[weathermaniac] Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) Ανατολικοτερα και ο Ευρωπαίος, παραμένει οκ. Διατηρώ μια ελπίδα, επειδή βελτιώθηκε το 9αρι άικον. Μετά τον @Yata πρέπει να λυτρωθώ και εγώ! Η συνέχεια χάλασε πολυ από τους Ευρωπαίους, καλά το μόνο εύκολο να χαλάσει, διάταξη Δυτικού χιονιά ποτέ δεν βγαίνει ούτε το χειμώνα ούτε το φθινόπωρο για να βγει τώρα Edited September 30 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 30 Share Posted September 30 Nowcast για απόψε Για να δούμε αν θα κάνει καμιά μπόρα απόψε και αν θα υπάρξουν ηλεκτρικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) Το Αικον μείωσε λίγο την διάρκεια, αλλά έχει πολύ ωραία 500αρια. και ο γάλλος έφτιαξε κάπως. Δυστυχώς η Ήπειρος φαίνεται να χάνει τα περισσότερα φαινόμενα, και μάλιστα αυτή που βράχηκε λιγότερο ( η βορειοδυτική), θα έχει την ίδια μοίρα. Το θέμα είναι.. Τι να κάνω και εγώ. να κατέβω κάτω, ίσως και για 2 συνεχόμενες κακοκαιρίες? Γιατί με τζίφο αν βγει καταιγίδα στην Αθήνα θα είναι 3-4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Που να τρέχω τέτοια ώρα στα άγρια χαράματα έξω Edited September 30 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted September 30 Share Posted September 30 18 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Το Αικον μείωσε λίγο την διάρκεια, αλλά έχει πολύ ωραία 500αρια. και ο γάλλος έφτιαξε κάπως. Δυστυχώς η Ήπειρος φαίνεται να χάνει τα περισσότερα φαινόμενα, και μάλιστα αυτή που βράχηκε λιγότερο ( η βορειοδυτική), θα έχει την ίδια μοίρα. Το θέμα είναι.. Τι να κάνω και εγώ. να κατέβω κάτω, ίσως και για 2 συνεχόμενες κακοκαιρίες? Γιατί με τζίφο αν βγει καταιγίδα στην Αθήνα θα είναι 3-4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Που να τρέχω τέτοια ώρα στα άγρια χαράματα έξω Εμένα με τρώει να πάω Πέμπτη βράδυ - Παρασκευή Φλώρινα. Προέκυψε να μην δουλεύω Παρασκευή και η ιδέα έστω σύντομης χιονόπτωσης αρχές Οκτωβρίου μου κλείνει το μάτι. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) 27 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Το Αικον μείωσε λίγο την διάρκεια, αλλά έχει πολύ ωραία 500αρια. και ο γάλλος έφτιαξε κάπως. Δυστυχώς η Ήπειρος φαίνεται να χάνει τα περισσότερα φαινόμενα, και μάλιστα αυτή που βράχηκε λιγότερο ( η βορειοδυτική), θα έχει την ίδια μοίρα. Το θέμα είναι.. Τι να κάνω και εγώ. να κατέβω κάτω, ίσως και για 2 συνεχόμενες κακοκαιρίες? Γιατί με τζίφο αν βγει καταιγίδα στην Αθήνα θα είναι 3-4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Που να τρέχω τέτοια ώρα στα άγρια χαράματα έξω Πάντως το ικον αύξησε τα φαινόμενα στην ΒΔ ηπειρο Για Αττική βγάζει δύο περάσματα βροχής το ένα πιο εντυπωσιακό από το αλλο Edited September 30 by snow_evia 