[weathermaniac] Posted December 10, 2024 Author Share Posted December 10, 2024 φοβερό ραν με εγκλωβισμό λόγω προσήνεμου πιο πριν, μισό μέτρο μπαίνει εδώ σε 6 ωρες, Συνολικά μπορεί και μέτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted December 14, 2024 Author Share Posted December 14, 2024 από τον φοβερό φλεβάρη του... 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted December 14, 2024 Author Share Posted December 14, 2024 (edited) @Galanto το δεύτερομ μέρος είναι για εσένα, καθώς μετά από χιονιά και κρύο βόρειου Πόλυ σκάει κάτι ανώτερο από Υπατία εδώ δες! Υπατία On steroids Edited December 14, 2024 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 2 Author Share Posted January 2 (edited) Μην δείτε το 6αρι cfs.., ουσιαστικά η μεγαλύτερη ψυχρή εισβολή ήταν η κουραδίτσα που πέρασε. παπαπαπαπα και μετά βγάζει και ζεστουλα Υ.Γ ξέρω ότι θα σβηστεί, αλλά ας μείνει 1 ωρίτσα. χαχαχαχα Edited January 2 by [weathermaniac] 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted February 13 Share Posted February 13 Όνειρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 9 Author Share Posted July 9 @vorios_polos @Galanto το χρωστάειιιι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted July 10 Share Posted July 10 22 ώρες πριν, [weathermaniac] είπε: @vorios_polos @Galanto το χρωστάειιιι. Ποοοοοο τι μας έδειξες τώρα,..έπος με αρνητικές για 4 μερες και μάλιστα χριστιυγεννα ,,, αχ ας ελπίσουμε να το ζήσουμε καποια στιγμή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 10 Author Share Posted July 10 27 λεπτά πριν, Galanto είπε: Ποοοοοο τι μας έδειξες τώρα,..έπος με αρνητικές για 4 μερες και μάλιστα χριστιυγεννα ,,, αχ ας ελπίσουμε να το ζήσουμε καποια στιγμή ας τα να πάνε.. Ειδικά αν ερχόταν πρώτ πρώτο μετά από τόσα χρόνια αχιονιάς, δεν ξέρω πόσο ενθουσιασμένος θα ένιωθα, ίσως τόσο πολύ που θα έμενα σπίτι στην αρχή για να μην χτυπήσω καταλάθος πουθενά. χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γοργοπόδαρος Posted July 24 Share Posted July 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 14 Author Share Posted August 14 @Galanto 1 δυτικός και 2 κεντροβόρειοι στην σειρά από ΑΖΟΡΟΓΡΟΙΛΑΝΔΙΚΑΡΑ😇 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted August 16 Share Posted August 16 On 14/8/2025 at 5:22 ΜΜ, [weathermaniac] είπε: @Galanto 1 δυτικός και 2 κεντροβόρειοι στην σειρά από ΑΖΟΡΟΓΡΟΙΛΑΝΔΙΚΑΡΑ😇 Ε μια φορά θα μας κατσει , δε ξέρω σε πισα χρόνια όμως, μακάρι να βγαινε ένα τέτοιο φετος συνεχόμενο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted August 24 Share Posted August 24 1 ώρα πριν, Γοργοπόδαρος είπε: Όσοι βαριέστε με το καλοκαίρι μπείτε να δείτε τι ψυχος έβγαλε το cfs 9 mois 6z στα τελη Ιανουαρίου, δεν το έχω ξαναδεί στην Ελλαδα ούτε από το cfs. Αν έβγαινε ποτε αυτο θα είχαμε πιστεύω ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών σε όλη την Ελλάδα. Ακραίο, σίγουρο -30 ακόμα και σε περιοχές κάτω απ' τα 1000 μέτρα με αναστροφικες συνθήκες. -20 στα 850 Αθήνα πρωινο 29/1, σχεδόν βέβαιο ρεκόρ ελάχιστης όλων των εποχών. Δεν θα αντέχαμε αλλά θα θελα να το δω μια φορά 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted August 24 Share Posted August 24 9 λεπτά πριν, KapelosG είπε: Ακραίο, σίγουρο -30 ακόμα και σε περιοχές κάτω απ' τα 1000 μέτρα με αναστροφικες συνθήκες. -20 στα 850 Αθήνα πρωινο 29/1, σχεδόν βέβαιο ρεκόρ ελάχιστης όλων των εποχών. Δεν θα αντέχαμε αλλά θα θελα να το δω μια φορά Καλό είναι να μην έρθει κάτι τέτοιο. Θα υποφέρει πολύς κόσμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted August 24 Share Posted August 24 46 minutes ago, KapelosG said: Ακραίο, σίγουρο -30 