βράδυ της Δευτέρας εκτός αν αλλάξει δραματικά η διάταξη ή το timing

Επος Παιος και Αικον

πραγματικό 3ημερο με μπαράζ καταιγίδων, φαντάσου αν ο τζίφος είχε ίδια διάταξη τι θα έδινε...

animsze8.gif

4 minutes ago, [weathermaniac] said:

πραγματικό 3ημερο με μπαράζ καταιγίδων, φαντάσου αν ο τζίφος είχε ίδια διάταξη τι θα έδινε...

animsze8.gif

Πω τώρα είδα την Τρίτη 

Νυχτερινά φωτορυθμικα και νεροποντές για 2 μέρες σερί

Μακαριιιιιιιι (καλά φέιλ θα ναι αλλά και το 1/4 από αυτό να βγει στις ίδιες ώρες θα είναι ικανοποιημένος)

Edited by Yata

Μια τέτοια λίμνη τη θελουμε, το Σεπτέμβριο να γίνει χαμός,,, σαν το 2016, τι επικη λιμναρα ήταν αυτή; ;;

37 λεπτά πριν, Galanto είπε:

Μια τέτοια λίμνη τη θελουμε, το Σεπτέμβριο να γίνει χαμός,,, σαν το 2016, τι επικη λιμναρα ήταν αυτή; ;;

Η αγαπημένη μου κακοκαιρία όσα χρόνια κοιτάω χάρτες.

9 καταιγίδες στην Λάρισα, 2 βραδινές έδωσαν ανεμοστρόβιλο στα δυτικά του νομού....

Τζίφος ναουκαστικες αλλαγές 

Μεγάλη βελτίωση. Αλλά θα παίζουμε ακόμα μέχρι αύριο πάλι 

Edited by [weathermaniac]

5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

9 καταιγίδες στην Λάρισα, 2 βραδινές έδωσαν ανεμοστρόβιλο στα δυτικά του νομού....

Έχουμε ανεβάσει κάπου υλικό από το 2016;

On 3/8/2025 at 12:49 ΠΜ, Berdon είπε:

Έχουμε ανεβάσει κάπου υλικό από το 2016;

Σβησμένα σε παλιό φόρουμ

Πάρε βίντεο από σούπερ ηλεκτρική βραδινή καταιγίδα. Δυστυχώς η κάμερα δεν εστιάζει σωστά 

Καλημέρα(not) με ένα κάκιστο αϊκον… 

Χθεσινό 12αρι, υετός μέχρι Πέμπτη 

IMG_0101.png.4363d00598a83891d317ff3b9a75c424.png

και σημερινό 0αρι. 

IMG_0100.png.6119ea7d713967846b0931bc912463fd.png

Όσο απλά ψαλίδι στα φαινόμενα, μαχαίρι… Κρίμα.

Καλημέρα ,ευτυχώς ο τζίφος καθάρισε τα φαινόμενα για τέταρτη,θα ρίξει όμως αρκετά νερακια την τρίτη στα ΒΔ..Για την υπόλοιπη χώρα δεν βλέπω κάτι σημαντικό 

15 λεπτά πριν, Yata είπε:

Ωχ δυστυχώς τρισαθλια τα ελβετικά 

Τα ελβετικά δε πέτυχαν τιποτα εδώ στη προηγούμενη κακαοκαιρια ...

9 ώρες πριν, [weathermaniac] είπε:

Άστα Μιχαηλ και δικιά μου αγαπημένη,  κάθε μέρα 2,3 καταιγιδες για 5 μερες συνεχόμενες,, αν θυμάμαι καλά στορμ τοταλ είχαμε 258μμ 

Edited by Galanto

Εντωμεταξύ τώρα είδα ότι βγήκε ανακοίνωση ότι ο σταθμός στις 15/7 εχασε και 5 μμ , δηλαδή έριξε 44μμ εκεί η τη μέρα...χχαχαχ...μακάρι και εις ανώτερα μεθαυριο

Φόβος και τρόμος τα μοντέλα μετά τις 10/8. Διακύμανση 30 - 37 με βραστό μελτέμι Αθήνα όσο πάει το μάτι και πολλή ζέστη με 50αρια heat index τα δυτικά.

Just now, Χιονοσκεπής said:

Φόβος και τρόμος τα μοντέλα μετά τις 10/8. Διακύμανση 30 - 37 με βραστό μελτέμι Αθήνα όσο πάει το μάτι και πολλή ζέστη με 50αρια heat index τα δυτικά.

Φαίνεται ενιαία εικόνα από όλα τα μοντέλα χοντρικά μετά τις 9/8 να μιλάμε για σταθερή άνοδο της Τ. Ακόμα νωρίς είμαστε αλλά η τάση φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Όχι φυσικά καρακαυσωναριά αλλά το κλασικό σιγοψήσιμο των τελευταίων ετών. 

Μόλις τώρα, South καυσωνάκιας είπε:

Φαίνεται ενιαία εικόνα από όλα τα μοντέλα χοντρικά μετά τις 9/8 να μιλάμε για σταθερή άνοδο της Τ. Ακόμα νωρίς είμαστε αλλά η τάση φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Όχι φυσικά καρακαυσωναριά αλλά το κλασικό σιγοψήσιμο των τελευταίων ετών. 

Πράγματι, καύσωνας δεν φαίνεται και δη σοβαρός, εφόσον ο τζίφος δεν δίνει 28αρια. Σίγουρα στην νότια Ελλάδα θα παρατηρηθούν τιμές κοντά στο 40αρι στις κλασικές περιοχές. Μπαμπάς τζίφος πάλι έδειξε τον δρόμο.

2 minutes ago, Χιονοσκεπής said:

Μπαμπάς τζίφος πάλι έδειξε τον δρόμο.

Γιεπ συμφωνώ. Πάλι έπιασε πρώτος την τάση. Με τις ζέστες να πιάνει τις τάσεις είναι μανούλα. 

Edited by South καυσωνάκιας

2 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε:

Πράγματι, καύσωνας δεν φαίνεται και δη σοβαρός, εφόσον ο τζίφος δεν δίνει 28αρια. Σίγουρα στην νότια Ελλάδα θα παρατηρηθούν τιμές κοντά στο 40αρι στις κλασικές περιοχές. Μπαμπάς τζίφος πάλι έδειξε τον δρόμο.

Ο τζίφος ήταν ο πιο δροσερός τις τελευταίες μέρες δείχνοντας μεχρι και φαινόμενα Βορείου ρεύματος το επόμενο σκ.

Τώρα τουμπιασει και έδειξε και αυτός τον καύσωνα που τα άλλα μοντέλα έβγαζαν από πριν ...

16 minutes ago, [weathermaniac] said:

Ο τζίφος ήταν ο πιο δροσερός τις τελευταίες μέρες δείχνοντας μεχρι και φαινόμενα Βορείου ρεύματος το επόμενο σκ.

Τώρα τουμπιασει και έδειξε και αυτός τον καύσωνα που τα άλλα μοντέλα έβγαζαν από πριν ...

μιχαηλ για τριτη , βολο και προς νοτιο πηλιο περιμενουμε κατι αξιολογο; Ελεγα να πηγαινα για μπανιο και να εκανα και παρεα στη θεια μου η οποια οταν μενει μονη της και εχει μπουμπουνητα φοβαται😁