Jump to content

Όνειρα  

6 members have voted

1. 1. Βλέπετε όνειρα;

• Κάθε φορά που κοιμάμαι (100%)
      2
    • Συχνά αλλά όχι πάντα (50-99%)
      2
    • Λιγότερες από τις μισές μέρες ύπνου (1-49%)
      2
    • Ποτέ (0%)
      0

Recommended Posts

Σε αυτό το θέμα που το έκανα και δημοσκόπηση, όποιος θέλει περιγράφει τα όνειρα που του έχουν μείνει στο μυαλό, ή ακόμα και όνειρα που βλέπει εκείνη την ημέρα. Προσωπικά έχω κάποια όνειρα που μου έχουν μείνει στο μυαλό, και θα τα περιγράψω ειδικά ένα το οποίο ήταν το απόλυτο τέλος των πάντων, το τέλος του σύμπαντος και της πραγματικότητας as we know it.

Σαν Poll έβαλα για την συχνότητα. Προσωπικά και 10 λεπτά να με πάρει ο ύπνος θα προλάβω να δω όνειρο. Δεν έχει υπάρξει φορά που να μην έχω δει όνειρο. Ακόμα και όνειρα που πολλοί θεωρούν εφιάλτες, προσωπικά μου προσφέρουν αδρεναλίνη, με τηνν έννοια ότι νιώθω ότι ζω σε ταινία. Σαν άνθρωπος θεωρώ ότι είμαι πολύ άτυχος, αλλά τα όνειρα που βλέπω θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μου συβαίνει.😇

Αν και βλέπω συχνά, τους τελευταίους μήνες τα ξεχνώ τα περισσότερα. Πριν λιγα χρόνια έβλεπα το ένα τρελο όνειρο μετά το άλλο, πολλές φορές τα μοιράζουν κιόλας με φίλους. Μερικά από αυτά αφορούσαν και τον καιρό

Το 2021 για μια περίοδο θυμάμαι έβλεπα σχεδόν συνέχεια όνειρα με καταιγίδες, (κεραυνους, πλημμύρες, microbursts, ανεμοστρόβιλους κτλ). Από αυτά θα μοιραστώ εδω όσα μπορώ να θυμηθώ καλα

Edited by Yata

1)για αρκετα χρονια οταν ειμουν μικρος εβλεπα ενα ατια που εμοιαζε σαν αυγο να πεταει πανω απο το τοτε σπιτι μου να κατεβαινει και να βγαινουν απο αυτο κατι μπαλες φωτος και να ερχονται προς το μερος μου και να μου κοβουν το χερι

2)βλεπω απο μικρος εναν ουρανοξυστη σε πορτοκαλι χρωμα να περνει φωτια και να πεφτουν ανθρωποι επανω μου 

3)μεχρι και πριν απο λιγα χρονια εβλεπα ενα ονειρο που εκανα σεξ με μια κοπελα και αυτη αρχιζε σιγα σιγα να μου τρωει την σαρκα και να πινει το αιμα μου το κακο ειναι πως το ενιωθα και αρκετα κιολας

4)βλεπω απο μικρος σεισμους  λετ μι εξπλειν 

παντα οταν βλεπω τουλαχιστον απο την μερα που αρχισα να τα γραφω σε τετραδιο οι σεισμοι ειναι παντα πανω απο 6 αλλα δεν μπορω ποτε να αναγνωρισω τα μερη 

τις πιο πολλες φορες τα καταφερνω με το google maps αλλα γενικα ναι ειναι ισως απο τα πιο ζωντανα ονειρα μου 

Θα ξεκινήσω με ένα κάπως υποτονικό που είδα το 2023, κατά την διάρκεια του Ιουλιάτικου καύσωνα.

Ήταν νωρίς το μεσημέρι και βλέπω το freemeteo (που δείχνει στοιχεία σταθμών της ΕΜΥ). Για τη Μίκρα, έδειχνε 54 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ. Με το που βλέπω τέτοια καταγραφή, μπαίνω blitzortung και βλέπω πως τα ηλεκτρικά έπεφταν κάπου στην Θέρμη, λίγο πιο ανατολικά από την Περαία. Ο πυρήνας ήταν μικρός σε εκταση. Βγαίνω λοιπόν έξω για βίντεο. Ναι, εγώ, αυτός που ζεσταίνεται με 20°, βγήκα (σε όνειρο έστω) με 54°c😅. O ήλιος ήταν κρυμμένος και παρά τους 54°c δεν ψοφουσα στην ζεστη. Σε φάση το ένιωθα για 25-28°c. (Εντάξει αυτό μόνο σε όνειρα γίνεται 🤣🤣🤣🤣). Η καταιγίδα ήταν ξηρική οπότε έπιασα κάποιες αστραπές. Σύντομα η καταιγίδα ψόφησε αλλά έβγαλε περισσότερη μαυρίλα ακριβώς από πάνω μου χωρίς κεραυνούς η βροχή. Ύστερα κατέβηκα στην παραλία για βόλτα, και είχε αρκετά άτομα εκεί. Μόνο πριν μπω στο σπίτι άρχισα να κουράζομαι απ' την ζέστη. Όταν μπήκα μέσα, βλέπω ξανά το freemeteo, και εκεί που περίμενα πτώση 10 βαθμών, στις επόμενες 2 ανανεώσεις έλεγε 56 βαθμούς!!! Το όνειρο τελείωσε πριν δω τα βίντεο 