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted September 30 Share Posted September 30 Κι άλλο ανατολικά ο Τζιφός Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) Μιας και υπάρχουν πιθανότητες για χιονόνερο ή και χιόνι στην Φλώρινα τώρα που άραξα με καφεδάκι έβαλα το chat gpt να αναλύσει ότι στατιστικό βρει για τα χιόνια σε πόλεις της Ελλάδας και να μου κάνει προβλέψεις για τον χειμώνα που έρχεται σε ποιες πόλεις υπάρχουν οι πιθανότητες για χιονόστρωση. Προβλέψεις ανωτερου επιπεδου χαχαχα! Από chatGPT: παρακάτω σου δίνω τον πίνακα με τις 20 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (βάσει πληθυσμού) και τις εκτιμώμενες πιθανότητες χιονόστρωσης για τον χειμώνα 2025‑26, σε ποσοστά, με αναφορά και στα προάστια / ορεινότερα σημεία όπου σχετίζεται. 💡 Ορισμοί πιθανοτήτων: Πολύ μικρή: <10% Μικρή: 10‑30% Μέτρια: 30‑60% Μεγάλη: >60% ❄️ Πιθανότητες Χιονόστρωσης – Χειμώνας 2025‑26 Πόλη Πιθανότητα χιονόστρωσης Παρατηρήσεις Αθήνα 10% (κέντρο), 25% (βόρεια προάστια) Πιθανή χιονόπτωση, αλλά σπάνια στρώνει — αυξημένες πιθανότητες σε Πεντέλη, Διόνυσο, Βίλια κλπ. Θεσσαλονίκη 30% (κέντρο), 50% (Θέρμη, Ωραιόκαστρο) Συχνή ελαφριά χιονόστρωση στις παρυφές. Πάτρα 10% Σπάνια, κυρίως σε προάστια προς Πλάτανο, Ρίο. Ηράκλειο <5% Σχεδόν μηδενική πιθανότητα. Λάρισα 30% Κλειστή λεκάνη, πιθανή χιονόστρωση κυρίως Ιανουάριο-Φεβρουάριο. Βόλος 20% (κέντρο), 40% (Πορταριά, Άνω Βόλος) Καλή πιθανότητα στα υψόμετρα του Πηλίου. Ιωάννινα 65-75% Υψηλές πιθανότητες σε όλη την πόλη. Τρίκαλα 40% Καλή πιθανότητα σε συνθήκες ψυχρής εισβολής. Χαλκίδα 15% Καλύτερες πιθανότητες σε κοντινά υψίπεδα (π.χ. Δίρφη). Σέρρες 50% Κλασική πόλη με συχνή χειμερινή δραστηριότητα. Χανιά <10% (κέντρο), 30% (Ακρωτήρι, Ομαλός) Ίσως χιονίσει μόνο στα ορεινά του νομού. Ρόδος <5% Εξαιρετικά σπάνια, πρακτικά μηδενική χιονόστρωση. Καλαμάτα 5‑10% Ασθενείς πιθανότητες. Καβάλα 25‑30% Πιο συχνή χιονόπτωση από άλλες παραθαλάσσιες πόλεις. Αλεξανδρούπολη 20% Ίσως υπάρξει χιονόστρωση σε περίπτωση βαριάς εισβολής. Κοζάνη 75‑85% Πολύ συχνή χιονόστρωση, με διάρκεια. Φλώρινα 85‑95% Η πιο "χιόνινη" μεγάλη πόλη της Ελλάδας. Καστοριά 70‑80% Πολύ καλές πιθανότητες και σε κέντρο. Κέρκυρα <10% Σπάνια χιονόπτωση, κυρίως στα ορεινά. Λαμία 30‑40% Καλή πιθανότητα αν υπάρξει ψυχρή εισβολή — καλύτερα στα γύρω βουνά (Οίτη). 🧭 Edited September 30 by heavy snow 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted September 30 Share Posted September 30 4 ώρες πριν, INUIT είπε: ο Σεπτεμβρης ηταν υπεροχος.( επαναληψη ) ...και δεν μπαινω σε συζητηση !!!!🤠 Κι εγώ φυσικά δεν μπαίνω σε συζήτηση ....χαχαχα .... 😀 Από την άλλη ο Οκτώβρης μπαίνει πολύ δυναμικά μετά από άπειρα χρόνια μακάρι να έχει συνέχεια .