Jump to content
Berdon

Αναφορές κακοκαιρίας 01 - 02/ 2 / 2026

Recommended Posts

Ανοίγω το θέμα αν μου επιτρέπετε για τη νέα διαταραχή που εύχομαι να φέρει αρκετά νερά στο σύνολο της χώρας...χιόνια φυσικά στα ορεινά και από εκεί και πέρα όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, εύχομαι να έχουμε θετικές εκπλήξεις όπου μπορεί... Από το βραδάκι αρχίζουν σιγά σιγά τα φαινόμενα..

Καλές αναφορές να έχουμε!!! Όμορφα θα μπει ο νέος μήνας

Καλα φαινομενα να εχουμε...Χρειαζομαστε ακομα νερα..Πολυ καλη σεζον υετικα αλλα δεν αρκει μετα απο 4 τουλαχιστον κακα χρονια..

Παρνασσος και Κωπαιδα σημερα..Απο τον συνορειβατη μου oldboy..

IMG-2480f69caa745fc8acc4d32e95419d11-V.jpg

IMG-7ce4361ff3d7bd4206738da6469ef5af-V.jpg

Αλλη μια απο την Αγια Πελαγια στα 550 αλπικα μετρα..

20260131_170221.jpg

Το παραθυρο του καιρου βοηθησε τον Μητσο να φτασει στην κορφη...Χειμωνα πρωτη φορα ανεβαινει ορειβατης...Η κοπωση στο προσωπο του..Δειτε υπερπροσπαθεια...Ο κορυφαιος ολων!!

20260131_165140.jpg

Edited by sakis 13

Βελουχι σημερα..Απο τον Γιαννη Κατη..Χιονισε μεχρι νωρις το πρωι και μετα ανοιξε ο καιρος..Εχει βαλει καλο χιονι.

img_1_1769883309792.jpg

Απο Ραχη για Δομνιστα...Του Γιαννη Σταματιου.

img_1_1769883455999.jpg

img_2_1769883462116.jpg

img_3_1769883470638.jpg

img_4_1769883484155.jpg

Edited by sakis 13

ΠΑΜΕΓΕΡΑ, 4 μηνες δεν ειναι αρκετοι, ειναι μια καλη αρχη, να φυγει η καιρικη ΜΟΥΝΤΖΑ και ΣΑΠΙΛΑ απο την Αττικαμα....

Απο Οκτωβριο, οπως επεσημανε ο Σακαρος, απο 29.11, εγραφα εντυπωσιακα εγω, εχει πεσει πολυ πολυ πολυ νερο στον πολυπαθο Νομο μας...

Σιγουρα ολοι θελαμε 1 μετρο εξω απο την πορτα μας, αλλα σε συγκριση με αλλους εφιαλτικους Δεκεμβριο-Γεναρηδες, με 25αρια, νταλες, ατελειωτες σκονες και βαρετοκαιρια, εχει ριξει ρε παιδια, ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΕΡΟ

Ταμειο σε λιγη ωρα, για το Γεναρη που φευγει με 160 - 180 - 200 - 220 mm ανα σταθμους στην Αττικη.....

Και μπαινει Φλεβαρης γκαζωμενος μιλαμε, απο τα νεοτερα στοιχεια, μια 100αρα storm total την εχουμε ανετα σε 4 δυνατες φασεις, μια τα ξημερωματα, μια αυριο και αλλες 2 στο γυρισμα Κυριακο-Δευτερας

9,5 με 16,1 τελικα εδω στα 180 μ του Ζωγραφου, στην τελευταια αναλαμπη του Βρωμιαρη, πριν Δυσει, που θα κανουμε μερες να τον ξαναδουμε....

Καλα φαινομενα με προσοχη και χωρις ζημιες και θυματα !!!!!

1 ώρα πριν, sakis 13 είπε:

Καλα φαινομενα να εχουμε...Χρειαζομαστε ακομα νερα..Πολυ καλη σεζον υετικα αλλα δεν αρκει μετα απο 4 τουλαχιστον κακα χρονια..

Παρνασσος και Κωπαιδα σημερα..Απο τον συνορειβατη μου oldboy..

IMG-2480f69caa745fc8acc4d32e95419d11-V.jpg

IMG-7ce4361ff3d7bd4206738da6469ef5af-V.jpg

Αλλη μια απο την Αγια Πελαγια στα 550 αλπικα μετρα..

20260131_170221.jpg

Το παραθυρο του καιρου βοηθησε τον Μητσο να φτασει στην κορφη...Χειμωνα πρωτη φορα ανεβαινει ορειβατης...Η κοπωση στο προσωπο του..Δειτε υπερπροσπαθεια...Ο κορυφαιος ολων!!

20260131_165140.jpg

Την επόμενη που θα ανέβω Ολυμπο θα σας πάρω μαζί μου ....έμπειροι φαίνεστε 😂

2 λεπτά πριν, Πελοποννήσιος είπε:

Μόλις μου ήρθε 112 πάω να βγάλω την βάρκα 

Bro μου ... Έχω τα καταδυτικά στην Ελευσίνα.. αν χρειαστεί να επέμβω σφύρα..... 

Ερώτηση... Κάνει τσιπούρες το Λυγουριό?? Για να φέρω.και το ψαροτούφεκο 🤪

4 minutes ago, Πελοποννήσιος said:

Μόλις μου ήρθε 112 πάω να βγάλω την βάρκα 

δεν πιστευω οτι θα ειναι τοσο τραγικα ...θα εχουμε σιγουρα ραγδαιοτητες αλλα καμια σχεση με την προηγουμενη φορα και σε ογκο νερου αλλα και σε διαρκεια.Θα δειξει

Μόλις τώρα, south coast είπε:

δεν πιστευω οτι θα ειναι τοσο τραγικα ...θα εχουμε σιγουρα ραγδαιοτητες αλλα καμια σχεση με την προηγουμενη φορα και σε ογκο νερου αλλα και σε διαρκεια.Θα δειξει

Αμφισβητείς τους κρατικούς φορείς;;;Ντροπή….Με βατραχοπέδιλα θα κυκλοφορώ αύριο 

Μόλις τώρα, south coast είπε:

Θεωρώ ότι και στην Αττική μπορούμε να δούμε περιοχές με υετό κοντά στα 100 χιλιοστά ειδικά στο πρώτο σκέλος της κακοκαιρίας 

2 minutes ago, freeze said:

Bro μου ... Έχω τα καταδυτικά στην Ελευσίνα.. αν χρειαστεί να επέμβω σφύρα..... 

Ερώτηση... Κάνει τσιπούρες το Λυγουριό?? Για να φέρω.και το ψαροτούφεκο 🤪

Εχει στην Επιδαυρο σε κλουβια μεσα στις ιχθυοκαλλιεργειες τιγκα στο φαρμακο...

Just now, ΧΕΛΜΟΣ said:

Θεωρώ ότι και στην Αττική μπορούμε να δούμε περιοχές με υετό κοντά στα 100 χιλιοστά ειδικά στο πρώτο σκέλος της κακοκαιρίας 

Λες?Για να δουμε

7 minutes ago, Πελοποννήσιος said:

Ξεκινάει το Μαίναλο με ασθενή χιονόπτωση 

να ασπρισουν τα χωματα δεν μπορω να τα βλεπω

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...