Berdon Posted January 31 Share Posted January 31 Ανοίγω το θέμα αν μου επιτρέπετε για τη νέα διαταραχή που εύχομαι να φέρει αρκετά νερά στο σύνολο της χώρας...χιόνια φυσικά στα ορεινά και από εκεί και πέρα όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, εύχομαι να έχουμε θετικές εκπλήξεις όπου μπορεί... Από το βραδάκι αρχίζουν σιγά σιγά τα φαινόμενα.. Καλές αναφορές να έχουμε!!! Όμορφα θα μπει ο νέος μήνας 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted January 31 Share Posted January 31 Χ.κ.βελουχι.... 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσήνιος Posted January 31 Share Posted January 31 Σημερινές φωτό από ανάβαση του Ορειβατικού Καλαμάτας στην κορυφή Βελούχι! Πηγή: https://www.facebook.com/share/v/14fRCXN6pn3/ 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted January 31 Share Posted January 31 (edited) Καλα φαινομενα να εχουμε...Χρειαζομαστε ακομα νερα..Πολυ καλη σεζον υετικα αλλα δεν αρκει μετα απο 4 τουλαχιστον κακα χρονια.. Παρνασσος και Κωπαιδα σημερα..Απο τον συνορειβατη μου oldboy.. Αλλη μια απο την Αγια Πελαγια στα 550 αλπικα μετρα.. Το παραθυρο του καιρου βοηθησε τον Μητσο να φτασει στην κορφη...Χειμωνα πρωτη φορα ανεβαινει ορειβατης...Η κοπωση στο προσωπο του..Δειτε υπερπροσπαθεια...Ο κορυφαιος ολων!! Edited January 31 by sakis 13 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baristrs Posted January 31 Share Posted January 31 Αστραπές Θερμαϊκο! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted January 31 Share Posted January 31 (edited) Βελουχι σημερα..Απο τον Γιαννη Κατη..Χιονισε μεχρι νωρις το πρωι και μετα ανοιξε ο καιρος..Εχει βαλει καλο χιονι. Απο Ραχη για Δομνιστα...Του Γιαννη Σταματιου. Edited January 31 by sakis 13 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldboy332 Posted January 31 Share Posted January 31 Παραδοσιακή πρόβλεψη καιρού...καλά φαινόμενα σε όλους! 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted January 31 Share Posted January 31 ΠΑΜΕΓΕΡΑ, 4 μηνες δεν ειναι αρκετοι, ειναι μια καλη αρχη, να φυγει η καιρικη ΜΟΥΝΤΖΑ και ΣΑΠΙΛΑ απο την Αττικαμα.... Απο Οκτωβριο, οπως επεσημανε ο Σακαρος, απο 29.11, εγραφα εντυπωσιακα εγω, εχει πεσει πολυ πολυ πολυ νερο στον πολυπαθο Νομο μας... Σιγουρα ολοι θελαμε 1 μετρο εξω απο την πορτα μας, αλλα σε συγκριση με αλλους εφιαλτικους Δεκεμβριο-Γεναρηδες, με 25αρια, νταλες, ατελειωτες σκονες και βαρετοκαιρια, εχει ριξει ρε παιδια, ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΕΡΟ Ταμειο σε λιγη ωρα, για το Γεναρη που φευγει με 160 - 180 - 200 - 220 mm ανα σταθμους στην Αττικη..... Και μπαινει Φλεβαρης γκαζωμενος μιλαμε, απο τα νεοτερα στοιχεια, μια 100αρα storm total την εχουμε ανετα σε 4 δυνατες φασεις, μια τα ξημερωματα, μια αυριο και αλλες 2 στο γυρισμα Κυριακο-Δευτερας 9,5 με 16,1 τελικα εδω στα 180 μ του Ζωγραφου, στην τελευταια αναλαμπη του Βρωμιαρη, πριν Δυσει, που θα κανουμε μερες να τον ξαναδουμε.... Καλα φαινομενα με προσοχη και χωρις ζημιες και θυματα !!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 31 Share Posted January 31 Θερμαικάρα! Screenrecorder-2026-01-31-21-20-15-501.mp4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted January 31 Share Posted January 31 1 ώρα πριν, sakis 13 είπε: Καλα φαινομενα να εχουμε...Χρειαζομαστε ακομα νερα..Πολυ καλη σεζον υετικα αλλα δεν αρκει μετα απο 4 τουλαχιστον κακα χρονια.. Παρνασσος και Κωπαιδα σημερα..Απο τον συνορειβατη μου oldboy.. Αλλη μια απο την Αγια Πελαγια στα 550 αλπικα μετρα.. Το παραθυρο του καιρου βοηθησε τον Μητσο να φτασει στην κορφη...Χειμωνα πρωτη φορα ανεβαινει ορειβατης...Η κοπωση στο προσωπο του..