Jump to content
Berdon

Αναφορές κακοκαιρίας 01 - 02/ 2 / 2026

Recommended Posts

Βρεχει Κοκκινο..Αθηνα τα καλα σημερα το βραδυ..Το γραφω απο χθες...Απολαυστε..

Σελι απο Γιωργο Γαρσαρωτο.

img_1_1769967205029.jpg

img_2_1769967211232.jpg

img_3_1769967217053.jpg

img_4_1769967223751.jpg

img_5_1769967231702.jpg

img_6_1769967237708.jpg

img_7_1769967243483.jpg

img_8_1769967255639.jpg

3 λεπτά πριν, Seth13 είπε:

Παρ' όλο που ο σταθμός του Νομισματοκοπείου είναι offline τις τελευταίες μέρες, περνάνε κανονικά τα χιλιοστά της βροχής. 

213.8 χιλιοστά ετήσιος εκεί, ο σταθμός του Ευγένιου κοντά στη πλατεία Κένεντι 205.2. Τρομερά πράγματα. Πρέπει να ψιλοβρέχει έξω και λογικά θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα βραδιά. Εγώ αναρρώνω από βαριά ίωση/γρίπη. 

Κουραγιο αδερφε !!!!!! Ομοιοπαθης....

Απιθανα νουμερα, για το σταθμο του Ευγενιου, τον αγαπω και τον παρακολουθω απο τοτε που μπηκε...

Εφθασε 500 mm απο Οκτωβριο >????

Πολυ νερο Πειραιά 

Τζακαρα στο φουλ 

Δυναμωσε κι εδω Ζωγραφου....τζακαρα ακοπα, ο.τι πρεπει για Σαββατοβραδο ηταν αυτο να αραξεις διπλα, αλλα χαλαλι...

Εντυπωση μου κανει οτι εχει ΑΠΟΛΥΤΗ απνοια και ριχνει δυνατα ποτιστικα, μαλλον ειμαστε εντελως εκτος στο ανεμολογιο εδω Αττικη, καλυτερα που αποφυγαμε τα.μποφορ κ τις ριπες

45μμ Δίδυμα σημερα 193μμ ο ετησιος. Πατρα 24μμ με λάιτ πότισμα απο το μεσημέρι 

ΤΟΥΛΟΥΜΙΑ βροχης Ζωγραφου......ποταμακια και χειμαρροι οι κατηφορικοι μας δρομοι, μια προσοχη τη θελει !!!!

17 - 18 mm, και ριχνει ηδονικα, ολοκλειστος ουρανος και σχετικα χαμηλη νεφωση, δωσεεεεεεεεεεεε

11,2 πλεον θερμοκρασια σε διαρκη πτωση, 10,5 τα ψηλοτερα, ονειρο χειμωνιατικο τετοιες βραδιες....

32 λεπτά πριν, Santa snow είπε:

Επιτέλους χιονίστηκαν σοβαρά τα βουνά της Πελοποννήσου. Χελμός, Ζήρεια, Μαίναλο, Ερύμανθος και Παναχαϊκό πρέπει να έβαλαν σοβαρό χιόνι από τα 1600μ και πάνω. Ο Ταύγετος και ο Πάρνωνας δεν ξέρω αν θα κράτησαν ικάνες T κάτω από τα 1800μ.

Ταΰγετο από 1500+ όλη μέρα, τώρα ρίχνει από 1350+

Θαυμαστε κοσμε !!!!!!!!

550 mm ο σταθμος του Ευγενιου στο Χαλανδρι απο Οκτωβριο......

485 mm ο σταθμος στο Γκαζι !!!!!!!!!!

Και ο Φλεβαρης μπηκε με το καρα-δεξι, τι ΜΑΓΝΗΤΗ εχεις Αττικαμα μου, βρεχεσαι με βορια, με νοτια, με σκονια, με συγκλιση στα Ψαρα, με Συρτοχαμηλο και με ... συρτακι 

Δωσε πονο, βροχαρα εξω, για 1η φορα εδω και πολυ πολυ πολυ καιρο, τα νουμερα συμβαδιζουν με τη διαθεση

ΒΡΟΧΕΣ και ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ και ΧΙΟΝΙΑ στα ορεινα, ετσι μεγαλωσαμε

55 λεπτά πριν, dubnsnow είπε:

Εκεί που είναι το χαμηλό τόσο νότια λογικό είναι να μην κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. Όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν το χαμηλό το θέλουμε να έχει κέντρο σε πλάτος 38 με 39 μοίρες βόρεια. Το παλεύει βέβαια με ασθενή φαινόμενα όλη τη μέρα και 3,5c τώρα. Επιπλέον είναι η πιο αεράτη μέρα του χειμώνα με 50αρες ριπές. 

Λες να το δούμε αργότερα το βράδυ ;

Πήγα μια σύντομη βόλτα ως Ραχη κι από το υψος του τουνελ αρχισε να χιονίζει κι ως Ραχη πιο πολυ....μεχρι να γυρισω αμεσα Λασπη πηγαιναν οι νιφαδες πιο κατω, οποτε εχω νιφαδες κι εδω πλεον, αλλσ λιγο πιο πανω στα πιο ψηλα του χωριου χιονιζει.....πολλα φαινομενα εχει και μετα το απογευμα που ξαναρχισε....Εγώ καλύπτομσι αποψε σε απολυτο βαθμο με γαλα πρόβειο τριψανα, τελειοτητα!!!

IMG_20260201_200150.jpg

IMG_20260201_202557.jpg

Έπιασε κάποιο χιόνι σήμερα στον Αίνο, μόνο ψηλά βέβαια, και συνεχίζει ακόμα χαλαρά. 

15 λεπτά πριν, gthomasandros είπε:

ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΤΤΙΚΑΡΑ.......ΓΙ ΑΝΑ ΔΟΥΜΕ......

Mπορεί να είναι ζεστός ο χειμώνας φέτος αλλά τουλάχιστον υετικά έχει αναπληρωθεί αρκετά το χάσιμο των τελευταίων ετών σε πολλές περιοχές της χωρας μη πω σχεδόν σε όλες...ειδικά οι περιοχές που είχαν τεράστιο πρόβλημα όπως η Αττική και η Θράκη μας τα πάνε μια χαρά...ας ελπίσουμε να συνεχιστεί έτσι ....αν είναι να μην κάνει χιόνια τουλάχιστον να έχουμε πολλα νερα και πολλά χιόνια στα βουνά εστω να γεμίσουν οι υδροφόροι ορίζοντες.....

εδώ σήμερα πρώτη μέρα του Φλεβάρη πιασαμε 63,4 χιλιοστα από την κακοκαιρία...και έτσι ανεβηκαμε στα 122,8 χιλιοστά του νέου .ετους ήδη στις πρώτες 32 μέρες του..!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...