g_ar Posted May 2 Share Posted May 2 Είπα να πάρω την πρωτοβουλία να ανοίξω το θέμα του Μαΐου, μιας και βλέπω να μην έχει ανοίξει κάποιος άλλος. Λογικό κιόλας, καιρικά φαίνεται να φρέναρε απότομα ο Μάης και να γυρίσαμε στον Μάρτη χαχαχα. Ευελπιστώ σε πιο ζεστές ημέρες μέσα στον μήνα και με την σειρά τους οι ζέστες αυτές ημέρες να φέρουν τις πολυπόθητες αστάθειες που ζητάμε όλοι οι καταιγιδάκηδες. Οι τελευταίοι Μάηδες συνήθως κυλάνε αρκετά εκτός εποχής με μεγάλα διαστήματα ψύχρας και απλές ποτιστικές βροχούλες. Λείπει η καιρική βία και ο ενθουσιασμός των ημερών θερμικής αστάθειας τώρα τελευταία, καθώς αυτός ο μήνας έχει καταντήσει να λατρεύει τους βοριάδες και τις ξηρές, ηλιόλουστες μέρες. Με μια επανάληψη του Μαΐου του 2017 ή του 2018 θα ήμουν ευχαριστημένος χαχα. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted May 2 Share Posted May 2 Ετοιμαστείτε για, 30αρια ++το άλλο ΣΚ.. Και πρόωρα μπάνια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted May 2 Share Posted May 2 Αν καταφέρει ο Μάιος να κάνει μια καλή βροχή στη Πρέβεζα, θα είναι θαύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopap7 Posted May 4 Share Posted May 4 Καλημεραα παιδια για Σκ Κερκυρα τι βλεπετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) 1 ώρα πριν, teopap7 είπε: Καλημεραα παιδια για Σκ Κερκυρα τι βλεπετε; αραιή μόνο νέφωση και ογικά 25αρια μέγιστες στο εσωτερικό του νησιού ονειρική διαταραχή από τζίφο Edited May 4 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 4 Share Posted May 4 πλάκα έχει ο ευρωπαίος.. 6922 cape εδώ ψραία θα ήταν να είχε φαινόμενα, αλλά φαίνεται ότι είναι bug επόμενη μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted May 4 Share Posted May 4 33 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: αραιή μόνο νέφωση και ογικά 25αρια μέγιστες στο εσωτερικό του νησιού ονειρική διαταραχή από τζίφο Μιχαηλ μπρο μου,έρχονται ζέστες δηλαδή;Έκανα τα πρώτα μπάνια χτες και προχτές και θέλω να ξανα φέρω στον ίσιο δρόμο τον @freeze που ξανά πήγε να βρει χιόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted May 4 Share Posted May 4 Ανοίξαμε καλοριφέρ Μάη μήνα. Εξαιρετικά πράγματα στα οποία πρέπει να συνηθίζουμε με την αλλαγή του κλίματος. Πάντα τέτοια εύχομαι. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 4 Share Posted May 4 1 ώρα πριν, Πελοποννήσιος είπε: Μιχαηλ μπρο μου,έρχονται ζέστες δηλαδή;Έκανα τα πρώτα μπάνια χτες και προχτές και θέλω να ξανα φέρω στον ίσιο δρόμο τον @freeze που ξανά πήγε να βρει χιόνια ναι! Τέλος οι ανοησίες! Να βάζω ρουχα μαγιάτικα και να ξεπαγιάζω επειδή είναι παγωμένα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted May 4 Share Posted May 4 Θα είμαι πολύ λογικός κ θα ψηφίσω για το σενάριο 8 του πρωινού τζίφου. Πρέπει κάπως να ξεπλυθεί αυτό που ζήσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 4 Share Posted May 4 Ενδείξεις για αστάθεια την ερχόμενη Παρασκευή, μακάρι. Με τέτοια διάταξη όμως μάλλον για φθινοπωρινές βροχές μιλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) 6 λεπτά πριν, Yata είπε: Ενδείξεις για αστάθεια την ερχόμενη Παρασκευή, μακάρι. Με τέτοια διάταξη όμως μάλλον για φθινοπωρινές βροχές μιλαμε Στα γεωδυναμικά η διάταξη φαίνεται τέλεια για εδώ μέχρι που βλέπεις τις Τ850 και 5000 πρακτικά χαμηλά 850, και όχι 500αρια--> κακή κατακόρυφη θερμοβαθμίδα