Beach-snow NG Posted October 4 Share Posted October 4 Από Αγία Τριάδα προς το χιονισμένο Βελούχι!!! ΥΓ Βγαίνω στον ήλιο να ζεσταθώ λίγο!!! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ζερίκιος Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Κάμερα Ρίου. Βροχή ξανά και η Ναύπακτος. Edited October 4 by Ζερίκιος 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted October 4 Share Posted October 4 Αχχχ τι ψοφόκρυο είναι αυτό! Ξεκίνησε πολύ νωρίς το ψυχρό βασανιστήριο! Παμε για 7μηνη χρήση θέρμανσης εύκολα μπροστά μας. Κλιματιστικά για την ώρα στο ζεστό μέχρι να έρθει το πετρέλαιο Κατά τα άλλλα περιμένω μήπως φύγουν τα νέφη από τον Όλυμπο για να τον δω χιονισμένο. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted October 4 Share Posted October 4 Ψοφοκρυο! Και 4 Νοέμβρη να ηταν παλι ευχαριστημένος θα ημουν 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) 13.4 Καλλιθεα σημερα ελαχιστη..Εκανα το λαθος να βγω με βερμουδα για κατι δουλειες νωρις το πρωι και πραγματικα κρυωσα.. Ονειρεμενο ξεκινημα του Οκτωβρη..Νερα,χιονια και κρυα..Σπανιο για αρχες του μηνα...Ασπρισαν αρκετα βουνα της χωρας..Νερα ευεργετικα μετα απο μηνες ανομβριας και κρυο..Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το πρωτο χουχουλιασμα..Επεσαν και οι εσωτερικες..Ζακετα εντος σπιτιου και υπνος με πικε κουβερτουλα...Καλα ξεκινησαμε και μαλλον εχει και συνεχεια..Δευτερη η τριτη χρονια στα 45 μου που ανημερα των γενεθλιων μου ειμαι με μακρυμανικο...!! Χουχουλιασμα στα ζεστα..Με την κορακλα...Τι αλλο να θελω...Απο τη ζωη μου και απο τον καιρο μας...Δοξα το θεο!! Ολυμπος σημερα απο τον Σωτηρα Ζιωγα Και απο τον Κισσαβο..Απο την Σαντα Κοντογιαννη. Edited October 4 by sakis 13 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted October 4 Share Posted October 4 5 λεπτά πριν, sakis 13 είπε: 13.4 Καλλιθεα σημερα ελαχιστη..Εκανα το λαθος να βγω με βερμουδα για κατι δουλειες νωρις το πρωι και πραγματικα κρυωσα.. Ονειρεμενο ξεκινημα του Οκτωβρη..Νερα,χιονια και κρυα..Σπανιο για αρχες του μηνα...Ασπρισαν αρκετα βουνα της χωρας..Νερα ευεργετικα μετα απο μηνες ανομβριας και κρυο..Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το πρωτο χουχουλιασμα..Επεσαν και οι εσωτερικες..Ζακετα εντος σπιτιου και υπνος με πικε κουβερτουλα...Καλα ξεκινησαμε και μαλλον εχει και συνεχεια..Δευτερη η τριτη χρονια στα 45 μου που ανημερα των γενεθλιων μου ειμαι με μακρυμανικο...!! Χουχουλιασμα στα ζεστα..Με την κορακλα...Τι αλλο να θελω...Απο τη ζωη μου και απο τον καιρο μας...Δοξα το θεο!! Χρόνια πολλά και καλά φιλαράκι μου ! Υγεία και τύχη σε σένα και την οικογένειά σου!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted October 4 Share Posted October 4 Ψυχρά το πρωί τώρα ζέστανε αρκετά,κλειστό το Βελούχι δεν μπορούμε να δούμε το χιονακι..αύριο το πρωί λογικά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcadianSnow Posted October 4 Share Posted October 4 21 λεπτά πριν, sakis 13 είπε: 13.4 Καλλιθεα σημερα ελαχιστη..Εκανα το λαθος να βγω με βερμουδα για κατι δουλειες νωρις το πρωι και πραγματικα κρυωσα.. Ονειρεμενο ξεκινημα του Οκτωβρη..Νερα,χιονια και κρυα..Σπανιο για αρχες του μηνα...Ασπρισαν αρκετα βουνα της χωρας..Νερα ευεργετικα μετα απο μηνες ανομβριας και κρυο..Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το πρωτο χουχουλιασμα..