[weathermaniac] Posted May 31 Share Posted May 31 Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στις αναφορές.. Ελπίζω ο Ιούνιος φέτος να πάρει πίσω το αίμα του, κα να βγει φουλ καταιγιδάτος (πλζ??😇)!!! Μακάρι να γεμίσουμε καταιγιδοαναφορές από παντού! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 31 Share Posted May 31 ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ: YouCut_20260531_235010074.mp4 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Υγ Αγνοήστε τα πρώτα 4 δευτερόλεπτα 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted May 31 Share Posted May 31 34 λεπτά πριν, Yata είπε: ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ: YouCut_20260531_235010074.mp4 33 MB · 0 downloads ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Υγ Αγνοήστε τα πρώτα 4 δευτερόλεπτα Ρε συ λεω κι εγω τι ανεβάζει τρολλαρει;🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted May 31 Share Posted May 31 Προσωπικά δε με απασχολεί να ρίξει ούτε μια σταγόνα το επόμενο τρίμηνο ....το μόνο που θέλω είναι μέγιστες κάτω από 30 και ελάχιστες κάτω από 20 .....και φυσικά 80-90χλμ μελτέμι ....κατά κάποιο τρόπο θέλω να μετακομίσει η Μύκονος στη γειτονιά μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted May 31 Share Posted May 31 23 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Προσωπικά δε με απασχολεί να ρίξει ούτε μια σταγόνα το επόμενο τρίμηνο ....το μόνο που θέλω είναι μέγιστες κάτω από 30 και ελάχιστες κάτω από 20 .....και φυσικά 80-90χλμ μελτέμι ....κατά κάποιο τρόπο θέλω να μετακομίσει η Μύκονος στη γειτονιά μου Καλύτερα βροχές γτ δε θα μείνει τιποτα στην Αττική 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Καλο μηνα σε ολους φιλαρακια..Υγεια να χουμε και μακρυα απο καυσωνες..Ζεστες θελουμε μεχρι εκει που ευνοουν τις ασταθειες..😋 Παμε σαν τον επικο Ιουνη του 18 με κοντα 90mm στο κεντρο...Τα παντα ειχε ο μπαξες ο καιρικος..Μεχρι και νυχτερινες καταιγιδες στην Αθηνα...23/06.. Παμε γερα να το ξαναζησουμε...Κακο καλοκαιρι η καλο κακοκαιρι να χουμε!!🤣 Edited May 31 by sakis 13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Μπραβο Μιχαηλ !!!!!!! Ηθελα εσυ να το ανοιξεις, μακαρι να παει καλα το θεμα και ο μηνας !!!!! Τελειωσε λοιπον ενας φανταστικος Μαιος, που ξεκινησε με την ψυχρη εισβολη με χιονια !!!! και συνεχισε φουλ βροχες και δροσιες.....και τωρα στα τελειωματα με τις ""ζεστουλες"" θυμιζε απλα Πασχαλια, καμια σχεση με αλλες χρονιες και εποχες....θα γραφτουν και θα βγουν πολλα απτα στατιστικα, εγω κραταω την αισθηση και τη μεγαλη εικονα Με 21,5 - 22,0 μεσανυχτα αλλαξαμε το μηνα, βεβαια, παλι καλα να λεμε που αντεχει ακομα και θα παει ετσι και το 1ο 10ημερο να κατεβαζει ανετα 17-18αρακια ελαχιστες το πρωι, ακομα και μες στα μπετα.....λιγο ψηλοτερα η λιγο πιο εξω απτην θερμονησιδα, Παραδεισος με μονοψηφιες η 11-13αρια.... Να δουμε και απο θερμικες ασταθειες τι μπορει να δωσει, οχι οτι υστερουμε υετικα, αλλα για το ματι και το γουστο και τη δροσουλα !!!!!! Μακαρι να αργησουν οσο περισσοτερο γινεται τα 32-33-34φευγαρια Καλο μηνα παιδια και καλο καλοκαιρι να εχουμε !!!!!!! Edited May 31 by kouvanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted May 31 Author Share Posted May 31 1 ώρα πριν, Yata είπε: ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ: YouCut_20260531_235010074.mp4 33 MB · 0 downloads ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Υγ Αγνοήστε τα πρώτα 4 δευτερόλεπτα Τι έφτιαξες ρεεε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted May 31 Share Posted May 31 Καλό μήνα και καλή φώτιση εξ Αγίου Πνεύματος....δροσιστικά και ευλογημένα....ξεκινάμε από θέση ισχύος!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) Καλημερα...Ετσι ξεκινησε το Γαρδικι χθες...Πηγη:αδελφοτητα Γαιρδικιωτων. Και ετσι εξελιχθηκε. Edited June 1 by sakis 13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) Αλλη μια υπεορχη ληψη με την τρομερη βροχοκουρτινα προς Δοκο Ροδοπης χθες..Θυμιζει microburst..Πηγη:Καιρικα νεα Θρακης. Βαζω και αυτην που ανεβασα στις αναδορες Μαιου απλα για να δειτε το μεγεθος και την ενταση που υπαρχει μεσα στην βροχοκουρτινα..