south coast Posted February 7 Share Posted February 7 Τι γελάτε ρε? Σοβαρά το λέω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted February 7 Share Posted February 7 57 λεπτά πριν, south coast είπε: Προχθές πέρναγαν και από την Βυτίνα πάντως μαχητικά @freeze Εγώ τους έδωσα συντεταγμένες να βομβαδισουν το λυγουριο αλλά δεν έριξαν ... 😁 Λέω ειναι ένας μπρούλης που θέλει το αιώνιο καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted February 7 Share Posted February 7 Σήμερα 19αρι έπιασαν οι σταθμοί μου στα βόρεια ... Βέβαια το πρωί θύμιζε λίγο χειμώνας με την ομιχλη timelapse (2).mp4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted February 7 Share Posted February 7 47 λεπτά πριν, freeze είπε: Εγώ τους έδωσα συντεταγμένες να βομβαδισουν το λυγουριο αλλά δεν έριξαν ... 😁 Λέω ειναι ένας μπρούλης που θέλει το αιώνιο καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα Ενεργοποίησα τους s300 και χάθηκαν… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted February 7 Share Posted February 7 Έχει πέσει κάτω από 15β πουθενά παίδες???? Για να κλείσουμε τα παράθυρα να κοιμηθούμε..... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted February 7 Share Posted February 7 21 minutes ago, Snowparty said: Έχει πέσει κάτω από 15β πουθενά παίδες???? Για να κλείσουμε τα παράθυρα να κοιμηθούμε..... 14,6c Ριβιέρα, έκλεισα το a/c τελείωσε το φρεον 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted February 7 Share Posted February 7 18 βαθμοί τώρα στο Καστελόριζο και πλησιάζουμε μεσάνυχτα 8ης Φεβρουαρίου. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Ούτε μια τροπική νύχτα δε μπορούμε να πιάσουμε. Ξεφτιλίκια 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted February 7 Author Share Posted February 7 Σήμερα στο Χ/Κ Καλαβρύτων στο Χελμό!!! AQNla7KyfgTVAH4FRqQlHlxARbZOJyqeOaYVWeqIYhJDnChR4ZYIbUV9csjUFs4im_gxbaeMxRTbV0jjAHXZJrHjFYNFWwXx2CiGAd9aBQ.mp4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted February 7 Author Share Posted February 7 Και στο Φαλακρόν!!! AQOSM72AJTOEDwjtrr6e2-2mJIatUG7dQcJXRFP01ZfMtNoM5BfDukyN2nTwdyq1_oQIi7uolPDeX4LBnzKG_761ZtmQQhbxQ9C75aJC9Q.mp4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted February 8 Author Share Posted February 8 Δυνατή βροχή με ξύπνησε εδώ στη Λάσπη με 4,3οC.....Ισχυρή χιονοπτωση στο Βελουχι με -1,5οCc.....Αλλαζω πλευρο!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Καλημερα!!Και παλι πρωινη βολτα στον αναγεννημενο απο τα νερα λοφο του Φιλοπαππου.. Ατταλειωτικα η Ασυρματος..Ενα χωριο στο κεντρο της Αθηνας..Η πιο ακριβη περιοχη στο δημο της Αθηνας και απο τις πιο ακριβες στην Αττικη.. Το μνημειο στον λοφο. Η Ακροπολη και το Αστεροσκοπειο. Θεα προς Δυτικα και προς Παρνηθα. Τα νερα μας εσωσαν..Εχω να δω τοσο πρασινο στον λοφο απο το 2015.. Στην Αθηνα μου..Χαμενος καπου στα στενα προς Φιλοπαππου εκει που η πολη καταφερνει να μην βιαζεται!!!Εδω περασα τα παντα..Και παντα εδω θα καταληγω!! Καλως τες!!Εμ,μπερδευτηκαν κι οι καμπιες...Βιαζεστε κοπελιες..🤣 Το εκκλησακι του Σωρηρος που βαφτισα την μονακριβη μου. Η θεα απο το νοτιο μερος του λοφου,απο την πλευρα του θεατρου της Δωρας Στρατου. Edited February 8 by sakis 13 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted February 8 Share Posted February 8 Ωραιος Σακαρε !!!!!!! Πραγματικα καταπρασινα, εμ, 550 - 600 mm στο 4μηνο εχουν φαει.....κι εχει αλλο τοσο μπροστα !!!!!! 