ακόμα και σε περιοχές κάτω απ' τα 1000 μέτρα με αναστροφικες συνθήκες. -20 στα 850 Αθήνα πρωινο 29/1, σχεδόν βέβαιο ρεκόρ ελάχιστης όλων των εποχών. Δεν θα αντέχαμε αλλά θα θελα να το δω μια φορά ΟΝΕΙΡΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted August 24 Share Posted August 24 1 ώρα πριν, KapelosG είπε: Ακραίο, σίγουρο -30 ακόμα και σε περιοχές κάτω απ' τα 1000 μέτρα με αναστροφικες συνθήκες. -20 στα 850 Αθήνα πρωινο 29/1, σχεδόν βέβαιο ρεκόρ ελάχιστης όλων των εποχών. Δεν θα αντέχαμε αλλά θα θελα να το δω μια φορά Ονειρο....μακαρι να μας.αξιωσει ο Θεος να το.ζησουμε....μετρα χιονιου, -15 και -20 παντου λεκανοπεδιο....σταματανε τα παντα ολα για 10 μερες μονο χιονοπολεμο κ κυλισμα, επιτελους θα δροσιστει η ψυχη μας... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosPapasoulis Posted August 25 Share Posted August 25 8 hours ago, KapelosG said: Ακραίο, σίγουρο -30 ακόμα και σε περιοχές κάτω απ' τα 1000 μέτρα με αναστροφικες συνθήκες. -20 στα 850 Αθήνα πρωινο 29/1, σχεδόν βέβαιο ρεκόρ ελάχιστης όλων των εποχών. Δεν θα αντέχαμε αλλά θα θελα να το δω μια φορά αναλογικα το 2004 που ηταν ιδιαιτερα παρομοια περιπτωση εδωσε -4.8 ελαχιστη στο κεντρο με -14 Τ εδω θα εδινε κανα -9.5~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted August 25 Share Posted August 25 (edited) 16 ώρες πριν, KapelosG είπε: Ακραίο, σίγουρο -30 ακόμα και σε περιοχές κάτω απ' τα 1000 μέτρα με αναστροφικες συνθήκες. -20 στα 850 Αθήνα πρωινο 29/1, σχεδόν βέβαιο ρεκόρ ελάχιστης όλων των εποχών. Δεν θα αντέχαμε αλλά θα θελα να το δω μια φορά Μη βάζετε τέτοιους χάρτες, έχω ένα φίλο πήγε Μολάους για ένα χρόνο και του είπα ότι αποκλείεται να δει χιονι ούτε 1 στο εκατομμύριο χαχαχαχχα Edited August 25 by Galanto Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 26 Author Share Posted August 26 Αυτά είναι. Επικό υπερθάψιμο Θεσσαλόας και εγώ στο επίκεντρο και όχι στην υετότρυπα.. Είναι οι τέλειες ισοβαρείς για Λάρισα Μετά από αυτό έχει και άλλο χιονιά αλλά βγάζει και βροχούλα πιο μετά... Κίτρινα χρώματα έχω ξαναδεί στο cfs θα το βάλω για σύγκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted August 26 Author Share Posted August 26 Σε ένα ποστ διάφορα έπη από προηγούμενες σελίδες. το σημερινό ++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++ ++++++++++++++ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted August 26 Share Posted August 26 37 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Αυτά είναι. Επικό υπερθάψιμο Θεσσαλόας και εγώ στο επίκεντρο και όχι στην υετότρυπα.. Είναι οι τέλειες ισοβαρείς για Λάρισα Μετά από αυτό έχει και άλλο χιονιά αλλά βγάζει και βροχούλα πιο μετά... Κίτρινα χρώματα έχω ξαναδεί στο cfs θα το βάλω για σύγκριση. Έχουμε μάθει τελικά τον λόγο ύπαρξης αυτών των χαρτών; Ταινία επιστημονικής φαντασίας έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα από αυτά που δείχνουν κάθε φορά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Posted August 31 Share Posted August 31 Κι ένα ωραίο 2μετρακι στα τοξα με 1 μετρο συνταγμα παρακατω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted September 7 Share Posted September 7 τι κανει ρε!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 3 Author Share Posted November 3 (edited) @Γοργοπόδαρος εδώ: Θυμίζει έννα παλιό σφοδρό χιονιά που είχε η Θεσσαλονίκη, σύντομ, αλλά ισχυρό. 2 χιονιάδες μπακ του μπακ το καλύτερο διάστημα του χρόνου Το δεύτερο Edited November 3 by [weathermaniac] 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γοργοπόδαρος Posted November 6 Share Posted November 6 Μου κανει για φέτος 😏 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...