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) Σε κάθε ραν χειρότερος ο τζίφος αν είναι δυνατόν έχει πάει τόσο ανατολικά που μειώνει και τον χιονουετό της φλώρινας... Edited September 30 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) 6 minutes ago, heavy snow said: Μιας και υπάρχουν πιθανότητες για χιονόνερο ή και χιόνι στην Φλώρινα τώρα που άραξα με καφεδάκι έβαλα το chat gpt να μου κάνει προβλέψεις για τον χειμώνα που έρχεται παρακάτω σου δίνω τον πίνακα με τις 20 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (βάσει πληθυσμού) και τις εκτιμώμενες πιθανότητες χιονόστρωσης για τον χειμώνα 2025‑26, σε ποσοστά, με αναφορά και στα προάστια / ορεινότερα σημεία όπου σχετίζεται. 💡 Ορισμοί πιθανοτήτων: Πολύ μικρή: <10% Μικρή: 10‑30% Μέτρια: 30‑60% Μεγάλη: >60% ❄️ Πιθανότητες Χιονόστρωσης – Χειμώνας 2025‑26 Πόλη Πιθανότητα χιονόστρωσης Παρατηρήσεις Αθήνα 10% (κέντρο), 25% (βόρεια προάστια) Πιθανή χιονόπτωση, αλλά σπάνια στρώνει — αυξημένες πιθανότητες σε Πεντέλη, Διόνυσο, Βίλια κλπ. Θεσσαλονίκη 30% (κέντρο), 50% (Θέρμη, Ωραιόκαστρο) Συχνή ελαφριά χιονόστρωση στις παρυφές. Πάτρα 10% Σπάνια, κυρίως σε προάστια προς Πλάτανο, Ρίο. Ηράκλειο <5% Σχεδόν μηδενική πιθανότητα. Λάρισα 30% Κλειστή λεκάνη, πιθανή χιονόστρωση κυρίως Ιανουάριο-Φεβρουάριο. Βόλος 20% (κέντρο), 40% (Πορταριά, Άνω Βόλος) Καλή πιθανότητα στα υψόμετρα του Πηλίου. Ιωάννινα 65-75% Υψηλές πιθανότητες σε όλη την πόλη. Τρίκαλα 40% Καλή πιθανότητα σε συνθήκες ψυχρής εισβολής. Χαλκίδα 15% Καλύτερες πιθανότητες σε κοντινά υψίπεδα (π.χ. Δίρφη). Σέρρες 50% Κλασική πόλη με συχνή χειμερινή δραστηριότητα. Χανιά <10% (κέντρο), 30% (Ακρωτήρι, Ομαλός) Ίσως χιονίσει μόνο στα ορεινά του νομού. Ρόδος <5% Εξαιρετικά σπάνια, πρακτικά μηδενική χιονόστρωση. Καλαμάτα 5‑10% Ασθενείς πιθανότητες. Καβάλα 25‑30% Πιο συχνή χιονόπτωση από άλλες παραθαλάσσιες πόλεις. Αλεξανδρούπολη 20% Ίσως υπάρξει χιονόστρωση σε περίπτωση βαριάς εισβολής. Κοζάνη 75‑85% Πολύ συχνή χιονόστρωση, με διάρκεια. Φλώρινα 85‑95% Η πιο "χιόνινη" μεγάλη πόλη της Ελλάδας. Καστοριά 70‑80% Πολύ καλές πιθανότητες και σε κέντρο. Κέρκυρα <10% Σπάνια χιονόπτωση, κυρίως στα ορεινά. Λαμία 30‑40% Καλή πιθανότητα αν υπάρξει ψυχρή εισβολή — καλύτερα στα γύρω βουνά (Οίτη). 🧭 Παρατηρήσεις: Βόρεια Ελλάδα > Νότια Ελλάδα (αναμενόμενο λόγω γεωγραφίας). Ορεινά > παραθαλάσσια προάστια, ακόμα και μέσα στην ίδια πόλη. Κλιματική αλλαγή → μικρή μείωση στη διάρκεια και ένταση των χιονοπτώσεων τα τελευταία χρόνια, ειδικά κάτω των 400–500μ. Αν θέλεις τον πίνακα σε μορφή Excel ή PDF για εκτύπωση ή σύγκριση, μπορώ να στον ετοιμάσω. Θες; Λάβε εξυπνότερες απαντήσεις, απόστειλε αρχεία και εικόνες, και άλλα. Σύνδεση Εγγράψου δωρεάν Επισύναψη Με