Jump to content
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ 2

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΟΚΕΝΤΡΟΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 1/3

Recommended Posts

Το από τη Θεσσαλία και πάνω μου άρεσε !!! Χαχα ωραίος μακαρι να γινόταν αλλα .... Τουλάχιστον τώρα που δεν έχει μπλοκα είναι πιο εύκολο για εμάς από άλλους νομούς να έρθουμε ...

8 λεπτά πριν, sotos*snow είπε:

Το από τη Θεσσαλία και πάνω μου άρεσε !!! Χαχα ωραίος μακαρι να γινόταν αλλα .... Τουλάχιστον τώρα που δεν έχει μπλοκα είναι πιο εύκολο για εμάς από άλλους νομούς να έρθουμε ...

σορρυ δικο μου λαθος. εννοουσα βορειων κεντροβορειων.. Υπαρχουν θετικες εισηγησεις απο πολλα ατομα παντως. Δες το και το κανονιζουμε

Εγώ πάντως κατ οπιν εορτής δύσκολα να έρθω φέτος τουλάχιστον και ειδικά εάν πάρει μορφή του στυλ συνάντηση Θεσσαλονίκης κτλ και ειδικότερα γιατί ίσως να μην γουστάρω να δω κι όλας κάποιους ανθρώπους που πιθανά να έρθουν...το να βρεθώ με φίλους που εκτιμώ και με εκτιμάνε για ένα καφέ ένα ποτό έτσι γιατί το κανονίσαμε οκ το βλέπω...οπότε σορυ από μένα και σορυ αν στραβωσουν με τα γραφόμενα αλλά έτσι είμαιι εγώ και δυστυχώς η ευτυχώς δεν χαμπαριαζω συνέπειες όταν μου γυρίσει ο εγκέφαλος...

12 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Εγώ πάντως κατ οπιν εορτής δύσκολα να έρθω φέτος τουλάχιστον και ειδικά εάν πάρει μορφή του στυλ συνάντηση Θεσσαλονίκης κτλ και ειδικότερα γιατί ίσως να μην γουστάρω να δω κι όλας κάποιους ανθρώπους που πιθανά να έρθουν...το να βρεθώ με φίλους που εκτιμώ και με εκτιμάνε για ένα καφέ ένα ποτό έτσι γιατί το κανονίσαμε οκ το βλέπω...οπότε σορυ από μένα και σορυ αν στραβωσουν με τα γραφόμενα αλλά έτσι είμαιι εγώ και δυστυχώς η ευτυχώς δεν χαμπαριαζω συνέπειες όταν μου γυρίσει ο εγκέφαλος...

Baγγελη ηδη εχουν μαζευτει αρκετοι να ξερεις και ειμαστε ενα βημα πριν κλεισουμε και μαγαζι. Οπως θες . Οτι θες κανε. Πιθανως να ειναι διψηφιος αριθμος συμμετεχοντων. Χαιρετισμους Γιωργος Γιαννενα. (Δεν μιλαμε για απλη συναντηση θεσσαλονικης αλλα συναντηση/φαγητο και κοπη πιτας δυτικοκεντροβορειων!!)

11 λεπτά πριν, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ 2 είπε:

Baγγελη ηδη εχουν μαζευτει αρκετοι να ξερεις και ειμαστε ενα βημα πριν κλεισουμε και μαγαζι. Οπως θες . Οτι θες κανε. Πιθανως να ειναι διψηφιος αριθμος συμμετεχοντων. Χαιρετισμους Γιωργος Γιαννενα. (Δεν μιλαμε για απλη συναντηση θεσσαλονικης αλλα συναντηση/φαγητο και κοπη πιτας δυτικοκεντροβορειων!!)

Καλά να περάσετε 

Αν είμαι Θεσσαλονίκη και όχι Σταυρό ή Ελευσίνα κυρίως μπορει να δώσω το παρόν αλλά θα το ξέρω τελευταία στιγμή. Οι Κυριακές είναι δύσκολες για μένα διότι ταξιδεύω για Αθήνα εκτός αν έχω άδεια ... Θα ενημερώσω 

8 λεπτά πριν, freeze είπε:

Αν είμαι Θεσσαλονίκη και όχι Σταυρό ή Ελευσίνα κυρίως μπορει να δώσω το παρόν αλλά θα το ξέρω τελευταία στιγμή. Οι Κυριακές είναι δύσκολες για μένα διότι ταξιδεύω για Αθήνα εκτός αν έχω άδεια ... Θα ενημερώσω 

οκ εγινε σε ευχαριστωωω

Είστε εδώ? Τεσττττττττττττττττττττττ

Όποιος άλλο απο τους κβ θελει να ερθει ειτε να μου στειλει μηνυμα ειτε να γραψει εδω για να τον υπολογισουμε γιατι συντομα θα κλεισουμε το μαγαζι!

