Snowy Stathis Posted December 27, 2025 Share Posted December 27, 2025 (edited) Είναι η πρώτη φορά που ανοίγω ποστ σχολιασμού χαρτών για τον μήνα που ίσως έχει το μεγαλύτερο καιρικό ενδιαφέρον. Εύχομαι κι ελπίζω να είναι γούρικο από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα και να δούμε εικόνες όπως αυτή στην υπογραφή μου Edited December 28, 2025 by Snowy Stathis 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted December 27, 2025 Share Posted December 27, 2025 Ωραίος.. καλοταξιδο το θεματακι και είθε η υπογραφή σου να πραγματοποιηθεί... Τα 12αρια σήμερα θα πουν την λευκή αλήθεια... Αυτή που ο βασιλιάς έχει αρχίσει να φωνάζει ... !! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted December 27, 2025 Share Posted December 27, 2025 Καλή επιτυχία γείτονα, ήθελα να ανοίξω εγώ το θέμα αλλά δεν τρέχει 😃Μακάρι να είσαι τυχερός. Ο χρόνος σου αρχίζει από τις 7-8 Γενάρη... Πιο πριν δεν βλέπω κάτι 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted December 27, 2025 Share Posted December 27, 2025 54 minutes ago, freeze said: Ωραίος.. καλοταξιδο το θεματακι και είθε η υπογραφή σου να πραγματοποιηθεί... Τα 12αρια σήμερα θα πουν την λευκή αλήθεια... Αυτή που ο βασιλιάς έχει αρχίσει να φωνάζει ... !! Χρονια πολλά φίλε με υγεία, να χαίρεσαι την γιορτη σου 💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted December 27, 2025 Share Posted December 27, 2025 4 λεπτά πριν, south coast είπε: Χρονια πολλά φίλε με υγεία, να χαίρεσαι την γιορτη σου 💪 Ευχαριστώ μανιερο μου.... !! Τώρα ο βασιλιάς μου ετοιμάζει το δώρο μου ..σε λευκό περιτύλιγμα !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostfang8 Posted December 27, 2025 Share Posted December 27, 2025 μιας και μιλαμε για γεναρη , στις 150-160 ωρες μου αρεσει πολυ σαν εικονα ( μοντελικα ειναι πολυ μακρια) gfs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowy Stathis Posted December 27, 2025 Author Share Posted December 27, 2025 (edited) Ωραίο σενάρια για ανήμερα Πρωτοχρονιάς αλλά αλλά … Edited December 27, 2025 by Snowy Stathis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterakos Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 Μονο σε κατι τετοια πεφτει μεσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baristrs Posted December 29, 2025 Share Posted December 29, 2025 Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι αυτο να συμβεί σε όλους έξω απτην πόρτα σας φέτος! v24044gl0000d57se0vog65l7v565r9g.mp4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowy Stathis Posted December 29, 2025 Author Share Posted December 29, 2025 Δεν τη λες και άσχημη την προοπτική από τα Φώτα και μετά σύμφωνα με το 12άρι του Τζίφοι πάντα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowy Stathis Posted December 30, 2025 Author Share Posted December 30, 2025 Ενθαρρυντικά τα ensembles του Τζίφου μετά τις 8 Γενάρη. Να δούμε και τα ensembles του Ευρωπαίου βέβαια αν δείχνουν παρόμοια προοπτική 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 Καλημέρα, καμιά προοπτική για κάτι χειμερινο από το πρωινό ΑΙ, άνετα καιγεται ο μισός Γενάρης, άντε καμιά βροχή χειμερινού τύπου στην καλύτερη περίπτωση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 και τα ανσάμπλ του πρωινού ευρωπαίου απογοητευτικά, ο χειμώνας αγνοείται... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 Καλη χρονια σε ολους μιχαηλ το 25 δν εφυγε αχιονο πεσανε καμια 200 νιφαδες σημερα🤣🤣 οριστε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 4 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Καλη χρονια σε ολους μιχαηλ το 25 δν εφυγε αχιονο πεσανε καμια 200 νιφαδες σημερα🤣🤣 οριστε xaxa Πότε ρε, σηκώθηκα σε διάφορες φάσεις, δεν είδα ούτε κατάλληλη συννεφιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 χιονόπτωση εγκλωβισμού σε αρκετά ενσμεπλς για τα Γιάννενα μεθαύριο, η οποία όμως θα μετατραπεί γρήγορα σε βροχή. Για Λάρισα τα χιονοσενάρια είναι ανύπαρκτα για το μετά, για τα Γιάνενα είναι φουλ, αλλά πάλι 250-300 ώρες, άρα τίποτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 7 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: xaxa Πότε ρε, σηκώθηκα σε διάφορες φάσεις, δεν είδα ούτε κατάλληλη συννεφιά Απο 8 εως 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: χιονόπτωση εγκλωβισμού σε αρκετά ενσμεπλς για τα Γιάννενα μεθαύριο, η οποία όμως θα μετατραπεί γρήγορα σε βροχή. Για Λάρισα τα χιονοσενάρια είναι ανύπαρκτα για το μετά, για τα Γιάνενα είναι φουλ, αλλά πάλι 250-300 ώρες, άρα τίποτα. Ο λαος διψα για νιφαδα🤣🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 8 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Ο λαος διψα για νιφαδα🤣🤣 Εγώ σηκώθηκα αυτό το διάστημα, είδα κάμερα Λάρισας (δεν έκανα τον κόπο να κατέβω από το κρεβάτι, έχω και σκάλα) η κάμερα έδειχνε συννεφιά, παρόμοια με αυτή τώρα οπότε είπα.. κλαιν, ξανακοιμάμαι χαχαα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonikatasos Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 Το οποιο ενδιαφερον για εμενα εχει παει πλεον τεταρτη 7 και πεμπτη 8 γεναρη. Σε γενικες γραμμες παμε καλα σε αυτες τιε ημερομηνιες σε ολα τα μοντελα. Το χειροτερο σεναιο ειναι στον τζιφο Καλα και τα ανσαμπλ για εκεινες τις μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 Καλημέρα παιδιά. Τι βλέπει ο τζίφος και κανει διορθώσεις ακόμα και τώρα αχχααχ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 46 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Ο λαος διψα για νιφαδα🤣🤣 Στην Πάτροκλου χιονίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 15 λεπτά πριν, ΠέτροςΑ είπε: Καλημέρα παιδιά. Τι βλέπει ο τζίφος και κανει διορθώσεις ακόμα και τώρα αχχααχ Το βράδυ θα δείτε εκπλήξεις που θα έχουμε από το ευλογημένο Αιγαίο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 Μόλις τώρα, nikolas 2365 είπε: Το βράδυ θα δείτε εκπλήξεις που θα έχουμε από το ευλογημένο Αιγαίο. Μακάρι φίλε μου. Πάντως στα επίπεδα παγοποίησης είναι εκτός για την ώρα. Ευρωπαίος πιο κοντά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 Έρχεται ιστορικός βροχιάς τα Θεοφάνεια χεχεχε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...