ανταλλαγή Θεσσαλονίκης με Αθήνα και μείωση της πιθανότητας στα Γιάννενα γύρω στο 20-25% είναι μέσα Edited September 30 by Yata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) - Edited September 30 by heavy snow Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) 8 λεπτά πριν, Yata είπε: Με ανταλλαγή Θεσσαλονίκης με Αθήνα και μείωση της πιθανότητας στα Γιάννενα γύρω στο 20-25% είναι μέσα Βασικά όλα ανάποδα είναι πλην των ξεκάθαρων περιοχών χωρίς χιόνι (πάτρα). τα τελευταία χρόνια είναι ακριβώς ανάπδα τα ποσοστά χαχαχα. τρομερή κακοκαιρία θα είχε μετά το ούκμο Edited September 30 by [weathermaniac] 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) 3 minutes ago, [weathermaniac] said: Βασικά όλα ανάποδα είναι πλην των ξεκάθαρων περιοχών χωρίς χιόνι (πάτρα). τα τελευταία χρόνια είναι ακριβώς ανάπδα τα ποσοστά χαχαχα. Έτσι πως καταντάει το κλίμα τον χειμώνα το Ηράκλειο παίζει να χιονιζεται πιο συχνά απ' την Θεσσαλονίκη σε λίγα χρόνια. Είναι απίστευτη η εμμονή αυλωνων νοτιοανατολικου Αιγαίου και η έλλειψη αυλωνων Αδριατικής τα τελευταία χρόνια. Η Τουρκία παίζει να είχε περισσότερους αυλωνες τους τελευταίους 5-6 χειμώνες από οποιαδήποτε άλλη πενταετία μεταπολεμικά, ίσως εκτός απ' αυτή του 1989-93. Παρόλο που και αυτοί οι αυλωνες θερμανθηκαν αρκετά συγκριτικά με παλιότερα. Edited September 30 by Yata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted September 30 Share Posted September 30 23 λεπτά πριν, heavy snow είπε: Μιας και υπάρχουν πιθανότητες για χιονόνερο ή και χιόνι στην Φλώρινα τώρα που άραξα με καφεδάκι έβαλα το chat gpt να αναλύσει ότι στατιστικό βρει για τα χιόνια σε πόλεις της Ελλάδας και να μου κάνει προβλέψεις για τον χειμώνα που έρχεται σε ποιες πόλεις υπάρχουν οι πιθανότητες για χιονόστρωση. Προβλέψεις ανωτερου επιπεδου χαχαχα! Από chatGPT: παρακάτω σου δίνω τον πίνακα με τις 20 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (βάσει πληθυσμού) και τις εκτιμώμενες πιθανότητες χιονόστρωσης για τον χειμώνα 2025‑26, σε ποσοστά, με αναφορά και στα προάστια / ορεινότερα σημεία όπου σχετίζεται. 💡 Ορισμοί πιθανοτήτων: Πολύ μικρή: <10% Μικρή: 10‑30% Μέτρια: 30‑60% Μεγάλη: >60% ❄️ Πιθανότητες Χιονόστρωσης – Χειμώνας 2025‑26 Πόλη Πιθανότητα χιονόστρωσης Παρατηρήσεις Αθήνα 10% (κέντρο), 25% (βόρεια προάστια) Πιθανή χιονόπτωση, αλλά σπάνια στρώνει — αυξημένες πιθανότητες σε Πεντέλη, Διόνυσο, Βίλια κλπ. Θεσσαλονίκη 30% (κέντρο), 50% (Θέρμη, Ωραιόκαστρο) Συχνή ελαφριά χιονόστρωση στις παρυφές. Πάτρα 10% Σπάνια, κυρίως σε προάστια προς Πλάτανο, Ρίο. Ηράκλειο <5% Σχεδόν μηδενική πιθανότητα. Λάρισα 30% Κλειστή λεκάνη, πιθανή χιονόστρωση κυρίως Ιανουάριο-Φεβρουάριο. Βόλος 20% (κέντρο), 40% (Πορταριά, Άνω Βόλος) Καλή πιθανότητα στα υψόμετρα του Πηλίου. Ιωάννινα 65-75% Υψηλές πιθανότητες σε όλη την πόλη. Τρίκαλα 40% Καλή πιθανότητα σε συνθήκες ψυχρής εισβολής. Χαλκίδα 15% Καλύτερες πιθανότητες σε κοντινά υψίπεδα (π.