Επεσαν και οι εσωτερικες..Ζακετα εντος σπιτιου και υπνος με πικε κουβερτουλα...Καλα ξεκινησαμε και μαλλον εχει και συνεχεια..Δευτερη η τριτη χρονια στα 45 μου που ανημερα των γενεθλιων μου ειμαι με μακρυμανικο...!! Χουχουλιασμα στα ζεστα..Με την κορακλα...Τι αλλο να θελω...Απο τη ζωη μου και απο τον καιρο μας...Δοξα το θεο!! Ολυμπος σημερα απο τον Σωτηρα Ζιωγα Και απο τον Κισσαβο..Απο την Σαντα Κοντογιαννη. Πολύχρονος, γερός και ευτυχισμένος Σάκη! 5 βαθμοί απ το θερμόμετρο του αυτοκινήτου στη βάση του Χελμού οπότε λογικά η κορυφή φλερτάρει με το 0 και νιφάδες. Πολλή ομίχλη προς τα πάνω, θα ξεκινήσω για Αρίσταρχο να δω τι παίζει 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted October 4 Share Posted October 4 Πολυχρονος @sakis 13 και του χρόνου γιατι οχι με μπουφάν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted October 4 Share Posted October 4 Σακαρε Πολυχρονος, νομιζω μετα απο 5 μηνες μαρτυριου, ο καιρος πραγματικα απο 29.9, 30.9 και σερι μεχρι σημερα, ψυχρανε, εριξε 40 μμ.ξεγυρισμενα, χιονακια στα βουνα κλπ.... 21.7 η εσωτερικη, χαιρομαι πραγματικα, γιατι κλεινει βδομαδα κλειστο το αιρκο!!!!! Μαλλον παω για συντηρηση και οριστικο κλεισιμο, θα παιζουμε μονο με αερισμους πλεον μεχρι να πανε 17-18 βαθμους, φυσιολογικα και ομορφα, ελπιζω σε κανα μηνα.... Φουτερακι εξω καταμεσημερο, νταξει στον ηλιο σε βαραει αρκετα, αλλα στη σκια και με το Δυτικο αερακι ειναι τελεια να σε τσιμπαει... 19.5 ακριβως και παραδινομαστε στη δυναμη του, αλλα δεν καιει οπως το βρωμοκαλοκαιρο..... Η σκεψη μας στη νεα μεγαλη πτωση και τις βροχουλες Τριτη-Τεταρτη!!!!! ΠΑΜΕΓΕΡΑ να ρεφαρουμε να σωσουμε ο.τι σωζεται υετικα και θερμοκρασιακα!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted October 4 Share Posted October 4 54 λεπτά πριν, sakis 13 είπε: 13.4 Καλλιθεα σημερα ελαχιστη..Εκανα το λαθος να βγω με βερμουδα για κατι δουλειες νωρις το πρωι και πραγματικα κρυωσα.. Ονειρεμενο ξεκινημα του Οκτωβρη..Νερα,χιονια και κρυα..Σπανιο για αρχες του μηνα...Ασπρισαν αρκετα βουνα της χωρας..Νερα ευεργετικα μετα απο μηνες ανομβριας και κρυο..Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το πρωτο χουχουλιασμα..Επεσαν και οι εσωτερικες..Ζακετα εντος σπιτιου και υπνος με πικε κουβερτουλα...Καλα ξεκινησαμε και μαλλον εχει και συνεχεια..Δευτερη η τριτη χρονια στα 45 μου που ανημερα των γενεθλιων μου ειμαι με μακρυμανικο...!! Χουχουλιασμα στα ζεστα..Με την κορακλα...Τι αλλο να θελω...Απο τη ζωη μου και απο τον καιρο μας...Δοξα το θεο!! Ολυμπος σημερα απο τον Σωτηρα Ζιωγα Και απο τον Κισσαβο..Απο την Σαντα Κοντογιαννη. Πολύχρονος φίλε μου ότι επιθυμείς με υγεία... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted October 4 Share Posted October 4 1 ώρα πριν, sakis 13 είπε: 13.4 Καλλιθεα σημερα ελαχιστη..Εκανα το λαθος να βγω με βερμουδα για κατι δουλειες νωρις το πρωι και πραγματικα κρυωσα.. Ονειρεμενο ξεκινημα του Οκτωβρη..Νερα,χιονια και κρυα..Σπανιο για αρχες του μηνα...Ασπρισαν αρκετα βουνα της χωρας..Νερα ευεργετικα μετα απο μηνες ανομβριας και κρυο..Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το πρωτο χουχουλιασμα..Επεσαν και οι εσωτερικες..Ζακετα εντος σπιτιου και υπνος με πικε κουβερτουλα...Καλα ξεκινησαμε και μαλλον εχει και συνεχεια..