16 ώρες πριν, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ 2 είπε:

Είστε εδώ? Τεσττττττττττττττττττττττ

Όποιος άλλο απο τους κβ θελει να ερθει ειτε να μου στειλει μηνυμα ειτε να γραψει εδω για να τον υπολογισουμε γιατι συντομα θα κλεισουμε το μαγαζι!

Καλά δεν απαντάει κανένας....τι έγινε?????...

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα....

Άμα δεν βρεις κανέναν αδερφέ πάμε οι δύο μας αλήθεια .....

Εγώ δυστυχώς για λόγους υγείας δεν θα μπορέσω να παραβρεθω.... φέτος όλα ανάποδα ...μια ο καιρός, μια οι κλειστοί δρόμοι τώρα άλλο προέκυψε(θέμα υγειας)...

7 ώρες πριν, Snowparty είπε:

Καλά δεν απαντάει κανένας....τι έγινε?????...

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα....

Άμα δεν βρεις κανέναν αδερφέ πάμε οι δύο μας αλήθεια .....

κόσμος που είναι στο φορουμ αλλα δεν γραφει μου εχει απαντησει σε προσωπικο μηνυμα. απλα λεω αν καπιον ξεχασα!

Έχει λίγο μια ιδιαιτερότητα πάντως .... Θα βρεθούν άτομα που είναι στο φόρουμ και απλά...δεν γράφουν ...περίεργο...😄

50 λεπτά πριν, sotos*snow είπε:

Έχει λίγο μια ιδιαιτερότητα πάντως .... Θα βρεθούν άτομα που είναι στο φόρουμ και απλά...δεν γράφουν ...περίεργο...😄

Έλα ντε...για να είσαι κάπου και να μην γράφεις σημαίνει ότι δεν σε εκφράζει ο χώρος και καλά κάνεις αλλά να κάνεις συνάντηση και να επικαλεισε τον χώρο που δεν σε εκφραζει είναι οξύμωρο σχήμα...

Καλησπέρα!

Με το καλό μέσα για συνάντηση, μακάρι να μπορούσε να ρθει και ο @sotos*snow που έχω πολύ καιρό να τον δω!

Επίσης, Βαγγέλη @vorios_polos, ελπίζω ίσως να αλλάξεις γνώμη μέχρι τότε και να σκάσεις μύτη έστω και τελευταία στιγμή! 

Μέχρι τότε, να μαστε καλά να βρεθούμε με όρεξη και κέφι!

2 ώρες πριν, Φύδας96 είπε:

Καλησπέρα!

Με το καλό μέσα για συνάντηση, μακάρι να μπορούσε να ρθει και ο @sotos*snow που έχω πολύ καιρό να τον δω!

Επίσης, Βαγγέλη @vorios_polos, ελπίζω ίσως να αλλάξεις γνώμη μέχρι τότε και να σκάσεις μύτη έστω και τελευταία στιγμή! 

Μέχρι τότε, να μαστε καλά να βρεθούμε με όρεξη και κέφι!

Νίκο μου όποτε θες και είναι ναι ο δρόμος σου από εδώ πολύ ευχάριστος θα χάσει η να πιούμε ένα καφέ να σε δω ..η αν κανονίσουμε κάποια συνάντηση αυτοί που γράφουμε εδώ και θες εσύ είσαι ευπρόσδεκτος..

Eν το μεταξύ ένα ακόμα παράδοξο της συγκεκριμένης συνάντησης είναι οτι από τότε που θυμαμαι να είμαι σε φόρουμ από το 2005-06 και μετά , από το παλιό φόρουμ και τώρα στο καινούριο ΠΟΤΕ δεν έχει υπάρξει συνάντηση στη Θεσσαλονίκη που να μην έχει οργανωθεί αρχικά από Βαγγέλη κατά κύριο λόγο και μετά από μένα..............

3 ώρες πριν, sotos*snow είπε:

Eν το μεταξύ ένα ακόμα παράδοξο της συγκεκριμένης συνάντησης είναι οτι από τότε που θυμαμαι να είμαι σε φόρουμ από το 2005-06 και μετά , από το παλιό φόρουμ και τώρα στο καινούριο ΠΟΤΕ δεν έχει υπάρξει συνάντηση στη Θεσσαλονίκη που να μην έχει οργανωθεί αρχικά από Βαγγέλη κατά κύριο λόγο και μετά από μένα..............

Μην με προκαλείς τώρα🤣🤣...απλό είναι το πράγμα φίλε σωτο οι ας το πούμε νότιοι στηρίζουν το πανελλαδικό του πράγματος και κάτ επέκταση τους εδώ εκφραστές όπως ο Γιώργος ο Τεό ο Μπιτς κτλ...ενώ οι και καλά δικοί μας "ανθρωποι" ευτυχως κυρίως αυτοί που προέρχονταν από το παλιό φόρουμ φάνηκε από την αρχή το ένα τους βρωμαγε το άλλο τους ξινίζει και για τους δικούς τους λόγους ο καθένας δεν ήταν υποστηρικτικοί σε αυτή την προσπάθεια.Αυτα και σταματώ εδώ ελπίζω να σε καλυψα...