Jump to content
Beach-snow NG

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026....

Recommended Posts

Ασταμάτητο νερό εδώ και μήνες μου αναφέρουν στο Πάος Καλαβρύτων .....όλα τα ποτάμια κατεβάζουν τρομερό νερό .

Και η Ξάνθη πήγε καλά συνεχίζουμε με ασθενή βροχή τώρα. Έχουμε φτάσει τα 43,5μμ σύνολο κακοκαιρίας που είναι η καλύτερη επίδοση για φέτος και επιτέλους θα είμαστε στην τιμή αναφοράς του ΕΑΑ. Αυτές τις 2 εβδομάδες έχουνε πέσει πάνω από 80μμ. Δείτε και εικόνα από το ποτάμι νωρίτερα μετά από χρόνια έχει τόσο νερό. 

IMG-2f064b70eb4357f6cc931816588b67f7-V.jpg

IMG-61c199d3865fee876cf7f97ff4464144-V.jpg

IMG-40fa0942234752bb22b42b774df0a6af-V.jpg

IMG-c2b2d9b96efb0510bbef542e5d66cc64-V.jpg

Καυσωνακια..μην κλαις και μην λυπασαι........κρατα τα δακρυα σου......για τον μεγα ιστορικο......που θα βγαλει ο τζιφος για το τελος του μηνα....!!!

11,4mm από τη σημερινή μέρα. Υετικα τα εχοιμε πάει περίφημα αυτόν τον χειμώνα. Θερμοκρασιακά μαύρα χάλια 

Δεύτερος γκαζωμένος βροχερός γύρος εδώ στη Λάσπη, με σχεδόν 6οC....Ανασταίνει ο καιρός!!

Mόλις άδειασε το αναλογικό ο μικρός μου και τα Μελίσσια έγραψαν σήμερα 27,6mm....Aπό τα μεγαλύτερα!!!

ΥΓ Και μια ενημέρωση από μετεοσταθμό φίλου στα Επινιανά Αγράφων, ο μήνας Ιανουάριος είχε μέση θερμοκρασία 3,2οC όσο η Χόχλια και 690mm υετού!!!

2 ώρες πριν, dubnsnow είπε:

Και η Ξάνθη πήγε καλά συνεχίζουμε με ασθενή βροχή τώρα. Έχουμε φτάσει τα 43,5μμ σύνολο κακοκαιρίας που είναι η καλύτερη επίδοση για φέτος και επιτέλους θα είμαστε στην τιμή αναφοράς του ΕΑΑ. Αυτές τις 2 εβδομάδες έχουνε πέσει πάνω από 80μμ. Δείτε και εικόνα από το ποτάμι νωρίτερα μετά από χρόνια έχει τόσο νερό. 

IMG-2f064b70eb4357f6cc931816588b67f7-V.jpg

IMG-61c199d3865fee876cf7f97ff4464144-V.jpg

IMG-40fa0942234752bb22b42b774df0a6af-V.jpg

IMG-c2b2d9b96efb0510bbef542e5d66cc64-V.jpg

Μπράβο η Ξάνθη! Αδικημένες περιοχές μαζί με την υπόλοιπη Θράκη 

Ασταμάτητη βροχή έκοψε ένα τέταρτο και ξανά!Ξανα τρέχουν τα ρέματα που τρέχουν με την βροχή και αυτό έγινε στην πρώτες 2 ώρες της βροχής.Τα ρέματα τα μεγάλα τρέχουν σαν ποτάμια κανονικά!Απο βροχές παράπονο δεν έχω και από βδομάδα λέει ξανά πολλές 

Στα 50 χιλιοστά μηνιαίος και έχουμε 5

Δεν βρίσκω τον λόγο να μην ξεπεράσουμε τα 100mm για τέταρτο σερί μήνα 

Ανεμοβροχο από το μεσημέρι κατά περιόδους εδώ στην πόλη της Ρόδου, ενώ στα ορεινά του νησιού στον Εμπωνα βρέχει καταρρακτωδως κ ήδη έχει συμπληρώσει σχεδόν 50 χιλιοστά σήμερα. Ωραία χειμερινή- για τα εδώ πάντα δεδομένα- βραδιά, ο,τι πρέπει για λιώσιμο κ cocooning

Εικόνα από Μανδρακι με το φωτισμένο κάστρο 

https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/ellada/naigaio/dodecanisa/rhodes-mandraki-harbour.html

Edit: Βρέχει κουβάδες τωρα 

Edited by brainstorm

Πνιγμός στο Πάος μου αναφέρουν οι δικοί μου εκεί .....Αναβλύζουν νερό και τα ντουβαρια φέτος 

Συνεχίζεται η βροχή στην Ξάνθη ήρεμη και ποτιστική μετά από μια ολιγοώρη διακοπή με σύνολο κακοκαιρίας να πλησιάζει τα 50μμ. Η Αλεξανδρούπολη είναι στα 60μμ, ενώ υπάρχουν περιοχές που πιάνουν τα 75μμ ως σύνολο κακοκαιρίας. Η Κομοτηνή (Κόσμιο ΕΑΑ) έχει ετήσιο υετό ως τώρα σχεδόν 300μμ, όταν πέρυσι έκλεισε λίγο πάνω από τα 400μμ! Εδώ και δυο εβδομάδες βρέχει σχεδόν καθημερινά, μετά από ένα σχετικά άνυδρο πρώτο μισό Γενάρη. 

Συνεχίζουν μεμονωμένοι πυρήνες από Ιόνιο τώρα πολύ νερό με χαλάζι Χώρα Μεσσηνίας, από Ευστράτιο Γραμματικάκη το βίντεο σε ιδιωτική ομάδα στο viber Meteo_Messinia!

Και αφού είναι ακόμα χειμώνας...ας δούμε το βιντεάκι ...είναι απ' τον φίλο μου τον Πρόεδρο απ' το χωριό Σταγια που μας στέλνει τα όμορφα βιντεάκια......

Έτυχε και βρεθήκαμε πριν και συζητήσαμε και σήμερα το πρωί ανέβηκε στο δάσος της Οξυάς όπου περπάτησε και πήγε να δει τι γίνεται.....

45 εκατοστά μου είπε και το σημείο είναι στα 1650μ.......

Καλησπερες.Αγγιξαμε τα 240μμ απο την αρχη του χρονου.Καλα αυτα τα νουμερα σε σχεση με την ανομβρια των τελευταιων 3-4 ετων αλλα απεχουν πολυ απο τις πραγματικα δυνατες χρονιες μας που εβαζε η Ιπποκρατειος 550 ακομα και 600μμ μεσα σε 2 μηνες.

Μακαρι να γυρισει και να ξαναποκτησει η περιοχη την παλια της δυναμικη που συναντησα οταν πρωτοηρθα τον Μαιο του 19' με οργιωδη βλαστηση,ζουγκλα πραγματικη.Λιγο μετα ζησαμε μονο καταστροφη και ξηρασια.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...