GEORGE SNOWMAN Posted January 8 Share Posted January 8 Λοιπον,εγω προτεινω ή την άλλη Κυριακή 18 ή την παραλλη 25. Μερος:Κρητικοπούλα στο Μενιδι.Μεγαλος χωρος,ποιοτικο φαΐ και τα ξερουμε τα παιδια. Πειτε αποψεις. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted January 8 Share Posted January 8 18 δεν μπορώ ... 25 σίγουρα ...διότι 24 έχω υπηρεσία οπότε θα κάτσω εκείνο το ΣΚ ... Άς πουν και οι ντεμι αθηνεζοι και βλέπουμε Μενίδι ?? Πρέπει να ψωνίσω αδιάβροχο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 8 Author Share Posted January 8 Μόλις τώρα, freeze είπε: 18 δεν μπορώ ... 25 σίγουρα ...διότι 24 έχω υπηρεσία οπότε θα κάτσω εκείνο το ΣΚ ... Άς πουν και οι ντεμι αθηνεζοι και βλέπουμε Μενίδι ?? Πρέπει να ψωνίσω αδιάβροχο... Ολο πιο πισω μας πας και θα πιασει ο χιονιας. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) 11 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Λοιπον,εγω προτεινω ή την άλλη Κυριακή 18 ή την παραλλη 25. Μερος:Κρητικοπούλα στο Μενιδι.Μεγαλος χωρος,ποιοτικο φαΐ και τα ξερουμε τα παιδια. Πειτε αποψεις. Ρε στρατηγέ κάπου να μπορέσουμε να έρθουμε όλοι.Εχει συγκοινωνίες για εκεί πάνω;Εγω πάντως λογικά δεν έχω θέμα με καμία από τις 2 ημερομηνίες, μπορώ και στις 2…Θες εκεί επειδή τους ξέρεις και θα μας κεράσουν τίποτα εεεε 😆😆 Edited January 8 by Πελοποννήσιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted January 8 Share Posted January 8 2 λεπτά πριν, Πελοποννήσιος είπε: Ρε στρατηγέ κάπου να μπορέσουμε να έρθουμε όλοι.Εχει συγκοινωνίες για εκεί πάνω;Εγω πάντως λογικά δεν έχω θέμα με καμία από τις 2 ημερομηνίες, μπορώ και στις 2…Θες εκεί επειδή τους ξέρεις και θα μας κεράσουν τίποτα εεεε 😆😆 Bro αν γίνει 25 τελικά πάρε προαστιακό κατεβα Μαγούλα και θα σε μαζέψω εγώ. Μετα στην επιστροφή θα κάνεις οτοστόπ για Λυγουριό...ή σκοπετο αεροδρόμιο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 8 Author Share Posted January 8 3 λεπτά πριν, Πελοποννήσιος είπε: Ρε στρατηγέ κάπου να μπορέσουμε να έρθουμε όλοι.Εχει συγκοινωνίες για εκεί πάνω;Εγω πάντως λογικά δεν έχω θέμα με καμία από τις 2 ημερομηνίες, μπορώ και στις 2…Θες εκεί επειδή τους ξέρεις και θα μας κεράσουν τίποτα εεεε 😆😆 Εχει φαγηταρες,εχει χωρο κι εχει και προβατο φιλετο λουκουμι.Εκτος αυτου ναι,τον ξερω τον λεβεντη που το εχει και δεν θα μας πιασει τον λωκο.Τωρα πως θα ερθεις θα το βρουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted January 8 Share Posted January 8 Εγώ μπορώ και για τις δύο ημερομηνίες 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 8 Share Posted January 8 3 λεπτά πριν, freeze είπε: Bro αν γίνει 25 τελικά πάρε προαστιακό κατεβα Μαγούλα και θα σε μαζέψω εγώ. Μετα στην επιστροφή θα κάνεις οτοστόπ για Λυγουριό...ή σκοπετο αεροδρόμιο Μπροκολοκο έχω σπίτι Αθήνα!Αμα με μαζέψει κάποιος από εσάς θα χαρώ πολυ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπλαμουδας Posted January 8 Share Posted January 8 Εγώ σαν πιο εναλλακτικός να πω ότι υπάρχει άκρη σε Μάνδρα και σε Πάνακτο! οι παλιοι γνωρίζουν κ θυμουνται. Και αφορμης δοθεισης ριχνω ιδεα και για μελλοντικη συναντηση σε Καστάνιανη Πωγωνιου! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted January 8 Share Posted January 8 Μέσα και εγώ εννοείται. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 8 Share Posted January 8 Αυτά είναι!!σας "ζηλεύω " και σας συγχαίρω που είστε μια γροθιά μέσα στην τρέλλα έτσι όπως πρέπει να νε οι άνθρωποι που τους ενώνει ένα χόμπι...χόμπι=τρέλλα...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!Το μόνο που θα χαλάσει την συνάντηση σας κάπως είναι ότι θα συζητάτε για την αποκλεισμένη Σαλόνικα ..🤣🤣🤣 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 8 Author Share Posted January 8 4 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Αυτά είναι!!σας "ζηλεύω " και σας συγχαίρω που είστε μια γροθιά μέσα στην τρέλλα έτσι όπως πρέπει να νε οι άνθρωποι που τους ενώνει ένα χόμπι...χόμπι=τρέλλα...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!Το μόνο που θα χαλάσει την συνάντηση σας κάπως είναι ότι θα συζητάτε για την αποκλεισμένη Σαλόνικα ..🤣🤣🤣 Κατεβα!Αν δεν εχετε αποκλειστει βεβαια. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 8 Share Posted January 8 4 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Κατεβα!Αν δεν εχετε αποκλειστει βεβαια. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα στις 25 να μπορεσω 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 8 Share Posted January 8 25 για να μας σερβίρει ο Βαγγέλης 🤣 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canadathens13 Posted January 8 Share Posted January 8 Μέσα και εγώ για 25 κομάντα!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) είμαι μέσα σε όποια από τις 2 ημερομηνίες αποφασίσετε. ελπίζω να έρθω εν μέσω ισχυρής χιονόπτωσης... Edited January 8 by DIMITRIS 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 8 Share Posted January 8 5 λεπτά πριν, south coast είπε: 25 για να μας σερβίρει ο Βαγγέλης 🤣 Μακάρι να μπορέσω να έρθω στη φωλιά σας...🤣🤣🤣🤣 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 8 Author Share Posted January 8 Παμε προς 25 λογικα που μπορουν οι περισσοτεροι ως τωρα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperakos Posted January 8 Share Posted January 8 Εγωω χωράω να έρθω?? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted January 8 Share Posted January 8 Κι εγώ για 25 είμαι μέσα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted January 8 Share Posted January 8 Και εγώ μέσα για 25 εκτώς συγκλονιστικού απροόπτου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ Posted January 8 Share Posted January 8 Μέσα και εγώ παιδιά… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted January 9 Share Posted January 9 Ας έρθω και εγώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swter Posted January 9 Share Posted January 9 18 οκ εγω 25 Φρανς δυστυχως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted January 9 Author Share Posted January 9 11 λεπτά πριν, swter είπε: 18 οκ εγω 25 Φρανς δυστυχως.. Οχι παλιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...