χ. Δίρφη). Σέρρες 50% Κλασική πόλη με συχνή χειμερινή δραστηριότητα. Χανιά <10% (κέντρο), 30% (Ακρωτήρι, Ομαλός) Ίσως χιονίσει μόνο στα ορεινά του νομού. Ρόδος <5% Εξαιρετικά σπάνια, πρακτικά μηδενική χιονόστρωση. Καλαμάτα 5‑10% Ασθενείς πιθανότητες. Καβάλα 25‑30% Πιο συχνή χιονόπτωση από άλλες παραθαλάσσιες πόλεις. Αλεξανδρούπολη 20% Ίσως υπάρξει χιονόστρωση σε περίπτωση βαριάς εισβολής. Κοζάνη 75‑85% Πολύ συχνή χιονόστρωση, με διάρκεια. Φλώρινα 85‑95% Η πιο "χιόνινη" μεγάλη πόλη της Ελλάδας. Καστοριά 70‑80% Πολύ καλές πιθανότητες και σε κέντρο. Κέρκυρα <10% Σπάνια χιονόπτωση, κυρίως στα ορεινά. Λαμία 30‑40% Καλή πιθανότητα αν υπάρξει ψυχρή εισβολή — καλύτερα στα γύρω βουνά (Οίτη). 🧭 στο 10% Πάτρα σταμάτησα να διαβάζω 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted September 30 Share Posted September 30 Τα ποσά υετού που δίνουν τα μοντέλα για την Αττική (και την Αθηνα) είναι αρκετά καλά (10-25μμ). Αλλά δεν είναι αρκετά βόρεια το χαμηλό που σημαίνει (δυτικό και όχι ν-νδ ρεύμα) για να γίνει κάτι τέτοιο; Δε ξέρω ρε παιδια μου φαίνονται λίγο αισιόδοξα για πείτε καμια γνώμη οι καλοί γνώστες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) 13 λεπτά πριν, galatsioths είπε: Τα ποσά υετού που δίνουν τα μοντέλα για την Αττική (και την Αθηνα) είναι αρκετά καλά (10-25μμ). Αλλά δεν είναι αρκετά βόρεια το χαμηλό που σημαίνει (δυτικό και όχι ν-νδ ρεύμα) για να γίνει κάτι τέτοιο; Δε ξέρω ρε παιδια μου φαίνονται λίγο αισιόδοξα για πείτε καμια γνώμη οι καλοί γνώστες... Στην αρχή έχει ΝΔ ρεύμα και εκεί βασίζεται η Αθήνα. Πχ με 6αρι ευρωπαϊκού τα χιλιοστά που δίνει είναι υποτιμημένα. 40-50 θα έδινα με έντονη καταιγίδα. Τζιφος πιο ψυχρός, οπότε οτι δίνει πέφτει και όχι παραπάνω, ενώ εδώ που είναι πολύ πιο ψυχρός υπερεκτιμούνται τα φαινόμενα. Edited September 30 by [weathermaniac] 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted September 30 Share Posted September 30 7 λεπτά πριν, galatsioths είπε: στο 10% Πάτρα σταμάτησα να διαβάζω Ε αφού το έχω επισημάνει βρε παιδιά εκεί που λέει προβλέψεις ανωτερου επιπεδου. Χρειάζεται αρκετή βελτίωση η ai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) 19 minutes ago, galatsioths said: Τα ποσά υετού που δίνουν τα μοντέλα για την Αττική (και την Αθηνα) είναι αρκετά καλά (10-25μμ). Αλλά δεν είναι αρκετά βόρεια το χαμηλό που σημαίνει (δυτικό και όχι ν-νδ ρεύμα) για να γίνει κάτι τέτοιο; Δε ξέρω ρε παιδια μου φαίνονται λίγο αισιόδοξα για πείτε καμια γνώμη οι καλοί γνώστες... Μπορεί να δεχτεί από το