Jump to content
sakis 13

Αναφορές Οκτωβρίου 2025

Recommended Posts

Καλησπερα..Ας μου επιτρεψετε για 2 λογους ν ανοιξω το θεμα..Αφενος ειναι ο μηνας που εχω τα γενεθλια μου και αφετερου ειναι ο αγαημενος μου μηνας..Και φετος εχει βαλθει να μας δειξει τις αγριες διαθεσεις του απο την αρχη..Τι αλλο να ζητησουμε..Βροχες,καταιγιδες,χιονια στα ορεινα και οχι μονο...Εχουμε αρκετα χρονια να δουμε τον Οκτωβρη να μπανει τοσο δυναμικα..Υετικα και θερμοκρασιακα.Και μακαρι να συνεχισει σε αυτο το μοτιβο..

Θα ξεδιψασει η χωρα μας...Ακομα και περιοχες που εχουν μεγαλο προβλημα οπως η Θρακη..Η Αττικη θα δει σιγουρα καταιγιδα η την Πεμπτη η την Παρασκευη ενω μεγαλα υψη νερου θα εχουμε σε αρκετες περιοχες..Και κρυοοο..Τα κοντομανικα ηρθα η ωρα να τα φαει ο σκορος..Η Φλωρινα φλερταρει με το πρωτο χιονι.Κι αν το χασει δεν εγινε και κατι..Τα βουνα μας πανε για αξιολογες χιονοστρωσεις οχι μονο πασπαλισματα..Καλη απολαυση λοιπον σε ολους μας..Και οχι γκρινιες..Καλα ξεκινησε η σεζον..

Και φυσικα σε ολους υγεια...Και θετικη διαθεση...Παντα....Καλο Φθινοωρο και καλο μηνα σε ολους φιλαρακια!!!

13 λεπτά πριν, sakis 13 είπε:

Καλησπερα..Ας μου επιτρεψετε για 2 λογους ν ανοιξω το θεμα..Αφενος ειναι ο μηνας που εχω τα γενεθλια μου και αφετερου ειναι ο αγαημενος μου μηνας..Και φετος εχει βαλθει να μας δειξει τις αγριες διαθεσεις του απο την αρχη..Τι αλλο να ζητησουμε..Βροχες,καταιγιδες,χιονια στα ορεινα και οχι μονο...Εχουμε αρκετα χρονια να δουμε τον Οκτωβρη να μπανει τοσο δυναμικα..Υετικα και θερμοκρασιακα.Και μακαρι να συνεχισει σε αυτο το μοτιβο..

Θα ξεδιψασει η χωρα μας...Ακομα και περιοχες που εχουν μεγαλο προβλημα οπως η Θρακη..Η Αττικη θα δει σιγουρα καταιγιδα η την Πεμπτη η την Παρασκευη ενω μεγαλα υψη νερου θα εχουμε σε αρκετες περιοχες..Και κρυοοο..Τα κοντομανικα ηρθα η ωρα να τα φαει ο σκορος..Η Φλωρινα φλερταρει με το πρωτο χιονι.Κι αν το χασει δεν εγινε και κατι..Τα βουνα μας πανε για αξιολογες χιονοστρωσεις οχι μονο πασπαλισματα..Καλη απολαυση λοιπον σε ολους μας..Και οχι γκρινιες..Καλα ξεκινησε η σεζον..

Και φυσικα σε ολους υγεια...Και θετικη διαθεση...Παντα....Καλο Φθινοωρο και καλο μηνα σε ολους φιλαρακια!!!

ΚΑΙ γενέθλια με φούτερ μετά από πολλάαα χρόνια

Δυο ακομα υδροστροβιλοι..Ενας στα Κυθηρα και ενας στην Τρυπητη Χαλκιδικης.Πηγη: weather news. 30/09.

img_1_1759257296988.jpg

img_1_1759257721677.jpg

Edited by sakis 13

Καλό μηνα με 17 βαθμους συο Γαλάτσι.

Ενας γουρλής να ανοίξει χάρτες Οκτώβρη παρακαλώ και γρήγορα!

Αξιόλογες βροχές έπεσαν κατά τόπους στους νομούς Κοζάνης και Ημαθίας. Πολύ ακριβή τα τελευταία ραν του ναουκαστ όπως και τα χθεσινά 

Η δορυφορική όσο πάει φουσκώνει

Για να δούμε...

