Jump to content
MenNaousa11

Αναφορές 1ης Φθινοπωρινής Κακοκαιρίας 1-4/10/2025!

Recommended Posts

Ναουσα 14.4 βαθμοι εν αναμονη φαινομενων…Λογικα μεχρι τα μεσανυχτα πρεπει να αρχισει να βρεχει, ενω αυριο αναμενεται αρκετο νερο στην περιοχη!

Ας σχολιάζουμε τις αναφορές την πρώτης μεγάλης κακοκαιρίας του φθινοπώρου εδώ να είναι μαζεμένες οι αναφορές και σαν αρχείο  εδώ....

Μετά από ψιλόβροχο ξεκίνησε δυνατή βροχή στην πόλη. 
update: έκοψε τώρα, δεν ξέρω χιλιοστά γιατί τώρα βρήκε να χαλάσει ο μετεωρολογικός σταθμός…..

Edited by Fotis

Στους 14,1 βαθμούς σε εμένα και βρέχει καλα. Κλασσική φθινοπωρινή βροχή με μπουμπουνητα πριν λίγη ώρα.

408246437_ligiades(25).png.65c779a66a4fe00066b72431516717cc.png

Edited by heavy snow

Αντέ ρε παιδιά  μακάρι να βρέξει πολύ να ξεδιψάσει η γη. Χωρίς καταστροφές..

Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο σε όλους από το Φίλυρο. Μετά από μια απουσία αρκετών μηνών επιστρέφω στο αγαπημένο μου φόρουμ για να δίνω αναφορές από καινούργια γειτονιά ,στο Φίλυρο πάντα. Έπεσα στα 400 μ. από τα 420 αλλά τι να κάνεις.... Όμορφος ψυχρός καιρός τις τελευταίες ημέρες και καλά χιλιοστά βροχής. Στους 12 β η θερμοκρασία αυτή την στιγμή χωρίς φαινόμενα.

Ο Όλυμπος στα 2700 με 0.1β . Και το καϊμάκ. Με 0.5 στα 2380 είναι έτοιμα να υποδεχτούν το χιόνι και νομίζω ότι χορεύουν κάτι νιφάδες στις κάμερες.

Και όπως πάντα χιόνια πολλά σε όλους με υγεία.

Καλη αρχη!!Χιονιζει στον Ολυμπο!!!Βαλτε καμερα Γιωσος Αποστολιδης 2700μ.

Βλεπω live τη καμερα..Απολαυση ειναι..Κατα διαστημαρα ριχνει καλα...Θα βαλει αρκετο χιονι για την εποχη το βουνο των θεων.

Να τες οι πρωτες.

webcamimage (6).jpg

Edited by sakis 13

8 λεπτά πριν, xionia polla είπε:

Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο σε όλους από το Φίλυρο. Μετά από μια απουσία αρκετών μηνών επιστρέφω στο αγαπημένο μου φόρουμ για να δίνω αναφορές από καινούργια γειτονιά ,στο Φίλυρο πάντα. Έπεσα στα 400 μ. από τα 420 αλλά τι να κάνεις.... Όμορφος ψυχρός καιρός τις τελευταίες ημέρες και καλά χιλιοστά βροχής. Στους 12 β η θερμοκρασία αυτή την στιγμή χωρίς φαινόμενα.

Ο Όλυμπος στα 2700 με 0.1β . Και το καϊμάκ. Με 0.5 στα 2380 είναι έτοιμα να υποδεχτούν το χιόνι και νομίζω ότι χορεύουν κάτι νιφάδες στις κάμερες.

Και όπως πάντα χιόνια πολλά σε όλους με υγεία.

Στο Καϊμακ που βλέπεις τη θερμοκρασία υπάρχει λινκ?

3 λεπτά πριν, Μεσσήνιος είπε:

Στο Καϊμακ που βλέπεις τη θερμοκρασία υπάρχει λινκ?

Ναι. Ακριβώς κάτω από την κάμερα στο meteolive.

17 βαθμοι εδω Γαλάτσι και ησυχία

Για σημερα 2μμ Γαλατσι και 6.8μμ Δίδυμα 

Να πω μια αληθεια η προσμονή καταιγίδας στην Αθηνα για κάποιο λογο είναι κλάσεις ανώτερη απο αυτή της Πάτρας. Δε ξερω γιατι... ισως επειδη εδω ειναι το σπιτι μου και θυμαμαι ολες τις παιδικές αναμνήσεις απο καταιγίδες εδω. Μπορει ίσως επειδή είναι και πιο απρόβλεπτη απο την Πάτρα που ειναι πιο στανταρ. Πάντως ανυπομονώ τρελά για αύριο! Μακάρι παντα τετοια vibes.

Edited by galatsioths

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...