12,0 η ελαχιστη εδω, τελευταια τοσο θερμη βαθια ανοιξιατικη ημερα Αλκυονιδων, απο αυριο ο Φλεβαρης θα θυμωσει και στο χιονι θα μας χωσει !!!!!!! 15,5 - 16,0 τωρα με εναλλαγες ηλιου - συννεφιας, βλεπω τα φαινομενα μες στην εβδομαδα που ερχεται, με βοριαδοκαιρο και ΚΑΘΕΤΗ πτωση της Τ ως και 10 βαθμους στην αισθηση και ανυπομονω.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted February 8 Share Posted February 8 Καλησπέρα παιδιά από Τυμβο μαραθωνα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted February 8 Author Share Posted February 8 Βροχερή Κυριακή σε Λάσπη και πέριξ ως Καρπενήσι.....3,9-6,7οC η κύμανση θερμοκρασίας και 10cm φρέσκου χιονιού στο Βελούχι (-2 ως 1+)....Υπό βροχή στην πλατεία Καρπενησίου, η διαμαρτυρία των κατοίκων για τον Εύρυτο με τα νερά από την Ευρυτανική πρωτεύουσα!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted February 8 Share Posted February 8 Άλλη μια υπέροχη μέρα Αθήνα ,μαζεύουμε μπαταρίες για τις μουχλες που έρχονται χαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted February 8 Share Posted February 8 6 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε: Βροχερή Κυριακή σε Λάσπη και πέριξ ως Καρπενήσι.....3,9-6,7οC η κύμανση θερμοκρασίας και 10cm φρέσκου χιονιού στο Βελούχι (-2 ως 1+)....Υπό βροχή στην πλατεία Καρπενησίου, η διαμαρτυρία των κατοίκων για τον Εύρυτο με τα νερά από την Ευρυτανική πρωτεύουσα!! Ζησε το ονειρο στα Ευρυτανικα Βουνα Κωσταραααααααααα.....Βελουχι-Καλλιακουδα-Χελιδονα-Αγραφα....αντε απο βδομαδα νεο θαψααααααααααρ Ηλιος περισσοτερος, νεφη διασπαρτα στην Αττικαμα και δυνατες ριπες ΝΝΔ με ολιγον ΔΝΔ ανεμου 18,5 - 19,0αρια κεντρονοτια, 16,5 - 17,0αρια εδω στα ψηλοτερα, αντε τελευταια τοσο ζεστη ημερα, απο αυριο πτωση, αρχικα με Δυτικο καθαρο, μετα Βοριαδακια και πολλα πολλα φαινομενα !!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 8 Share Posted February 8 2.8 mm εδώ από την πρωινή βροχή, γενικά όλη η Θεσσαλία πήρε 1-3 mm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibo Posted February 8 Share Posted February 8 Τα γατιά μου πάντως εγκρίνουν κλιματική αλλαγή 😅😅 την έχουν αράξει στο πίσω μπαλκόνι και δεν τα κουνάει τίποτα από τη ραστωνη τους 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 8 Share Posted February 8 1 ώρα πριν, Kibo είπε: Τα γατιά μου πάντως εγκρίνουν κλιματική αλλαγή 😅😅 την έχουν αράξει στο πίσω μπαλκόνι και δεν τα κουνάει τίποτα από τη ραστωνη τους Αγάπες μου! Και οι δικές μου λιαζονται, και η μαυρούλα που είχα βάλει περσι τον Οκτώβριο σε βίντεο όταν ήταν μωρό ακόμη μήπως την υιοθετήσουμε κανένας, τελικά είναι δικια μας και είναι ένα ευτυχισμένο γατάκι! (Τον περασμένο Απρίλιο μας γέννησε κιόλας αφού το κυνοκομειο δεν έκανε τα απαραίτητα, ευτυχώς δώσαμε τα τρία μωράκια της) Και η Ζιζέλ μου πίσω και ευτυχισμένη μέρα από τις 18 ολόκληρες μέρες που την είχαμε χάσει. Εμβόλια, καλό φαγητό και όλα τα καλά. Και εδώ επίσης πολύ ωραία μέρα για εξόδους, δεν έχω δει Τ, λογικά λίγο χαμηλότερα από εχθές VID_20260208_134109.mp4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιωάννης Snowstorm Posted February 8 Share Posted February 8 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: Αγάπες μου! Και οι δικές μου λιαζονται, και η μαυρούλα που είχα βάλει περσι τον Οκτώβριο σε βίντεο όταν ήταν μωρό ακόμη μήπως την υιοθετήσουμε κανένας, τελικά είναι δικια μας και είναι ένα ευτυχισμένο γατάκι! (Τον περασμένο Απρίλιο μας γέννησε κιόλας αφού το κυνοκομειο δεν έκανε τα απαραίτητα, ευτυχώς δώσαμε τα τρία μωράκια της) Και η Ζιζέλ μου πίσω και ευτυχισμένη μέρα από τις 18 ολόκληρες μέρες που την είχαμε χάσει. Εμβόλια, καλό φαγητό και όλα τα καλά. Και εδώ επίσης πολύ ωραία μέρα για εξόδους, δεν έχω δει Τ, λογικά λίγο χαμηλότερα από εχθές VID_20260208_134109.mp4 Α, βρέθηκε τελικά η γατούλα Μιχαήλ? Ωραία.