Edit: ξεκίνησε ψιλόβροχο

Edited by Yata

Λογικά τα ξημερώματα θα έχουμε φαινομενα και στον αστικό ιστό της Θεσνικης. Καλό μήνα με μπόλικη θετικη ενέργεια μετά από μήνες, το φάγαμε το βόδι.

Πάλι βλέπω στο επίκεντρο η περιοχή μου. Πουθενά αλλού στον νομό δεν βρεχει

Βρε βρε ξαφνικά η Περαία έγινε Γιάννενα

Εδώ έριξε 0,5μμ και στην ΜΗ-κακοκαιρία της 15ης Σεπτεμβρίου 🤣

Πάντως το ναουκαστ πάει ρολόι προς το παρόν. Λογικά κατά τις 2 με 3πμ θα βγουν και καταιγίδες τοπικά. Αν όχι καταιγίδες τότε έντονες μπόρες.

Edited by Yata

Έρχεται...

Τα ηλεκτρικά προς το παρόν σχεδόν ανύπαρκτα 

Edit μιση ώρα μετά: τελικά πήγε πιο νότια και πριν λιγο ψόφησε. Έριξε 4-5 ηλεκτρικά μέσα στον Θερμαϊκό. Δεν έχασα και πολλά από πλευράς φωτογραφικου υλικού

Εδώ βρέχει ασθενώς εδώ και μια ώρα, 2μμ προς το παρόν

sat_20250930_2340_animation.gif.1fef89101a0d343653708a30a50debab.gif

Edited by Yata

Καλό μήνα σε όλους!Ο πρώτος πραγματικός φθινοπωρινός μήνας φαίνεται να μπαίνει με το πόδι στο γκάζι..Ποτιστικά και χορταστικά νερά να έχουμε σε όλη τη χώρα χωρίς ακρότητες. Ήδη βαριά συννεφιά εδώ στην Τρίπολη και αύριο θα έχουμε δυνατές καταστάσεις.. Τα τελευταία τρεξίματα κρατάνε στο μάτι την Κεντρική Πελοπόννησο που θα δεχτεί αξιόλογο νερό 

Καλημέρα και καλό μήνα. Ονειρικά, ανεπανάληπτα,  μπαίνει ο μήνας στη Θεσσαλονίκη με δυνατή βροχή τώρα, αέρα, και Τ στους 15. Δεν έχω λόγια. Ζεστό καφεδάκι και φουλ διάθεση 😀

Καλό μήνα από Χαλκιδική! Ανάμεσα από Νέα Φωκαια και νεα Ποτίδαια τα βίντεο. 13μμ μέχρι στιγμής! 
Επίσης έχουμε και κάποια σκόρπια μπουμπουνητα… με 3 βαθμούς πάνω τώρα θα είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην περιοχή 

Edited by baristrs

Καλημέρα , με κατα διαστήματα έντονη βροχή.τη νύχτα, καταφέραμε να φθάσουμε τα 27mm στο βροχόμετρο του σταθμού μου στον Εύοσμο.Στους 13,6 η θερμοκρασία και 90% υγρασία.

Ξεκίνησε και πάλι να ρίχνει καλή βροχή, 34,2mm και ανεβαίνουμε.  Λήξη με 38,1mm.

Edited by mademjim

Mε τις καλυτερες συνθηκες ξεκινα ο Οκτωβρης...Αξιολογα νερα στη βορεια χωρα...Και εχει και συνεχεια..

Η Αττικη παει για δυο καταιγιδες..Αυριο και ξημερωματα Παρασκευης..

Αιγινα χθες..Απο την Βασω Λαζαρου.Παραδοξως βγηκαν αρκετοι υδροστροβιλοι χθες στη χωρα μας..Και στα Κυθηρα και στη Χαλκιδικη οπως εχω ηδη προαναφερει..