Δειτε υπερπροσπαθεια...Ο κορυφαιος ολων!! Την επόμενη που θα ανέβω Ολυμπο θα σας πάρω μαζί μου ....έμπειροι φαίνεστε 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted January 31 Share Posted January 31 (edited) Θερμαικος..Απο τον Γιωργο Βελιδη. Edited January 31 by sakis 13 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 31 Share Posted January 31 Μόλις μου ήρθε 112 πάω να βγάλω την βάρκα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted January 31 Share Posted January 31 2 λεπτά πριν, Πελοποννήσιος είπε: Μόλις μου ήρθε 112 πάω να βγάλω την βάρκα Bro μου ... Έχω τα καταδυτικά στην Ελευσίνα.. αν χρειαστεί να επέμβω σφύρα..... Ερώτηση... Κάνει τσιπούρες το Λυγουριό?? Για να φέρω.και το ψαροτούφεκο 🤪 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 31 Share Posted January 31 4 minutes ago, Πελοποννήσιος said: Μόλις μου ήρθε 112 πάω να βγάλω την βάρκα δεν πιστευω οτι θα ειναι τοσο τραγικα ...θα εχουμε σιγουρα ραγδαιοτητες αλλα καμια σχεση με την προηγουμενη φορα και σε ογκο νερου αλλα και σε διαρκεια.Θα δειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 31 Share Posted January 31 Μόλις τώρα, south coast είπε: δεν πιστευω οτι θα ειναι τοσο τραγικα ...θα εχουμε σιγουρα ραγδαιοτητες αλλα καμια σχεση με την προηγουμενη φορα και σε ογκο νερου αλλα και σε διαρκεια.Θα δειξει Αμφισβητείς τους κρατικούς φορείς;;;Ντροπή….Με βατραχοπέδιλα θα κυκλοφορώ αύριο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted January 31 Share Posted January 31 Μόλις τώρα, south coast είπε: δεν πιστευω οτι θα ειναι τοσο τραγικα ...θα εχουμε σιγουρα ραγδαιοτητες αλλα καμια σχεση με την προηγουμενη φορα και σε ογκο νερου αλλα και σε διαρκεια.Θα δειξει Θεωρώ ότι και στην Αττική μπορούμε να δούμε περιοχές με υετό κοντά στα 100 χιλιοστά ειδικά στο πρώτο σκέλος της κακοκαιρίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 31 Share Posted January 31 2 minutes ago, freeze said: Bro μου ... Έχω τα καταδυτικά στην Ελευσίνα.. αν χρειαστεί να επέμβω σφύρα..... Ερώτηση... Κάνει τσιπούρες το Λυγουριό?? Για να φέρω.και το ψαροτούφεκο 🤪 Εχει στην Επιδαυρο σε κλουβια μεσα στις ιχθυοκαλλιεργειες τιγκα στο φαρμακο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 31 Share Posted January 31 Just now, ΧΕΛΜΟΣ said: Θεωρώ ότι και στην Αττική μπορούμε να δούμε περιοχές με υετό κοντά στα 100 χιλιοστά ειδικά στο πρώτο σκέλος της κακοκαιρίας Λες?Για να δουμε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 31 Share Posted January 31 Το 112 Μου έκανε Jumpscare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted January 31 Share Posted January 31 Μήν κοροϊδεύετε άπιστοι καυσωνακηδες.... όλη η Αττική πάνω από 100 χιλιοστά..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted January 31 Share Posted January 31 Αττική νομίζω απόψε αξίζει το ξενύχτι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 31 Share Posted January 31 2 minutes ago, gthomasandros said: Αττική νομίζω απόψε αξίζει το ξενύχτι.... 04.00-05.00 ξυπνημα με μπαμ μπουμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 31 Share Posted January 31 Ξεκινάει το Μαίναλο με ασθενή χιονόπτωση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted January 31 Share Posted January 31 34 λεπτά πριν, south coast είπε: Εχει στην Επιδαυρο σε κλουβια μεσα στις ιχθυοκαλλιεργειες τιγκα στο φαρμακο... Σελοντα όχι Επίδαυρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted January 31 Share Posted January 31 7 minutes ago, Πελοποννήσιος said: Ξεκινάει το Μαίναλο με ασθενή χιονόπτωση να ασπρισουν τα χωματα δεν μπορω να τα βλεπω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...