Πραγματικο τειχος απο βροχη. Edited June 1 by sakis 13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted June 1 Share Posted June 1 7 ώρες πριν, Yata είπε: ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ: YouCut_20260531_235010074.mp4 33 MB · 0 downloads ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Υγ Αγνοήστε τα πρώτα 4 δευτερόλεπτα Επικό! Και γ… τα edits! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted June 1 Share Posted June 1 Καλημέρα,καλό μήνα και χρόνια πολλά για την σημερινή γιορτή!Ειλικρινά αυτές οι μέρες είναι απόλαυση με τέλειες θερμοκρασίες και την θάλασσα δροσερή(όπως την θέλω εγώ δηλαδή).Μακαρι να έχουμε και καμιά δυνατή καταιγίδα μέσα στον μήνα και να μην ξεπεράσουν οι μέγιστες του 33-35 βαθμούς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) Κατι μαγειρευουμε για το δευτερο δεκαημερο του Ιουνη...Ελπιζω να μας βγει και να μην ειμαστε προτεινομενοι...😋Με λιγη τυχη μπορει να σκασει λιμναρα...Την ετοιμαζουμε.. Edited June 1 by sakis 13 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted June 1 Share Posted June 1 7 ώρες πριν, galatsioths είπε: Καλύτερα βροχές γτ δε θα μείνει τιποτα στην Αττική Πολύ μικρή σημασία έχει....ακόμα και αν βρέχει κάθε μέρα τον Ιούνιο αρκουν 2 μέρες καύσωνα τον Ιούλιο με μελτέμι για να στεγνώσουν τα πάντα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted June 1 Share Posted June 1 Καλημέρα παίδες! Καλό μήνα! Του αγίου πνεύματος σήμερα! Στα καιρικά εδώ στο βουνό ξημερώσαμε με ήλιο. Ζεσταίνει λίγο ο καιρός. Το βράδυ ήθελες διπλή κουβέρτα πάλι για να κοιμηθείς άνετα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted June 1 Share Posted June 1 Μπραβο ρε φιλε.....κοιτα μπαλκονι, μολις ξυπνας να βλεπεις αυτο.....μυρισε Δροσουλα και Ανοιξιατικη Φυση και Βουνο ολη η οθονη μου, αααααααχ 20,5 η ελαχιστη, λες και το καταλαβε οτι μπηκαμε καλοκαιρι, λογικο, αφου δεν σταματησε να φυσαει ενα απαλο ΝΝΔ ρευμα..... 25,5 - 26,0αρια απο νωρις, αντε να δουμε πως θα κυλησει.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted June 1 Author Share Posted June 1 Να πούμε ότι για τον Μάιο που πέρασε, ήταν ένας πολύ κακός καιρικά μήνας στην Λάρισα. Μόλις 16.7 mm και ελάχιστες μέρες καταιγίδας στον νομό. καμία δεν πέτυχε την πόλη. Τουλάχιστον είχε μία ενδιαφέρουσα μέρα στις 24/5, όπου πέρσι και πρόπερσι δεν είχαμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted June 1 Share Posted June 1 Καλό μήνα 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted June 1 Share Posted June 1 1 λεπτό πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Καλό μήνα ναι ρε φιλε !!!! ειναι καπου χαμηλα Ζωγραφου - Ιλισσια, ειδες, εχει πολλους χιονοβλαμμενους η περιοχη !!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted June 1 Share Posted June 1 Καλημέρα καλό μήνα ,20+ ελάχιστη Λαμία...τα σκ@τα είναι εδώ .100 μέρες υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis 13 Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) Γραμμος το σκ απο τον ΣΕΟ θεσααλονικης και τον Βαγγελη Ραπτη.. Σαββατο διαδρομη απο Βαττυνα προς Νεστοριο και σταση στον εκπληκτικο καταρρακτης της Αγιας Αννας. Κυριακη στις κορφες του Γραμμου και στα σταση στα 2350 μετρα της λιμνης Γκιστοβα. Edited June 1 by sakis 13 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted June 1 Share Posted June 1 41 λεπτά πριν, dimitris27 είπε: Καλημέρα καλό μήνα ,20+ ελάχιστη Λαμία...τα σκ@τα είναι εδώ .100 μέρες υπομονή Μεγαλη αληθεια....βαλε ενα 10-15ημερο με θαλασσινα μπανια, μαλλον προς Αυγουστο, κανα κορφοβουνι 2.000 μετρα να παρουμε ανασα, 100 μερες ειναι, δυσκολες και ζεστες, αλλα θα περασουν....ηδη απο το μεσημερι 99,5....χαχαχαχα Απο 10-15 Σεπτεμβρη, ναι, μπορει και εχει κανει και μεγαλες ζεστες, με υγρασιες απαλευτες, αλλα κατα 70-80% θα αρχισουμε να βλεπουμε ωραια πραγματα στους χαρτες, η διαρκεια ημερας θα εχει φαει μειον 1-1,5 ωρα και θα μικραινει καθε απογευμα, κλπ, κλπ..... Στο βαθος Ε Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ η Αγαπημενη μας Εποχη !!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted June 1 Share Posted June 1 1 ώρα πριν, kouvanos είπε: ναι ρε φιλε !!!! ειναι καπου χαμηλα Ζωγραφου - Ιλισσια, ειδες, εχει πολλους χιονοβλαμμενους η περιοχη !!!!!!!! Νομίζω ότι άλλο θέλει να πει ο ποιητής στον τοίχο αλλά εμείς το υιοθετούμε ως έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted June 1 Share Posted June 1 Καλό μήνα με υγεία παίδες.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...