Δευτερη η τριτη χρονια στα 45 μου που ανημερα των γενεθλιων μου ειμαι με μακρυμανικο...!! Χουχουλιασμα στα ζεστα..Με την κορακλα...Τι αλλο να θελω...Απο τη ζωη μου και απο τον καιρο μας...Δοξα το θεο!! Ολυμπος σημερα απο τον Σωτηρα Ζιωγα Και απο τον Κισσαβο..Απο την Σαντα Κοντογιαννη. Χρόνια πολλά και καλά φιλαράκι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες..Να στε ολοι καλα με τους δικους σας!!! Απο τα 1800 μετρα της Σαλατουρας φαινεται ξεκαθαρα τωρα που ανοιξε ο καιρος στο βουνο απο ποσο χαμηλα το εχει στρωσει στον Ολυμπο.Εικονα που παραπεμπει απο μεσα Νοεμβρη και μετα αλλα σιγουρα οχι σε αρχες Οκτωβρη..Προσωπικα τετοια εικονα τετοια εποχη δεν θυμαμαι τα τελευταια πολλα χρονια..Χρονια παρα χρονια το στρωνει και απο Σεπτεμβριο αλλα με τοσο χιονι δεν το θυμαμαι ξανα το βουνο 4 οκτωβρη. Edited October 4 by sakis 13 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Κατά τον Απριλομάιο θα απελευθερωθώ από τα δεσμά του.. 7 μήνες υπομονής! Θα αρχίσω να μετράω και εγώ αντίστροφα όπως ο Κουβανός για το καλοκαίρι.. πρώτος στόχος είναι η 22η Δεκεμβρίου που θα αρχίσει να μεγαλώνει η ημέρα.. Edited October 4 by [weathermaniac] 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted October 4 Share Posted October 4 Χρόνια πολλά Σάκη ότι επιθυμείς! Εδώ 21β η μέγιστη λόγω συννεφιάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσήνιος Posted October 4 Share Posted October 4 Μεσσηνία συννεφιασμένος καιρός και σήμερα με περιστασιακά μπασιματάκια από Ιόνιο που αφήνουν νεράκι και διατηρούν τη φθινοπωρινή αίσθηση! Τα πρώτα χιόνια έχουν πέσει και Ταΰγετο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted October 4 Share Posted October 4 Πολυχρονος Σακαρε!!.. Βαρδουσσια 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Μεγαλοπρεπης Ολυμπος απο καταφυγιο κρεβατια Edited October 4 by Tolisk20 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted October 4 Share Posted October 4 Από Πάτρα νωρίτερα!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcadianSnow Posted October 4 Share Posted October 4 Ανάβαση μέχρι περίπου τα 2.100μ. με μηδενική ορατότητα και ισχυρές ριπές ανέμου,δύσκολη η προσέγγιση σήμερα για Αστεροσκοπείο.Συνάντηση και με ένα κοπάδι μέσα στην ομίχλη! Πανέμορφες εικόνες πάντως και συνθήκες καθαρά χειμερινές 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) 2 ώρες πριν, sakis 13 είπε: 13.4 Καλλιθεα σημερα ελαχιστη..Εκανα το λαθος να βγω με βερμουδα για κατι δουλειες νωρις το πρωι και πραγματικα κρυωσα.. Ονειρεμενο ξεκινημα του Οκτωβρη..Νερα,χιονια και κρυα..Σπανιο για αρχες του μηνα...Ασπρισαν αρκετα βουνα της χωρας..Νερα ευεργετικα μετα απο μηνες ανομβριας και κρυο..Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το πρωτο χουχουλιασμα..Επεσαν και οι εσωτερικες..Ζακετα εντος σπιτιου και υπνος με πικε κουβερτουλα...Καλα ξεκινησαμε και μαλλον εχει και συνεχεια..Δευτερη η τριτη χρονια στα 45 μου που ανημερα των γενεθλιων μου ειμαι με μακρυμανικο...!! Χουχουλιασμα στα ζεστα..Με την κορακλα...Τι αλλο να θελω...Απο τη ζωη μου και απο τον καιρο μας...Δοξα το θεο!! Ολυμπος σημερα απο τον Σωτηρα Ζιωγα Και απο τον Κισσαβο..