Καλά και στην Αίγυπτο που έχει 45αρια μήνες μια χαρά γεμάτα είναι τα τουριστικά θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας. Δυστυχώς δεν είναι ολος ο κόσμος πλούσιος για να λείπει απ την Αθήνα 1-2 μήνες το καλοκαίρι.
Πάντως ειμαστε καραγιδια σαν λαός.
5 -6 μερες τωρα , ακούς και διαβάζεις παντού για τον καυσωνα Δευτέρα- Σάββατο , λες δεν ειναι ο ΧΧος ,λες και δεν είχαμε τεζα χειρότερους, λες και ειναι 1987 , ή λες και δεν ειναι 20 Ιουλίου. Από τις 12 Ιουλίου μιλάνε για τον καυσωνα της 21ης , θα φτάσει 45 ,οχι οχι 46 , μπα καπου 44 , θα κρατήσει μεχρι Παρασκευή, οχι οχι Σάββατο τελικά .
Τώρα γιατι δεν μιλάνε όλοι για 7 μερες μπροστά να πούνε πως απο την επόμενη Κυριακή, θα πεσει 8-10 βαθμούς η θερμοκρασία και μάλλον θα παει έτσι μεχρι αρχές Αυγούστου.
Εν τω μεταξύ, οι παραλίες ειναι τίγκα, εξω εχει κατά κύριο λογο τουρίστες ακόμα και στον Πειραιά, Γλυφάδα ηταν όλοι με μαγιό και ραντακια .
Στα νησια δε , παρταρουν με τον τέλειο καιρο
Κλαίω με κατι μίντια έκαναν ρεπορτάζ στο λιμάνι, "τι θα κανετε με τον καυσωνα " και τα αλάνια πήγαιναν νησάκι για πσκ 😀😃😄🤣😆🤣😆
Επίσης κρατήστε κάτι πολύ ενδιαφέρον για τον Μεσσηνιακό κάμπο. Την Σκάλα Μεσσηνίας θα την δούμε πρώτη φορά σε συνθήκες παρατεταμένου καύσωνα. Αυτό δεν το είχαμε ούτε επι εποχής Αρφαρά. Τόσο παρατεταμένο καύσωνα.
Για να δούμε. Τι οροφή θα δώσει και με ποιές συνοπτικές συνθήκες. Θα είναι μεγάλο σχολείο.
Επίσης ειδικά για την περιοχή κοιτάμε και τους Ελβετούς με τέλεια υπερτοπική ανάλυση.