Jump to content
Beach-snow NG

ΑΝΑΦΟΡΕΣ κακοκαιρίας 10-12/1/26....

Recommended Posts

2,7 βαθμοί τώρα στο μπαλκόνι μου και 2,6 γράφει μέσα στην πόλη αλλά έκοψε η ένταση γμτ

Λογικά θα ακολουθήσουν την πτώση μετά στις ανανεώσεις και οι σταθμοι

ioanninacamimage_temp_file_202601110126.jpg.343f312e937082cf98532638d2d5cbfe.jpg

Edited by heavy snow

5 λεπτά πριν, dimitris27 είπε:

Χαμός Μέτσοβο,ρίχνει ακοπα....,έγινε η νύχτα μέρα έξω από τα νεφοι του χιόνια , απόκοσμο 

Αδερφέ είσαι μέσα στον παράδεισο!

Μαλλον σφυριξε ληξη για αποψε και μενει να φανει τι μπορει να βγαλει αυριο ή αν θα περιοριστει σε φαινομενα ΒΒΑ Πελοποννησου υετικα η ολη φαση

44 λεπτά πριν, Παπλαμουδας είπε:

Μαλλον σφυριξε ληξη για αποψε και μενει να φανει τι μπορει να βγαλει αυριο ή αν θα περιοριστει σε φαινομενα ΒΒΑ Πελοποννησου υετικα η ολη φαση

Άρχισε πάλι εδώ με λιωμένες νιφάδες μέσα στην βροχή

Στους 2,5 βαθμούς στον ΕΑΑ Ιωαννινων. Πήγα να κοιμηθω αλλά ξαναβλέπω παλι λάμπα χαχαχα

Edited by heavy snow

Γύρισα χωριό βρέχει δυνατά και ο σταθμός λέει 80mm δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι τέτοιο ή αν ο σταθμός έπαθε κάποια βλάβη….Παντως αν έχει γίνει κάτι τέτοιο δεν να νομίζω να μου το έδινε κάποιο μοντέλο….

Μόλις αναγκάστηκα να σηκωθώ και να μαζέψω τα ρούχα!! Ασθενή βροχουλα στην Άνω Γλυφάδα , ίσα που βραχηκαν οι δρόμοι. Και είπα στην κοπέλα μου μην τα κρέμας έξω. Αλλά ξέρει αυτή, αυτός λέει θα σηκωθεί να χαζεύει τη βροχή ε, θα μαζέψει και τα ρούχα. 😅😅

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...