Καλο μηνα και παλι..Με υγεια,θετικη σκεψη και πολλα φαινομενα.

img_3_1759294980196.jpg

img_2_1759294974311.jpg

img_1_1759294967966.jpg

Καλημέρα σε όλους εύχομαι να έχουμε όλοι ένα καλό κλασικό φθινοπωρινό  μηναμε ποτιστικες βροχές πανελλαδικά. Στην Κασσανδρεια βαριά σύννεφα, κυρίως στο δυτικό ορίζοντα μας, βροχόπτωση όπως και την προηγούμενη νύχτα από τις νυχτερινές ώρες σε σιγανό ποτιστικό ρυθμο περίπου στα 3 χλστ έως τώρα, θερμοκρασία 16,5C. Εκεί που όλα ήταν ξερά, πλέον τη ουκ υγρασία, σε λίγο θα ξαναπρασινισει ο τόπος.

Καλό κι ευλογημένο μήνα Οκτώβριο σε όλους....Ένας μήνας με την σχεδόν βέβαιη μετακίνησή μου για τους επόμενους 3-4 μήνες (αρχικά) στο Καρπενήσι και την αγαπημένη μου Ευρυτανία....Άλλος καιρικός Θεός φέτος, με χαλαρό τον πολικό, Λα Νίνια και -QBO (easterlies), με -ΝΑΟ.....Κρύο νωρίς, πολλές βροχές και χιόνια, με το επόμενο 5μηνο-6μηνο, να έχει αρκετά καλούδια ....Δόξα σοι ο Θεός....Μην με ρωτάτε βέβαια τι θα κάνω με τον 1ο μεγάλο προσήνεμο χιονιά, εύκολη η απάντηση!! Οπότε Κωνσταντίνε γείτονα ετοιμάσου.....

images-1.jpeg

οκτωβριος.jpg

24be1f4ac913f02d7adf31da377bd1b6_XL.jpg

IMG_20251001_090944.jpg

68e022659867147b29bcb43e75ab56d8_XL.jpg

IMG_20251001_090921.jpg

Καλημερααα και καλό μήνα.....ελπίζω να πηγαίνουμε για το μίνι καλοκαιράκι του Οκτωβρίου.......

IMG_20251001_092545.jpg

32 minutes ago, Beach-snow NG said:

Καλό κι ευλογημένο μήνα Οκτώβριο σε όλους....Ένας μήνας με την σχεδόν βέβαιη μετακίνησή μου για τους επόμενους 3-4 μήνες (αρχικά) στο Καρπενήσι και την αγαπημένη μου Ευρυτανία....Άλλος καιρικός Θεός φέτος, με χαλαρό τον πολικό, Λα Νίνια και -QBO (easterlies), με -ΝΑΟ.....Κρύο νωρίς, πολλές βροχές και χιόνια, με το επόμενο 5μηνο-6μηνο, να έχει αρκετά καλούδια ....Δόξα σοι ο Θεός....Μην με ρωτάτε βέβαια τι θα κάνω με τον 1ο μεγάλο προσήνεμο χιονιά, εύκολη η απάντηση!! Οπότε Κωνσταντίνε γείτονα ετοιμάσου.....

Καλό μήνα σε όλους!
Μακάρι λοιπόν και μόνιμος κάτοικος Ευρυτανίας! Αναμένουμε αναφορές το χειμώνα από μια πανέμορφη περιοχή με έντονο καιρικό ενδιαφέρον χειμώνα καλοκαίρι!

Posted (edited)

Διπλος υδροστροβιλος στην Αιγινα..Απο τον Ντινο Νεστοριδη..Και ακομα δεν εχει ερθει η διαταραχη..Αυριο μιλαει ο Σαρωνικος!!

img_1_1759301245932.jpg

Και το σχετικο βιντεο.

https://www.facebook.com/reel/1732664860760036/?app=fbl

Αναμεσα σε Αιγινα και Αγκιστρι.

img_1_1759301439167.jpg

img_5_1759301460936.jpg

img_4_1759301455464.jpg

img_3_1759301450388.jpg

img_2_1759301445061.jpg

Edited by sakis 13

Σκέτη συννεφιά στην Λάρισα.

Εντωμεταξυ τι φάση ακούγεται σειρήνα εξω λες και είμαστε σε πόλεμο 

Α όλα καλα

https://www.larissaklik.gr/larisa-seirines-synagermou-kai-kabanes-tha-ichisoun-avrio-tetarti-1i-oktovriou/

Edited by [weathermaniac]

Καλημέρα και καλό μήνα! Με συνθήκες καλοκαιρινής αστάθειας μπήκε ο Οκτώβρης.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...