απόλυτο τίποτα μέχρι και θεομηνία τύπου Μπάλλου Πάντα σε τέτοιες διατάξεις τα ύψη βροχής στο νότιο άκρο των χαμηλών είναι πολυ απρόβλεπτα και υποτιμούνται σοβαρά στις περιοχές που τελικά έχουν φαινόμενα. Edited September 30 by Yata 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted September 30 Share Posted September 30 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: Το Αικον μείωσε λίγο την διάρκεια, αλλά έχει πολύ ωραία 500αρια. και ο γάλλος έφτιαξε κάπως. Δυστυχώς η Ήπειρος φαίνεται να χάνει τα περισσότερα φαινόμενα, και μάλιστα αυτή που βράχηκε λιγότερο ( η βορειοδυτική), θα έχει την ίδια μοίρα. Το θέμα είναι.. Τι να κάνω και εγώ. να κατέβω κάτω, ίσως και για 2 συνεχόμενες κακοκαιρίες? Γιατί με τζίφο αν βγει καταιγίδα στην Αθήνα θα είναι 3-4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Που να τρέχω τέτοια ώρα στα άγρια χαράματα έξω Με έχεις καρά αγχώσει απο χτες που σε παρακολουθώ.. Εγώ δεν βράχηκα καθόλου προχτές... Μη φάω πάλι παπά... Γιατί τόσο ανατολικά σενάρια ρε φίλε... Ενώ ξεκίνησε μια χαρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) 55 minutes ago, heavy snow said: Από chatGPT: ❄️ Πιθανότητες Χιονόστρωσης – Χειμώνας 2025‑26 Πόλη Πιθανότητα χιονόστρωσης Παρατηρήσεις Ρόδος <5% Εξαιρετικά σπάνια, πρακτικά μηδενική χιονόστρωση. 🧭 Φάουλ εδώ. Όχι απλά εξαιρετικά σπάνια. Ποτέ δεν έχει αναφερθεί ούτε καν απλή χιονόπτωση στο Λιμάνι της Ρόδου εδώ και 1 αιώνα που έχουμε αρχεία από τον εγχώριο κ διεθνή Τύπο. Edited September 30 by South καυσωνάκιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 30 Share Posted September 30 4 λεπτά πριν, thesprotos είπε: Με έχεις καρά αγχώσει απο χτες που σε παρακολουθώ.. Εγώ δεν βράχηκα καθόλου προχτές... Μη φάω πάλι παπά... Γιατί τόσο ανατολικά σενάρια ρε φίλε... Ενώ ξεκίνησε μια χαρά? Τι ποιο σύνηθες να συμβεί.. για αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted September 30 Share Posted September 30 Μεσημέρι Πεπμτης ελπίζω να σε καλή καταιγίδα στην Αττική,δεν έχει καλούς δείκτες αστάθειας αλλά κάτι θα βγεί,μετωπικου στυλ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted September 30 Share Posted September 30 8 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Φάουλ εδώ. Όχι απλά εξαιρετικά σπάνια. Ποτέ δεν έχει αναφερθεί ούτε καν απλή χιονόπτωση στο Λιμάνι της Ρόδου εδώ και 1 αιώνα που έχουμε αρχεία από τον εγχώριο κ διεθνή Τύπο. 63 68 87 πρέπει να χιονίσε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted September 30 Share Posted September 30 Εγώ σε τι υψόμετρο θα έχω χιόνι? Και πότε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted September 30 Share Posted September 30 κτήνος 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...