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) 1 ώρα πριν, Ιωάννης Snowstorm είπε: Α, βρέθηκε τελικά η γατούλα Μιχαήλ? Ωραία.. Ναι, επέστρεψε μόνη της (μεγάλη η ιστορία για το τι πιστευουμε ότι έγινε, αλλά δεν είναι της παρούσης) μετά από 18 μέρες, στις 30 Δεκεμβρίου, αφυδατωμένη, υποσιτισμένη και κατατρομαγμένη, αυτά μας είπε η κτηνίατρος. Πραγματικά όμως το ότι επέστρεψε ειδικά τότε το νιώσαμε σαν το θαύμα των χριστουγέννων.! Πάλι καλά😌 Edited February 8 by [weathermaniac] 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted February 8 Share Posted February 8 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: Αγάπες μου! Και οι δικές μου λιαζονται, και η μαυρούλα που είχα βάλει περσι τον Οκτώβριο σε βίντεο όταν ήταν μωρό ακόμη μήπως την υιοθετήσουμε κανένας, τελικά είναι δικια μας και είναι ένα ευτυχισμένο γατάκι! (Τον περασμένο Απρίλιο μας γέννησε κιόλας αφού το κυνοκομειο δεν έκανε τα απαραίτητα, ευτυχώς δώσαμε τα τρία μωράκια της) Και η Ζιζέλ μου πίσω και ευτυχισμένη μέρα από τις 18 ολόκληρες μέρες που την είχαμε χάσει. Εμβόλια, καλό φαγητό και όλα τα καλά. Και εδώ επίσης πολύ ωραία μέρα για εξόδους, δεν έχω δει Τ, λογικά λίγο χαμηλότερα από εχθές VID_20260208_134109.mp4 Ειναι απιστευτα ζωα.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted February 8 Share Posted February 8 19.8 μέγιστη χθες ....καλύτερα σήμερα με 17.4 και μεγάλη κρεπάλη σε γνωστή ταβέρνα του Καπανδριτίου .....Εκεί πιο δίπλα έτρωγε και έτερο μέλος του φόρουμ αλλά δεν καρφώνω ονόματα 😂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted February 8 Share Posted February 8 Αλλαξε, αλλαξε, επιτελους..... Εκοψε 2 - 2,5 βαθμους χαμηλοτερα παντου, και εμφανης την ιδια ωρα, σε σχεση με χθες, η διαφορα.... 18,5 - 18,8 - 19,0 max τερματισαν τα κεντρονοτια, απο τα χθεσινα 21 - 21,5αρια 17,4 εδω, ακριβως οσο κι ο Γιωργης, οσο και ο Βυρωνας, και Χαλανδρι στα 203 μετρα 16,8 Αγια Παρασκευη, 16,6 Παπαγαρος και 16,5 στα ψηλοτερα του Ζωγραφου, απο 18,5 - 19,0 χθες Τωρα 13,5 - 14,0αρια, λογικα θα πιασουμε ανετα τη χθεσινη ελαχιστη, και τα ξημερωματα, επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις με μονοψηφιες, τελος ο φολονοτιας, παμε για μια βδομαδα με βοριαδακι, πτωση της Τ, και πολυ πολυ πολυ νερο, ιδιως ξημερωμα Τσικνοπεμπτης !!!!!!!!!!! να ριχνει 100 - 120 mm στορμ τοταλ σε ολο το Νομο, και να αναφωνουμε, Ε ΡΕ ΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ για 10-12 βαθμους χαμηλοτερα !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιωάννης Snowstorm Posted February 8 Share Posted February 8 2 ώρες πριν, [weathermaniac] είπε: Ναι, επέστρεψε μόνη της (μεγάλη η ιστορία για το τι πιστευουμε ότι έγινε, αλλά δεν είναι της παρούσης) μετά από 18 μέρες, στις 30 Δεκεμβρίου, αφυδατωμένη, υποσιτισμένη και κατατρομαγμένη, αυτά μας είπε η κτηνίατρος. Πραγματικά όμως το ότι επέστρεψε ειδικά τότε το νιώσαμε σαν το θαύμα των χριστουγέννων.! Πάλι καλά😌 Χαίρομαι που βρέθηκε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...