και άρα αστάθεια γιοκ προσωπικά κοιτάω μήπως γίνει κανένα θαύμα κυριακή-Δευτέρα με τον υποτροπικό δυτικά μας αγαπημένη διάταξη Edited May 4 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted May 4 Share Posted May 4 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: ναι! Τέλος οι ανοησίες! Να βάζω ρουχα μαγιάτικα και να ξεπαγιάζω επειδή είναι παγωμένα.... Γλυκάθηκα με τις βουτιές που έκανα τις προηγούμενες μέρες και θέλω να πηγαίνω κάθε μέρα τώρα όταν φτιάξει ο καιρός 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted May 4 Share Posted May 4 4 ώρες πριν, Πελοποννήσιος είπε: Γλυκάθηκα με τις βουτιές που έκανα τις προηγούμενες μέρες και θέλω να πηγαίνω κάθε μέρα τώρα όταν φτιάξει ο καιρός Πηγαινε βουτα στην μπανιερα αν χαλιεσαι. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης μασ Posted May 4 Share Posted May 4 εντυπωσιακό. και έλεγα φέτος θα είναι από τις λίγες χρονιές που δεν μπαίνει ο Μάιος με χιονι στο βουνό (γιατί είχαν μείνει ελάχιστες χιονουρες μέχρι 30/4) και μπήκε και μάλιστα με φρέσκο ;ρ εντωμεταξυ αυτή η μαγιάτικη κακοκαιρία για το βουνό ήταν η 3η πιο δυνατή για φέτος, γεγονός που δείχνει πόσο μάπα ήταν ο χειμώνας για το βουνό 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted May 4 Share Posted May 4 Και Πηλιαρα απιθανο χιονι και το κραταει γερα, παρα το Μαγιατικο ηλιο..... ΜΙΧΑΗΛ παμε στα φρεσκα φρουτα, μετα την προσκαιρη 2ημερη ανοδο, απο Πεμπτη ξεκιναει η ασταθειο-σεζον που Παρασκευη θα φερει βροχουλες και λεκανοπεδιο Αττικαμα ???? Ετσι λεει το 12αρι του Βασιλια, αλλα εγω ρωταω το Βασιλια της Ασταθειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) Ας χαρούμε όσο μπορούμε την τέλεια εσωτερική των ημερών, επειδή σε λίγες μέρες θα γίνουν φούρνος τα σπίτια. Από βδομάδα μπετονάρει το 20αρι ελάχιστη Κέντρο. Edited May 4 by Χιονοσκεπής 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 4 Share Posted May 4 1 ώρα πριν, kouvanos είπε: Και Πηλιαρα απιθανο χιονι και το κραταει γερα, παρα το Μαγιατικο ηλιο..... ΜΙΧΑΗΛ παμε στα φρεσκα φρουτα, μετα την προσκαιρη 2ημερη ανοδο, απο Πεμπτη ξεκιναει η ασταθειο-σεζον που Παρασκευη θα φερει βροχουλες και λεκανοπεδιο Αττικαμα ???? Ετσι λεει το 12αρι του Βασιλια, αλλα εγω ρωταω το Βασιλια της Ασταθειας κατά βάση κάποιες φθινοπωρινές βροχές θα είναι το σύστημα τίποτα το ίδιαίτερο ίσως τοπικές αδύναμες καταιγίδες σε κάποιες περιοχές της χώρας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted May 4 Share Posted May 4 55 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε: Ας χαρούμε όσο μπορούμε την τέλεια εσωτερική των ημερών, επειδή σε λίγες μέρες θα γίνουν φούρνος τα σπίτια. Από βδομάδα μπετονάρει το 20αρι ελάχιστη Κέντρο. Πάντως για εμάς στα χωριά δεν ήταν και τόσο ευχάριστες….😅😅 13 βαθμούς Σάββατο βράδυ και αναγκαστήκαμε να ξανά ανάψουμε καλοριφέρ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted May 4 Share Posted May 4 18 λεπτά πριν, Πελοποννήσιος είπε: Πάντως για εμάς στα χωριά δεν ήταν και τόσο ευχάριστες….😅😅 13 βαθμούς Σάββατο βράδυ και αναγκαστήκαμε να ξανά ανάψουμε καλοριφέρ Στον κάμπο της Θεσσαλίας παλιότερα η θερμανση δεν ήταν καθολου σπάνια τέτοια εποχή, για Πελοπόννησο πράγματι ήταν κάτι ακραίο. Δεν πειράζει, χίλιες φορές λίγες μέρες θέρμανση, ένα τίποτα είναι μπροστά στις 150 μέρες Ιάπωνα που ακολουθούν. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 4 Share Posted May 4 36 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε: Στον κάμπο της Θεσσαλίας παλιότερα η θερμανση δεν ήταν καθολου σπάνια τέτοια εποχή, για Πελοπόννησο πράγματι ήταν κάτι ακραίο. Δεν πειράζει, χίλιες φορές λίγες μέρες θέρμανση, ένα τίποτα είναι μπροστά στις 150 μέρες Ιάπωνα που ακολουθούν. 250 μέρες θέρμανση ούτε 50 με κλιματισμό εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow sick Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) 1 ώρα πριν, Πελοποννήσιος είπε: Πάντως για εμάς στα χωριά δεν ήταν και τόσο ευχάριστες….😅😅 13 βαθμούς Σάββατο βράδυ και αναγκαστήκαμε να ξανά ανάψουμε καλοριφέρ Εδώ ανάψαμε εμεις στα καραμπετα της Αθηνας, εσεις δεν θα αναβατε? Χαλανδρι έφτασε 7 βαθμούς. Ενα έπος που θα θυμόμαστε καιρό. Μακάρι να εχουμε ενα τέτοιο κάθε χειμωνα. Και τι δεν θα έδινα Edited May 4 by Snow sick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 4 Share Posted May 4 1 hour ago, [weathermaniac] said: 250 μέρες θέρμανση ούτε 50 με κλιματισμό εδω Eιπαμε, είσαι τελείως outlier. Ως εκπρόσωπος του αντιθέτου outlier θα πω πως φέτος στις 20/1 με 10/2 που ημουν εκεί είχα θέρμανση μόνο τις πρώτες 2 ημέρες διότι μετά τελείωσε το πετρέλαιο και δεν ξαναεβαλα, για ενα τριήμερο ύστερα ήμουν στους 11-12 εσωτερική αλλά με το μαγείρεμα και τα ζεστά μπάνια έφτασε γρήγορα τους 13-14. Και ναι, αεριζα το σπίτι μου κανονικότητα... Επίσης ολον τον περασμένο Μάρτιο που βρισκόμουν στην Καστοριά επίσης δεν έβαλα ποτέ πετρέλαιο... 13-14 βαθμοί εσωτερική είχα πάλι όλον τον μηνα, ανέβηκε στους 15 τις τελευταίες μέρες με τις ζεστες και τον αερισμό την ημέρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 4 Share Posted May 4 9 λεπτά πριν, Yata είπε: Eιπαμε, είσαι τελείως outlier. Ως εκπρόσωπος του αντιθέτου outlier θα πω πως φέτος στις 20/1 με 10/2 που ημουν εκεί είχα θέρμανση μόνο τις πρώτες 2 ημέρες διότι μετά τελείωσε το πετρέλαιο και δεν ξαναεβαλα, για ενα τριήμερο ύστερα ήμουν στους 11-12 εσωτερική αλλά με το μαγείρεμα και τα ζεστά μπάνια έφτασε γρήγορα τους 13-14. Και ναι, αεριζα το σπίτι μου κανονικότητα... Επίσης ολον τον περασμένο Μάρτιο που βρισκόμουν στην Καστοριά επίσης δεν έβαλα ποτέ πετρέλαιο... 13-14 βαθμοί εσωτερική είχα πάλι όλον τον μηνα, ανέβηκε στους 15 τις τελευταίες μέρες με τις ζεστες και τον αερισμό την ημέρα Θα υποφέραμε στο φοιτητικό σπίτι του άλλου αν ανταλλάζαμε😂 Στο πρώτο φοιτητικό μου σπίτι ακόμα και τον χειμώνα φρόντιζα να έχω εσωτερική 25 βαθμούς Χαχαχαχα Πάλι καλά είχε καλή θερμομόνωση και το ηλεκτρικό χαμηλής κατανάλωσης που είχα έκανε φοβερή δουλειά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) 12 minutes ago, [weathermaniac] said: Θα υποφέραμε στο φοιτητικό σπίτι του άλλου αν ανταλλάζαμε😂 Στο πρώτο φοιτητικό μου σπίτι ακόμα και τον χειμώνα φρόντιζα να έχω εσωτερική 25 βαθμούς Χαχαχαχα Πάλι καλά είχε καλή θερμομόνωση και το ηλεκτρικό χαμηλής κατανάλωσης που είχα έκανε φοβερή δουλειά Μόνο που το φαντάζομαι χαχαχαχ με 25 βαθμούς υποφέρω ακόμα και με ανεμιστήρα Το 31 εσωτερική παντως που είχα φτάσει τον Ιούνιο του 2024 άλλο πράγμα, ότι χειρότερο έχω βιώσει Το αντίστοιχο σε κρύο θα ήταν να ήμουν άστεγος στην Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2017 Edited May 4 by Yata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...