Soto Weather Posted September 1 Share Posted September 1 (edited) 21 minutes ago, [weathermaniac] said: 1000-2000 cape από ευρωπάιο σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας την Τετάρτη. Κεραυνοσόου πολύ σιγουρο, αλλά θέλω να δω και μια 200αρα ραγδαιότητα με ανέμους επιτέλους.. θα ερθω λαρισα την τεταρτη για υποχρεωσεις στο σπιτι, θα φερω γουρι! καλησπερα και καλο μηνα σε ολους, ευχομαι και εγω να μην συνεχιστει το καλοκαιρινο μοτιβο γιατι θα στερεψουν τα παντα χρειαζομαστε επιτελους βροχαρες λιμναρες και διαταραχες! Edited September 1 by Soto Weather 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 1 Share Posted September 1 8 λεπτά πριν, Soto Weather είπε: θα ερθω λαρισα την τεταρτη για υποχρεωσεις στο σπιτι, θα φερω γουρι! καλησπερα και καλο μηνα σε ολους, ευχομαι και εγω να μην συνεχιστει το καλοκαιρινο μοτιβο γιατι θα στερεψουν τα παντα χρειαζομαστε επιτελους βροχαρες λιμναρες και διαταραχες! Πέρασες σε πανεπιστήμιο εδώ!? Αν ναι μακάρι, μπας και φέρεις λίγο από το χιόνι του Βόλου τον χειμώνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 1 Share Posted September 1 @[weathermaniac]πιστεύεις θα υπάρξουν μουφοσυννεφιες την Τετάρτη; Αρκετά μοντέλα ψιθυρίζουν κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 1 Share Posted September 1 (edited) 8 λεπτά πριν, Yata είπε: @[weathermaniac]πιστεύεις θα υπάρξουν μουφοσυννεφιες την Τετάρτη; Αρκετά μοντέλα ψιθυρίζουν κάτι τέτοιο ναι θα έχουμε. για αυτό θέλουμε να ανατολικίσει λίγο η διάταξη για να έχουν φύγει μέχρι το μεσημέρι. κακό βήμα από άικον και ας μου δίνει πεισσότερο υετό. Edited September 1 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted September 1 Share Posted September 1 47 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: 1000-2000 cape από ευρωπάιο σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας την Τετάρτη. Κεραυνοσόου πολύ σιγουρο, αλλά θέλω να δω και μια 200αρα ραγδαιότητα με ανέμους επιτέλους.. Ο άνεμος μπορεί να τα καταστρέψει όλα, στο νάουκαστ θα δούμε. Δύσκολη η εξίσωση της Τεταρτοπέμπτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted September 1 Author Share Posted September 1 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: 1000-2000 cape από ευρωπάιο σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας την Τετάρτη. Κεραυνοσόου πολύ σιγουρο, αλλά θέλω να δω και μια 200αρα ραγδαιότητα με ανέμους επιτέλους.. Μιχαηλ να ελπίζουμε σε τίποτα καλό ή ακόμα νωρίς; Έχει να βρέξει σοβαρά από τις 31 του Ιουλίου εδώ. Η ξηρασία χτυπάει κόκκινο… Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 1 Share Posted September 1 (edited) 18 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε: Ο άνεμος μπορεί να τα καταστρέψει όλα, στο νάουκαστ θα δούμε. Δύσκολη η εξίσωση της Τεταρτοπέμπτης Ναι, εννοώ αέρα από την καταιγίδα, εννοείται πιο πριν ιδανικά θέλουμε άπνοια, άντε 1-2 μποφόρ 4 λεπτά πριν, g_ar είπε: Μιχαηλ να ελπίζουμε σε τίποτα καλό ή ακόμα νωρίς; Έχει να βρέξει σοβαρά από τις 31 του Ιουλίου εδώ. Η ξηρασία χτυπάει κόκκινο… Η αλήθεια είναι ότι η λίμνη μου θυμίζει αυτή της 4-5 Αυγούστου με λίγο καλύτερο timing και cape. Αρκεί να βελτιωθεί ο τζιφος. Και η κλίση της καλύτερη. Edited September 1 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 1 Share Posted September 1 (edited) 27 minutes ago, [weathermaniac] said: ναι θα έχουμε. για αυτό θέλουμε να ανατολικίσει λίγο η διάταξη για να έχουν φύγει μέχρι το μεσημέρι. κακό βήμα από άικον και ας μου δίνει πεισσότερο υετό. Οπότε φιάσκο η μεσημβρινή αστάθεια στην Δυτική Μακεδονία. Το βράδυ ότι και όπου κάνει. Καλύτερα να βραχεί η Σαλόνικα που το έχει περισσότερο ανάγκη. Edited September 1 by Yata Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 1 Share Posted September 1 (edited) Δυτικιζει και άλλο ο τζιφος. Τι να βρίσω τώρα? Τουλάχιστον μεγάλωσε την λίμνη.. να δούμε αποτέλεσμα. Πάλι αύριο θα ξέρουμε τελευταία στιγμή. Ανώτερη διάταξη. Έλα μερικές ώρες νωρίτερα να γίνει χαμηλής! Δυστυχώς οι δείκτες αστάθειας του τζίφου πάλι δεν λένε πολλά. Μακάρι να καταφέρω να ανέβω Γιάννενα την Πέμπτη γάλλος μεγάλη βελτίωση, και το καλύτερο σενάριο για εδώ Edited September 1 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted September 1 Share Posted September 1 1 hour ago, [weathermaniac] said: Πέρασες σε πανεπιστήμιο εδώ!? Αν ναι μακάρι, μπας και φέρεις λίγο από το χιόνι του Βόλου τον χειμώνα ναι! Και ανακοινωνω πως απο οκτωβρη θα κανω μερικες μερες αναφορες απο τη φιλιππουπολη λαρισας!