Μια ακόμα λεπτομέρεια, ένα θερμόμετρο σε μαγαζί επίσης έλεγε 56°c

Edited by Yata

Παραθέτω το εξής όνειρο-> Το τέλος των πάντων.

Γυρνούσα εποχή Χριστουγέννων από μία βόλτα με το ποδήλατο, ήταν ένα ξάστερο βράδυ. έβαλα το ποδήλατο στην αποθήκη, και αποφάσισα να ανέβω στην ταράτσα να αγναντεύσω τον ξάστερο ουρανό. Ήταν όλα στολισμένα και πολύ όμορφα. Κοιτάζω τον ουρανό και τα αστέρια. Κάτι όμως δεν πάει καλά. Εκεί που κοιτούσα τα αστέρια, μου φάνηκε πως ένα από αυτά εξαφανίστηκε. Τρίβω τα μάτια μου να σιγουρευτώ. ξανασυμβαίνει. Τι γίνεται? Ανατριχιάζω. Και τα αστέρια ένα ένα άρχιζαν να σβήνουν από τον  ουρανό. Με εκθετικό ρυθμό, ο ουρανός γινόταν σκοτεινότερος!

Πάω  κάτω στο σπίτι να το πω στους γονείς μου, και τους βλέπω που είναι στην τηλεόραση. Και η τηλεόραση έχει έκτατη επικαιρότητα για αυτό το φαινόμενο. Λένε ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, είναι πολύ κοντά. Δεν είναι ζήτημα ετών, μηνών ή ημερών. Είναι ζήτημα λεπτών.!!

Πηγαίνω έξω να δω τι γίνεται.  Στο όνειρο μου, υποτίθεται ότι μπορούσα να δω φώτα άλλων πόλεων από την Λάρισα. Ξαφνικά αντικρίζω τα φώτα να εξαφανίζονται από τις πόλεις γύρω από την Λάρισα, και ανατριχιάζω εκ νέου. Το τέλος έφτασε. Βλέπω την λάμπα από τον δρόμο μου να τρεμοπαίζει. Δεν τρεμοέπαιζε όμως επειδή υπήρχε κάποιο πρόβλημα ηλεκτρονικό, το φως έβγαινε κανονικά από την λάμπα. Και κατάλαβα ότι δεν τρεμοέπαιζε η λάμπα, αλλά τα ίδια τα  φωτόνια που έβγαζε. Τα φωτόνια έπαυαν να λειτουργούν και διαλυόντουσαν. Αν η  άψυχη ύλη μπορούσε νε πεθάνει το έβλεπα μπροστά μου. Σε μια στιγμή εξαφανίζονται όλα. Μαυρίζουν τα πάντα έξω από το σπίτι μου, η βαρύτητα παύει να υπάρχει, καλώ τους γονείς μου. Εξαφανίστηκαν και αυτοί από προσώπου .. όχι Γης, αλλά πραγματικότητας.

Η Γη έπαψε να υπάρχει, όπως και ότι άλλο υπήρχε στο σύμπαν. Το μόνο που μου έμεινε, ήταν εγώ, ένα σπίτι στο όποιο παραδόξως λειτουργούσαν όλα τα ηλεκτρονικά, χωρίς βαρύτητα, και ήμουν ο μόνος κάτοικος, και ο τελευταίος ζωντανός σε ένα σύμπαν το οποίο έχει πεθάνει. Η τηλεόραση λειτουργούσε, αλλά πλέον οι ειδήσεις έχουν αντικατασταθεί με τα «χιόνια» που κάνει η τηλεόραση, όταν δεν υπάρχει σήμα. και όλα αυτά μέσα σε ένα σπίτι το οποίο ήταν  στολισμένο με τα Χριστουγεννιάτικα.

Και μετά από αυτό σηκώθηκα. Τρομερό όνειρο, και αυτό που έχω κρατήσει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Θυμάμαι και πως φαινόταν  μέσα, οι εικόνες όλες σαν να ήταν εχθές. Έχω δει άπειρα όνειρα καταστροφής, αλλά αυτό τα τοπάρει όλα στην έκταση της καταστροφής, αφού δεν έχει μείνει τίποτε. Το τέλος του σύμπαντος και του χωροχρόνου as we know it..

Edited by [weathermaniac]