Απο την Σαντα Κοντογιαννη. Πολύχρονος και ευτυχισμένος! Του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε χιόνια ⛄️😅 Edited October 4 by Fotis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilkisaios Posted October 4 Share Posted October 4 Τέρπυλλος Κιλκίς το πρωί 7 και 20 σύμφωνα με τον ΕΕΑ 0.6 βαθμούς , 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted October 4 Share Posted October 4 22 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Κατά τον Απριλομάιο θα απελευθερωθώ από τα δεσμά του.. 7 μήνες υπομονής! Θα αρχίσω να μετράω και εγώ αντίστροφα όπως ο Κουβανός για το καλοκαίρι.. πρώτος στόχος είναι η 22η Δεκεμβρίου που θα αρχίσει να μεγαλώνει η ημέρα.. Γεια Σου Μιχαλαρα, ακου κολπο, γιατι δεν δοκιμαζεις, το ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ απο αυτο που κανω εγω ???? αντιστροφο αερισμο - ηλιασμο....τις θερμες ωρες της ημερας, με ηλιοφανεια, ορθανοιχτα παντζουρια + κλειστα παραθυρα.....με τις ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες ηλιου, θα φθασεις εσωτερικες, σε Δυτικα η Νοτιοδυτικα δωματια 30αρια !!!!!!!! λιιιιιιιγο αερισμο 14.00 - 14.30 να μπει ολη η λαυρα μεσα, και μολις πεσει το σκοταδι, κλειστα και παντζουρια και παραθυρα !!!!!!! Πωπω το εγραψα και ιδρωσα, εγω φαντασου κανω το ΑΚΡΙΒΩΣ αναποδο, με ρευματα 10-12ωρες μπας και πεσουν τα ρημαδια οι εσωτερικες......21,5 εφθασα, αλλα μολις κλεισω μπααααααααμ 23αρι, το μπετον αρμε ΒΡΑΖΕΙ μετα απο 100000000000000000000000000000000 ωρες ηλιοφανειας 5 μηνες τωρα.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) 15 λεπτά πριν, kouvanos είπε: Γεια Σου Μιχαλαρα, ακου κολπο, γιατι δεν δοκιμαζεις, το ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ απο αυτο που κανω εγω ???? αντιστροφο αερισμο - ηλιασμο....τις θερμες ωρες της ημερας, με ηλιοφανεια, ορθανοιχτα παντζουρια + κλειστα παραθυρα.....με τις ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες ηλιου, θα φθασεις εσωτερικες, σε Δυτικα η Νοτιοδυτικα δωματια 30αρια !!!!!!!! λιιιιιιιγο αερισμο 14.00 - 14.30 να μπει ολη η λαυρα μεσα, και μολις πεσει το σκοταδι, κλειστα και παντζουρια και παραθυρα !!!!!!! Πωπω το εγραψα και ιδρωσα, εγω φαντασου κανω το ΑΚΡΙΒΩΣ αναποδο, με ρευματα 10-12ωρες μπας και πεσουν τα ρημαδια οι εσωτερικες......21,5 εφθασα, αλλα μολις κλεισω μπααααααααμ 23αρι, το μπετον αρμε ΒΡΑΖΕΙ μετα απο 100000000000000000000000000000000 ωρες ηλιοφανειας 5 μηνες τωρα.... Αυτό κάνω ρε συ, μην νομίζεις, αλλά ήρθε η μαμά πίσω στο σπίτι από Αμερικα, και με δουλειές ανοίγματα μπλακονόπορτων ότι ώρα να ναι, έπεσε πολύ η εσωτερική πριν κάποιες μέρες. Και ειδικά τώρα με το ψυχρό κύμα, ακόμα και με σωστό αερισμό δεν σώζεσαι. Της λέω θα το μετανιώσεις (ούμε) ε και τώρα όντως, το έχουμε δαγκώσει. Η εσωτερική πρέπει να είναι γύρω στους 20 τώρα όπως είδα στον θερμοστάτη του καλοριφέρ. με 18 βαθμούς έξω τώρα, αν ανοίξω παράθυρα πάλι ζημιά θα γίνει δυστυχώς. Εντωμεταξύ, τα χέρια μου είναι παγωμένα, και δυσκολεύομαι να γράψω στον πληκτρολόγιο.. χαχα τρέχει και η μύτη.. δώσε μου λίγο από τον οργανισμό σου να αντέξω😵 Edited October 4 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσήνιος Posted October 4 Share Posted October 4 Άλλα 4,6 mm σήμερα η καυσονομάνα που αν συνέλθει ο καιρός θα δείξει τις ικανότητες που έχει και ως βροχομάνα!! 55,4 mm τρέχουσα κακοκαιρία και σύνολο μήνα, και τρεις μέρες βροχής! Θερμοκρασία τώρα 17,8. Ιδανικό ξεκίνημα Οκτώβρη... https://penteli.meteo.gr/stations/skala-messinia/ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...