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 1 Share Posted September 1 Για πρώτη φορά ο Τζιφος βγάζει αστάθεια και το μεσημέρι της Πέμπτης στο 18αρι. Όλα τα άλλα μοντέλα την έδειχναν από πριν Μακάρι με το καλό. Πιθανοι αντίπαλοι πάλι οι μουφοσυννεφιες, οι ξηροι άνεμοι και τα ρουφήγματα απ' τα νοτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted September 2 Share Posted September 2 7 ώρες πριν, Snowparty είπε: Καλό μήνα δημητριε....πώς βλέπεις τον χειμώνα που έρχεται????? Καλό μήνα φίλε Θανάση! Τα μυρμήγκια μαζεύουν τροφή μανιωδώς ενω τα χελιδόνια ίσα που πρόλαβαν να ξεφύγουν απο το δριμύ ψύχος που κατεβαίνειπρος την πατρίδα μας. Η φύση μίλησε! Όποιος αγνοεί τα σημάδια ειναι καταδικασμένος ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted September 2 Share Posted September 2 Θα συμφωνησω με τον Μητσακο..Τα ζωα ειναι σε κατασταση πρωτογνωρη..Δεν μπορουν να προσαρμοστουν σε αυτο που ερχεται..Δεν ειναι Μοσχοβιτικες γατες..Της γειτονιας μου ειναι..😋 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted September 2 Share Posted September 2 Καλήμερα, εγω ταΐζω τις γάτες ψάρια και τα τρώνε, δηλαδή έρχεται βαρύς χειμώνας.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted September 2 Share Posted September 2 (edited) . Edited September 2 by dimitris27 Off topic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 2 Share Posted September 2 (edited) Τρομερό πετσοκομα υετού ευρωπαϊκού ως συνήθως μια μέρα πριν... Ο τζιφος στο 6αρι χαλάει πάρα πολύ... Edited September 2 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 2 Share Posted September 2 (edited) Ούτε σταγόνα από τζιφος ... Έλεος ! Μακάρι να είναι άκυρος.. Χειρότερα όλα τα 6αρια μέχρι στιγμής... Edited September 2 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted September 2 Share Posted September 2 17 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Ούτε σταγόνα από τζιφος ... Έλεος ! Μακάρι να είναι άκυρος.. Χειρότερα όλα τα 6αρια μέχρι στιγμής... Για ποτέ Μιχαήλ?????τι βλέπεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 2 Share Posted September 2 5 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Για ποτέ Μιχαήλ?????τι βλέπεις??? Για αύριο κοιτάω εγώ. Η μόνη μέρα πιθανής καταιγίδας στην Λάρισα πριν πλακώσει ο αντικυκλωνας.. Για εσένα δύσκολα να κάνει κάτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 2 Share Posted September 2 (edited) Και στα βόρεια κόπηκε μαχαίρι ο υετός Έπρεπε να το περιμέναμε εν έτει 2025 Μόνο το Αικον δίνει υετό στην Θεσσαλονίκη. Οι καταιγίδες της Τετάρτης έγιναν μπόρες και τις Πέμπτης στην Δυτική Μακεδονία τραβήχτηκαν στην Ήπειρο Edited September 2 by Yata Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted September 2 Share Posted September 2 5 λεπτά πριν, Yata είπε: Και στα βόρεια κόπηκε μαχαίρι ο υετός Έπρεπε να το περιμέναμε εν έτει 2025 Μόνο το Αικον δίνει υετό στην Θεσσαλονίκη. Οι καταιγίδες της Τετάρτης έγιναν μπόρες και τις Πέμπτης στην Δυτική Μακεδονία τραβήχτηκαν στην Ήπειρο 😋😋😋😋Τέτοια πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 2 Share Posted September 2 Βελτίωση Παιου στο 6αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 2 Share Posted September 2 5 λεπτά πριν, Yata είπε: Βελτίωση Παιου στο 6αρι εδώ?? δεν με νοιάζει αν δίνει υετό Λάρισα και εχθές 0 έδινε πάνω από την πόλη, αλλά στον Όλυμπο που είναι καλός δείκτης για εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 2 Share Posted September 2 6 minutes ago, [weathermaniac] said: εδώ?? δεν με νοιάζει αν δίνει υετό Λάρισα και εχθές 0 έδινε πάνω από την πόλη, αλλά στον Όλυμπο που είναι καλός δείκτης για εδώ Κάποια άχνα χρωματακια τα βγάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted September 2 Share Posted September 2 Καλησπέρα σε όλους. Ισχύει η πτώση της θερμοκρασίας από 8 του μηνός? Link to comment Share on other sites More sharing options...